Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BLIZZARD minõség ÉS MMORPG találkozás.
Ez a WoW titka és ezért függnek tõle millióan.
Okoz-e a függõséget? IGEN, okozHAT.
Méghozzá jobban, mint egy single játék.
Egy single esetében megteheted, hogy save game vagy checkpoint, de egy WoW raid kapcsán nem, mert következményei lesznek.
Ha párszor eljátszod:
a, Senki nem akar majd veled társulni.
b, Kivágnak a klánodból.
c, Miattad veszítenek el egy PvP-t.
Nem a WoW-al van a baj, hanem az emberi gyengeséggel, a rossz nevelési metódussal, magával a világgal és az emberekkel vannak komoly bajok.
A WoW egy játék. Vagy játszol vele vagy nem. Az egyén döntése.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Sexy empire lula 3d ulitmét edisönre biztos sokan kiverik, nem próbáltam, de nekem ennyi inger kevés lenne.
- A Mirror's Edge-tõl hányingerem lett... na nem a játéktól, hanem a simulation sickness-tõl.
- A Syberia egyik jelenete úgy meghatott, hogy bepárásodott a látásom. Ideje lenne lecserélni a tropicáriumom szellõzõjét.
- A Trials HD-vel történõ elsõ órám hardon, odáig vezetett, hogy beleboxoltam a betonfalba.
- Anno a Doom miatt egész nyáron melóztam, iszonyú alja munkát, hogy meglegyen a pénz az elsõ PC-mre.
- Anno a Guild Wars miatt épületeket festettem és gletteltem mert kellett a pénz egy komolyabb monitorra.
Nem tudom... volt itt valahol WoW a felsorolásban? ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
...
Arab money
az hogy vki tényleg idegbeteg módon viselkedik, teljesen független a játéktól. veszteni szar, elég sok cs-s meg codos baszta már falhoz az egérét szerintem, de nyilván van ilyen rts játékosok közt, meg a nyomorék konzolosok is biztos beledobják néha a controllert a tv-be a játék hevében, ezvan.
Sokan használják az "epic" (meg epic fail) trendy szót, de fogalmuk sincs a jelentésérõl.
Ilyenkor mindig kíváncsi vagyok, kugli nélkül hányan tudnák megmondani pontosan, hogy mit jelent az "epikus" szó...
A kérdés pusztán költõi, hiszen eszem ágában sincs vitát kelteni. Csak fur(cs)a, hogy mennyire feleslegesen használnak ilyen szavakat az emberek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vagy nem veszek Caterpillar cipõt, mert egyszer lehet, hogy valaki azzal taposta agyon a gyerekét/nõjét...
Vagy ne vegyünk számítógépet, mert van akit megb***ott az áram miközben szerelte és belehalt.
Kicsit szétcsúsztál!
Mindenki meséli, hogy kapcsolatok mennek tönkre a WoW miatt. Ez ok. Van ilyen is. De van olyan is, akik pont emiatt jönnek össze (Respect to Taszi és Ági). Errõl valahogy kevesebbet hallani.
Szóval ne általánosíts. A játék nem helyettesíti a nevelést. És ilyenkor anyut meg aput kéne elõvenni...
Þór vígi þessi rúnar
Elképzelem ahogy a fiatalok a tüntetésen azt kiáltják "For the hoooorde!!"
😄
Megjegyzés: mintha lassan készülne a FAQ.
Átfogalmazom: de nehogymá 100ezret perkáljon azért, hogy NE játszon egy ilyen szarral amivel nem is játszik...
Valaki WoW fan valaki doboz fan. Nem kell leszarozni a wow-ot, mert ha õ leszarozza, akkor ne csodálkozzon, hogy valaki visszaszarozik a gyüjteményére!
Ennyi.
Tartsuk már tiszteletben egymás mániáit/hülyeségeit.
Þór vígi þessi rúnar
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A végsõ harcig eljutni majd' 1 órámba telt...
A végsõ harcot pedig háromszor (3x!) kellett újrakezdenem, mert kiterültem, mint egy béka.
A végét, gondolom, szándékosan hagyták úgy, ahogy, a folytatás végett.
Összkép, az utolsó nagyszerûen-idegesítõ-reflex-pálya, és boss fight miatt kicsit javult: 4,5/10.
A Challenge-t is kipróbáltam. Elsõre:
Másodikra:
Uploaded with ImageShack.us
ez a wow már nem az a wow ami 5 éve volt, legfeljebb az akkor létrehozott karaktered neve ugyanaz benne 😊.
Az lenne a kérdésem hogy az Impulse-t használja-e valaki? Olyasminak tûnik nekem mint a steam letölthetõ lesz a játék megvásárlás után, de nem átverés, teljes értékû játékot adnak ugyanúgy mint a steam?
Marad a PC-n kiadott két DMC.
A Bayonettával játszanék, de ahhoz, hogy számomra elfogadható áron vegyek konzolt ahhoz elõbb jönnie kell a ps4-nek
"Ninja Blade" mennyire rossz?
EvolutioN: "Mass Effect" mint ugri-bugri 😊)))))