Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
és valószínûleg jövõ hét vasárnap is fogják
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Es gondolom hetfon este kezdodik a maodik fordulo.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
csak QQ és igazából a legritkább esetben származik ebbõl hátránya vkinek, csak a starforce fail óta divat maradt mindent ugatni ami védi a játékot.
Forza.
flatout2/uc viszont "pörög", mindig van game 😊
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bár az éves díjak nem alacsonyak 4000ft 😞
Next PC upgrade: 2022
Nem tudjátok véletlenül, hogy OTP direkthez tartozó webes kártyával lehet e steamen fizetni?
😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Forza.
Mostaniból Batmant venném de azt valami miatt dobozos formában szeretném ennyiért! 😄