Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Totti!

Trials 2 (KETTÕ!) 2.5 juró :-O

Engem messzirõl se... de téged hátha.

Zumát megvettünk volna, párom nagyon csípi az egyet, de 8 euro? Vicc, k. drága!

Mai akcióból a Bully még okés, de az meg megvan XBOX-ra... skippelem a mai napot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ez kinek hogy, havernak is volt hogy beakadt miközben nekem meg vígan ment 10 percre rá meg fordítottja*

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Cepee
ez ilyenkor szokásos, de elnézve a mai akciót nem lesz sokáig túlterhelt...
w77d
nna railworksot pont tegnap emlegettem 😄 már csak a DLC-ket kéne 75%-osra akciózni...

Tinman
Nekem 5 perce semmi nem mûködik sztímen... az elõbb dicsértem a gyorsaságát :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Na mit szóltok a mai új akciókhoz? Bully 2,5 euró, AVP 5 euró, Just Cause 2 (új rendszer felrakva, már ki is próbáltam és nem rossz, de még nem tudom) 6,25 euró elgondolkodtató!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Bakker 20-ért vettem még októberben

arty
AvsP 5 EUR !!!

Forza.

Tinman
Humblebumble eddig nem érdekelt, most szakítottam rá idõt.

Samorost 2 és Aquaria érdekelt igazából.

Aztán látom, hogy Steam alá is lehet betolni õket, sõt 7.41 dodó felett az elsõ pakk ingyen jár.

-1600 Ft bánta és már bent is van a Steam játékaim között.

Elismerésem a rendszerek gyorsasága és könnyedsége miatt.

A pénzt természetesen az utolsó fillérig a fejlesztõknek "küldtem".

Prince23
Már csak 2 perc!

Tinman
Live akció keretében végre megvehettem:

Castle Crashers 600 pötty
Banjoo Tooie 600 pötty

Ezt a kettõt már 1 éve leszedtem, azóta várom, hogy akciós legyen... türelem ócsóbb gmzt terem, de Steam-hez képest ez még mindig brutál ár... még jó, hogy volt még az ingyen pontokból :-D

w77d
fiatalságom XXD régen mennyit játszottam ezzel....

lolSL
a rogue spear pont nem fut mai oprendszereken úgyhogy nem nagyon árulják

Daell Drow
En 1 dollarert vetem meg a Humble Bunde 2 csomagot, aszitem nem kapom meg.
Aztan mielott vegleg uritenem a spam maileket, ott viritott benne a aktivalos mail. Na mondom XD. A world of goo nagyon jo kis jatek, igy mar ezt sem kell steamen 9 euroert meg vennem.
skate00
Üdv, keresek egy játékok, a Neve: RAINBOW SIX: ROGUE SPEAR
esetleg vkinek nincs meg?, vagy nem tudjátok honnan tudnám beszerezni?

KÖSZ

HeadHunter86
Lara Croft and the Guardian of Light beszerezve STEAM-en, ez már kellett. Végre mehet co-op-ban.

totyak
Értem, köszi. Még egy darabig próbálkozom a magyarral, aztán ha nem jön össze, akkor még mindig rendelhetek külföldrõl.

IMYke2.0.0.0
Nos, használtban nagyobb esélyed van arra, hogy hiányos legyen.
Én a Game-rõl rendeltem, mert nekem angol kellett, és/illetve úgy biztos volt, hogy azt kapom, ami kell. Abban ott van minden - képekkel már bizonyítottam a topikban.
Tehát: Game.co.uk - GTA3 - 4,99 font + 2,95 font postaköltség = 2 CD, kézikönyv, térkép

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

totyak
Sajnos az én tapasztalatom az, hogy nem minden fehér borítós fullos. Láttam már olyat is, amihez csak a lemezek voltak, aztán olyat, amihez lemezek plusz kézikönyv. Külföldiben láttam fullost, viszont magyar kézikönyvesben csak olyat, amihez nem volt térkép.

Pedig nyilván a magyar kézikönyves, térképes lenne a legjobb számomra. De olyan vagy nincs vagy nagyon ritka.

IMYke2.0.0.0
Elírás részemrõl. 2 CD.
A fehér borítósban van minden.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

totyak
Azt honnan lehet tudni ránézésre, hogy melyik az, amihez van kézikönyv és térkép is?
Egyébként nem úgy volt, hogy a magyar változathoz nem volt térkép, csak magyar kézikönyv?
És mi van a 3. lemezen? GTA3 csak 2 lemez.

IMYke2.0.0.0
Azt a kiadást hirdeti, amit a hazai boltokban (is) meg lehetett vásárolni: magyar kézikönyv, térkép, 3 CD.
A britektõl angolt kapsz - Game.co.uk-n például dettõ ugyanazt, mint itthon.

totyak
De itt mi rá a biztosíték, hogy van kézikönyv és térkép is? Egyébként nem vagyok oda a Vatera-ért és társaiért, inkább valami másmegoldás kéne. Meg valljuk be õszintén, drágán is adja a jóember, mikor GTA IV-et kapok 5 ezerért.

Jó lenne használtan is vagy valahol, ahol online meg tudom rendelni és tuti hozzá a térkép meg a kézikönyv.
Külföldi online shopokban is nézelõdtem, de nem értek én ezekhez a dolgokhoz. Eddig ha kellett valami, mindent megtaláltam magyar üzletekben vagy használtan.

olyan digipack-os VC-re én is pályázom egy ideje 😞

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

balee4
Erre nem is gondoltam, de lehet benne valami, mert game-rõl is késnek a csomagok.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0

totyak
Hol tudnék venni PC-re GTA3-at kézikönyvvel és térképpel (magyar érdekelne, de angol is megteszi), illetve GTA VC-t olyan kihejthatós keményfedelû tokban?

Égre-földre keresem õket, de egyszerûen nem találok. Gondoltam hátha be tudtok segíteni.

zorrobomber
szerintem csak a hóhelyzet miatt, tehát nem hiszem hogy zavvi specifikus lenne a probléma

Hogy tudom utólag a számlázási címet megváltoztatni? Elõször átnéztem, és rossz ország volt, amit kijavítottam De a megerõsítõ e-mailben is meg a zavvi oldalán is újra az az ország szerepel a számlázási címnél ami a javítás elõtt volt. csak úgy tudom javítani, ha törlöm, vagy van más megoldás is? Az is lehet, hogy hagyom az egészet úgy ahogy van, ha nem lehet utólag megváltoztatni a rendelés számlázási címét.
<#falbav>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

tototto
ez nem semmi, eddig is jó ajánlat volt, de így aztán meg végképp 😊

balee4
Zavvi most nem remekel, múlt kedden adták postára a csomagot, gondoltam akkor karácsonyig ideér, talán holnap, de már nem bízok benne...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

lolSL
$1,337,056.69 <#taps>

lolSL
még 300 dollár ééééééééééés

lolSL
jah most látom twitteren, hogy aki eddig vette mind megkapták, mostantól meg aki átlag felett fizet egy centtel.
amúgy lehet még többet adni a letöltõs oldaladon ha úgy érzed 😊

pointer4
Én csak 5$-árt fizettem, dem ár aktiváltam engedte aktiválni az egyes csomag játékait steamen.
IMYke2.0.0.0
Ráérsz akkor vacillálni, amikor a megjelenés, és a postázás ideje közeleg - addig tedd csak a megrendelésre! Lehet, hogy még jól is jársz majd. <Áremelés, Ft-zuhanás stb.>

Én most igencsak vacillálok a The Witcher 2 Premium Edition elõrendelésén. Nem azért mert esetleg nem fog tetszeni maga a játék (ha csak az elsõ színvonalát hozza, akkor nálam már 10/10). Hanem mert a zavviról rendelném meg, ami lehet azt eredményezné, hogy nem lesz benne a magyar nyelv (igencsak csekély az én angol tudásom), és egy ilyen játékot kötelezõ érteni, mivel pont a sztori a lényeg benne. Nem tudom, hogy utólag bele fogom-e tudni tenni a magyar nyelvi fájlokat (mivel már van negatív tapasztalatom ez ügyben). Ha nem kerülne most 25 fontba, akkor nem érdekelne. Megvenném itthon a sima kiadást, megjelenés után (ami vélhetõleg ugyan ennyi lesz mint most ez a bõvített kiadás).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

balee4
Ok még alszok rá egyet, lehet hogy beszerzem. 😊

lolSL
Humble Bundle update:
aki 7.32 dollárnál többért vette/veszi meg, megkapja az 1. bundle játékait is: ( World of Goo (2D Boy), Aquaria (Bit Blot), Gish (Edmund McMillen), Lugaru (Wolfire Games), Penumbra: Overture (Frictional Games), Samorost 2 (Amanita Design) ). steames kódok is vannak limitált számban.

<#eljen><#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Nem szeretem amikor beindul a vaksötét fikagépezet. Ezért tettem fel a kérdést, hogy ha ez szar akkor mi a jó!. Válasz nem jött egyik opcióra sem, azóta sem és nem is fog. Azzal nincs baj ha valakinek nem tetszik, de nem attól lesz valami szar, mert attól még lehet nagyon igényes.

Befejeztem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
annyiért bõven XD

robotnyk
4 euróért megéri az agyvérzés <#idiota><#eljen>
Super Meat Boy <#eljen> Nagyon jó játék, retro fíling. Az is kicsit hozzáad a retro érzéshez, h rég éreztem már azt, h egy játék miatt legszívesebben szétverném a billentyûzetet, kontrollert 😄
zorrobomber
Fogadd el, ez a játék objektív szempontok alapján is úgy szar ahogy van. Burnout-ot és Split/Second-ot is szerettem, de ez egy szégyen. Nálam ez arra is érvényes aki védi...

robotnyk
a napokban ezek jöttek digitális formában

Flight Control HQ
Super Meat Boy
The Witcher EE
Defense Grid
soo277
<#eljen><#eljen>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Tinman
Nem lehetne, hogy elmennétek a PC-s játékoknak leáldozott topikba ezzel a kiba. autós kiba. fassággal?

Elnézést, ha kisebbségben lennék, de a következõ lépés a Forza vs GT5 lesz.

Tinman
Falbontó pályafutásom Videoton TV Computer-en kezdtem. Azzal ez egyszerû szarral heteket elvoltam, majd elvoltunk(!).

Aztán jött a C64-es Krakout a 100 pályájával, az elképesztõ ötleteivel és zseniális zenéivel. Pár nyári hónap ráment.

Késõbb PC-n jött az Arkanoid, mely SEHOL nem ért a Krakout nyomába, de tényleg... de azért 1x jó volt.

Nagy szünet után PC-n megismertem a Ricochet sorozatot és letoltam az összes részt... eddig azt hittem nincs jobb. És nincs is jobb, de ugyan olyan jó a Shatter!

Ez már nagy szó!

A Shatter ráadásul új ötleteket hozott a mûfajba a boss harcokkal és a vonzás és taszítás képességekkel. A zenéje meg egyszerûen zseniális!

Akik kicsit is szeretik a falbontó cuccokat, azoknak kötelezõ.

Mondom... 9/10.

Na ilyen se volt, de most maximálisan egyetértek veled!