Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ez azért szomorít el, mert meg kell tanulnom rutinszerûen használni 😞
Ha megérem, akkor bizony, az új konzol-generációra fel kell készülni. Egy PS4 biztos horror-áron lesz, de aztán muszáj lesz váltani PC-rõl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
NFSbe én is toltam jó pár felejthetetlen órát. Aztán most a héten nekikezdtem a TDUnak, de egyszerûen nem bírom, annyira igénytelen az egész, pedig maga a játék jó lenne, csak a grafika, bugok, valahogy olyan izléstelen kombinációt alkotnak hogy nem visz rá a lélek arra hogy nekem ebben le kellene tolnom 50 versenyt...

((( idérhetnek már a Forza Ultimatém mert megõrülök már )))

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
ez utóbbi kb igaz az összes ótókára 😊

Forza.

grebber
Basszus megcsináltam a netes kártyát.Haverom azt mondta õ már aznap használta.Csak kérdem én hogyan?Hazudott szerintem.
Mivel a kártyám vannak a számok és a kártyát csak 1 hét múlva küldik ki 😞
Na szép lemaradok a jó akciókról 😞

Next PC upgrade: 2022

Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
a komolyabb steam-ezést én is nemrég kezdtem, az elmúlt 1,5 hónapban kb 50 játékot vettem ott

IMYke2.0.0.0
Álmomban peremrõl peremre ugrálgattam, meg forgó tüskés rönkök és pengék elõl pattogtam, és Dahaka elõl futottam 😊
A rohadt szar Need For Speed: Hot Pursuit 2010-be is beleöltem közel 22 órát.
Pofátlanság, hogy X360-vezérlõvel sokkal jobban lehet vezetni, mint billentyûzettel 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Thx!

Igen, majd remélem lehet rátok számítani multiban, ha már rábeszéltetek :-P

#15297: Na jó, de én alig 2 hete kezdtem :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
PoP minden részét imádom... nem kicsit.

Nem tehetek róla, de nekem ez a cell-shaded PoP a kedvencem... imádom Elikát, meg az egészet úgy ahogy van.

Nyugi i2k mi is játszunk... én pl. tegnap 5-tõl este 21:30-ig folytattam Fallout 3-at. Hétvégén is beleöltem simán 10 órát ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
eretnek! 😄

Forza.

IMYke2.0.0.0
Én játékvásárlás helyett most elkezdtem játszani is az eddig megvett játékaimmal.
A kétezres évek elsõ évtizedében megjelent Prince of Persia-k fogságában vagyok 😊
Ja, és megfertõztem egy néhány évvel idõsebb családapa ismerõsömet is a PoP-sorozattal. 😊

w77d
hát ez ilyen.. én most léptem át a 90db játékot steamen XXXD

wesker24
Csak igy tovább ! XD <#taps><#eljen>

Lesz ez még igyse XD

Grat a játékokhoz

Azért remélem majd Killing Floorban nyomunk majd egy meccset multiban ! 😄
Tinman
Mirror's Edge és Killing Floor Bundle (összes DLC benne) megvéve.

Durvára kezdek leégni ^^

...és elértem a 20 db. játékot Steam-en :-D

Tinman
Köszi!

Lehet beújítom, csak fogy a pénz a kártyáról :-/

Dj Tommy
Én is ezen a véleményen vagyok.<#wink>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Carlos
no igen.
kiváncsi leszek, hogy ebay-en mennyi lesz. 😊

Þór vígi þessi rúnar

w77d
arany árban mérhetik, de nekem nem kéne, a játék nagyon szar lett szerintem...

itt az igazi Limited NFS:
http://www.wecollectgames.com/pc/need-for-speed-hot-pursuit-ea-crew-edition.videogame.collectors.edition.limited?lang=hu
fery02
+ én.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

arty
zseniális 😊 lopom is elfelé 😊)

Forza.

Én támogattam azzal, hogy megvettem az elsõ részt (igaz, azt is bagóért) 😛 KF akkor sem kell, de a RO2-t biztos, hogy meg fogom venni!

lolSL
killing floort már csak azért is érdemes megvenni, mert támogatod vele a talán egyetlen készülõ igazi hc PC-s FPS-t. igazi felüdülés lesz végre a sok konzolos szar mellett 😊

Amik nálam "vevõsek":
- Neverwinter Nights 2 Platinum (úgy látom, ez most került fel Steam-re)
- Mirror's Edge (rövidke, tízezret nem ér meg, de ~700 Ft nevetséges ár érte...)

KotOR meg Machinarium már megvan, de amúgy ezek is majdnem ingyen vannak ennyi pénzért... ^^

Serious Sam HD Gold-on még gondolkozom.

Ott van már a Killing Floor is, akit nagyon felcsigázott, az megveheti a bundle-t is. Én maradok a L4D-nél, KF nekem nem tetszett.

lolSL
patriarch oneshotolt? 😄

Rage47
sokkal szarabb
w77d
biztos volt már, de én naponta meghallgatom ezt a dalt, egyszerûen zseniális, szerintem mindannyiunknak szól mindannyiunkról XXXD

Fabio Capello
Nekem ma a mirrors edge akadt horogra 😊

tototto
mindkettõt szeretem (l4d meg kf is) más kategória, kf olyan mintha tower defense lenne jönnek a zombik hullámokban egyre erõsebbek és visszakell verni l4d meg coop lövöldözõ
kfben vannak kasztok, l4dben semmi, kfben a fegyverek szerintem sokkal egyedibbek, körök végén vásárolni lehet ammot, fegyvereket, páncélt, lehet ajtókat heggeszteni, egymásnak életet adni, különbözõ kasztok vannak (perkek) mindegyik másmás tulajdonsággal, szal szerintem összetettebb mint l4d
Tinman: lehet egyedül is menni akkor arányosan kevesebb az ellenség, mivel ut2k4 mod, nagyon hasonló a menü felépítés serverbrowser (ez pl l4dben csak konzolból hozható elõ, azis macerásabb)
de single-je olyan mint UTknek, tehát a multimapokon játszhatsz csak nincs kampány
még annyit azért nincs a régionkban fõoldal szerint, mert ott asszem a KF bundle van ami egyben a játék+dlck, és az csak amerikában van asszem
de külön külön nálunk is megvehetõ
btw szerintem ez még csak bug és holnap reggelre a simát teszik inkább ki hogy europaiak is megvehessék, mert lehet sokan rá se keresnek és azt hiszik kimaradnak a jóból 😊

blackcalibra

Most egy ilyet újítottam magyar kiadásban.

Meg a többi:

CalebJoe
ez nem egy unreal modnak indult?
w77d
akkor írd azt, hogy szerinted szarabb... olyan egyértelmûen fogalmaztál, hogy az már zavarba ejtó. Szerintem pl kenterbe veri a L4D-et...

zzeN
Személyes vélemény, ha nem tetszik <#wave>.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Gurren
mondj még ilyen faszságokat kérlek.

NEOreg3
annyi köze van L4D-hez, hogy csapatban kell dögöket ölni, minden másban különbözik

mellesleg KF elõbb volt mint L4D, szóval még koppintásnak sem lehet nevezni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

w77d
jobb, mint az L4D. én is egy hete vettem meg, azóta L4D felé sem néztem 😄

zzeN
Egy az egybe olyan mint a L4D, csak szarabb😊
De only multi ha jól emlékszem.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tinman
Akkor megnyugodtam :-)))

Killing Floor megvan valakinek? EGYEDÜL is lehet vele játszani vagy csak coop és multi?

DarkSl4yer
Nem nagyon érint ma jött meg dobozosan.<#vigyor>
Amugy tényleg elég nagy bullshit...
zzeN
Jelentem én!

Tinman
Mirror's Edge, most, hogy van már fizikszet tudó kártyám, sõt vezetékes XBOX360/PC gamepadem szerintem vevõs...

Veszi még itt valaki?

Tinman
Vajon másik régióban élõknek is ennyi?

És ha ennyi, akkor mi ez a régió baromság már itt is, mint a kiba. Live-on?

Tinman
Machinarium Humblebundle keretében olcsóbb és regelhetõ Steam-re.

Daell Drow
Igen, de ha kulon megkeresed. Akkor megveheted, nalam 75% akciot ir ki 3.75 euro.
Tinman
Ahogy ez is szánalmas és felháborító:

w77d
az akció keretében igen. viszont simán meg lehet venni..

zzeN
Killing Floor nektek is "Not available in your region"?

w77d
én ma egyedül a NN2 Platinum-ot vettem....

DarkSl4yer
Hát nem...
A Mirrors Edge-t azért beszereztem.<#smile>