Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trials 2 (KETTÕ!) 2.5 juró :-O
Engem messzirõl se... de téged hátha.
Zumát megvettünk volna, párom nagyon csípi az egyet, de 8 euro? Vicc, k. drága!
Mai akcióból a Bully még okés, de az meg megvan XBOX-ra... skippelem a mai napot.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Samorost 2 és Aquaria érdekelt igazából.
Aztán látom, hogy Steam alá is lehet betolni õket, sõt 7.41 dodó felett az elsõ pakk ingyen jár.
-1600 Ft bánta és már bent is van a Steam játékaim között.
Elismerésem a rendszerek gyorsasága és könnyedsége miatt.
A pénzt természetesen az utolsó fillérig a fejlesztõknek "küldtem".
Castle Crashers 600 pötty
Banjoo Tooie 600 pötty
Ezt a kettõt már 1 éve leszedtem, azóta várom, hogy akciós legyen... türelem ócsóbb gmzt terem, de Steam-hez képest ez még mindig brutál ár... még jó, hogy volt még az ingyen pontokból :-D
Aztan mielott vegleg uritenem a spam maileket, ott viritott benne a aktivalos mail. Na mondom XD. A world of goo nagyon jo kis jatek, igy mar ezt sem kell steamen 9 euroert meg vennem.
esetleg vkinek nincs meg?, vagy nem tudjátok honnan tudnám beszerezni?
KÖSZ
Én a Game-rõl rendeltem, mert nekem angol kellett, és/illetve úgy biztos volt, hogy azt kapom, ami kell. Abban ott van minden - képekkel már bizonyítottam a topikban.
Tehát: Game.co.uk - GTA3 - 4,99 font + 2,95 font postaköltség = 2 CD, kézikönyv, térkép
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pedig nyilván a magyar kézikönyves, térképes lenne a legjobb számomra. De olyan vagy nincs vagy nagyon ritka.
A fehér borítósban van minden.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként nem úgy volt, hogy a magyar változathoz nem volt térkép, csak magyar kézikönyv?
És mi van a 3. lemezen? GTA3 csak 2 lemez.
A britektõl angolt kapsz - Game.co.uk-n például dettõ ugyanazt, mint itthon.
Jó lenne használtan is vagy valahol, ahol online meg tudom rendelni és tuti hozzá a térkép meg a kézikönyv.
Külföldi online shopokban is nézelõdtem, de nem értek én ezekhez a dolgokhoz. Eddig ha kellett valami, mindent megtaláltam magyar üzletekben vagy használtan.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Égre-földre keresem õket, de egyszerûen nem találok. Gondoltam hátha be tudtok segíteni.
<#falbav>#falbav>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
amúgy lehet még többet adni a letöltõs oldaladon ha úgy érzed 😊
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
aki 7.32 dollárnál többért vette/veszi meg, megkapja az 1. bundle játékait is: ( World of Goo (2D Boy), Aquaria (Bit Blot), Gish (Edmund McMillen), Lugaru (Wolfire Games), Penumbra: Overture (Frictional Games), Samorost 2 (Amanita Design) ). steames kódok is vannak limitált számban.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Befejeztem.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Flight Control HQ
Super Meat Boy
The Witcher EE
Defense Grid
Elnézést, ha kisebbségben lennék, de a következõ lépés a Forza vs GT5 lesz.
Aztán jött a C64-es Krakout a 100 pályájával, az elképesztõ ötleteivel és zseniális zenéivel. Pár nyári hónap ráment.
Késõbb PC-n jött az Arkanoid, mely SEHOL nem ért a Krakout nyomába, de tényleg... de azért 1x jó volt.
Nagy szünet után PC-n megismertem a Ricochet sorozatot és letoltam az összes részt... eddig azt hittem nincs jobb. És nincs is jobb, de ugyan olyan jó a Shatter!
Ez már nagy szó!
A Shatter ráadásul új ötleteket hozott a mûfajba a boss harcokkal és a vonzás és taszítás képességekkel. A zenéje meg egyszerûen zseniális!
Akik kicsit is szeretik a falbontó cuccokat, azoknak kötelezõ.
Mondom... 9/10.