Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát miután behoztam a lemaradást és én is végigolvastam a topikot én is azt mondom ,hogy ki fog borulni...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Karácsony. Mit vársz?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Aki game.co.uk-ról rendelt, annak hány nap alatt ért ki a csomag?

A becsült 3-5 nap már 8 napnál tart, remélem nem nyúlta le valamelyik jófej postás...

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Én is így gondolkodom! <#eljen><#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Bence94
én most játszom végig és kicsit csalódtam benne, mert az 1. rész az hihetetlenül jó hozzá képest de ez egy nagy visszalépés.sokkal több potenciál van ebben a címben de nem használják ki...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

pointer4
Most 37.49 😄
Az ilyet meg kell venni máshol, és beregelni steam alá 😄
robotnyk
az a baj, hogy az nem következett be, amit vártak, hogy közvetlenül a fejlesztõk teszik fel a nagy címeket majd steamre (túl drága lett az ipar a zsebbõl finanszírozáshoz), ezeket az árakat meg a kiadók szabják sajnos.
lolSL
pedig fontos a DLC 3. részt felvezetendõ storyja 😊

Tinman
Egyetértek... változatlanul.

49 jurós Fallout New Vegas és társai.

SOHA!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ja, Tinman eddig 4 játékot vett a Steam rendszerében, melyért a következõ durva összegeket fizette:

967 Ft (Left 4 Dead 2 nemtudom/10)
483 Ft (Shatter 9/10)
552 Ft (Bob Came in Pieces 7.5/10)
105 Ft (Winterbottom szerintem 8/10 lesz)

Tinman azért nem akkora hülye ám, mint amilyennek tûnik ;-)

Tinman
Ezt én sem értem. Egynek elmegy FPS, de hogy még a DLC érdekeljen... felejtõs.

MerlinW
Õsrégi vagy nem õsrégi. Lényeg, hogy jó játékokat akcióznak. Egyébként nem egy 2009-2010-es játékot adnak olcsón.

[merlinw.org]

MerlinW
"egy évben pár napra is"
Lássuk csak mi volt idén: Húsvéti 4 napos akció, július 4.-i 2 hetes akcióhullám, novemberi 1 hetes haloween akciók, 2 hetes treasure hunt, 2 hetes Karácsonyi akcióhullám, az év többi napján hetente 2-3 játék - midweek madness, stb. Nem pár napról van itt szó😊

25-30 millió Steam júzer nem hazudik😊

[merlinw.org]

robotnyk
akkor lesz csak vége, ha a fejlesztõk közvetlenül tudnak majd AAA címeket steamen kiadni, akkor majd nem 50 euró lesz egy ilyen játék ott sem, hanem mondjuk 30.
Totti5
Na... õsrégi játékokat kiakcióznak fillérekért az nem = azzal hogy én pl meg fogom venni a Dead Sapce 2õt sztímen fele áron mint ami a boltba van. Amíg ilyen nem lesz hanem egy áron adják ( vagy drágábban az árfolyamtól függõen ), addig a digitális terjesztés elmehet a búsba. Ócsóért külföldi webshopokból is hozzá lehet jutni dobozos játékokhoz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

robotnyk
Imyke ki fog borulni már látom 😄
A Digit Disztrib meg virágozni fog... ez most már kristály tiszta számomra!

A kapzsi kiadók és forgalmazók meg sírhatnak, mert ilyen mentalitással mint ami a dobozos gémeknél most megvan, biztosra vehetõ, hogy elõbb utóbb lehúzhatják a rolót...

Na ezért most én azt mondom, hogy a Dobozos játékoknak nincs jövõje!

Hogy miért mondom ezt doboz fetisiszta létemre?

Nézzetek szét a dobozos játékok piacán! Hol vannak ilyen akciók (mint most a Steamen) bármikor is az év folyamán! Itt ez a sokak által (köztük általam is) szidott és alapvetõen drága rendszer és megcsinálják rajta ha csak egy évben pár napra is, hogy hihetetlen olcsó áron adnak mindent! És bizony ezek megvételén egy doboz fetisiszta is (Én is és biztos vagyok benne, hogy Tinman kolléga is: a két itteni talán legnagyobb steam ellenes fazon) bõszen elkezd gondolkodni!

Addig amíg ezt a mentalitást nem alkalmazzák a dobozos játékok terén (márpedig nem fogják az ziher), addig az lesz a véleményem, hogy az a kiadási mód szép lassan elhal... Sajnos!

Nem azt mondom tényleg jó ez a rendszer, de kár a dobozos verziókért, hogy ennyire le vannak sza...va... Igazán kár...!

Rage47
fear2-t én pcguruhoz kaptam tavaly, de a játék végére már a játék sem érdekelt kb., nem hogy a dlc 😄
artschi
akkor ok, a FEAR 2 megvan. Akkor megvételezem 😊
Köszi 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

hat nezd, a munch es a stranger eleg beta allapotban vannak, de bizom benne, hogy hamarosan jonnek a javitasok (az oddworld szerint mar keszulnek). mindenesetre napi akcioban megeri szerintem.

amugy a hivatalos oldalukon letoltheto egy oddboxx soundtrack gyujtemeny, ha valakit erdekel esetleg.

wesker24
Dehogynem ! Ha a Fear 1-re gondolsz akkor a 2 kieg ingyen van hozzá !

Mivel nincs ár mellette ! Fear 2 4,99 Euro Fear 2 kieg 2 euro !

Az egész Fear Pack 9,2 Euro !
artschi
Ha megveszem a FEAR-t occsóé', a kiegészítõk nem ingyen járnak hozzá, ugye?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zzeN
50%-os akcióban van 7.99-ért!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

artschi
beszélj w77d-del, neki megvan. Biztos elmondja majd, hogy kidobott pénz volt <#idiota>

wesker24
Nem érdemes Oddworld Packot venni ! Egyáltalán nem éri meg ! XD

De komolyan ! 😄 Hát kell ez neked more ! xD

Ezt kell csinánlni-e ? XD
Tinman
Valaki gyõzzön meg, hogy nem érdemes Oddworld pakkot megvenni.

Kérem! Komolyan!

Mármint 4.49 vagy 4.99 volt.
A múltkor 4 font volt, négy másik játékkal együtt. Szóval most még túl is van árazva 😊
artschi
phasz kivan, ne ajánlgassatok már játékokat, mert egy fillérem nem marad karácsonyra... <#zavart1><#idiota>

zorrobomber
Ha valaki nem ismerné, a Recettear egy kurva jó játék. És nem mellesleg bennvan a mai steam akcióban az is 😛

soo277
Ja bocs ,a mai 576-os ajánlatnak!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

soo277
Nem bírtam ellenállni!!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

wesker24
Szóval ha a Gyémánt kiadásos Fear 2 beregelem steamre akkor elérhetövé válik a kieg is ! Na ez jó ötlet ! <#worship>
NEOreg3
alap fear 2-t beregelted steam-re?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

wesker24
Vazee épp a Fear 2 Reborn-t akartam megvenni ! Mert ennyiért simán megéri ! De csak nem jött össze ! Mert kell hozzá az alap Fear 2 !

De ha már megvan a Fear 2 Gyémánt kiadása ami szintén steames akkor miért nem lehet megvenni a Fear 2 kieget ?

MerlinW
Hopp miket találtam (és vásároltam)😊

Armed and Dangerous 1,99
Bloody Bowl 4,99
Freedom Force 1,35

Yummie😊

[merlinw.org]

Bence94
végre betudtam rhuzáni a fear 2 :reborn dlc-re!régóta pófátlanul magas áron (8 ajró) lehetett csak megvenni viszont így 2 e-ért megérte.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Prince23
Loki 2.5 euro csak

MerlinW
Jó a Torch, de az mégiscsak offline...

[merlinw.org]

wesker24
Ha lesz akcioba akkor tuti vétel lesz !
robotnyk
a torchlight ha megint lesz, akkor ajánlom, én is szeretem a TQ-t, de a torchlight talán még jobb.
robotnyk
csütörtökön megjött, szombat este végeztem. normál esetben nem ment volna le ilyen hamar de volt vevõ rá. :p szal holnap már postázom is tovább.
wesker24
A TQ tényleg nagyon jó játék nekem is már nagyon régóta megvan még a nyári akcióban volt !

Amugy nekem már több mint 110 órám van a TQ-ban !

Jól elvagyok vele föleg a multiban amikor sokan vagyunk !
Tinman
TQ Gold sokkoló áron van szintén... már megvan a 2 elsõ kiadásos verza, de ennyiért vegyétek ezerrel.

Prince23
Beruháztam steamre a teljes Pop kollekcióra, Titan Quest Goldra, és Borderlandsra. el leszek egy ideig😄

Tinman
6/10 <#ravasz1>

Na... hidd el nekem tetszeni fog... én normalos csóka vagyok :-)

Totti5
Nem utolsó sorban egy jó játék!

Totti5
😄😄

@robotnyk, végig is külted??😊