Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Elindítottam...
105 forintért:
- Extreme HD felbontás
- achik
- akár online menti el a játékállásom
- XBOX360 vezetékes controlleremmel perfekt
Lõjetek le! Most!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bárcsak szeretném a háborús játékokat, nagyon jó áron van az a BF2 is. A jobbik fajta POP trilógiának is 2,49 darabja😊
[merlinw.org]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Teszentségesatyaúr....!!! <#wilting>#wilting>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Wait... WAT??????????????????????????????
- Oddworld: Abe's Exoddus
- Oddworld: Abe's Oddysee
- Oddworld: Munch's Oddysee
- Oddworld: Stranger's Wrath
Utóbbi 2 az xboxos 3D-s részek, csak most jöttek ki PC-re, achievement támogatással, muszáj volt lecsapnom a pakkra, nagy kedvenceim voltak a régi részek
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ma ezeket tudtam megvenni, mindegyik nagyon megérte:
OddBoxx 12,49 EUR
CivCity: Rome 0,99 EUR
Commandos Pack 2,99 EUR
Red Faction Guerrilla 4,99 EUR
Portal 2,99 EUR
Titan Quest Gold 2,49 EUR
Amnesia: the dark descent 7,49 EUR
Winterbottom 0,39 EUR
Civilization IV: The Complete Edition 6,24 EUR
Úgy néz ki az összes akció elérhetõ jan. 2-ig végig.
Ez jó hír a pénztárcának, rossz annak, aki nem találja meg a magának valót 😄
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Amugy megint van Titan Quest Golt 75% kedvezmenyel (2,49 euro) akinek nicns meg nem erdemes kihagynia.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
De nehéz lesz olyat találni, akinek minden kell épp belõle, és cserébe nincs meg még belõle semmi.
Megvettem, be regeltem, de nem jelent meg a steam listában 😄
Amikor újra akarom, azt írja már megvan.
Lehet egyszerûen csak vak vagyok, bár egyszer már volt, hogy csak fél óra múlva jelent meg, ki-be jelentkezés után.
De lehet csak vak vagyok.
It was impressive when Robert Bowling, creative strategist for Call of Duty studio Infinity Ward, paid $500 for a batch of indie games that only cost $85. Then Notch, maker of Minecraft stepped up, with $2000.
Egyébként 1 millió dollár felett jár a jótékonykodás. Aki szeretne akármennyit (1$-tól 1 milliárdig😊) fizetni 5 szuperjó kis játékért, az még 5 napig megteheti. Steam és Desura kulcsot is kap mindenki hozzá.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Cserébe a magyar nyelvvel együtt jár a buherálás némelyik DLC-vel, melyek közül nem is tudom, hogy pontosan mennyi kapott honosítást. Legalább ez a probléma ki lesz küszöbölve, legalább mûködni fog mindennel, amiért fizet az ember.