Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Talán így megfoghatóbb már ez az achievement rendszer...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
AC2 is jó áron van, de év elején végigjátszottam párszor, így nem visz rá a lélek..:/ Pedig nagyszerû játék.
[merlinw.org]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Még csak 1 hete kezdtem, már 14 cím van :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sajnos ma sem találtam kedvemre valót, azért pedig nem fogok semmit venni mert olcsó. Egy RUSE akciónak mondjuk nagyon örülnék.
Be happy. :) Running!
legjobban mafia 2 dlc akciónak örülnék...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tényleg nem önigazolás, mert megvettem vagy valami ki tudja milyen ok miatt dicsérem.
Nekem tényleg nagy pozitív csalódás!
#14924: Ezt nem értem... milyen csomagról írtok?
Nekem ez az egész ügy 3 perc volt. Vagy én nem tudok valamit jól?
Leveleimet még meg sem néztem, mert szépen, világosan mindent kiírt... kaptam Steam kulcsot is a 2 pakkra, be is vannak már tolva Steam alá.
Abs. MEGÉRI!
Rockstar játék, ne feledd! ;-)
- Castle Crashers
- Banjoo Tooie
Humblebundle:
- Braid
- Cortex Command
- Machinarium
- Osmos
- Revenge of The titans
- World of Goo
- Aquaria
- Gish
- Lugaru HD
- Penumbra
- Samorost 2
Bully ügyben gratula! Bölcs döntés volt!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én eddig CivCity:Rome 0.99
Railroad Tycoon II 1.24
Bully 2.5 euro
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Még gondolkodom a Bullyban?
az mien gamma? sandbox iskolában játszva vagy mi ez? full angol tudás szükséges hozzá?
TDU teknóban egészen biztos hogy minden téren alul maradna egy összehasonlításban, max a belsõ nézetbe vinné el az aranyérmert, mert az az NFSben kritikán aluli, még akkor is ha nincs, de be lehet kukcskálni és látni a 2kb-os minõségõ fos jpgt és a szögletes mûszereket, már ha ki van dolgozva szögletesre jó esetben😊
Majd ha toltam bele 5 órát nyilatkozok, addig nincs mirõl.
Ma egészen pontosan 13 darab játékot vásároltam ^^
Folyamatok fül... lõdd ki a steam.exe-t.
Indítsd el újra.
Nekem azonnal jó lett utána minden.
Egyébként mondok akkor egy jobbat, Test Drive Unlimited, tessék... Kezdj bele, gyerünk! Hasonlítgasd össze poligonszámtól kezdve az effekteken át a pixelekig mindenben! Mi ebben amúgy az "igényes"? Nem mondom, technikailag lehet, hogy ez jelenti a csúcsot (bár fenntartom a jogot, hogy ettõl még nekem nem tetszik... szabad?), de ki nem szarja le, ha amúgy minden másban egy gagyi, nevetséges, debileknek való fos?