Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Az egy piszok nagy játék!!! 😄 Rengeteget toltam még warezben, soha senki nem hallott róla az ismerõsök közül, de mindet megfertõztem vele 😄
Benne van a 4 plusz csomag pálya is? Mert azt még 99 Ejurocentért bevállaltam darabját régen.
w77d
elsõsorban itt... mennyiért akarod eladni?

w77d
gyerekek a killing floor van olyan jó game mint a left 4 dead?

Sziasztok. Van egy HAWX 2 játékom, el szeretném adni. Hol kéne meghirdetnem? Elõre is köszi
Prince23
Hát a Witcher EE nagyon megéri. csak nekem már megvan dobozban és most is a gépen csücsül.

ami megéri még nektek.

a Lara Croft játék. (coop miatt)

de a mai akció kissé gyenge a tegnapihoz képesrt

Tinman
Persze nem tudhatom kinek mi van meg :-)

Live-on meg akartam venni Defense Grid-et ~2000 Ft-ért, ennyiért nem hagyom ki ezt sem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

HappyHunter
Figyeljük, de asszem én egyenlõre kivárok, január másodikáig még sok idõ van, és remélhetõleg sok akció 😊

Be happy. :) Running!

Tinman
Tottinak üzenem, hogy orálszex van már megint:

Defense Grid

490 Ft :-DDDDDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
mai akció nem érint, mind megvan...

Figyelem én is! Már megvan dobozosban, úgyhogy kihagyom!

Egyébként ez az adag egyáltalán nem mozgat meg! Még nem jött el az én idõm!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

artschi
Jah, Bioshock 2 nekem vevõs asszem... bár lehet, várok még vele. Hátha jobban leakciózzák, úgy, mint a Lara Croft-t 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Tinman
Nem tudom figyelitek-e a MAI akciókat... megint költünk ;-)

Pl: Witcher: Enhanced Edition

1100 FT

Daell Drow
Nekem itt van mind 2 gurusan, igy ezt kihagyom most.
Fabio Capello
én is begyûjtöttem 😄 😊

Tinman
Már 2 verzióban is megvan a Deus Ex I és II, de most megvettem Steam-en is.

732 Ft-ba fájt a Deus Ex GOTY + Deus Ex Invisible War.

Ne feledjétek fivéreim és nõvéreim:

Tinman
Hallgass a hasonló gondolkodásúra, vagyis rám :-)

Vedd meg a TQ Gold-ot, mert ez egyszerûen nem pénz érte és ez úgyis ÖRÖK. Ha leég a házad a TQ Gold akkor is ott lesz a Steam accodon. Semmi baj nem érheti... legfeljebb elfelejted a jelszavad <#idiota>

arty
de

csak találj megfelelõt...

Forza.

Igazad van abban, amit leírtál, de lehet, hogy a büdös életben nem telepíteném fel... és ez az egyetlen korlátozó tényezõ! Még van idõm... átgondolom mégegyszer<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
700ft pedig semmi, észre sem veszed hogy kifizetted a játék pedig marha jó

wesker24
Te tudod de egy ilyen játékot halálos vétek kihagyni ! xD

Jó lesz a késöbbi idökre is nem muszáj vele rögötön azonnal játszani !
wesker24
Söt a Titan Quest Kiegben olyan sok lehetöség van ami az alapból hiányzott ! Amikor évekkel ezelött warezba nyomtam már akkor megtetszett ! Mér nem is singlebe viszem hanem multiba mindig olyan servert kresek aki velem egyszintû és együtt tudunk haladni a story-ban habár már kivülröl fujom az egészet ! xD
Én is toltam egyébként virágbolti verzióval sokat, de azóta már sok játék lefolyt a Dunán<#wink> Én már nem tudom mi volt a kasztom neve, de én mindig minden játékban warrior vagyok (mage nekem nem pálya, rouge meg valahogy kevés)

Mindegy! Eldöntöttem! Most nem villanyoz fel annyira, majd megveszem máskor!

wesker24
Régebben Battlemage voltam azzal végig is vittem ! Most hogy akció volt elkezdtem egy Paladdinnal na azzal bele is buktam !

És most épp egy Spellbreaker karival játszom !
wesker24
Persze hogy megéri ez nem kérdés !

Az egyik legjobb hack'n slash játék ! persze csak a többi hack'n slash játék után ! De nagyon ott van !

Eddig 120 órám vana játékban és mindig képes ujat mutatni !

Multiba meg egyszerûen zseniális amikor 4-en vagy 5-en gyilkoljuk a monstereket !
w77d
gyerekek én szeretem a szimeket, a vonatszimekkel is el tudok lenni, de a Railworks-ért összes DLC-vel együtt a kb 110ezer ft-ot egy cseppet sokallom XD ki az a hülye aki megveszi?

Titan Questen gondolkozom már, de még mindig nem tudtam eldönteni, hogy vegyem-e....

Nem kérdezem, hogy szerintetek megéri-e, mert tuti, hogy megéri 2,5 euróért...

Daell Drow
Akkor szerintem vedd meg kulon oket.
w77d
egyenként leárazták, viszont a csomagot elfelejtették akciózni..

w77d
de lesz helyette új

giorgio81
Ez most hogy van gyerekek?
Ha csomagban veszem duplája mint ha külön-külön megvenném?
Ez épp fordítva szokott lenni, nem?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Prince23
Lejár az akció😞

w77d
én is várom már az új akciót... kártya feltöltve élelem bekészítve XXXD

Rage47
proxyval nem lehet fontban vásárolni?
Daell Drow
TQ es a winterbottom-t vegyetek minta cukrot, en is veszem a haveroknak. XDD
melesleg varom mi lesz 2 ora mulva. XD
a munch mukodik rendesen, csak xp kompatibilitassal kellett inditani, a stranger viszont valoban csak lowon kepes futni 4 magos procival es 8 gb rammal. : D

tototto
azért az milyen már hogy BFBC2 6.79font nálunk meg 13.59euro, EA elmehet az anyjába az árképzésével
a fear pakk a 5.72font vs 9.22euro se semmi :S

Carlos
az több mint egy hónap tiszta játékidõ...
Tipikus lehúzás. Úgyse játsza végig senki az összeset, de mivel jó olcsó, sokan megveszik, hogy majd úgyis végigjátsza...aztán meg nem...akkor meg minek. 😊

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
15 ezer ft-ért alsó hangon mondjuk 800 óra játékidõ nem is rossz <#idiota>

w77d
én megvettem az Oddbox-ot, most elõször úgyis a régieket tolom, aztán majd remélem emgoldják addig a hibákat 😊

zorrobomber
Más, az Oddbox-al lehet érdemes várni, mert olvastam olyan hsz-eket hogy a Crysis-t röhögve futtató gépen 10-15 fps-el megy(a két xbox-os port). Szóval egyelõre komoly kompatibilitási gondok vannak. Nyilván idõvel elmúlnak-megoldódnak, de pl. a Super Meat Boy miatt én is téptem a hajam napokig, és gondoltam szólok 😊

w77d
de 😊

zorrobomber
Fontban vannak, nem ezt nézted be?

w77d
sok ár el van írva...

zorrobomber
Mai Steam sale-el kapcsolatban itt megtaláltok mindent:
http://savygamer.co.uk/2010/12/20/steam-sale-everything-in-on-place/

Jani21
Az én csomagomat december 10-én adták fel és még nem ért ide. Szóval nem vagy egyedül 😊. Az elõzõ rendelésem meg 3 nap alatt itt volt 😄.

<#eljen>

robotnyk
a hóhelyzet miatt szerintem a héten nem valószínû, hogy megjön.
<#eljen> Szerintem a fejlesztõk látják, hogy ezt a módszert kedvelik az emberek (gyors vásárlás, kártyával, biztonságosan, nem kell kimozdulni otthonról, bunkó eladó mentesen, bárhol jársz leszedhetõ, full support, patchek stb stb)

Fejlesztõnek nem kell külön DRM-mel szarakodni, nincs szállítási ktg, doboz és "füzetke" (legalábbis papíros formában)elõállítás ktg, mindenféle egyéb terjesztési díjak... egyszóval ?Lehet?, hogy olcsóbban jönnek ki. Ha ez tényleg így van ahogy írtam, akkor át fognak állni (mint ahogy látjuk, hogy sok volt live-os játék is áttér: Fallout) sokan erre a rendszerre.

Visszaszívtam! Nekem most ez az elsõ akcióm!