Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A becsült 3-5 nap már 8 napnál tart, remélem nem nyúlta le valamelyik jófej postás...
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
49 jurós Fallout New Vegas és társai.
SOHA!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
967 Ft (Left 4 Dead 2 nemtudom/10)
483 Ft (Shatter 9/10)
552 Ft (Bob Came in Pieces 7.5/10)
105 Ft (Winterbottom szerintem 8/10 lesz)
Tinman azért nem akkora hülye ám, mint amilyennek tûnik ;-)
[merlinw.org]
Lássuk csak mi volt idén: Húsvéti 4 napos akció, július 4.-i 2 hetes akcióhullám, novemberi 1 hetes haloween akciók, 2 hetes treasure hunt, 2 hetes Karácsonyi akcióhullám, az év többi napján hetente 2-3 játék - midweek madness, stb. Nem pár napról van itt szó😊
25-30 millió Steam júzer nem hazudik😊
[merlinw.org]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hogy miért mondom ezt doboz fetisiszta létemre?
Nézzetek szét a dobozos játékok piacán! Hol vannak ilyen akciók (mint most a Steamen) bármikor is az év folyamán! Itt ez a sokak által (köztük általam is) szidott és alapvetõen drága rendszer és megcsinálják rajta ha csak egy évben pár napra is, hogy hihetetlen olcsó áron adnak mindent! És bizony ezek megvételén egy doboz fetisiszta is (Én is és biztos vagyok benne, hogy Tinman kolléga is: a két itteni talán legnagyobb steam ellenes fazon) bõszen elkezd gondolkodni!
Addig amíg ezt a mentalitást nem alkalmazzák a dobozos játékok terén (márpedig nem fogják az ziher), addig az lesz a véleményem, hogy az a kiadási mód szép lassan elhal... Sajnos!
Nem azt mondom tényleg jó ez a rendszer, de kár a dobozos verziókért, hogy ennyire le vannak sza...va... Igazán kár...!
Köszi 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
amugy a hivatalos oldalukon letoltheto egy oddboxx soundtrack gyujtemeny, ha valakit erdekel esetleg.
Mivel nincs ár mellette ! Fear 2 4,99 Euro Fear 2 kieg 2 euro !
Az egész Fear Pack 9,2 Euro !
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
De komolyan ! 😄 Hát kell ez neked more ! xD
Ezt kell csinánlni-e ? XD
Kérem! Komolyan!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
De ha már megvan a Fear 2 Gyémánt kiadása ami szintén steames akkor miért nem lehet megvenni a Fear 2 kieget ?
Armed and Dangerous 1,99
Bloody Bowl 4,99
Freedom Force 1,35
Yummie😊
[merlinw.org]
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Amugy nekem már több mint 110 órám van a TQ-ban !
Jól elvagyok vele föleg a multiban amikor sokan vagyunk !
Na... hidd el nekem tetszeni fog... én normalos csóka vagyok :-)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10