Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a de-authorizator legalábbis nem találta meg, mint deauthorizálandó appot 😄
Forza.
Next PC upgrade: 2022
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
3rd-party DRM: SecuROM™ 5 machine activation limit
Ez mit is jelent pontosan? 5 telepítés után kuka? <#wow3>#wow3>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
A kings bounty-bol a legend is mar megvan, jo kis game. De a tobbi mar nem kell.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Max warheadet veszek, az megy igy gondolom sima crysis nelkul is?
2.49 eurot siman meger. mas a mai kinalatbol nem kell.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Section 8 1,99 euró Hát nem fogott meg ez a game pláne hogy singlebe egy fos mivel ez multis de az összeg basszus nevetséges bár más fain game lenne ilyen áron 😄
Crysis Maximum Edition 4,99euró -> Már megvannak dobozosba csak sajna majdnem teljes áron 😞
Next PC upgrade: 2022
Doom Packon gondolkozok<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nekem sincs sok steam játékom mert mindig csak azokat veszem meg amivel játszok is meg alapból jó játék vagy mert piszok olcsó volt !
Most pl nálam is becsuszott egy Mirrors Edge meg egy SS Gold mert ennyit simán megér ! xD
Na ennek õszintén örülök... tényleg azt hittem, hogy túlzásba vittem, de nem, hozzád képest sehol nem tartok :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Más: ráengedtem a sztímkalkulátort az accomra, és lefagytam: Found 55 Games with a value of $824.42 USD. Persze, jó ha ennek a felét ráköltöttem, steamrõl csak akcióban vásárlok, vagy ha valamire nagyon nagy szükségem van, de ez akkor is: BRUTÁL :|
szerk: és ez 2008 novembere óta.
Jézus,...Nem kicsit Függõ e vagy?
ok hoyg eredeti játék stb.,mondom ezt ugy hoyg semmi közöm hozzá,és aki megteheti az nyilván,...
csakhát ez azéér nekem tûnik csak soknak ?
#15303: AZTAQRVA! Az igen!!!! Szabad tudni, hogy mennyit öltél bele eddig?
Nekem ez a 20 játék + a humblebundle Steam-en nem regelhetõ címei összesen 6600 Ft-ba kerültek!
Ez olcsóbb, mint egy átlag XBOX játék ^^
#15305: Legközelebb tõlünk kérdezz és ne a haverodtól.
Netes kártyát nem kapod meg azonnal, ahogy én sem, se más sem kapta meg. Küldték. És az a nagy helyzet, hogy nekem 1.5 hét volt mire megkaptam.
#15310: Meg tudlak érteni, jó is az! Csak én még sokalltam érte a Stem-es árat is, méghozzá azért, mert ha egy Witcher Enchanted-et tudnak 4 euroért adni, akkor egy rangban alatta levõ Just Cause is mehetett volna annyiért. Bírtam volna :-/
-Bad Company 2 12.95 font
-Pro Evolution Soccer 2011 15.95 font
~9430 forint,plusz az 1 fontos EU-n belüli kiszállítással sincs 10000 forint a két játék.
Érdekesség,576.hu:
-Bad Company 2 9999 forint
-Pro Evolution Soccer 2011 10999 forint
20998 forint
2010,Magyarország 😄D
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az új autók közt van csomó olyan ami érdekel, pl LFA, vagy SLS és egyéb csúcsragadozók + Nürburgring az egyik kedvenc pályám, szóval jó hosszú idõre le fog kötni, de csak és kizárólag time trialba, magam és az idejeim elleni versengés, driftelgetés, tuninngolás. Talán 30%ig vittem a karriert, tehát nem sok.
Plusz mivel óriási Top Gear rajongó vagyok már a másfél órás film is nagyon kecsegtetõ volt!!!! 6500ért meg maximálisan megéte, fõleg hogy a régit eladtam 3,5 kért.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
forza3uc mirejó, de most komolyan? multizol majd vele? az easy AI ellen menni quick raceben az uj pályákon nem olyan nagy buli 😞
vagy csak az uj kocsik érdekelnek? gondolom azokat a karrierben meg lehet venni, de bevallom nem próbáltam - csak végignéztem az összes szép 3D modelljét (megcsillagozza õket a game, könnyû volt)
én picit megbántam, bár összesen 2k-ba került
Forza.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.