Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Pff 4 napig gép és net nélkül voltam 😞 Kurva tünetek <#taps><#nevetes1>
Nem maradtam le valami oltári steam-es akcióról?

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Faxa, ilyenkor nincs egy szál pontom sem.......

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
reméljük.. én meg megyek menekülni, haragszik rám a család, felzabáltam az esti sütik egy jó részét XXXD

Daell Drow
Remelem ma este jo akciok lesznek steamen, addig megyek fat disziteni.
Boldog karacsonyt mindenkinek <#integet2>
artschi
Yepp, Boldog Karácsonyt és Árleszállításban Gazdag Új Évet kívánok mindenkinek 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Így van
Boldog karácsonyt Mindenkinek! és sok játékot a fa alá
balee4
Boldog karácsonyt Mindenkinek!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Azt írtad, hogy Steamen nem érdemes használni a PayPalt, mert drágább, errõl bizonyítottam be, hogy nem igaz, és nem azért, mert bármirõl is meg akarlak gyõzni, de ez részben mégiscsak egy vásárlási tanácsadós topik, tehát jobb a dezinformációt kigyomlálni. Ha ennyire nincs idõd, ne is terjeszd õket! Köszönöm.

Tinman
A sok unalmas off után:

MAI Live akció!

Csak ma, december 24-én:
Alan Wake: The Writer: 200 pont -64% (Már korábbi akcióban megvettem.)
Alan Wake: The Signal: 200 pont -64% (Ma vettem :-)

Thx Gamer 365 + Necro!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ja, hogy te csak veszel és eladni nem adsz el?

Szar ügy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Sender = küldõ, igen én küldök pénzt, igen credit kártyáról, sõt szoftvert is küldök és akkor nekem fizetnek.

Ennyire ráérsz értetlenkedni?

Nem mindegy neked, hogy mivel és hogyan fizetek?

Már így is több energiámat elvetted erre baromságra, mint amennyit eddig összesen a paypal levont a tranzakciók miatt.

Lassan ügyvédhez fordulok és behajtom rajtad ^^

Goods and services – Purchase payments:

There’s no fee to use PayPal to purchase goods or services. However, if you receive money for goods or services (such as from selling an item on eBay), the fee for each transaction is 2.9% plus $0.30 USD of the amount you receive.

Forrás
Ez arra vonatkozik, ha te kártyáról fizetsz más PayPal accára. Tudsz egyáltalán angolul?
Tinman
Ne általánosíts.

Én vagyok az if meg a sender.

"if the sender uses a credit or debit card,"

giorgio81
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Fórumtársnak és sok eredeti játékok a fa alá 😊

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Shep
Hát akkor így jártam, na mindegy marad 2e Ft-om 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
cib lenne jó, mert kell a maradék pénz róla még a steames akciókra, és más bankból már nem ér át legalább hétfõ-keddig
Te azt mondod, hogy drágább és macerásabb, én pedig azt, hogy olcsóbb és egyszerûbb. Szóval nem értem, hogy ez a mondat hogy jön a képbe, mert az ellentmondást bizony nem oldotta fel. A PayPal haszna a pénzváltásból (olcsóbb a banknál), illetve az eladó által fizetett "jutalékból" származik, nem tõlünk, a vásárlóktól.
Shep
De a családban van Allianz is

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Unicredit

wesker24
Nem jól kérdezted !

Igy kell : Shep Ön kinél bankol ? xD
robotnyk
melyik banknál vagy?
Shep
Hát úgy fest nem lesz €7,5-ért Alpha Protocolom. 😞

w77d
én 10 dolcsit fizettem, többet most így nem ért meg nekem a dolog.

soo277
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket all

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Tinman
10-40 forintokról (esetemben ennyirõl van szó) cserélünk eszmét... nekem a leütött karaktereket sem éri meg.

Tinman
Én is... nem is értem, mi ez az 1-2k ^^

Rage47
nekem nem von le semmit a paypal megnéztem a számlatörténetben
Rage47
vki fizetett 5000-et is, õ bõven kifizette helyettünk is😄
Márpedig én úgy tapasztaltam eddig, hogy a PayPal olcsóbb, mint a kártyás fizetés, ráadásul az adott kártyához fér hozzá, mint a kártya, nem az egész folyószámlához. Biztos én csinálok valamit rosszul, hogy nem sarcol a PayPal.
robotnyk
én 400 forintot fizetek a netes kártyáért. egy évre.
MerlinW
Én is kártyázom ugyan, de a virtuális bankkártyáért is fizetsz havonta 1-2000 Ft-ot (kártyadíj), ami több mint a PPal díja. Tehát a Paypal olcsóbb amennyiben nem fizetsz vituális számlát.

[merlinw.org]

Mondjuk én biztos nem tudnék a tükörbe nézni, ha az 1 dolláros ingyenélõt játszottam volna, de ez talán csak az én elfuserált, nem evilági felfogásom.
már 100x leirtam,leirom 101x is:nem mi vagyunk az átlag játékvásárló.mi a tudatos,akár külföldrõl vásárló gamerek vagyunk-bár itt is volt aki parázott ettõl,az õ vevõkörük viszont nem innen kerül ki...tudom mert ismerem õket kibaszott nagy forgalmat bonyolitanak most,nem hiába nem csökkentek az árak hanem még emelkedtek is:Black Ops pl 13 ezerre,MW2 11 ezerre!!!....
Shep
Hát remélem, idõ éppen még van. Azért köszi.

Hát van egy enyhe kibasz@s benne 😄. Szóval ingyenes lesz az elsõ rész, de nem a megjelenése napjától kezdve, hanem a 2. epizód (azaz február) megjelenése napjától 😄. Szal vagy meg kell venni, vagy várni februárig 😊
Daell Drow
Shep en meg vetem volna neked szivesen, csak mar teljesen kiuritetem a kartyamat. alig van rajt kb 10-12 euro, es azt be akarom osztani pentek-szombat estere. A vasarnapit meg hetfon megtudom veni, mivel akkor megyek legkozelebb bankba. Talan lesz még mas aki segit.

Mas.
Ma jelent meg a vissza a jovobe game, kiprobaltam volan. Mivel ugy remlett hogy az elso epizod ingyenes lesz.
w77d
inkább az utóbbi.. rengeteg gamem van még amihez hozzá sem kezdtem, de úgy vagyok vele, hogy nem tudok ellenálni, megveszem egyszer biztos játszok vele majd..

Shep
Valaki tudna segíteni? 7,5 juró most az Alpha Protocol de nem tudok most kártyás rendelést végrehajtani. Ezért úgy gondoltam, hogy valaki ajándékba megvenné nekem én természetesen átutalnám neki Ft-ban az összeget mielõtt megvenné és elküldeném az utalás elindításáról a képernyõrõl készült képet.

The Protector
Nekem megvan.Egy tokban volt az összes athana sword-al meg az alapjátékkal együtt.Asszem 6 cd-s verzió.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

HeadHunter86
Bazz, neked mennyi idõd van játszani? Amit megveszel azokkal mennyit játszol amúgy? Vagy csak gyûjtögeted õket, hogy majd úgyis játszok vele, azt kb. soha nem veszed elõ.

HeadHunter86
Ma semmi értelmes nincs. Remélem ünnepek alatt jönnek a nagy ágyúk.

Tinman
Wat? Ne már, ne õrülj meg... lesz ez SOKKAL olcsóbb is még!

5400 FT!!!!

w77d
nna megint nem tudtak annyit levonni a kártyámról, de a dead rising 2-t berakták a librarymbe 😄 viszont holnap ki is veszik majd...

Prince23
OFP: DR 3 euró <#integet2>

zzeN
Nem volt rossz game(már ameddig mûködött a tört+orosz nyelv), 2.5-ért még megvenném.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

w77d
dead rising 2-t lehet beujítom 19 euroért...

Tinman
Nagyon bízom a holnapban... mégis csak karácsony...

Daell Drow
Nekem a demo eleg volt, amugy nekem is felejtos a mai nap. Majd talan holnap szenteste lesz valami jobb.
Tinman
Wings of Prey felébresztett bennem valamit, de nem tudom bárki is hajlandó lenne-e rá, hogy meggyõzzön :-)