Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Overlord Complete pack, Saints row 2, King Arthur Complete pack begyûjtve 10,44 euróért kb. 2900 Ft-ért (spóroltam, ha a postaköltséget is beleszámítom olyan minimum 3k-t).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

balee4
Nem tudom, én sem vagyok oda minden játékban a gyûjtögetésért, eddigi pályafutásom során nem sok játék érdemelte ki tõlem, hogy kimaxoljam, de ez a játék nagyon beszippantott, és hogy miért maxoltam ki? Nem az achik miatt..., olyannyira élveztem a céltalan barangolást, ahogy eddig nem sok játékban, leginkább a fenomenális zene miatt, de tényleg, valahogy úgy fogtam fel a dolgot, hogy miközben hallgatom a jobbnál jobb metal számokat, közben játszok, úgymond több mint ha csak simán hallgatnám a zenét. Illetve leginkább a táj felfedezése miatt kezdtem el a gyûjtögetést, vannak ún. landmarks-ok, betegebbnél betegebb látványosságok, illetve egy csomó rejtett poén, pl. a történet megértését célzó kis videók, amiket csak a szobrok gyûjtögetésével oldhatunk fel. Szóval ebben a játékban élveztem a céltalan gyûjtögetést.

De szó se róla a játék bizony erõs 9/10-es, Tim Schafer nevéhez fûzõdõ méltó játék.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Béluska74
Kettõt kapsz egy áráért,ennyi az akció.

If you give a little love you can get a little love of your own

tototto
ebbe mi az akció mindenhol ennyi 😄

artschi
Alexandra könyvesbolt játékakciója:

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Korábban írtad hogy a Deus ex 1 is megvan egy párszor. Ha azt is eladnád, lehet megvenném ha nem evm es kiadás.

Tinman
Twin Sector rémesen szar játék?

Olyan erõsen Portal feelingje van és csak 630 Ft körül van...

Szerintetek?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Agyrém 1-2 helyen, hogy milyen árak vannak. Steam-en még akcióban is mindig túlzó a 29.99 Euros Fallout New Vegas ár (több mint 8k!)

Az Overlord II. így már 2x van meg :-D

Na majd két ünnep között eladok pár cuccomat, mert a sok duplát nem szeretem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Wings of Prey nagyon érdekelt volna, de nem gyõzött meg senki :-)

lolSL
vidd vissza a boltba

Tinman
Most csalódtam benned és no offense!

A Brütal Legend egy isteni játék, fenomenális zenével, eszméletlen jópofa karakterekkel és vicces történettel.

DE, hogy akárcsak 10 percet is eltöltsek azzal, hogy GRINDELJEK értelmetlenül benne, azt egyszerûen elképzelhetetlennek tartom és a játék varázsának teljes tönkreverésének érzem.

Mondom no offense, egyéni vélemény... egyszerûen csak rosszul vagyok attól, ha azért jár achi, hogy a google segítségével nyomozzam ki, hogy a játék során meg nem talált 14 hangyafax vajon hol is van.

soo277
Hali,én megvettem magamnak ujra a Battlefield2-öt,nem is eza lényeg!Kibontom,elkezdem telepiteni,beakarom irni KEY-t,elsö betü szám helyett kérdöjelvan!!!<#confused><#confused>
?xxx-xxxx-xxxx-xxx?-xxxx?
Valaki ötlet?vagy elkároljam?

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

balee4
Tárgytalan sikerült, kimaxoltam a játékot. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kinek hogy... Én pl. nem bírtam ki, hogy ne vegyem meg a Silent Hunter III-at és IV-et a kiegészítõjével. Warezban toltam õket (igen, most megérdemelnék két pofont), aztán amikor meg akartam volna venni, már sehol nem volt SH3, SH4-et meg automex-es kiadásban inkább kihagytam, és vártam a tegnapi Steam-es akciót, hogy ismét hosszú éjszakákat tölthessek el tervezéssel, taktikázással, lopakodással, becserkészéssel... <#finom> 😊

Taktikázósabb háborús FPS-nek kiváló választás az OFP2 (3 euróért!??? bagó...), Wings of Prey (IL2 Sturmovik utódja) a repülés kedvelõinek (én csak azért nem vettem meg, mert még az IL2-vel sem játszottam igazán), Deathspank sem lehet túl rossz vétel (nem ismerem, de eddig csak jókat olvastam/hallottam róla).

robotnyk
<3
balee4
Tolta vki innen a Brütal Legend-et? Tegnap befejeztem, 99%-nál hagytam abba, minden szar gyûjtögetõs cuccot megtaláltam, de mint kiderült a 100%-hoz még a concept artokat is össze kell szedni, de nem igazán vágom hogyan lehet õket megszerezni. Neten kutakodva sem találtam értelmes leírást.

balee4
Tesóm Jézuskája hozta:

Assassin's Creed Brotherhood Special Edition

arty
jahogy fizetéskor, namajd odafigyelek legközelebb

thx!

Forza.

Totti5
Mint ha láttam volna az egyik részt az angol G&D-n anno 6 ezeré!<#zavart2><#zavart2>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tototto
tévedés, én is sok játékot kipróbálok mielõtt megveszem, csak én ugy vagyok vele hogy ami only single és tetszett azért még megveszem mert nincs benne multi, erre írtam

CalebJoe
Én sose sírok barátom csak annyi fos van PC-re hogy nem hogy nem éri meg megvenni de még néha letölteni se érdemes annyira rossz a felhozatal.
Amúgy is PS3-ra költök meg esetleg ha PC-re jön valami nagy durranás vagy ha olcsó mint most a Steam.

A másik meg az hogy több mint 100 játékom van és abból 47 PS3-as a többi PC-s szóval ha valami megfog akkor tuti megveszem.
1.ez a fórum a kivételt jelentõ 10%.
2.de bazdmeg akkor ne is sirj,hogy ez vagy az a játék nem jön pc-re....
Tinman
Hát akkor ez is megvolna... Overlord I, Overlord I kiegje, Overlord II.

KÓkemény 3 júróért vagyis 824 Ft-ért ;-)

Fizetéskor elég egyértelmûen látható, ha szétnézel, és nem csapsz le a Pay Now-ra, akkor könnyen kiszúrható. Szerintem máskor nem is lehet módosítani, vagy legalábbis nagyon jól titkolják.
Igazad van, de 10-ért jobban megéri, és ha netalántán nem lenne benne a maradék 9 nap termésében, még mindig meg tudom venni 15-ért!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is várom! És számíthatsz rá, hogy lesz (just cause 2 akció is volt nemrég és tegnapelõttre ismét visszahozták: be is gyûjtöttem)!

És én is bánom, hogy lemaradtam, de most majd kíméletlenül begyûjtöm (nekem még egy kicsivel több pénzt van a kártyámon, betáraztam!<#nevetes1>)

Köszönjük! Boldog karácsonyt mindenkinek!

CalebJoe
én már megvettem a Dawn of War 2 Goldot 15eu-t megért szerintem
Daell Drow
Ne is mond, mi lesz itt még. Nekem mar csak alig 10 eurom van a karimon, es nem merem megvenni a cs:S es az overlord completet. Mert lehet holnap Dawn of War 2 gold lesz 10 euroert akkor nem tom megvenni.(Banom hogy multkor nem vettem meg). A vasarnapit meg hetfon még megtudom veni mikor megyek a bankba.
davidka003
Köszönjük a karácsonyi bannert Imynek.
Boldog Karácsonyt mindenkinek.

#15078: kipróbálni ki kell. Szerintem nyugodtan élni kell a warezzal ha már van rá lehetõség. Ha jó akkor meg érdemes megvenni a játékot. Hulladék játékért nem adok pénzt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

CalebJoe
hagyjuk inkább ezt, mintha nem letöltött játékkal játszana a fórum 90%-a
Én is mindet, amit leírtam már toltam warezba, de még fogom is, így jó az full supportba eredetibe!

Csak azt nem tudom, hogy még csak 4 nap telt el az akciókból és már ezzel együtt majd 6k-t elszórtam! Mi lesz itt még a maradék 9 nap alatt...<#wow3>

tototto
akkor valószínûleg rossz topicba tévedtél

Saints row nekem nagyon bejött én azt azért megveszem, King Arthurt is terveztem, így 1400-ért full támogatással megéri!

zzeN
Az Overlordra szvsz én is beruházok, Torchlight is megérné, meg talán a jó öreg BF2.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

CalebJoe
kár hogy már szinte mindet kijátszottam warez-be fõleg ha még multi sincs benne minek megvenni pl. Torclight, DMC, Overlord amik érdekeltek
Hát azért egy Overlord Complete 3 euró, Saints row 2 2,5 euró, King Arthur Complete Pack 5 euró! Ez azért nem rossz, szerintem nekem ezek lesznek vevõsek!

Daell Drow
De az arak eleg lent vannak.
zzeN
Na már jó.

BF2, Arma 2, Torchlight(!), CSS, Overlord, Ghost Recon... hát nem a legjobb<#rolleyes>.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zzeN
Ööö eltûnt?

Daell Drow
2
Daell Drow
+ perc mulva kiderul milyen lesz a karacsonyom.
davidka003
Akciós Civilization V a CD Galaxisban

"most 12 990 forint helyett csupán 6990 forintba kerül"

Csak ez az egy játék akciós. 😞

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
azt amugy hol lehet?

Forza.

grebber
Nem mellesleg ha a Mass Effect 3-al végét ér a kaland simán csinálhatna a Bioware elõzményt is. Most olvastam a könyvet (mivel nem volt gép falun) simán lehetne belõle egy jó game-et csinálni.

Next PC upgrade: 2022

A PayPal haszna a pénzváltásból (olcsóbb a banknál),

Csak a korrektség kedvéért, mert nem akarok senkit megtéveszteni, ez úgy értendõ, hogy többnyire bank vált pénzt olcsóbban, ezért is érdemes, a PayPal esetében is átállítani (mert lehetséges), hogy ne õk váltsák, hanem a számlavezetõ bankunk.
grebber
Már azóta visszaolvastam azt a 400 új kommentet. Azért köszönöm!
Nem maradtam le semmirõl szerencsére ezek egyike sem érdekelt hogy megvegyen!

Next PC upgrade: 2022

jAsOn VoOrHeEs
1. nap | 2. nap | 3. nap | [url="http://www.totalsteam.hu/hirek/2010-12-23_karacsonyi_learazas_4_nap/"]4. nap (ma este 19.00-ig)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

arty
attól függ 😊 volt avsp, bfbc2 olcsón, meg még csomo minden... olvass vissza 😉

Forza.

The Protector
DE!!!Ingyen volt minden.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?