Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Oddworld: Munch's Oddysee faktort végre mûködésre bírtam, csak annyi, hogy XP Sp2 kompatibilitásra kell állítani az exet. Zseniális platform game, nem rosszabb mint a korábbi részek. Irányítás mondjuk kicsit furcsa, a kameramozgás nehézkes.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
Én még AC2-õt nem vittem végig. de sokallom az árát. ha már ünnepi akciók vannak.

pointer4
162, de a bénázós indulás napjától számítva 😄
Dobozosból, nincs meg a 10 PC-re 😄
Ha definiálnom kéne, akkor azt mondanám, hogy "plusz quest", amiért ugyan semmi nem jár, de mégis quest, így egy 100%-ra végigjátszó embernek kötelezõ és nem utolsó sorban segít még mélyebben megismerni és játszani egy játékot!

Talán így megfoghatóbb már ez az achievement rendszer...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Semmire! Csak ad egy kis plusz faktort... el akarod õket érni, gyakorlatilag segíti a minél szélesebb körû végigjátszást! Motivációs faktor!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
de mire jók az achik?

Bully-n még gondolkodom, de annyit azért nem nyújt, hogy megvegyem (ha lenne hozzá achi (nagyon kezdek rákattanni erre az achievement rendszerre),akkor esetleg...

w77d
én is így vagyok vele, ezért dobozos gamem jóval több van 😊

8,22 Euró=kb. 2300 Ft

MerlinW
Nekem Bully lett a 81.😊
AC2 is jó áron van, de év elején végigjátszottam párszor, így nem visz rá a lélek..:/ Pedig nagyszerû játék.

[merlinw.org]

MerlinW
Mindkét Mafia 2 DLC botrányosan rossz lett, szerintem ne várd😊

[merlinw.org]

balee4
Nekem 92, pedig a steam nekem huszadrangú dolog a dobozos játékok mellett.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Bence94
"hõskorban" kezdtem és perpill 41 játékom van.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Tinman
Az igen! ^^

Még csak 1 hete kezdtem, már 14 cím van :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
spore kollekciót is megvettem, így most pontosan 77 cím szerepel a library fülecske alatt 😄

HappyHunter
Ma MAJDNEM vetten egy új könyvet, de aztán eszembe jutott hogy vannak ezek a remek akciók 😄
Sajnos ma sem találtam kedvemre valót, azért pedig nem fogok semmit venni mert olcsó. Egy RUSE akciónak mondjuk nagyon örülnék.

Be happy. :) Running!

Bence94
basszus megint gondolkozom hogy megvegyem-e a jc 2-t és eltegyem egy új vga-ig...
legjobban mafia 2 dlc akciónak örülnék...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Tinman
Grat! Mennyi volt ez a sokaság?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Just cause 2 + Aerial, Chevalier , Rocco Dlc bezsákolva!

w77d
nekem is. szerintem kivétel nélkül mindenki emgkapta, aki minimum 1 dollárt fizetett nekik..

w77d
van editor része igen. Engem igazság szerint a sok és részletes jármû vonz benne, de elég borsos így pár DLC-vel. Akciósan most a railworks 2-ért és pár DLC-ért fizettem 76eurot...

artschi
nekem küldték is 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Nem ismerem az ilyen jellegû játékokat, de most nézem a Railworks 2-t. Ez tényleg olyan, hogy mindent saját magam építhetek fel benne? <#wow2>

balee4
Én is megkaptam az elsõ Humble Packot is, nagyon is megérte az az 1 dollár érte. 😄

w77d
volt pár nehéz de hla az égnek azért én boldogultam vele... azé csak meg kellett dolgozni azé a felsõfokúért na XXXD

Totti5
Arra is sor kerül majd!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Sokan leszólják a Singularity-t de azért jó játék az.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

nyelvtani feladatokat nehezen csináltam meg...

Sandbox iskolában igen! Egyébként szórakoztató!

Ismét egyetértek!

arty
hamár Raven: Singularity-t semmiképp ne hagyd ki! az egy jó fps - a wolf nem 😞

Forza.

Tinman
Igen... sajnos most már 3.99 Euro.

Tényleg nem önigazolás, mert megvettem vagy valami ki tudja milyen ok miatt dicsérem.

Nekem tényleg nagy pozitív csalódás!

#14924: Ezt nem értem... milyen csomagról írtok?
Nekem ez az egész ügy 3 perc volt. Vagy én nem tudok valamit jól?

Leveleimet még meg sem néztem, mert szépen, világosan mindent kiírt... kaptam Steam kulcsot is a 2 pakkra, be is vannak már tolva Steam alá.

Tinman
W77D már leírt mindent, de 680 Ft-ért nem érdemes azon gondolkodni, hogy megéri-e.

Abs. MEGÉRI!

Rockstar játék, ne feledd! ;-)

Elhamarkodott kérdés volt, tárgytalan.

Most nézem, hogy én is megkaptam az elsõ csomagot is. Ezeket is be lehet vajon regelni Steam-en?

Tinman
Live:

- Castle Crashers
- Banjoo Tooie

Humblebundle:

- Braid
- Cortex Command
- Machinarium
- Osmos
- Revenge of The titans
- World of Goo
- Aquaria
- Gish
- Lugaru HD
- Penumbra
- Samorost 2

Bully ügyben gratula! Bölcs döntés volt!

Kezdem bánni, hogy nem vettem meg 2 euróért. Mondjuk PC-n nem szoktam ilyesmivel játszani, falbontóval legutóbb mobilon játszottam (a Gameloft-ossal, ez is nagyon ötletes), de amiket mondasz a Shatterrõl, nem hangzik rosszul 😊

Totti5
Raven FPSekben eddig nem csalódtam. Nyilván sosem várnék Halo minõséget tõlök és régóta közelébe sincsenek az AAA társaiknak, de ettõl még jó, hiánypótoló alkotások a piacon!

w77d
a bully kegyetlen jó. Pontosan sandbox egy suliban. Angol tudás elengedhetetlen hozzá, mivel sokszor nyelvtani feladatokat kell megoldani, meg nagyon kell érteni a feladat leírásokat...

giorgio81
Mesélj! Miket vettél?

Én eddig CivCity:Rome 0.99
Railroad Tycoon II 1.24
Bully 2.5 euro

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Prince23
Én a Just Cause 2-re csaptam le.

Még gondolkodom a Bullyban?

az mien gamma? sandbox iskolában játszva vagy mi ez? full angol tudás szükséges hozzá?

Totti5
Pécén nem játszok megvárom amíg XBLAN lesz annyi😊) talán jövõ télen lesz egy ultraburtál akció rá!

Totti5
TDUt pont a mai napon kértem kölcsön ismerõstõl, hogy hátha, viszont az xboxos verzió nem lett a legjobb a demo alapján, így eddig kerültem, de mivel idén már ugyse jön meg a Forzám😞 valami ótóka kell az ünnepekre😊

TDU teknóban egészen biztos hogy minden téren alul maradna egy összehasonlításban, max a belsõ nézetbe vinné el az aranyérmert, mert az az NFSben kritikán aluli, még akkor is ha nincs, de be lehet kukcskálni és látni a 2kb-os minõségõ fos jpgt és a szögletes mûszereket, már ha ki van dolgozva szögletesre jó esetben😊

Majd ha toltam bele 5 órát nyilatkozok, addig nincs mirõl.

Sajnos nem lett jó a Wolfenstein. Végigtoltam ugyan tisztességgel, de ez a folytonos ide-oda mászkálás egyik dimenzióból a másikba nem jött be... Ráadásul a speciális képességekkel rendelkezõ ellenfelek is roppant idegesítõek. A történet is harmatgyenge, és egyáltalán nem éreztem úgy a játék során, hogy ezt nekem folytatnom kellene. Nem mondom, vannak jó pillanatai, amik néhol még idézik is a régi Wolfit, de összességében nagyon messze áll tõle. Önmagában nézve sem nagy durranás, de egynek elmegy.

Tinman
Gyerökök'... elképesztõ

Ma egészen pontosan 13 darab játékot vásároltam ^^

Tinman
CTRL + ALT + DEL

Folyamatok fül... lõdd ki a steam.exe-t.

Indítsd el újra.

Nekem azonnal jó lett utána minden.

w77d
szerintem is inkább a nevetséges szó illik az egészre.. egy ilyen tipikus 12-16 éveseknek való cucc

Nem arról van szó, hogy nem teszik. Sõt, NFS-bõl a MW-t és az Undergroundokat szerettem, szeretném ezt is szeretni, de nem tudom, mert hányok tõle...

Egyébként mondok akkor egy jobbat, Test Drive Unlimited, tessék... Kezdj bele, gyerünk! Hasonlítgasd össze poligonszámtól kezdve az effekteken át a pixelekig mindenben! Mi ebben amúgy az "igényes"? Nem mondom, technikailag lehet, hogy ez jelenti a csúcsot (bár fenntartom a jogot, hogy ettõl még nekem nem tetszik... szabad?), de ki nem szarja le, ha amúgy minden másban egy gagyi, nevetséges, debileknek való fos?

w77d
nna én nem tudok most steamre bejelentkezni :S

Totti5
Végre sikerült beszerezni ócón!