Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Easyn.
Egyébként nem azzal nem értek egyet, hogy nem über (szerintem sem az!) - mivel az egyszerû harcrendszer valóban hatalmas hiba volt, de kiváncsi lennék, ha ez nálad a 4.5 pont, akkor mennyit dobnál bármelyikre innen ?
(nem mellesleg a warezváltozat karakter-fejlesztési bugok miatt egyeseknek még-még-még könnyebb, lehet nálad is elõjött még ez is, az easy mellé pluszba/minuszba 😊 )
Forza.
Megoldhato az utolagos magyaritas?
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=NHLFAN
A játék DRM-je kapcsán:
Notice: After activating the third time your product using TAGES a 30-day timer starts. After 30 days you will get that activation back up to 3 total activations.
Rühellem a TAGES-t, meg a többi korlátozott számú aktivációval bíró másolásvédelmet, de ezt már így korrektebbnek tartom!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Össze-vissza telepíthetõ még mindig? False.
Csak a Fallout 3 GOTY telepíthetõ ezzel a kulccsal.
Miért vagyok ebben olyan k. biztos? Mert próbáltam a legális GeOW-om kulcsát a F3-al és vica-versa... nem ment egyik verzió sem :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy Live-on nem regisztráltad? Vagy hogy van ez az achievementes dolog?
A legujabb POP TFS nekem tetszett de a végére a vizesés fagyasztós dolog ott én is idegbajos voltam ezerrel !
Kotor nekem erõsen tetszett, pedig kicsit sem vagyok SW fan, szóval ezt jó jelnek veszem. A Witcher-hez meg úgy fest egyedül a Baldur's Gate ér fel, bár igaz, az le is nyomja
- Fallout 3 CE ---> 12.990 Ft
- Fallout 3 GOTY ---> ~5.000 Ft
~18.000 Ft
15.000-ért árulom és egy porszemet nem lehet rajta látni.
Egyébként nem is itt szándékozom eladni, mert itt azért megenyhülne ár tekintetében a lelkem :-D
Ami a Dragon Age-et illeti, inkább fantasy KotOR, semmint fantasy Mass Effect, de lesz egy-két unalmas, grindolós alagút, és természetesen harcközpontú, mint minden BioWare RPG. Nagyon jó játék, de ne várj tõle Witchert! Eleve más is, de szerintem rosszabb is.
Meg hát, ezek szerint feleslegesen gépeltem be az elõtte lévõket, amiket indoklásul, élménybeszámolóként szántam.
<#nevetes1>#nevetes1>
Nincs univerzális élményskálám. Ergo, nem tudom az összes eddig játszott, végigjátszott játékomat a maga módján objektív-szubjektív módon felpontozni Neked.
Aktuális élményfaktor dönt - PoP:TFS esetében meg ugye már leírtam, túl magasra került elõtte a léc - és amikor végzek egy játékkal, akkor, természetesen, tudok véleményt, pontot ráaggatni, de az korántsem azt tükrözi, hogy a korábbi, hasonszõrû játékokkal együtt megérdemelt pontszám lenne.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Persze ha neked az átalgtól eltérõ a skálád akkor tüntesd fel hogy mire szánsz 1-2 pontot mire szánsz 6-7et és mire 8-10et, mert így amit erre írtál az nem valós.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
DE!
Én a modernkori, klasszikus trilógiával kezdtem el tavaly novemberben, hogy lépcsõzetesen, teljesen átéljem a(z) - remélt - exponenciálisan növekedõ élményt.
A SoT-tól indulva, a Warrior Within és a The Two Thrones túl magasra helyezte a lécet.
A Prince of Persia (2008) tetszett, de korántsem annyira, mint az egymást szervesen követõ elõzõ részek. Az új rész olyan hatalmas potenciállal rendelkezik, hogy kezdõ részként tekintve rá stílusának kimagasló egyedének tarthatom, míg az elõzmények fényében ez megfakul.
A Prince of Persia: TFS (2010) pedig re-rebootolni akarja ezt az egészet.
Jól látható, hogy elfogult vagyok a témában - a nõi vonalat (Farah, Kaileena, majd Elika) és a sztorit (az idõ visszafordítás logikája) jobban kedveltem korábban.
A dzsinnes ág is jó, de a játék teljes végkifejletéig lötyögõs volt, a talányok nem voltak azok, a csapdák nem voltak azok.
Ami egyedül nehezítette, az a képesség-és-ugrás-kombinációk hada
A monumentális boss fight nem kárpótolt.
Ezért, a játék végig a 3-as és 4-es értékelés között tingli-tanglizott, s ha nem jön a kellõen "princes" (idegesítõ-kihívás) torony megmászás, meg a harc, akkor marad is közepes.
Számomra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Igen, a Witcher 2 CE nem lesz olcsó, ez egy gyomós érv <#smile>#smile>!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Még ehhez annyit, hogy hamarosan jön a Witcher 2 CE... nem lesz olcsó ;-)
Esetlegesen felmerülõ magától értetõdõ kérdésre a válasz: Igen. Ha úgy érzem majd a Witcher 2 CE esetében, hogy soha többet nem lesz rá idõm, akkor el fogom adni. Witcher elsõ kiadásomon is gondolkodom, hogy túladok rajta. Egyszerûen nincs idõm és egyre kevesebb van kilátásban, meg párom is piszkálgat... igaza van.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Forza.
De óva intenélek attól, hogy nagyon rámenj a felfedezõs témára, mert kívánni fogod a végét.
Még nehezebb fokozaton is /normalom kezdtem de át kellett állítanom nehezebbre, mert borzalmasan könnyû volt/ könnyû félistenné válni és ez mind azért van mert felfedeztem, olyan helyekre is elmentem amelyeknek semmi közük nem volt a fõ és mellékküldikhez.
Az unalmas, n+1 részeket rühellem én is a játékokban
Dragon Age nekem is még hátra van, nagyon bízom a játékban, hogy Witcher színvonal lesz legalább. Ugye én vagyok az ember, aki piszkosul csalódott a Mass Effect-ben (fõszál 9.5/10, összkép 6.5/10 nálam). A 2. résznek rettegve fogok nekiállni.
Az a baj a Fallout 3-al, hogy ha csak a fõszál érdekel, akkor 20 órás játék.
DLC-k esetén is csak a fõszál mentén haladva max +15 óra.
Viszont ez a 35 óra kiváló 9/10-es élmény, olyan egyedülálló hangulattal és megoldásokkal, amiket ritkán látni... nagyon ritkán!
Viszont, ha belecsapsz a lecsóba és mindennek utánajársz, felderítesz, felfedezel, akkor csúnyán el tud laposodni.
Még azt mondom, hogy a mellékküldik is eléggé érdekesek ahhoz, hogy ne unatkozz és amikor 1 mellékküldetés 8-9 játékórába fáj, akkor azért kicsit úgy érzed, hogy elveszel a játékban. Tehát még ezzel együtt is 8/10-et ér a mutatvány.
Viszont a Tinman, i2k, Zó módszer szerint játszva piszkosul unalmas tud néha lenni a játék, mert:
- A zenék bár fenomenálisak, de az alapjáték 100 órájában ronggyá unhatók már 20 óra után. Sajnos... bár Agatha hegedûszólói némileg ezen javítanak, persze csak annak, aki nem okád a klasszikus zenétõl.
- túl könnyû fejlõdni, még nehezebb fokozaton is
- pár helyen újratermelõdõ ellenfelek... fújjj, de kiba. utálom az ilyet
- alapjátékban bosszantó 20-as levelcap, melyet a sztori felénél simán elérhetünk, ha felfedezõ kedvûek vagyunk. GÁZ! Szerencsére Broken Steel LVL30-ra tolja, de az is kevés, mert az elsõ DLC elejére LVL 30 vagy :-/
- a nehezebb fokozat már megint kimerül annyiban, hogy 5 lövés helyett kell 10. Nem modolok, hagyjatok. Thx.
- alapvetõen kevés NPC... ok-ok Wasteland, de kevéske a duma, sok az akció
- néha tényleg szükségtelenül sok bél és vér
- pár városban, településen 2-3 lézengõ
- ha még egy bóóóring' zárat fel kell törnöm levágom valakinek a kezét
- ha még egy komputert fel kell törnöm, melyhez egy 2 éves IQ-ja is elég, akkor a másik kezét is levágom valakinek
- ha még egy unalmas metróalagútban végig kell caplatnom, akkor a lábát fogom levágni valakinek
- ha még egy unalmas hót' ugyan olyan irodaépületben végig kell szenvednem, akkor a másik lábát fogom levágni valakinek
- eleinte van némi értelme a barternek, aztán késõbb semmi. Az árusoknál levõ cuccok még a vége felé is simán a szánalmas kategória. Nincs az, hogy gyûjtesz valamire, mert minek? Felesleges. Kis túlzással még a nyúlbó' is esik valami sörétesnek látszó tárgy.
- valóban nem valami szép a karik mozgása, FPS nézet meg egyenesen kötelezõ
Ennyi a fika része, de a Fallout 1 és 2 még mindig jobb, nem is kevéssel!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
S akkor még a "Dragon Age"-re rá se néztem még (WRZ-t telepítettem, megnéztem, rohangáltam kicsit a templomban, és eldõlt: eredeti lemez kell. Közben oly' sok játék jelent meg, lett beszerezve, és munka is volt, hogy játszani már nem jutottam)
Majd talán mostanság, a kényszerpihenõmben lesz kedvem kószálni a pusztaságban is... 😊
Elég szõrõzõs vagyok hidd el... majd a legvégén rakok be képet achikról, statról, egyebekrõl. Szerintem ritka látvány lesz ;-)
Feleslegesen semmi hülyeséget nem csináltam benne, tehát az ismételhetõ küldetéseket csak 1x csináltam meg. Viszont szvsz az összes mellékkquest megvolt.
Ha nagyon tökölõs valaki, tuti 200 óra plusz is meglehet, de az már beteges kategória szerintem :-D
Ahogy olvasom, akkor teljesen végigjátszottad. Nem tudom, melyikünk szõrözõsebb a végigjátszásokban <én lassú vagyok>én lassú vagyok>, de szerinted, mennyi játékidõvel számoljak az angol GOTY-l?
Fallout 3 CE (& GOTY)
Szerk.: Vaterára 1 hét múlva kerül fel drágábban, mert nem nyelem le a Vatera hasznát.
A Challenge alatt meg gyakorlatilag el sem fogyott az élet, mert a homok-ellenfelek gyilkolása adagolta vissza - egyedül a két elem használatára fogyott az energia, de a minden körben legyõzendõ boss megölésével még az is visszatöltõdött.
Ja, és ahogy írtam már: Easy-n nyomtam végig a játékot. <#buck>#buck>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
árbevétel 1,1 milliárd dollár évente
nincs mirõl beszélni sajnos...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!