Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Ma nincs semmi jó szvsz<#szomoru2>.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tinman
Mai akciók: ROFL. Száni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lolSL

Tinman
Olyan minimális összeg, hogy nem foglalkoztam vele eddig és ennyivel még tartozom is nekik... mert 1 levelembe került múltkor és visszakaptam a pénzem egy meg nem érkezett szoftver kapcsán.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lolSL
nem lehet hogy azért, mert úgy van beállítva nálad hogy a paypal váltsa az eurót/dollárt/akármit forintra? ez az alap beállítás de minden vásárlásnál át lehet nyomni egy almenüben.
alapból ha csak vásárolsz bármit egy oldalon paypallal, nem kéne hogy felszámoljanak

Tinman
Még 52 perc :-/

Tinman
Itt van a kutya elásva:

Fees apply only if the sender uses a credit or debit card, or if you receive any payment for goods or services.

Nekem ezért van egy minimális díj.

Carlos
Aktuális kedvenc karácsonyra:

Þór vígi þessi rúnar

Daell Drow
Adsz neki egy karacsonyi udvozlo lapot, amire ra irod a steam accot es jelszavat. 😊
w77d
nem hinném, hogy ilyen konkurens akciókkal szemben most nagyon menne nekik... inkább nem érdekli õket, évközben úgyis megszedik magukat..

HappyHunter
Na, énis elintéztem a karácsonyi bevásárlást steamen. Kistesómnak 5 játék 5€-ért. Nem is rossz. Nem bírtam ki és a crayon physicset el is kezdtem játszani.<#zavart1>
Már csak azt kell kitalálnom, hogyan tegyem oda a fa alá. 😄

Be happy. :) Running!

talán mert így is megy nekik?
moonster
Kár, hogy a steamen nem lehet trade-elni. Valami jó kis szabályrendszerrel megcsinálhatnák.
Pl.: max ár a vételi ár 80%-a, csak levásárolható virtuális euroban kapja meg az eladó vételárat.

Remélem gondolkodnak a fejlesztõk ezen.
Ezek az akció meg...durvák. Rockstar összes 40 euro/dollar. Ez is fura, h sokszor 1-1ben váltják a dollárt eurora, de gondolom ezt sokan nehezményezték már.
moonster
Most vásároltam a Paypalon keresztül, de egy fillért sem vont le a szolgáltatásért.
Aktuális, Erstés eladási áron számolta át a dollárt, eurot.
Annak jó a paypal, akinek nincs dombornyomott kártyája.
Értem, köszi.

Tinman
Steam esetében paypal azért nem jó mert, a paypal sem ingyen dolgozik.
Internetkártya /aka virtuális bankkártya/ a jó megoldás... arra rátolsz annyi pénzt amennyit akarsz és a fõ számlád garantáltan biztonságban van és csak a bank vesz le egy keveset a tranzakcióért, míg paypal esetében nem csak a bank, hanem egy keveset a paypal is.

Ráadásul a Steam digit. disztrib, felesleges a nagy vevõ biztosításos téma... ebay esetében must have a paypal, de ebben az esetben, csak egy plusz vám a pénzednek.

Daell Drow
Itt a legtobben kartyaval fizetnek, de lehet paypalal is. Eggyik sem nehezebb, be utod a kartya adataidat es a szemelyes adatid es mar meg is veteda gamet.
Sziasztok.
Szörnyû kérdésem lenne: hogyan vásároltok Steam-en keresztül? Úgy értem,mivel fizettek: kártyával, esetleg lehet Paypal-on keresztül is, vagy valami egyéb?
Team Fortress dobozosom van, annak ugye kell a Steam, tehát maga a steam fenn van...

Elõre is köszi a válaszokat és bocs a lámának tûnõ kérdésért.

Carlos
erre mondom azt, hogy meg kell választani a csomagküldõt.
Nekem a Fallout New Vegas CE fél nap (!!!!!) alatt ért ide (UPS).

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
World of Goo nekem csak 2x van meg :-)
Mentségemre legyen mondva, hogy a Deus Ex-ek viszont 3x.

arty
talán az se segített volna, lásd az én példámat 😞 pedig ott csak egy london->oxford utat kéne megtennie a csomagnak...

talán két vagy három éve történt, hogy a dec közepi csomagjaim január végére jöttek meg - de megjöttek! ezért is szoktam mondani, hogy 3-40 nap a szállítás angliából, kár aggódni 😊

Forza.

Zomil
2005 ota tagja vagyok a steam-nek. Minden játékba belerakta annyi idöt, h megérje nekem 😊

Persze volt olyan is amit csak azért vettem meg mert pofátlanul olcso volt és ugy gondoltam megérdemlik a készitök a pénzt.

Mondjuk a World of Goo-t már 4szer vettem meg 😄D
1szer akkor mikor bármennyit lehetett fizetni érte, aztán a steam-en vmi indie pack-ban, aztán a himble pack1-ben és most megkaptam a himble pack2-vel is 😄DD

Mondjuk kár, h összes játszott idöt nem mutat a steam az összes játékra nézve, mert elég nagy szám jönne ki.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

robotnyk
így van. csak nálunk ez megszokott.
balee4
Hát naív voltam na, tudtam volna, megrendeltem volna egy héttel korábban.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

arty
nekem anglián belül "keringenek" csomagjaim, azonos feladási dátummal (nov 29): volt ami megjött másnapra, három két hétre és egy még azóta sincs sehol... õrület, ami most ott megy

Forza.

arty
mondjuk ez a része egy vicc

hugom oxfordban él és mondta, hogy csak pár centi hó esett, de mégis MINDEN a hóra hivatkozva bezár korábban vagy épp ki sem nyit - miközben elõzõ években pont ugyanilyen idõjárás volt és nem paráztak rajta

a hugom szavait idézve: k.-ra nincs kedvük dolgozni, össznépileg 😄

Forza.

Jani21
Nekem ma megérkezett egy csomag a game.co.uk-tõl, de még kettõt várok szintén onnan (elvileg együtt is adták fel õket dec. 10-én).

Carlos
fõleg miután majdnem az összes reptér be van zárva az idõjárás miatt...

Þór vígi þessi rúnar

arty
aki angliából decemberben rendel és elvárja, hogy idén megkapja, az nagyon naiv 😊

Forza.

balee4
Na zavvi-ról 10 nap után sem jött meg a csomagom, tök jó hogy karácsonyi ajándék lett volna.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

pointer4
Itt a bevásárló központban, ahol vagyok, nagyon szépen ment az 576 boltnak. Lehet a steam akciók óta visszaesett a forgalmuk. 😊
w77d
mert hülyék, én is megoldottam a karácsonyi nagybevásárlást Galaxis helyett 576+steam kombóval...

Na mai mérleg egy steames witcher meg egy chip magazinos Mass Effect.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tinman
Én meg mindent végigviszek 1x, de azt alapos kivesézõs tempóban.

Tinman
Tökéletesen egyetértek.

Persze mindezt annak tudatában, hogy a Steam ebben a pillanatban is több 10 ezer potenciális vásárlót happolnak el a dobozos játékok piacáról a digitális disztribúcióval. Õk meg csak ülnek és semmi mozgás...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szánalmas ez a Cdgalaxis! Nem értem, hogy miért jó nekik ülni a babérjaikon, meg úgy általában a dobosos game forgalmazóknak...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Cdgalaxis nem akar akciózni most. Januárban gondolom megint lesz EA akció úgy mint minden évben.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Akkor már megérte 😊
Fabio Capello
Alapvetõen csak olyan játékot veszek, amivel egy darabig biztos játszom majd, így minden játékomban van legalább egy fél napnyi (12 óra) játékidõ... 😊

Huu, azért vigyázzatok, lehet hogy ez a gyûjtõszenvedély már betegség.
Biztos hallottatok már ilyen emberekrõl, akinek már nem lehet bejutni a lakásába, mert annyi minden kacatot összegyûjtöget. Lassan ti se fogtok tudni belépni a Stream-re mert tele lesz az fiókotok. 😊
De egyébként úgy százalékban hányad részét játszottátok végig? Vagy csak a tudat hogy ez is megvan?
jeah,nekem egysincs.

Jaka923
Nekem pillanatnyilag 86 játékom van Steamen.

Fabio Capello
2008 óta 71 játék, ebbõl talán kettõ olyan, amit nem akcióban vettem, és úgy a fele amit nem steamrõl.

Zomil
Számomra a Revenge of the titans miatt már önmagában megérte a humble...eszméletlen hangulatos tower defense játék, és a müfaj nagy kedvencem 😊

Amugy nekem jelenleg 107 játékom van, mondjuk bele számol pár ingyenest is 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

morvaigaben
Be-be nézegetek ide, de még nem írtam.
Nagyon jók ezek az akciók Steamen, így én is beszereztem néhány játékot 😊
F.E.A.R., F.E.A.R. Extraction Point, F.E.A.R. Perseus Mandate, Serious Sam HD: The Second Encounter, Left 4 Dead, GTA Episodes From Liberty City.
Mindezt kb 30 ojróért...

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Daell Drow
Nekem a steamen 87 game van, ebbol kb 60 amit steamen vetem.
De ebbol az 60-bol is max 5-6 van ami 5 euronal dragabban vettem(de a legdragabb is a14 euro volt).
A maradek dobozos beregelve, illetve most 8 game aktivalodott a Humble Indie packal.
Steam-en 2 accounton összesen 96 db (Humble Indie Pack-ot még be sem regisztráltam), GOG-on 74 db. Alakul 😄

MerlinW
Ubi-t ismerve igen sokáig nem fogod látni ennyiért sem, nemhogy olcsóbban, tehát kétszer gondold meg. AC2 simán megér 4200Ft-ot.

[merlinw.org]

balee4
Miket írok basszus, nem tudom milyen "faktort" akartam írni.<#idiota>