Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
akkor menjenek az anyjukba... ha elkezdek alkatrészeket cserélgetni a gépemben akkor pikk pakk nem használhatom többet a játékom amit kifizettem?

Sziasztok! Az Electronic Artstól kaptam egy 10€-s kupont, amit 30€-s vagy nagyobb értékû vásárlásoknál lehet beváltani az EA Storeban. Sajnos csak PC címek vannak és mivel én csak PS3-on játszok, ezért szívesen odaadom vkinek. Szilveszterkor jár le, de mondjuk egy Dead Space 2-t elõ lehet vele rendelni. Dobj egy PM-et, ha csiklandoz a dolog! Boldog Karácsonyt!
artschi
Szerintem az, hogy ha megvetted, akkor max. 5 különbözõ konfigon (mondjuk, 5 saját konfiguráción, nem feltétlenül egyszerre) aktiválhatod, utána újból meg kell venned. Javítsatok ki, ha tévedek.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

w77d
de mi ez az 5 gépes limit? valaki elmagyarázná?

arty
agyhalál, mi mindennel összeszemetelik a játékokat - ilyen listákat olvasva megy el a kedve az embernek egy vásárlástól 😞

ráaádsul lehet, hogy a crysiseimbõl már el is használtam vagy 2-3 gépnyit, mivel sose deaktiváltam õket (hiszen általában a windowsom behalt, azért kellett ujrahuzni)

sacred2 egyenesen felháborító

Forza.

arty
pedig mindkettõ jó játék - szerintem

flatoutokon agyalok, hogy ennyiért "kényelmesíteni" kéne a lemezes verzióimat 😊

Forza.

w77d
nna átállítottam magyarra, most azt írja a marketplace, hoy az én régiómban nem elérhetõ.. fasza. az xbox live lapon meg csak xbox gameket lehet vásárolni pc címeket nem. hülye egy rendszer ez, steam a király...

lolSL
lolSL
itt tudsz magyar címre váltani

ratgab: fel kell tenni, az kezeli az achievementeket és a leaderboardokat.

Én is afelé hajlok! Régebben érdekelt a Red Faction Guerilla, de most megnéztem pár videót és baromira nem gyere be, a másik ami érdekelne az a Flatout Ultimat Carnage, de valahogy (egy pár frissítõ youtube videó után) sajnos már nem élem meg ezt a játékot sem úgy mint régen!

Összességében várom a holnapot (hátha ez lesz a nagy Dawn of War 2 vásárlás napja)! Batman jó volt, amikor végigjátszottam, de most úgy érzem kell még másra a pénz!

Ui.: Tényleg ha vesz az ember egy Assassins Creed 2-t, akkor annak felrakja a steam az ubisoft kliensét, vagy megelégszik csak a steammel mint védelemmel

ugyanez a kérdés a Batmannél, ha megveszem (nem fogom csak a példa kedvéért mondom) fel kell hozzá rakni a GFWL-t vagy a steam a kizárólagos DRM?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jAsOn VoOrHeEs
EAstore-ban a Battlefield: Bad Company 2 Digital Deluxe Edition (Includes Battlefield: Bad Company™ 2 Limited Edition and Battlefield: Bad Company™ 2: Vietnam) bezsákolható 15.74 €-ért.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

HappyHunter
Na jó, most fogyott el a türelmem, nem várok tovább, megveszek inkább pár "kis" játékot, amiket kinéztem magamnak.

Be happy. :) Running!

Nekem 9 óra volt az elsõ rész, és 10 a második (a felújítottakkal nem játszottam, ezek az eredetire értendõk, de a lényegi tartalom ugyanaz)), ha kicsit határozottabb tempójú vagy, netán kiemelkedõen gyorsan oldod meg a feladványokat, akkor ennél gyorsabban is kivégezhetõk, mert én sokat mászkálok le-fel kalandjátékokban is, minden easter egg és poénmorzsa levadászásának reményében.
w77d
nna nekem ez a rendszer még új, sosem használtam... régen csináltam egy profilt de szartam rá. Azt mondja hogy van 1850 pontom. ezt be tudom váltani valamire? És hogy tudok venni valamit? csak USA van a választható címek közt. Valaki könyörgöm mogyorózza el 😄

Ha végigjátszottad már az alapjátékot, akkor attól függ, hogy érdekelnek-e a challenge-ek, a sztorihoz nem tesznek hozzá semmit. Részemrõl a GotY-val rendelkezve is passzoltam a DLC-k tartalmát, de ez én vagyok.
lolSL
ott a programon belül tudod letölteni

w77d
ez a GFWL rendszer hogy mûködik? ha ott veszek valamit, akkor küldenek valami letöltõ linket vagy hogy??

lolSL
GFWL kliensben

w77d
és hol lehet ezeket a DLC-ket megszerezni???

lolSL
hát a 2 DLC 1600 forint a magyar marketplacen, úgyhogy nem

w77d
gyerekek ha a Batman-em nem GOTY verzió, megérheti 7,5-ért megvennem most a GOTY-t vagy nem ér annyit az egész?

tototto
ezekben a monkey island részekben hány óra játékidõ van kb nem tudja valaki? részenként 3-4 óra vagy inkább 10+?

Daell Drow
Hat a mai kinalatot is kihagyom, semmi jo.
Ellenben még gyorsan megvetem a CS:S-t.
artschi
Ezen felröhögtem 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Tinman
Mai kínálat: Skip.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

CalebJoe
a Dragon Age az megérné csak már sajnálom rá a pénzt
w77d
ha még nincsenek meg akkor tényleg nem..

CalebJoe
hát a Shank-ért túl drága legalább 2eurót ha ér pedig jó game
Cepee
Monkey Islandek 3,75 €ért, Falloutok 90%os akcióba, Red Factionökre 75%os, annyira nem rossz
artschi
Tkp. ami érdekelne, az nekem is megvan innen... a Monkey Island 75%-kal olcsóbban elgondolkodtató...

w77d
a Batmant egy hete vettem meg 5ezerért... a mai összes akciós emg van már

zzeN
Megérzés FAIL😄
Engem csak a SP érdekel.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

artschi
Modern Warfare 2 50%, Batman 75%, Splinter Cell 50%...

w77d
tévedtem, semmi nagy szám.. majd akkor holnap

w77d
nnna lássuk...

artschi
kb. fél perc és kiderül 😛

w77d
csak ilyen megérzés 😄 bár lehet hogy csak a reménykedés vetõdik ki az agyamban 😄

artschi
mibõl gondolod? btw legyen igazad 😊

zzeN
Úgy legyen!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

w77d
van egy érzésem, hogy ma valami nagyot durrantanak steamen...

Tinman
Elsõ részt warezban toltam olyan jó 80%-ig, aztán jött egy jobb játék, gondoltam pihentetem, de soha nem vittem végig végül.

Amit láttam belõle az nálam egy 7/10-re volt elég.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Az a gond, hogy január 2.-a még odébb van és eszetlenül sem akarok mindent összevenni, de a videok meg a képek eléggé tetszegettek.

wesker24
Nem igen hallotam róla videok alapján egész jó !

Ennyire jó játék lenne ? Mert akkor lehet én is megveszem 3 Euro nem pénz érte !
Tinman
Egyrészt az ára így van, másrészt 3 rész az is így van... de ráadásul egy baromi jó kis cucc az Overlord nem egy gagyor valami. Nem pénz érte egyértelmû.

Spórolásra vonatkozóan csak saccoltam az összeget.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Figyelj! Összesen 3 euró a 3 overlord rész! Ez 840 forint! Ha bemész a boltba 1 kóla+ 2 kocsi+ 1 kakaóstekercs ára.... Egyébként jó kis játék szerintem!

Én is vacilláltam, hogy 3k-t elköltök, de ezért a pénzért vettem 5 játékot egyenként !600! Ft-ért! Így nézve a dolgot baromi jól jártam!

Saint's Row 2, King Arthur Complete: <#eljen>

Overlord-ot nem nagyon ismerem, csak demókkal játszottam eddig, tetszett is meg nem is. Nem tudom, hogy mennyire tetszene összességében, hogy meg merjem-e venni...

Amúgy nem tudom mi alapján számoltál, de szerintem sokkal többet spóroltál, mint 3k (King Arthur DLC-k ráadásul be sem szerezhetõek az offline boltokban)

arty
szép, jo, kicsit árkád. ha van joyod és minimális indittatásod "repkedni", akkor vedd meg, még csak hasonló sincs a piacon 😊

(jojo, tom, hogy már nincs akcio, de demo tegnap is volt belõle 😉 szerintem jobb, hogy nem vetted meg, vszeg annyira ugysem érdekel téged sem... én is agyaltam rajta, dehát az il2 is megvan, s csak kihasználatlanul hever a polcon...)

Forza.

balee4
Hátha valakit érdekel, benyomom ide is az értékelésem:

Back to the Future Episode One - It's About Time

Zseniális játék, nem hittem volna, hogy méltó folytatása lesz a kultikussá vált trilógiának, de ez minden tekintetben tökéletes folytatás.
A hangulat 100%-osan a filmbéli, a történet a 3. rész után játszódik és méltó folytatás, teljesen olyan mint ha a film 4. része lenne interaktív formában. A fejtõrök teljesen a film stílusosához illenek, az egész világ mintha a filmvászonról folyt volna le, minden tekintetben hû ahhoz. A grafika bár kissé meseszerû, de gyönyörû és teljesen visszahozza a régi hangulatot, nem is kellett volna jobb. Marti és Doc mozdulatai, gesztikulációi teljesen visszaköszönnek a filmbõl, a szinkron is zseniális, a hanglejtés teljesen olyan mint a színészeknek. Idõutazás, Hill Valley, a filmek jól ismert figurái mind-min feltûnnek. A filmbõl visszaköszönnek a filmeket jellemzõ rejtett pontok, Marti találkozik ismét az egyik rokonával (nem akarok spoilerezni, ezért nem írom kivel), Biff felmenõje trágyaszállítónak ütközik stb.

Zseniális játék, csak sajnos mivel epizodikus nagyon rövid, olyan 2 max 3 óra alatt végigvihetõ, emiatt nincs is befejezve. Februárban jön a folytatás, amúgy összesen 5 részes lesz. Rajongóknak kötelezõ!

10/10

És egy kedvcsináló videó.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

tototto
jo vak vagyok, az árat néztem csak 😄