Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
rengeteget multizok nyugi, de a wow-hoz 15 perc játék után nincs ingerenciám...

Tinman
WoW témához azért annyit, hogy nem a WoW a kulcsszó... hanem:

BLIZZARD minõség ÉS MMORPG találkozás.

Ez a WoW titka és ezért függnek tõle millióan.

Okoz-e a függõséget? IGEN, okozHAT.

Méghozzá jobban, mint egy single játék.
Egy single esetében megteheted, hogy save game vagy checkpoint, de egy WoW raid kapcsán nem, mert következményei lesznek.
Ha párszor eljátszod:

a, Senki nem akar majd veled társulni.
b, Kivágnak a klánodból.
c, Miattad veszítenek el egy PvP-t.

Nem a WoW-al van a baj, hanem az emberi gyengeséggel, a rossz nevelési metódussal, magával a világgal és az emberekkel vannak komoly bajok.

A WoW egy játék. Vagy játszol vele vagy nem. Az egyén döntése.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Azt a mennyi életed van😄D nekem a játék felénél eltünt minden fejlesztésem és xpm amit addig megszereztem, és kezdhettem elõrõl fejlõdni, így nem is sikerült kimaxolni...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
40 mp-ig bírtam elviselni az elsõ videót. Félek, már ennyi is maradandó károkat okozhat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
"Nincs más program ami ilyen hatásokat képes kiváltani emberekbõl ez van."

- Sexy empire lula 3d ulitmét edisönre biztos sokan kiverik, nem próbáltam, de nekem ennyi inger kevés lenne.

- A Mirror's Edge-tõl hányingerem lett... na nem a játéktól, hanem a simulation sickness-tõl.

- A Syberia egyik jelenete úgy meghatott, hogy bepárásodott a látásom. Ideje lenne lecserélni a tropicáriumom szellõzõjét.

- A Trials HD-vel történõ elsõ órám hardon, odáig vezetett, hogy beleboxoltam a betonfalba.

- Anno a Doom miatt egész nyáron melóztam, iszonyú alja munkát, hogy meglegyen a pénz az elsõ PC-mre.

- Anno a Guild Wars miatt épületeket festettem és gletteltem mert kellett a pénz egy komolyabb monitorra.

Nem tudom... volt itt valahol WoW a felsorolásban? ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

FSpofon
Szerintem téged csak jól seggbekúrt az ellen az elsõ wowos napodon vagy hatszor és azóta füled-farkad behúzva gyûjtögeted a single player játékaidat, ahol talán meg tudod verni a gépet, és még jutalom videot is lejátszik a végén ha megnyerted WOWOWOWOW 😄DD
...

Arab money

lolSL
nem bölcs, ha elhiszed hogy ez jellemzõ a wowosokra. a 25 millió wowos közül hányról láttál ilyen videokat? 10 személyrõl? és azok része se feltétlenül komoly szándékkal készült.. komédia, tudod a youtube fizet ha sokan nézik a videodat 😊
az hogy vki tényleg idegbeteg módon viselkedik, teljesen független a játéktól. veszteni szar, elég sok cs-s meg codos baszta már falhoz az egérét szerintem, de nyilván van ilyen rts játékosok közt, meg a nyomorék konzolosok is biztos beledobják néha a controllert a tv-be a játék hevében, ezvan.

Carlos
valid... 😉

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
nem hiszem hogy az a lényeg, hogy mibõl származik, hanem az, hogy adott környezetben mit akarnak vele kifejezni.
IMYke2.0.0.0
Nem Neked szól, úgy általánosan:

Sokan használják az "epic" (meg epic fail) trendy szót, de fogalmuk sincs a jelentésérõl.
Ilyenkor mindig kíváncsi vagyok, kugli nélkül hányan tudnák megmondani pontosan, hogy mit jelent az "epikus" szó...
A kérdés pusztán költõi, hiszen eszem ágában sincs vitát kelteni. Csak fur(cs)a, hogy mennyire feleslegesen használnak ilyen szavakat az emberek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
ZOMG LOL EPIX
Carlos
aha...akkor ha fáj a fejem nem veszek be aspirint, mert valaki valaki azzal lesz öngyilkos.
Vagy nem veszek Caterpillar cipõt, mert egyszer lehet, hogy valaki azzal taposta agyon a gyerekét/nõjét...
Vagy ne vegyünk számítógépet, mert van akit megb***ott az áram miközben szerelte és belehalt.

Kicsit szétcsúsztál!

Mindenki meséli, hogy kapcsolatok mennek tönkre a WoW miatt. Ez ok. Van ilyen is. De van olyan is, akik pont emiatt jönnek össze (Respect to Taszi és Ági). Errõl valahogy kevesebbet hallani.

Szóval ne általánosíts. A játék nem helyettesíti a nevelést. És ilyenkor anyut meg aput kéne elõvenni...

Þór vígi þessi rúnar

Örülök, hogy erre én vezettelek rá 😉
Sippie
"káros a magyar nyelvre ( wow-ból eredõ, ma már sokak által hétköznapokban is használt szólások)"

Elképzelem ahogy a fiatalok a tüntetésen azt kiáltják "For the hoooorde!!"
😄
w77d
a mértéktartás a kulcsszó 😉

Jogos. Nem iszom több sört, mert Stohl Buci ittasan balesetet okoz, más meg veri a családját.
w77d
elég egy kicsit felnézni a netre meg a youtube-ra és tömegesen lehet találni videókat, ahol az ájulás szélén lévõ wow-osok vagy dühöngenek vagy élveznek éppen ( wow acc törlõs videók, anya vegyed mert most élveztem el a wowon videók, stb..). Nincs más program ami ilyen hatásokat képes kiváltani emberekbõl ez van. Káros. Persze, nem a program hanem a játékos hibája, de azért ez nem igaz teljesen. Ez a program egy eszköz, egy káros eszköz, káros az emberi jellemre, káros a magyar nyelvre ( wow-ból eredõ, ma már sokak által hétköznapokban is használt szólások), és káros az ítélõképességre. Nem, nem a wow-os játékosokat rühellem, hanem a programot, ami ilyen módn képes emberi jelelmeket megváltoztatni és alakítani...

A pénzt pedig feladáskor vonják le.
Nem átutalással megy, hanem kártyás fizetéssel. Tehát a kártya adatait kell megadnod regisztráció után. Kérdés, hogy tiéd alkalmas-e netes fizetésre, de manapság talán már Visa Electront is elfogadják, az volt régen problémás az elterjedtebbek közül. Dombornyomott bankkártya nem kell már netes vásárláshoz.

Megjegyzés: mintha lassan készülne a FAQ.
Marci0115
#16135 erre valaki?

w77d
ez övön alul volt XXXD

zorrobomber
Így van, teljesen jogos.

Carlos
"de nehogymá 60ezret perkáljon azért, hogy két évig játszon egy ilyen szarral..."

Átfogalmazom: de nehogymá 100ezret perkáljon azért, hogy NE játszon egy ilyen szarral amivel nem is játszik...

Valaki WoW fan valaki doboz fan. Nem kell leszarozni a wow-ot, mert ha õ leszarozza, akkor ne csodálkozzon, hogy valaki visszaszarozik a gyüjteményére!
Ennyi.

Tartsuk már tiszteletben egymás mániáit/hülyeségeit.

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Nem értek egyet. Van aki papírszalvétát, vagy kólásdobozokat gyûjt. Mindenkinek saját szíve joga mire bassza el a pénzét, így miért kellene elítélni olyat aki megvesz egy játékot és mondjuk csak pár órát játszik vele? Persze a WoW-osokat is megértem, de velük én is kevésbé tudok azonosulni, de csak mert nem tetszik a játék, kipróbáltam anno 😊

bakkerman
ez a hozzászólás full KO szegény w77d szempontjából 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Utolsó élménybeszámoló a Prince of Persia: TFS-el kapcsolatban, mert ma estétõl valami újjal játszom majd:
A végsõ harcig eljutni majd' 1 órámba telt...
A végsõ harcot pedig háromszor (3x!) kellett újrakezdenem, mert kiterültem, mint egy béka.
A végét, gondolom, szándékosan hagyták úgy, ahogy, a folytatás végett.
Összkép, az utolsó nagyszerûen-idegesítõ-reflex-pálya, és boss fight miatt kicsit javult: 4,5/10.

A Challenge-t is kipróbáltam. Elsõre:

Másodikra:

Uploaded with ImageShack.us

Marci0115
erre a zavvi-ra otp-s számlárol lehet átutalni nekik?

Carlos
<#taps><#eljen><#worship>

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
inkább perkál valaki 60at és játszik egy játékkal, és nem költ 100 rugókat olyan játékokra, amivel aztán az életben nem játszik.
w77d
de nehogymá 60ezret perkáljon azért, hogy két évig játszon egy ilyen szarral...

lolSL
báz hozzáteszem akkor volt igazi hc pro játék, amikor még a befektetett idõ alapján jutalmazott, és nem ez a mindenki egyformán érvényesülhessen bohóckodás volt mint most.

lolSL
<#oooo> untat már ez a szöveg
ez a wow már nem az a wow ami 5 éve volt, legfeljebb az akkor létrehozott karaktered neve ugyanaz benne 😊.

w77d
wowozzon az, akinek nincs élete....

lolSL
abból majdnem 2 évig wowozhatsz!

zorrobomber
Konkrétan mi a 3 cím?

grebber
Bazki de megvennék 3 CE-t de azért nem semmi hogy 3 game 60 ezer ft 😞

Next PC upgrade: 2022

Sippie
Thx 😊 Mondjuk sejtettem ha már a játék hivatalos oldalán is ajánlják hogy onnan vegyük meg, akkor csak kóser a dolog.
Nem átverés, az a Stardock (Galactic Civilizations) Steamje.
Sippie
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy az Impulse-t használja-e valaki? Olyasminak tûnik nekem mint a steam letölthetõ lesz a játék megvásárlás után, de nem átverés, teljes értékû játékot adnak ugyanúgy mint a steam?
Totti5
Bráderhúdba egész jó kis lineáris dándzsönök voltak, ahol figyelni kellett a dolgokra, idõre, a helyekre és nem csak nyomni elõre ( a háztetõkön szaladgálás valóban nem bonyolult, mert szinte mindenbe bele lehet kapaszkodni ), persze más amikor ritmusra kell csinálni, a jó gombot lenyomni mint pl a POP utolsó pályáján amirõl szó volt.

IMYke2.0.0.0
Á, tényleg - hú, szemészhez kell mennem 😊

Az AC platforming szempontjából tényleg mérhetõ egy PoP-hoz vagy a Mirror's Edge-hez?
tototto
mirrors edget írt csak az avatara mass effectes 😄

IMYke2.0.0.0
Bayonetta, God of War, Uncharted... a két konzolt megvenni, fenntartani... hú... Pedig jó lenne ezekkel is játszani.
Marad a PC-n kiadott két DMC.

benőmenő
szvsz csak akkor vedd elõ a ninja blade-et, ha már unod a dmc 3-at és 4-et.
A Bayonettával játszanék, de ahhoz, hogy számomra elfogadható áron vegyek konzolt ahhoz elõbb jönnie kell a ps4-nek
Gurren
esetleg a Black Buccaneer, bár ez nem egy nagy eresztés.

Totti5
Pécén vagy Ninja Blade vagy DMC. Konzolon a Ninja Blade közepes aluli, különösen nincs sok értelme, mert aki ebben a stílusban szeretne nagyon jóval játszani az Ninja Gayden vagy Bayonetta közt választhat, egyikkel sem jár rosszul.

IMYke2.0.0.0
Totti5: Tényleg, "Assassin's Creed"! <#worship>
"Ninja Blade" mennyire rossz?

EvolutioN: "Mass Effect" mint ugri-bugri 😊)))))

Totti5
Ha ugri bugri akkor AC!

Ott van mondjuk a Mirror's Edge. Sztem az is hasonló 😊