Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Killing Floor
Machinariu
Kotor
Serious sam hd
Ezek mind meg vannak, a tobbi nem erdekel.
Estleg mirror edget veszek holnap.
ME: 2.5
KOTOR: 2.25
Machinarium: 2.24
Seriuos Sam HD: 4
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
Mert sajnos ma foci végett nem sikerült eljutnom a bankba így lemaradnék az akcióról.Holnap fel is adnám a pénzt érte!
(Aki ismer annyira az tudja hogy valóban fel adom a pénzt!)
Karácsony volt a szeretet ünnepe ennyit megérdemlek 😄 Haveromnak is ezt nyomom de már annyi game-et vett nekem így már nem 😞
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
#15234: Akkor nem csak nálam lassulkodik.
...de én is ezt mondtam volna<#papakacsint>#papakacsint>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Apámnak is ilyesmi melóhelye van, de én azt már csak szanatóriumnak hívom ^^
Amúgy nagyon szép ajándék karácsonyra, grat! Forgasd egészséggel!
A bevezetõben le is van írva, hogy sok minden hiányzik, dehát "terjedelmi okok".
Þór vígi þessi rúnar
- k. drága vót'
- jól indul, majd összecsapottá válik, sõt néha ízléstelenné
- kimaradt egy csomó minden, de látszik, hogy van benne kutatómunka is rendesen
- bétának jó
Nem tudom, ne engem szidj. Az viszont biztos, hogy ennyiért meg nem veszem az tuti.
Pixelhõsök
Nagyon ajánlom mindenkinek!
p.s.: Plussz van még egy nagyon régi project, az 1 milka csokis project...hamarosan... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Steam napközben is rosszalkodott, abs. nem volt képes normális sebességgel tölteni. Túlterheltnek tûnik.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy nálatok is nyöglõdik a Steam? Witcherembõl már nem sok lenne hátra, de kegyetlen lassan jön, meg szakadozgat. Most pl 5 perce nem is tölti.
Egyszerûen a "C" gyökérben...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ügyfél megvette MM-ben pár napja 10k-ért (B.A.R.O.M.!) a Fallout New Vegas-t. (Mondjuk ez még mindig olcsóbb, mint a Steam verza... gáddemit!)
Nem volt még Steam-je. Win7.
Feltette a Steam klienst a gépére, aktiválta a kódot és telepítené a játékot, de azt írta ki neki, hogy 0 MB merevlemez terület áll rendelkezésére és ugye 6-7 GB kellene neki.
Szabad hely dögivel a vinyón.
Steam kliensbõl is azt írja, hogy Telepítés, majd ha ráböksz, u.e. a hiba.
Alapból a Steam -állítása szerint- a "játékok" mappába települt fel neki, ezt mondjuk kétlem, de tegyük fel elhiszem.
Az azonban biztos, hogy mihelyst átmásoltam egy teszt mappába a steam-et tokkal-vonóval, majd elindítottam, azonnal telepíthetõ lett a játék. Interesting.
Játszottam vele és feláll tõle a szõr a hátamon, pedig imádom a platform cuccokat, a Limbo pl. új értelmet adott nyomorúságos életemnek.
Witcherrel kapcsolatban feltétlen beírom a tapasztalataimat.
De úgy emlékszem Tinman is megvette pár napja, nem tudom õ azóta letöltötte-e már.
egy nagyon komoly platform játék 300+ pálya, jól letudja kötni az embert, és jó nehéz is ahhoz hogy ne lehessen hamar kipörgetni 😄
Witchert én is megvettem, csak még két napja de egyenlõre nincs helyem hogy kipróbáljam, ha felteszed, pls írd majd be ide hogy van e rajta szinkron vagy csak felirat, mert érdekelne, csak nincs rá helyem hogy leszedjem 😄
Melóhelyen vagyok, valamivel muszáj játszani :-D
Mert csak kurva havidíjakat találok ami már eleve elszomorít 😞
Amúgy az az SMB az mi?
Még meglátom...
Forza.