Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
grat <#eljen>
soo277
Bocs minõségért(de most csak ez volt)!!
Tegnapi szerzeményeim!!

A Diablot2, azért mert, haverom elfelejtette visszaadni!!
A Company of Heroes, azért mert már megakartam szerezni!!
és a lényeg
tegnap este családdal sétálgatok Saturnba(gyõri)mit látok

Operation Flashpoint,nézem jobban,
árcetlit 890ft<#nevetes1><#guluszem1><#guluszem1>,,háábazz futottam vele pénztárhoz,hadd fizessek hamar,és annyi volt!,Hát nem kicsit örültem neki!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

MerlinW
Az új NFS-el (és az elõzõ 3-4-el) nem az a baj, hogy nem szépek, - mert csúnyának nem nevezném egyiket sem az Undercover-t leszámítva -, hanem hogy maga a játék sz@r😊 Tipikus 0 élvezeti rátás ládatologatás, ami egy pici autóvezetési élményt sem nyújt. Tulajdonképpen lehetne a játék neve Wipeout is, ha a modelleknek szárnya lenne. Suhan feléd a táj, az autónak nevezett betondobozzal meg kerülgeted az akadályokat, oszt annyi.

[merlinw.org]

Amúgy meg, akkor döntsd már el, hogy 2010 legszebbje vagy ilyenrõl még csak nem is beszéltél... <#idiota>

Árkéd játék esetén fizikáról beszélni nem igazán lehet,

Ja, én meg azt hittem, ez egy "ótókás" játék, és gondoltam, hogy az aut... az izék, amikkel versenyezni kell, azok viselkedése hasonlít az autókéra... Legalábbis abból kiindulva, hogy pl az említett Grid és Dirt is árkád, és ott remekül meg tudták oldani ezt a dolgot. Sõt, még egy GTA-ban is hasonlít a jármûvek viselkedése az igazira... Most mondhatod, hogy "dehát nem is kell hogy hasonlítson, mert ez egy árkéd játék", nade akkor tényleg válasszuk külön a dolgokat, és tegyük a debil-árkád kategóriába azokat, amiknél fizikáról beszélni nem igazán lehet...

Játékmenet tekintetében ilyenekre gondoltam, hogy pl. különféle versenyszámok, rendõrök lerázásának módjai, verseny közbeni lehetõségek, stb., magyarán a játék "mechanikája", "játékmenete", vagy hogy is akarjam mondani... Ha érted érted, ha nem nem.

Még csak egyet árulj el! Miért akarsz te mindenáron "ellenfeleket" hallani tõlem? Hogy bebizonyítsd, hogy 2010 legnagyobb sztárja a fos pörszjut? Haggyál már ezzel a faszsággal! Különben sem jelent meg mostanában normális utcai árkád autóversenyes játék, ami élvezhetõ is volt (vagy csak nem ismerek ilyet). Majd jön a TDU2, az viszont nem lesz ellenfél, mert ennél a nevetséges fosnál fényévekkel jobb lesz.

balee4
Tinman-tól illetve azoktól a kedves fórumtársaktól kérdezem, akik tolták a Shatter-t, miért is érdemes megvenni? Képek alapján érdekes egy játék, de nem jöttem rá pontosan miért 9/10-es. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Totti5
Árkéd játék esetén fizikáról beszélni nem igazán lehet, max irányításról, amivel pedig nincs gond.

Játékmenet meg olyan mint a többi ótókába 20 évre visszamenõleg és 20 évre elõremutatólag, miszerint versenyezni kell különbözõ pályákon, különbözõ autókkal, a gép ellenfelek, vagy az idõ ellen.

Nyugodtan mondhatod az ellenfeleit én nem akarom visszatartani õket, 1 hete azt várom hogy elõkerüljön egy-két cím. Eddig egy budget kategóriás Crash Timeot sikerült elúhúzni a WCbõl.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

De igenis ki kell zoomolni, és meg kell számolni a pixeleket meg a poligonokat! Hát nem érted, milyen fontos ez!? <#idiota>

balee4
Felesleges lenne kizoomolni (sõt nem is lehet), amit verseny közben látsz, az meg gyönyörûen kidolgozott.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Amúgy meg nem tudom miért ragadtunk le a grafikánál. "Igényesség" kapcsán jött elõ, de szerintem a grafika a legkisebb baja ennek a játéknak... Játékmenet, fizika? Bizonyára ezekben is 2010 legkiemelkedõbb játékával van dolgunk... Legalábbis szerinted.

Erre csak azt tudom mondani, hogy aki nem tud értõen olvasni, az nem tudom minek fórumozik... Elmondtam mi újság, nem fogok veled tovább vitázni.

Nomeg: Szóval nem mondtam hogy a legszebb. vs. HP tájai a legszebbek jelenleg.

Totti5
HP tájai a legszebbek jelenleg. Meg lehet vizsgálni, van flying kamera ki lehet zúmolni, nézni a messzi dolgokat stb stb... GTbe ilyet csinálsz akkor max a hányinger kap el és nem a látvány. Hiába az 60 fpsel ketyeg vagyis ami miatt fõként a táj kidolgozásnál kellett nagyon erõs kompromisszumokat kötni, viszont az a 200 prémium autó a legszebb ami ótós játékba van, csak kár hogy van 800 is mellett ami szégyen.

robotnyk
szerintem meg ki nem szarja le hogy néz ki, szórakoztató legyen.
Totti5
Szóval nem mondtam hogy a legszebb. 2010es színvonal, csak errõl volt szó. Ha pedig nem látja valaki a Shift és az HP modellek, környezet, effektek közti különbséget az nem tudom mit fog fel akkor a játék grafikájából és mi alapján nézi le a HPt😊

balee4
Legszebb Gran Turismo 5 és kész, aki nem hiszi nyugodtan átjöhet hozzám, 2 perc és meggyõzzöm. Pár napja hasonlítottam össze (párhuzamosan mentek egymás mellett) egyrészt a PC-s új Hot Pursuit-tal, hasonló feltételekkel 1080p, max grafika és ugyan ez utóbbi is helyenként nagyon szép, de közelébe sincs a GT5-nek, ami 90%-ban fotorealisztikus. Megnéztem még a Dirt 2-t is, hát inkább mesebeli a grafikája hozzá képest, túl HDR-rezett csicsa. Aztán megnéztem még a Forza 3-at is, helyenként baromi szép, de maga a táj annyira plasztikus mûanyag hatást kelt, hogy hiába szépek az autók, nagyon elütnek a környezettõl. GTA 5 környezet kidolgozása tekintetében sem a csicsára, hanem inkább a valósághûségre törekszik. Egyedül a fák, erdõk kidolgozása nem olyan szép.

tototto
ízlések és pofonok, sokaknak tetszik a játék, sokaknak nem, ennyi lépjünk tovább 😊

Jól van, szerinted a legszebb autós játék a világon a fos pörszjut... 2010 legnagyszerûbb, legszínvonalasabb autós játéka...

<#ejnye1>

Én meg azt mondom, hogy még a Grid-nek és a Dirt 2-nek is kellemesebb látványvilága van (ha levesszük a sárga "homályt" egy aprócska moddal).

Ne gyere nekem azzal, hogy itt meg amott hány poligonból épül fel egy autó, meg milyen effektparádét figyelhetõ meg a fp-n, mert rohadtul nem ez a lényeg. Nem számolgatom a poligonokat, nem is figyelek rájuk, nem is érdekel, nem is veszem észre a különbséget a Shift és a fp
között poligonszám tekintetében...

Természetesen nem egy képrõl kell megítélni egy játék "szépségét" (ami amúgy is szubjektív), de az egész játék nekem is a #14834-es shot-ot idézni, ami egyértelmûen nem tetszik...

Nade ha még tovább akarsz ezen rugózni, akkor nyiss a témának egy külön topikot, mert ez itt unalmas is már...

Totti5
Még mindig várom a címeket amik látványosan jobbak ennél ha ez "ma már nem nagy szám".

Én mondok párat ami hasonlóan szép ( kijelenetei nem lehet hogy szebb lenne bármelyik is, mert mindegyiknek van erõssége és gyenge pontja is ) de eléggé más stílus az elmúlt évbõl:

F1 2010
Gran Turismo 5
Forza Motorsport 3

2-3-4 éves játékokkal meg kár pedálozni, mert max az emlékek szépítik meg... minap néztem megint a PGR4et ami 2007ben a legszebb és legjobb ótóka volt, de látványosan szebbek a modellek az effektek és a tájak is részéletgazdagabbak az NFSben. Hiába 3 év az sok idõ ebben az iparban, csodák pedig nincsenek. Mindenen látszik az idõ foga és a AAA címek minden évben fejlõdnek pont annyit hogy egy régivel összehasonlítva szembetünõ legyen az eltérés.

w77d
ember ennek egy AA nem elég. Sokkal szarabb színkezelés, mélységérzet és hasonló meghatározó dolgok vannak az én képemen. Mondjuk arról nem tudok nyilatkozni, hogy foto módban milyen, mert csak virágboltit próbáltam, abban pedig nincs ( köztudott, hogy pár game esetén fotomódban csalnak és szépítik a grafikát). A játék közbeni grafikát én enm nevezném ma már nagy számnak...

Gurren
azt nem követem, de utána nézek akkor <#wow2>

Totti5
Valaki írta hogy lehet már a topikjába.

Gurren
nem lehet aa-t tenni rá, ez itt a baj.

Totti5
És ezen mi nem néz ki úgy? Tegyél rá AAt😊

Crash Time egy budget játék, ahhoz képest sosem nézett ki szarul, de nem is volt kiemelkedõ, viszont ne hasonlítsuk ehhez a játékhoz, mert az minden téren keményen elvérizik.

pointer4
Én is inkább ilyesmire emlékezem.
w77d
nna most az a gáz, hogy nálam maxon ez nem így néz ki, hanem sokkal szarabbul...

ez egy jobban sikerült kép, maga a játéokbeli grafika szar...

tegnap keztem el játszani a Crash Time III Highway Nights-al és az élményben és grafikában is kenterbe veri...

Carlos
Birom én az ilyesmit, nem is volt eddig egy NFS-el sem gond (Undergroundokat imádtam), de ez valahogy kikészít...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman köszi a választ, legalább visszaírtál.

Amúgy a Desu ex GOTY -ot pont most kerestem, de 44 dollárért láttam csak az amazonon, az meg egy kicsit sok érte. Steamen meg nem akarok venni semmit hiába olcsó. Esetleg csak akkor ha már nem lesznek dobozos játékok.

Egyébként nincs valakinek eladó magyar kiadású longest journey + Dreamfall, Fahrenheit, Secret files: Tunguska ?

Már elég régóta keresem õket, és nem láttam sehol.

Totti5
Akkor nem bírod a sebességet és az ótókát😊

Amúgy nem azzal van a baj ha nem tetszik. Nekem sem tetszik és pénzt nem adtam volna érte a demo után, de így kölcsönbe elvoltam vele pár napig és megkedveltem, de egy szál rendõrös versenyt nem csináltam benne és azokat is próbáltam kerülni ahol engem kergetnek. A játékot lehet bárhonnan nézni, de egy procikájára sem mondhatja rá valaki hogy szar, mert egyszerûen nem igaz és minden eleme olyan színvonal ami bármelyik másik ótós játékkal felveszi a versenyt, sõt több elemémben a piac legjobbja 2010ben. Ha ilyen NFSek születnek a következõ években akkor szava nem lehet senkinek, de jó lenne ha a rendõrösdit hanyagolnák belõle.

Totti5
Ennél sajátabb nem lehet... tegnap lõttem a játékból.

Jajj, hagyjuk már ezeket a promo képeket...

Linkelnél esetleg néhány sajátot?

Mindenesetre nekem nem jött be a fos pörszjút semmilyen szempontból, grafikailag pedig jobban tetszett a Shift.

Amúgy nincs nekem bajom az árkád autós cuccokkal, de aminek ilyen szánalmasan debil fizikája van, és ilyen szánalmasan rákényszerítenek, hogy debil legyél, az szerinem szar. Jól van, szerinted meg nem. Ugorjunk.

Börnáút pedig a "debil-árkád" kategória királya... Mire is kellene felfigyelnem? Úristenb+ 😄 McLA meg PGR meg nincs PC-re, konzolt meg nem veszek, szóval azt hazudsz, amit akarsz 😊

Carlos
Nekem ettõl megfájdult a fejem játék közben.
Eddig egy játéknál sem tapasztaltam ilyet, csak ennél.

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Nem akarom mélyen belemenni:

Shift semmilyen körmülmények közt NEM szebb, ráadásul abban nincs éjszaka, esõ, hó és dinamikus napszakváltás sem.

Tehát ami alatt nincs olyan komolyabb fizikai motor, az már nem is lehet jó? te hány autós játszottál mostanában? úramistenbaz+. A Grid Dirt elég feltünõen mást mûfaj mint az NFS. Börnáut, Mc:LA, PGR és egyéb kiválóságok biztosan elkerülték a figyelmedet, de akkor szólok hogy ideje pótolni.

Ugyanhogynemár...

arty
"Ami az összképet illeti, a Shift grafikája is ezerszer profibb volt ennél, sokkal szebb és hangulatosabb volt..."

mi volt benne hangulatos? hogy néha elöntötte a tej a pályát?
netán a sivár versenypályák? vagy az az egyetlen városi pálya? (london)

ugyanmár...

Forza.

<#eljen>
Deus Ex-eket én is bezsebeltem, plusz az összes Prince of Persia-t (a legújabb kivételével) 😊

WTF? Nem gyõzök pislogni...

Na látod, ez az amit én már rég' felismertem... 😊

Egy Braid, egy Trine, egy Machinarium nekem nem is kell, hogy itt legyen a polcomon. Tökéletesen megfelel így, hogy ott van mindig az accountomban, bármikor és bárhol el tudom érni, és pillanatok alatt lehúzom azt a párszáz megát... És sokszor tényleg fillérekért vannak a cuccok!

Továbbra is azt gondolom, hogy jól megférne egymás mellett a dobozos és a digitális terjesztés... Fõleg, ha nem basznák el az egészet a kiadók, és a gyûjtõik azok tényleg gyûjtõik lennének, a limitedek pedig tényleg sorszámozott, limitált kiadások, nem ilyen nevetséges faszságok, amit most az EA mûvel limitált kiadás címén... Én egy ilyet sem fogok megvenni, ezt megfogadtam (nem mintha bármelyik, utóbbi idõben megjelent "limited" játékukat meg akarnám venni...). Akkor már tényleg jobb helye van annak a pénznek a kisebb, ám jóval kreatívabb fejlesztõknél...

A játékaimnak elkülönített kis szekrényke marad továbbra is, ott lesznek a különlegesebb, exkluzívabb kiadások 😊 Pl. The Witcher 2 jól fog mutatni az elsõ rész EE kiadása mellett - amibõl amúgy most be is szerzek egy biztonsági másolatot 😊

Persze továbbra is érvényes: nem kell minden szemetet megvenni, csak mert olcsó, vásárlás elõtt demózni kell! (Ha nincs demó, akkor is! <#vigyor5>)

Grafika szar??? mutass szebbet.

Ami az összképet illeti, a Shift grafikája is ezerszer profibb volt ennél, sokkal szebb és hangulatosabb volt...

Fizika??? ez nem szimulátor, de ahhoz képest meglepõen jó,

Ez a fizika "meglepõen jó"??? /facepalm... Te honnan pottyantál a Föld nevû bolygóra???
A Grid, Dirt és egyéb árkád, de maximálisan élvezhetõ autós játékok fizikája meg szerinted szar... Hát b+, még szerencse, hogy nem jutok szóhoz a döbbenettõl...

Ha az igénytelen, akkor mi az igényes?

Ezt a fajta "debil-árkád" kategóriát (Burnout, Split/Second stb.) eleve igénytelennek tartom, hányok tõle... Agyhalott idiótáknak való.

Háromszázzal beveszem a kanyart, a szalagkorlát majd úgyis egyenesbe tesz... rátenyerelek a nitróra hadd szó'jon, de úgysem ér semmit az egész, mert itt is kecsapot basznak az arcodba... szembejövõ sávban töltõdik a nitró... pfff... még rá is kényszerítenek, hogy igazi debil legyél... Gratulálok! <#taps>

Gurren
akkor duplán szoptam 😞

Nekem megvan a kulcs is. Valakit nem érdekel esetleg?
ha lenne kulcs se tudnád aktiválni sajnos https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-wusf-3601
pedig jó lenne mert csak szoptam a másolásvédelem miatt -.-"

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Gurren
nekem Tomb Raider Anniversary-t adtak a kártyához, de kulcs nélkül, ezért nem tudom aktiválni steam-en. pedig olcsóbban megvehetném a Guardian of Light-ot ;__;

Daell Drow
Hat a mai kinalatbol csak a Puzzle Quest vettem meg, a tobbi nem erdekel.
A witcher meg mar itt vagy nagydobozos gyujtoiben.
Prince23
azonnal vedd meg. eszméletlen a hangulat

Nekem egyébként a killing jobban bejött.
Vettem Egy vga-t, ahoz adták ajándékba. Vagyis csak egy kódot adtak hozzá, hogy azzal lelehet tölteni GF oldaláról. Mennyiért lehetne eladni szerinted? Egyáltalán megveszi valaki?
Gurren
más a két játék. én szeretem mindkettõt.

Ha jól néztem akkor nincs benne

Tinman
Borderlands DLC-t tartalmazza a 3 másik pálya csomag 3 x 0.89 juró.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.