Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
alapból ha csak vásárolsz bármit egy oldalon paypallal, nem kéne hogy felszámoljanak
Fees apply only if the sender uses a credit or debit card, or if you receive any payment for goods or services.
Nekem ezért van egy minimális díj.
Már csak azt kell kitalálnom, hogyan tegyem oda a fa alá. 😄
Be happy. :) Running!
Pl.: max ár a vételi ár 80%-a, csak levásárolható virtuális euroban kapja meg az eladó vételárat.
Remélem gondolkodnak a fejlesztõk ezen.
Ezek az akció meg...durvák. Rockstar összes 40 euro/dollar. Ez is fura, h sokszor 1-1ben váltják a dollárt eurora, de gondolom ezt sokan nehezményezték már.
Aktuális, Erstés eladási áron számolta át a dollárt, eurot.
Annak jó a paypal, akinek nincs dombornyomott kártyája.
Internetkártya /aka virtuális bankkártya/ a jó megoldás... arra rátolsz annyi pénzt amennyit akarsz és a fõ számlád garantáltan biztonságban van és csak a bank vesz le egy keveset a tranzakcióért, míg paypal esetében nem csak a bank, hanem egy keveset a paypal is.
Ráadásul a Steam digit. disztrib, felesleges a nagy vevõ biztosításos téma... ebay esetében must have a paypal, de ebben az esetben, csak egy plusz vám a pénzednek.
Szörnyû kérdésem lenne: hogyan vásároltok Steam-en keresztül? Úgy értem,mivel fizettek: kártyával, esetleg lehet Paypal-on keresztül is, vagy valami egyéb?
Team Fortress dobozosom van, annak ugye kell a Steam, tehát maga a steam fenn van...
Elõre is köszi a válaszokat és bocs a lámának tûnõ kérdésért.
Nekem a Fallout New Vegas CE fél nap (!!!!!) alatt ért ide (UPS).
Þór vígi þessi rúnar
Mentségemre legyen mondva, hogy a Deus Ex-ek viszont 3x.
talán két vagy három éve történt, hogy a dec közepi csomagjaim január végére jöttek meg - de megjöttek! ezért is szoktam mondani, hogy 3-40 nap a szállítás angliából, kár aggódni 😊
Forza.
Persze volt olyan is amit csak azért vettem meg mert pofátlanul olcso volt és ugy gondoltam megérdemlik a készitök a pénzt.
Mondjuk a World of Goo-t már 4szer vettem meg 😄D
1szer akkor mikor bármennyit lehetett fizetni érte, aztán a steam-en vmi indie pack-ban, aztán a himble pack1-ben és most megkaptam a himble pack2-vel is 😄DD
Mondjuk kár, h összes játszott idöt nem mutat a steam az összes játékra nézve, mert elég nagy szám jönne ki.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Forza.
hugom oxfordban él és mondta, hogy csak pár centi hó esett, de mégis MINDEN a hóra hivatkozva bezár korábban vagy épp ki sem nyit - miközben elõzõ években pont ugyanilyen idõjárás volt és nem paráztak rajta
a hugom szavait idézve: k.-ra nincs kedvük dolgozni, össznépileg 😄
Forza.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Biztos hallottatok már ilyen emberekrõl, akinek már nem lehet bejutni a lakásába, mert annyi minden kacatot összegyûjtöget. Lassan ti se fogtok tudni belépni a Stream-re mert tele lesz az fiókotok. 😊
De egyébként úgy százalékban hányad részét játszottátok végig? Vagy csak a tudat hogy ez is megvan?
Amugy nekem jelenleg 107 játékom van, mondjuk bele számol pár ingyenest is 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nagyon jók ezek az akciók Steamen, így én is beszereztem néhány játékot 😊
F.E.A.R., F.E.A.R. Extraction Point, F.E.A.R. Perseus Mandate, Serious Sam HD: The Second Encounter, Left 4 Dead, GTA Episodes From Liberty City.
Mindezt kb 30 ojróért...
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
De ebbol az 60-bol is max 5-6 van ami 5 euronal dragabban vettem(de a legdragabb is a14 euro volt).
A maradek dobozos beregelve, illetve most 8 game aktivalodott a Humble Indie packal.
[merlinw.org]