Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lolSL
EA-hungarynek nagy fekete pont, amiért karácsony másnapján kezdenek akciózni..

tototto
nemtom volt e már de cdgnél 50%os EA akciók katt

Ezért jó ide feljönni, mert még meg sem kérdeztem, hogy mi van, de ti már válaszoltatok is a Steam felhozatal ismételt felkínálásával kapcsolatban!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tototto
jajj de jó, a SMB-t meg akartam venni csak ügyesen lecsúsztam, most pótolom, köszi steam 😄

w77d
köszi az infot, most jöttem rá én is, már töltõdnek is lefelé kõkemény 1600ft levonás után 😊

lolSL
a gfwl programban tudod megvenni, nincs magyar webes marketplace

zzeN
Ja hogy csak vasárnap van ilyen, azért!😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

CalebJoe
de sajnos nem lettek olcsóbbak
"second chance on these top deals, new deals start again tomorrow"

w77d
a GFWL azóta miért nem enged marketplace-re mióta magyarra váltottam??? meg akarnám venni a batman dlc-ket de nem enged marketplace-re...

NEOreg3
nyáron is csinálták ezt:\

és valószínûleg jövõ hét vasárnap is fogják

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Daell Drow
minden okes, ilyen mar volt regebben is.
Daell Drow
Ez a hetvegi zaras szerintem, a nepszeru gamek ujra vannak megint.
Es gondolom hetfon este kezdodik a maodik fordulo.
w77d
gyerekek valami steam-nél nem okés, ez egyben ugyan az mint a 2 vagy 3 nappal ezelõtti...

zzeN
Lol mind volt már. Ez gáz:S

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tinman
<#rinya>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kúkú = ?

arty
mi az a QQ?

Forza.

lolSL
azért tegyük hozzá hogy a DRM QQ nagy része..
csak QQ és igazából a legritkább esetben származik ebbõl hátránya vkinek, csak a starforce fail óta divat maradt mindent ugatni ami védi a játékot.

arty
jah, csak a steam két szép szeméért már nem veszik ki a játékok szerves rászét képezõ védelmet, hiszen az is meló 😞 és az a vicc, hogy ezzel a warezverziót használók egyáltalán nem szivnak, csak és kizárólag aki megvette! 😞((

Forza.

lolSL
a legtöbb game utólag kerül fel a steamre, a fejlesztõje már rég feloszlott vagy máson dolgoznak, nincs idõ/pénz plusz verziókat csinálni

grebber
Carnage pörög? Sosem találtam senkit fent 😞

Next PC upgrade: 2022

arty
a multija halott, kb 2x probálkoztam és sose jött össze "elég" ember

flatout2/uc viszont "pörög", mindig van game 😊

Forza.

Ez totál szánalmas, és egyben fölháborító! Steam-en ilyeneknek már tényleg semmi értelme, hiszen kizárólag a tisztességes vásárlókat szivatják vele...

Akkor már jobb, ha megveszik Steam-en a GOTY-t (~2100 Ft), és a dobozost meg eladja... Engem speciel GFWL-tõl kiráz a hideg...

Használd a kártyát minden vásárláshoz, így nem kell pénzt kivenned, és a pénfelvételek megspórolt díjával kigazdálkodod a kártya éves díját.

grebber
Ezt nem értem<#confused>

Tinman
Cib.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lolSL
használd minden vásárlásnál, és a kivételek díján megspórolod

grebber
Akkor jó,mert most már tényleg kéne csináltatnom egyet már ég a pofám mindig haveron élõsködök 😄
Bár az éves díjak nem alacsonyak 4000ft 😞

robotnyk
ez a két kártya alap, ezeket mindenhol elfogadják
wesker24
Zaviról Game.co.Uk-ról és Steamról szoktam vásárolni és nekem is Mastercard van !
grebber
Zavvi,game.co.uk,d2d,és steam. Ezeknél mindenhol lehet Visa ill. Mastercardal vásárolni?

robotnyk
az altitudeöt ajánlom a mai felhozatalból, jó cucc.
FrezeR
nincs rajta logó viszont ilyen netes számlákat szoktam vele fizetni csak azért gondoltam hátha jó erre is

grebber
Miért ne lehetne?

lolSL
ha van rajta visa v mastercard logo akkor lehet

FrezeR
Sziasztok

Nem tudjátok véletlenül, hogy OTP direkthez tartozó webes kártyával lehet e steamen fizetni?

pointer4
Erre mondta mindig azt a tanárom, hogy "ne tökölj, ne pöcsölj" 😊
red faction gorilla érdekelne a multijáról tudna valaki valamit mondani? játszanak vele?

arty
most reggel akartam megvenni, erre vége 😞((

Forza.

fery02
Betegek ezek ennyi pénzért kínálni a Flatoutokat, de nekünk végülis ugye jó. Biztonsági mentésnek azonnal megvéve mind.
😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

arty
EA Store-ban a BFBC2 Vietnam 6.5 EUR, akcijó van! 😊

Forza.

<#eljen>

MerlinW
Yupííí!😊 Dragon Age Ultimate, Flatout sorozat megvásárolva😊

[merlinw.org]

grebber
Saints Row 2-öt megvettem. Bár nem igen fogok vele játszani de olcso volt 😄

Mostaniból Batmant venném de azt valami miatt dobozos formában szeretném ennyiért! 😄

Jani21
Ezeket az aktiválásokat vissza lehet vonni az itt megtalálható segédprogrammal. Külön van az egyes játékokhoz, de van egy közös is, amely megkeresi az összes ilyen EA-s játékot a gépeden és kiválaszthatod, melyik játékot akarod "deautorizálni".

w77d
mindenesetre én támogatom az eredeti játékokat meg minden, de ha egyszer kapok ilyet, hogy nna mostatnól nem használhatod a játékod, egy laza mozdulattal gyûröm szarrá a lemezt és támogatok továbbra is warez csapatokat. vannak határok. Nehogy már a saját megvett tulajdonomnak ne örülhessek, mert tudom, hogy nem használhatom akárhányszor, vagy csak kényelmetlen telefonálgatások, levelezések árán. Akkor már a warez, az ott lesz örökre annyiszor ahányszor akarom..

arty
a legszebb, hogy errõl NINCS semmiféle info, sehol (vagy csak nem találtam rá eddig), hogy mi számít uj gépnek...

én arra tippelek, hogy egy uj windows már uj gépnek számit 😞

Forza.