Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
kipróbáltam a crysist, szerintem ez nem aktiválja magát, ergo deaktiválni sem kell... (lemezes verzió)

a de-authorizator legalábbis nem találta meg, mint deauthorizálandó appot 😄

Forza.

Jaka923
Van

grebber
Aki esetleg megvette a Crysis packot próbálja már ki a Warhead-et,hogy magyar szinkron is benne van-e!!

Next PC upgrade: 2022

balee4
Illetve 2 játék: Red Dead Redemption Undead Nightmare és Skate 3 megrendelve.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Ma vettem: Burnout Paradise The Ultimate Box 3k volt.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

davidka003
A gyökereknek nincs annyi esze, hogy ha már úgyis fel van törve a játék akkor nyugodtan kivehetnék a szutyok DRM-et.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

zzeN
Én meg a tuning... 😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bakkerman
1300 forintért én sem hagyhattam ki,pedig már kétszer végigvittem a simát :SD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

arty
OFF: miért csak 2800on megy a 720BE-d? gí minek BE?? 😉

ON: simcity megvevõs lesz!

Forza.

davidka003
Szvsz single hulladék volt, nulla történet, nulla karakterek ellenben az MW2-ben vannak király szereplõk, jó szinkronhangok és végül is a pályák sem rosszak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Fabio Capello
Crysis full pakk és Sim City 4 a mai termés 😊

w77d
nem újratelepítés a machine activation, hanem 5 különbözõ gépen aktiválás... ezzel próbálják megelõzni a warez terjedést, hogy max 5 emberen mehet keresztül...

zzeN
5 újratelepítés után nem tudod aktiválni a gamet, de van ez az oldal, ahol deaktiválhatod uninstall-nál, így nem fog elfogyni az 5 alkalmad.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

w77d
5 gép átalakítás után nem lehet telepíteni a gamet... cserélsz egyenként hangkártyát+videokártyát+alaplapot+procit+memóriát és mindegyik után felpakolod a gamet akkor annyi volt, nincs több telepítés...

grebber
Szerintem ez hülyeség ilyen nem létezhet!

jAsOn VoOrHeEs
Crysis és a Warhead is ilyen védelemmel rendelkezik:

3rd-party DRM: SecuROM™ 5 machine activation limit

Ez mit is jelent pontosan? 5 telepítés után kuka? <#wow3>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Daell Drow
Ja es a doom pack is mar meg van nekem, méga a quakecon akcio kereteben osszel megvettem.
Daell Drow
Ok, akkor veszem is.
A kings bounty-bol a legend is mar megvan, jo kis game. De a tobbi mar nem kell.
Tinman
Azért a King's Bounty ennyiért elég durván alacsony ár és a Doom pack is vonzó...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Igen megy nélküle!

Daell Drow
Hat a mi akciobol rush megvan, crysis megvan dobozosan.
Max warheadet veszek, az megy igy gondolom sima crysis nelkul is?
2.49 eurot siman meger. mas a mai kinalatbol nem kell.
lolSL
global agenda se rossz ennyiért, és már nem is havidíjas, a trial alapján nem rossz kis MMOTPS.

lolSL
nah a crysisra vártam 😊

NEOreg3
az nemcsak doom 3, hanem az összes doom

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

grebber
Dirt 2 4,99 euró --> Dobozosba 995ft-ért már megvolt!
Section 8 1,99 euró Hát nem fogott meg ez a game pláne hogy singlebe egy fos mivel ez multis de az összeg basszus nevetséges bár más fain game lenne ilyen áron 😄

Crysis Maximum Edition 4,99euró -> Már megvannak dobozosba csak sajna majdnem teljes áron 😞

zzeN
Dirt2, Doom Pack, Crysis, King's Bounty

Doom Packon gondolkozok<#fejvakaras>

wesker24
Nyugi még én se tartok seholse hozzá képest !

Nekem sincs sok steam játékom mert mindig csak azokat veszem meg amivel játszok is meg alapból jó játék vagy mert piszok olcsó volt !

Most pl nálam is becsuszott egy Mirrors Edge meg egy SS Gold mert ennyit simán megér ! xD
Tinman
Hála az égnek :-)
Na ennek õszintén örülök... tényleg azt hittem, hogy túlzásba vittem, de nem, hozzád képest sehol nem tartok :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
ott mostanság pihi van, majd 2011 lesz az én évem XD

bakkerman
plusz a tippmix ugyebár,ott is kilókkal dobálózol 😊

w77d
igaz hogy elkapott a hév, de gyüjtõként szeretnék nagyon sok mindent magaménak tudni 😉

Fabio Capello
még van egy hét az akcsijóból, nem lepõdnék meg, ha még bõven levinnék az árát pár jó gammának. Én személy szerint az EU3 olcsósítását várom nagyon, de csak nem ment még lejjebb :|

Más: ráengedtem a sztímkalkulátort az accomra, és lefagytam: Found 55 Games with a value of $824.42 USD. Persze, jó ha ennek a felét ráköltöttem, steamrõl csak akcióban vásárlok, vagy ha valamire nagyon nagy szükségem van, de ez akkor is: BRUTÁL :|

szerk: és ez 2008 novembere óta.

" asszem steamre az elmúlt hetekben jóval 50 fölött költöttem"

Jézus,...Nem kicsit Függõ e vagy?
ok hoyg eredeti játék stb.,mondom ezt ugy hoyg semmi közöm hozzá,és aki megteheti az nyilván,...
csakhát ez azéér nekem tûnik csak soknak ?

w77d
hát úgy összességében a gyüjteményembe súlyos százezreket öltem eddig.. azt hogy mostanság mennyit ne kérdezd... asszem steamre az elmúlt hetekben jóval 50 fölött költöttem

Tinman
NFS-re én is rá tudok kattanni nagy ritkán, de mióta ezreket vezetek/hó, azóta rosszul vagyok, ha 4 kereket látok.

#15303: AZTAQRVA! Az igen!!!! Szabad tudni, hogy mennyit öltél bele eddig?
Nekem ez a 20 játék + a humblebundle Steam-en nem regelhetõ címei összesen 6600 Ft-ba kerültek!
Ez olcsóbb, mint egy átlag XBOX játék ^^

#15305: Legközelebb tõlünk kérdezz és ne a haverodtól.
Netes kártyát nem kapod meg azonnal, ahogy én sem, se más sem kapta meg. Küldték. És az a nagy helyzet, hogy nekem 1.5 hét volt mire megkaptam.

#15310: Meg tudlak érteni, jó is az! Csak én még sokalltam érte a Stem-es árat is, méghozzá azért, mert ha egy Witcher Enchanted-et tudnak 4 euroért adni, akkor egy rangban alatta levõ Just Cause is mehetett volna annyiért. Bírtam volna :-/

Tinman
Csatlakozom.

bakkerman
mondjuk az is igaz,hogy ha magyar oldalról rendelek 1-3 napon belül itt van,így meg ha szerencsém van,jövõhét hétfõn-kedden már megkapom,ha nem,akkor 2 hét múlva,de nekem ennyi várakozást megér,addig tolom mindkettõt singleben

bakkerman
ma rendeltem két szép kis darabot a zavvi.com-ról,remélem jövõhéten kézhez kapom 😊
-Bad Company 2 12.95 font
-Pro Evolution Soccer 2011 15.95 font
~9430 forint,plusz az 1 fontos EU-n belüli kiszállítással sincs 10000 forint a két játék.
Érdekesség,576.hu:
-Bad Company 2 9999 forint
-Pro Evolution Soccer 2011 10999 forint
20998 forint

2010,Magyarország 😄D

IMYke2.0.0.0
Ritkán értek egyet kritikával - Húsz percet ha játszottam vele, akkor sokat mondtam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
a single nagyon hangulatos, jobb mint az MW 2, vagy a Black Opsé. csak a multit ne a DICE csinálta volna...
Sziasztok,nem tudom jó topicba tettem-e de nem tudom hova való igazán a kérdésem!Volt nem olyan régen egy rallys játékom lehetett benne menni a dakaros kamionokkal meg terepjárokkal valaki tudná a nevét!Annyit tudok biztosra hogy egyik dakaros játék se az!
w77d
4500ft-ért kipróbálom, oszt legfeljebb eladom

IMYke2.0.0.0
Csalódtam: megvetted a Medal of Honor 2010-et... <#schmoll2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
nna Galaxisos pakkom jött: Bad Company 2 Vietnam, Fallout: New Vegas, Medal of Honor limited

Totti5
Alap, kurvajóvolt! 😊))

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

robotnyk
vasárnapi three wise men special remélem meg volt már :p
Totti5
Karriert csak akkor játszom ótósba, ha kell a pénz új autóra. Forza AI hardon nekem már nem kihívás ( egyedül az MC:LA tudott lekötni ilyen téren 50 óráig, mert az tényleg nehéz volt, de ott nem vezetési tudás számított hanem a reflexek és a pályák, levágások betanulása és a mák faktor😊 )

Az új autók közt van csomó olyan ami érdekel, pl LFA, vagy SLS és egyéb csúcsragadozók + Nürburgring az egyik kedvenc pályám, szóval jó hosszú idõre le fog kötni, de csak és kizárólag time trialba, magam és az idejeim elleni versengés, driftelgetés, tuninngolás. Talán 30%ig vittem a karriert, tehát nem sok.

Plusz mivel óriási Top Gear rajongó vagyok már a másfél órás film is nagyon kecsegtetõ volt!!!! 6500ért meg maximálisan megéte, fõleg hogy a régit eladtam 3,5 kért.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
tdu1 boxon tényleg nem az igazi, reménykedj, hogy a második jó port lesz

forza3uc mirejó, de most komolyan? multizol majd vele? az easy AI ellen menni quick raceben az uj pályákon nem olyan nagy buli 😞

vagy csak az uj kocsik érdekelnek? gondolom azokat a karrierben meg lehet venni, de bevallom nem próbáltam - csak végignéztem az összes szép 3D modelljét (megcsillagozza õket a game, könnyû volt)

én picit megbántam, bár összesen 2k-ba került

Forza.

Mióta 21-e óta megvettem a Just Cause 2-t azóta már 20 órát beletettem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Sziasztok!

Honnét tudnék Mass Effect 2 (PC) gyûjtõi változatot még beszerezni?
Tudom, hogy már lassan 1 éve jelent meg a játék, de azért még reménykedem, hogy valahol beszerezhetõ - az sem baj, ha használt!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."