Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ráaádsul lehet, hogy a crysiseimbõl már el is használtam vagy 2-3 gépnyit, mivel sose deaktiváltam õket (hiszen általában a windowsom behalt, azért kellett ujrahuzni)
sacred2 egyenesen felháborító
Forza.
flatoutokon agyalok, hogy ennyiért "kényelmesíteni" kéne a lemezes verzióimat 😊
Forza.
ratgab: fel kell tenni, az kezeli az achievementeket és a leaderboardokat.
Összességében várom a holnapot (hátha ez lesz a nagy Dawn of War 2 vásárlás napja)! Batman jó volt, amikor végigjátszottam, de most úgy érzem kell még másra a pénz!
Ui.: Tényleg ha vesz az ember egy Assassins Creed 2-t, akkor annak felrakja a steam az ubisoft kliensét, vagy megelégszik csak a steammel mint védelemmel
ugyanez a kérdés a Batmannél, ha megveszem (nem fogom csak a példa kedvéért mondom) fel kell hozzá rakni a GFWL-t vagy a steam a kizárólagos DRM?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Be happy. :) Running!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Engem csak a SP érdekel.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Amit láttam belõle az nálam egy 7/10-re volt elég.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ennyire jó játék lenne ? Mert akkor lehet én is megveszem 3 Euro nem pénz érte !
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én is vacilláltam, hogy 3k-t elköltök, de ezért a pénzért vettem 5 játékot egyenként !600! Ft-ért! Így nézve a dolgot baromi jól jártam!
Overlord-ot nem nagyon ismerem, csak demókkal játszottam eddig, tetszett is meg nem is. Nem tudom, hogy mennyire tetszene összességében, hogy meg merjem-e venni...
Amúgy nem tudom mi alapján számoltál, de szerintem sokkal többet spóroltál, mint 3k (King Arthur DLC-k ráadásul be sem szerezhetõek az offline boltokban)
(jojo, tom, hogy már nincs akcio, de demo tegnap is volt belõle 😉 szerintem jobb, hogy nem vetted meg, vszeg annyira ugysem érdekel téged sem... én is agyaltam rajta, dehát az il2 is megvan, s csak kihasználatlanul hever a polcon...)
Forza.
Zseniális játék, nem hittem volna, hogy méltó folytatása lesz a kultikussá vált trilógiának, de ez minden tekintetben tökéletes folytatás.
A hangulat 100%-osan a filmbéli, a történet a 3. rész után játszódik és méltó folytatás, teljesen olyan mint ha a film 4. része lenne interaktív formában. A fejtõrök teljesen a film stílusosához illenek, az egész világ mintha a filmvászonról folyt volna le, minden tekintetben hû ahhoz. A grafika bár kissé meseszerû, de gyönyörû és teljesen visszahozza a régi hangulatot, nem is kellett volna jobb. Marti és Doc mozdulatai, gesztikulációi teljesen visszaköszönnek a filmbõl, a szinkron is zseniális, a hanglejtés teljesen olyan mint a színészeknek. Idõutazás, Hill Valley, a filmek jól ismert figurái mind-min feltûnnek. A filmbõl visszaköszönnek a filmeket jellemzõ rejtett pontok, Marti találkozik ismét az egyik rokonával (nem akarok spoilerezni, ezért nem írom kivel), Biff felmenõje trágyaszállítónak ütközik stb.
Zseniális játék, csak sajnos mivel epizodikus nagyon rövid, olyan 2 max 3 óra alatt végigvihetõ, emiatt nincs is befejezve. Februárban jön a folytatás, amúgy összesen 5 részes lesz. Rajongóknak kötelezõ!
10/10
És egy kedvcsináló videó.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord