Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
Mai akcio:

Killing Floor
Machinariu
Kotor
Serious sam hd

Ezek mind meg vannak, a tobbi nem erdekel.

Estleg mirror edget veszek holnap.
zzeN
olcsó kategóriások:
ME: 2.5
KOTOR: 2.25
Machinarium: 2.24
Seriuos Sam HD: 4

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

w77d
a mai akció sem nagy szám

Fabio Capello
késõn olvastam 😞

Shep
Na nekem meg persze senki nem segített az AP-nál 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Megtörtént!

Next PC upgrade: 2022

w77d
vegyél fel, w77d vagyok

grebber
seaman301 a steam fiókom neve (ha esetleg már felvettél vagy én valami miatt Grebber néven vagyok ott)

w77d
mond hogy hova kinek küldjem

grebber
Valaki nem lenne olyan kedves és elküldené nekem Gift-ként a Witchert?(Ha valóban van benne magyar nyelv!)

Mert sajnos ma foci végett nem sikerült eljutnom a bankba így lemaradnék az akcióról.Holnap fel is adnám a pénzt érte!
(Aki ismer annyira az tudja hogy valóban fel adom a pénzt!)

Karácsony volt a szeretet ünnepe ennyit megérdemlek 😄 Haveromnak is ezt nyomom de már annyi game-et vett nekem így már nem 😞

zzeN
Van ám.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Totti5
thx

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

fery02
Witcher topikban azt terjesztik, hogy van a Steam-es verzióban magyar felirat, meg szinkron is.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Na, õt nem sûrûn fogjuk látni ebben a topikban, az biztos. <#whatever>

#15234: Akkor nem csak nálam lassulkodik.

Carlos
Hálistennek nekem nem kell bent unatkozni. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Esélyem se volt válaszolni <#rinya>

...de én is ezt mondtam volna<#papakacsint>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
IT cégben 2 ünnep között sejtheted mi van ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
azt írja, hogy feladták-e, de mivel postával jön, ezért közben nem lehet ellenõrizni.
Totti5
Zawi nem írja konkrétan hogy a szállítmány hol tart?, vagyis a csomaggküldõ. Gondolok itt olyanra hogy pl amikor a boxom ment kiküldetésre németoba, akkor kaptam a UPStõl egy kódot amivel minden infót, be-kicsekkolást, kinél mikor, merre honnan hova. Kiváncsi lennék rá hogy egyátalán fel e adták már.

Melóhelyen vagyok, valamivel muszáj játszani

Apámnak is ilyesmi melóhelye van, de én azt már csak szanatóriumnak hívom ^^

Én is kíváncsi vagyok rá, meg is akartam venni, de szvsz nagyon drágán adják. Majd valakinél átlapozgatom egyszer...

Amúgy nagyon szép ajándék karácsonyra, grat! Forgasd egészséggel!

Carlos
énis kaptam karácsonyra. Nekem eddig tetszik!
A bevezetõben le is van írva, hogy sok minden hiányzik, dehát "terjedelmi okok".

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Ismerõsöm véleménye a mûrõl:

- k. drága vót'
- jól indul, majd összecsapottá válik, sõt néha ízléstelenné
- kimaradt egy csomó minden, de látszik, hogy van benne kutatómunka is rendesen
- bétának jó

Nem tudom, ne engem szidj. Az viszont biztos, hogy ennyiért meg nem veszem az tuti.

Carlos
Az egyik amit kaptam karácsonyra:
Pixelhõsök

Nagyon ajánlom mindenkinek!

p.s.: Plussz van még egy nagyon régi project, az 1 milka csokis project...hamarosan... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Szvsz simán lehetséges, lényeg, hogy megy.

Steam napközben is rosszalkodott, abs. nem volt képes normális sebességgel tölteni. Túlterheltnek tûnik.

Totti5
Eltunyultunk😊 elég HC volt már a trial is, ezért ki is hagyom, akármennyire szórakoztató volt az a pár pálya + a tengernyi restart és szopás, pedig az csak az eleje😊

fery02
Bizony, elég is volt nekem a videó róla.
Amúgy nálatok is nyöglõdik a Steam? Witcherembõl már nem sok lenne hátra, de kegyetlen lassan jön, meg szakadozgat. Most pl 5 perce nem is tölti.

w77d
srácok ezt a Super Meat Boyt nem ajánlom idegesebb embereknek én mingyá szétverem a billentyûzete XD

tototto
nemtudom, de nem lehet hogy a "játékok" könyvtár ékezetei nem tetszenek neki?

Tinman
Na de várj... nem a user-en belül volt ez a mappa!
Egyszerûen a "C" gyökérben...

IMYke2.0.0.0
Ékezetes felhasználói név?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Melóhelyen érdekes hibával találkoztam.

Ügyfél megvette MM-ben pár napja 10k-ért (B.A.R.O.M.!) a Fallout New Vegas-t. (Mondjuk ez még mindig olcsóbb, mint a Steam verza... gáddemit!)

Nem volt még Steam-je. Win7.

Feltette a Steam klienst a gépére, aktiválta a kódot és telepítené a játékot, de azt írta ki neki, hogy 0 MB merevlemez terület áll rendelkezésére és ugye 6-7 GB kellene neki.

Szabad hely dögivel a vinyón.
Steam kliensbõl is azt írja, hogy Telepítés, majd ha ráböksz, u.e. a hiba.

Alapból a Steam -állítása szerint- a "játékok" mappába települt fel neki, ezt mondjuk kétlem, de tegyük fel elhiszem.

Az azonban biztos, hogy mihelyst átmásoltam egy teszt mappába a steam-et tokkal-vonóval, majd elindítottam, azonnal telepíthetõ lett a játék. Interesting.

MerlinW
A limbó hintó egykor az enyémnek is <#idiota>

[merlinw.org]

Tinman
Sem a SMB-t, sem pedig a Witcher-t nem vettem meg. Utóbbi megvan dobozos verzióban, a SMB jelenséggel pedig nem tudok mit kezdeni.

Játszottam vele és feláll tõle a szõr a hátamon, pedig imádom a platform cuccokat, a Limbo pl. új értelmet adott nyomorúságos életemnek.

fery02
Tényleg, eszembe nem jutott volna, hogy annak a rövidítése lenne. Én magamat ismerve megkímélem magam inkább tõle. 😄
Witcherrel kapcsolatban feltétlen beírom a tapasztalataimat.

De úgy emlékszem Tinman is megvette pár napja, nem tudom õ azóta letöltötte-e már.

tototto
Super Meat Boy
egy nagyon komoly platform játék 300+ pálya, jól letudja kötni az embert, és jó nehéz is ahhoz hogy ne lehessen hamar kipörgetni 😄
Witchert én is megvettem, csak még két napja de egyenlõre nincs helyem hogy kipróbáljam, ha felteszed, pls írd majd be ide hogy van e rajta szinkron vagy csak felirat, mert érdekelne, csak nincs rá helyem hogy leszedjem 😄

Tinman
Nightshift Code rejtett tárgykeresõs játék megvéve 413 Ft-ért, elsõsorban páromnak.

Melóhelyen vagyok, valamivel muszáj játszani :-D

Tinman
A Wings of War-t anno letoltam, nagyon kacérkodom a WoP-el, de az 1400 Ft-ot kicsit sokallom érte... WoW 990 volt anno ^^

lolSL
csak a cib bankban csicskák dolgoznak és veled töltetik ki befizetésnél a papírokat meg ilyenek. de olcsóért ez van 😊

lolSL
cib: cibezz számla havi 50ft, ingyenes mastercard internetkáryával.

grebber
Akinek van Cib-es vagy Unicredites vagy más bankos dombornyomott netes vásárlásra alkalmas kártyája kérem írja már le mennyi az éves díj.
Mert csak kurva havidíjakat találok ami már eleve elszomorít 😞

lolSL

fery02
Én meg a Witcher-t. 😊 Remélem magyar lesz (szinkron is)
Amúgy az az SMB az mi?

zzeN
Wings of Prey.

Daell Drow
Mijaz a Wop?
Francba, engem is megint elcsábított a WoP, ahogy a LC:GoL is... 😊
Még meglátom...

robotnyk
csokiautomata nem kéne? <#zavart1>
arty
tinman: ujabb esély a WOP-ra, megint 5 EUR! de egy demot mindenképpen próbálj be elõtte, lehet már ott beleunsz 😊

Forza.

w77d
az csak a limitált kiadásokra igaz, nem mindre...

tototto
na annyi azért még ide is kell hogy ha kettõt veszel akkor érvényes az ár, ugyanugy mint alexandránál, így már annyira azért nem nagy akciók 😊