Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Benne van a 4 plusz csomag pálya is? Mert azt még 99 Ejurocentért bevállaltam darabját régen.
ami megéri még nektek.
a Lara Croft játék. (coop miatt)
de a mai akció kissé gyenge a tegnapihoz képesrt
Live-on meg akartam venni Defense Grid-et ~2000 Ft-ért, ennyiért nem hagyom ki ezt sem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Be happy. :) Running!
Defense Grid
490 Ft :-DDDDDD
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként ez az adag egyáltalán nem mozgat meg! Még nem jött el az én idõm!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Pl: Witcher: Enhanced Edition
1100 FT
732 Ft-ba fájt a Deus Ex GOTY + Deus Ex Invisible War.
Ne feledjétek fivéreim és nõvéreim:

Vedd meg a TQ Gold-ot, mert ez egyszerûen nem pénz érte és ez úgyis ÖRÖK. Ha leég a házad a TQ Gold akkor is ott lesz a Steam accodon. Semmi baj nem érheti... legfeljebb elfelejted a jelszavad <#idiota>#idiota>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jó lesz a késöbbi idökre is nem muszáj vele rögötön azonnal játszani !
És most épp egy Spellbreaker karival játszom !
Az egyik legjobb hack'n slash játék ! persze csak a többi hack'n slash játék után ! De nagyon ott van !
Eddig 120 órám vana játékban és mindig képes ujat mutatni !
Multiba meg egyszerûen zseniális amikor 4-en vagy 5-en gyilkoljuk a monstereket !
Nem kérdezem, hogy szerintetek megéri-e, mert tuti, hogy megéri 2,5 euróért...
Ha csomagban veszem duplája mint ha külön-külön megvenném?
Ez épp fordítva szokott lenni, nem?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
melesleg varom mi lesz 2 ora mulva. XD
a fear pakk a 5.72font vs 9.22euro se semmi :S
Tipikus lehúzás. Úgyse játsza végig senki az összeset, de mivel jó olcsó, sokan megveszik, hogy majd úgyis végigjátsza...aztán meg nem...akkor meg minek. 😊
Þór vígi þessi rúnar
http://savygamer.co.uk/2010/12/20/steam-sale-everything-in-on-place/
Fejlesztõnek nem kell külön DRM-mel szarakodni, nincs szállítási ktg, doboz és "füzetke" (legalábbis papíros formában)elõállítás ktg, mindenféle egyéb terjesztési díjak... egyszóval ?Lehet?, hogy olcsóbban jönnek ki. Ha ez tényleg így van ahogy írtam, akkor át fognak állni (mint ahogy látjuk, hogy sok volt live-os játék is áttér: Fallout) sokan erre a rendszerre.