Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De szó se róla a játék bizony erõs 9/10-es, Tim Schafer nevéhez fûzõdõ méltó játék.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
If you give a little love you can get a little love of your own

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Olyan erõsen Portal feelingje van és csak 630 Ft körül van...
Szerintetek?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az Overlord II. így már 2x van meg :-D
Na majd két ünnep között eladok pár cuccomat, mert a sok duplát nem szeretem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Brütal Legend egy isteni játék, fenomenális zenével, eszméletlen jópofa karakterekkel és vicces történettel.
DE, hogy akárcsak 10 percet is eltöltsek azzal, hogy GRINDELJEK értelmetlenül benne, azt egyszerûen elképzelhetetlennek tartom és a játék varázsának teljes tönkreverésének érzem.
Mondom no offense, egyéni vélemény... egyszerûen csak rosszul vagyok attól, ha azért jár achi, hogy a google segítségével nyomozzam ki, hogy a játék során meg nem talált 14 hangyafax vajon hol is van.
?xxx-xxxx-xxxx-xxx?-xxxx?
Valaki ötlet?vagy elkároljam?
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Taktikázósabb háborús FPS-nek kiváló választás az OFP2 (3 euróért!??? bagó...), Wings of Prey (IL2 Sturmovik utódja) a repülés kedvelõinek (én csak azért nem vettem meg, mert még az IL2-vel sem játszottam igazán), Deathspank sem lehet túl rossz vétel (nem ismerem, de eddig csak jókat olvastam/hallottam róla).
Assassin's Creed Brotherhood Special Edition

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy is PS3-ra költök meg esetleg ha PC-re jön valami nagy durranás vagy ha olcsó mint most a Steam.
A másik meg az hogy több mint 100 játékom van és abból 47 PS3-as a többi PC-s szóval ha valami megfog akkor tuti megveszem.
2.de bazdmeg akkor ne is sirj,hogy ez vagy az a játék nem jön pc-re....
KÓkemény 3 júróért vagyis 824 Ft-ért ;-)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
És én is bánom, hogy lemaradtam, de most majd kíméletlenül begyûjtöm (nekem még egy kicsivel több pénzt van a kártyámon, betáraztam!<#nevetes1>#nevetes1>)
Boldog Karácsonyt mindenkinek.
#15078: kipróbálni ki kell. Szerintem nyugodtan élni kell a warezzal ha már van rá lehetõség. Ha jó akkor meg érdemes megvenni a játékot. Hulladék játékért nem adok pénzt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Csak azt nem tudom, hogy még csak 4 nap telt el az akciókból és már ezzel együtt majd 6k-t elszórtam! Mi lesz itt még a maradék 9 nap alatt...<#wow3>#wow3>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
BF2, Arma 2, Torchlight(!), CSS, Overlord, Ghost Recon... hát nem a legjobb<#rolleyes>#rolleyes>.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"most 12 990 forint helyett csupán 6990 forintba kerül"
Csak ez az egy játék akciós. 😞
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Next PC upgrade: 2022
Csak a korrektség kedvéért, mert nem akarok senkit megtéveszteni, ez úgy értendõ, hogy többnyire bank vált pénzt olcsóbban, ezért is érdemes, a PayPal esetében is átállítani (mert lehetséges), hogy ne õk váltsák, hanem a számlavezetõ bankunk.
Nem maradtam le semmirõl szerencsére ezek egyike sem érdekelt hogy megvegyen!
Next PC upgrade: 2022