Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
"Számomra."

Easyn.

Egyébként nem azzal nem értek egyet, hogy nem über (szerintem sem az!) - mivel az egyszerû harcrendszer valóban hatalmas hiba volt, de kiváncsi lennék, ha ez nálad a 4.5 pont, akkor mennyit dobnál bármelyikre innen ?

(nem mellesleg a warezváltozat karakter-fejlesztési bugok miatt egyeseknek még-még-még könnyebb, lehet nálad is elõjött még ez is, az easy mellé pluszba/minuszba 😊 )

Forza.

A thief 2 -õt külön mennyiért adnád? A kézikönynek milyen sérülése van? Bocs a sok kérdésért...

A játék magyar kiadás, vagy külföldi?

A fahrenheithez gondolom a kézikönyv nem magyar?

lolSL

Daell Drow
fallou 3
Daell Drow
Hali, erre a Fallout 2 gotyra erdemes most enyiert beruhazni?
Megoldhato az utolagos magyaritas?
eladó PC játékaim:

http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=NHLFAN
#16199-re ment volna

Jó vétel! <#eljen>

A játék DRM-je kapcsán:
Notice: After activating the third time your product using TAGES a 30-day timer starts. After 30 days you will get that activation back up to 3 total activations.

Rühellem a TAGES-t, meg a többi korlátozott számú aktivációval bíró másolásvédelmet, de ezt már így korrektebbnek tartom!

Nem tudjátok hogy a Fahrenheit nálunk magyar kézikönyvel , és borítóval jelent meg, vagy ezek angolul voltak?

én is töltök fel vaterára eladó játékokat,annyiért nálam is elérhetõ lesz dobozos verzióban😊
zzeN
Most 5 euró a Riddick a Steamen!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tinman
Hivatalos? True.

Össze-vissza telepíthetõ még mindig? False.

Csak a Fallout 3 GOTY telepíthetõ ezzel a kulccsal.

Miért vagyok ebben olyan k. biztos? Mert próbáltam a legális GeOW-om kulcsát a F3-al és vica-versa... nem ment egyik verzió sem :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mármint ez így hivatalos, vagy még abból következik, hogy - nem is annyira - régen egy csomó játék össze-vissza telepíthetõ volt egymás kulcsával?
Tinman
Igen a Live acces key természetesen kell a Live-hoz, de nincs rajta korlátozás. Eladható a lemez és telepíthetõ más acc-hoz is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sosem állítottam, hogy pénzügyi zseni vagy 😛

Amúgy Live-on nem regisztráltad? Vagy hogy van ez az achievementes dolog?
wesker24
Nekem egyedül a POP 2008-as nem jött be arra én még a 4,5 -ot is sajnálom !

A legujabb POP TFS nekem tetszett de a végére a vizesés fagyasztós dolog ott én is idegbajos voltam ezerrel !
Tinman
A másik részére reagálva:

Kotor nekem erõsen tetszett, pedig kicsit sem vagyok SW fan, szóval ezt jó jelnek veszem. A Witcher-hez meg úgy fest egyedül a Baldur's Gate ér fel, bár igaz, az le is nyomja .

Tinman
Kíváncsian várom ezt 4.5/10-es PoP részt... nekem ugye ebbõl is CE-t sikerült halászni :-)

Tinman
Érdekes egy befektetés, amin bukik az ember gyereke nem gondolod?

- Fallout 3 CE ---> 12.990 Ft
- Fallout 3 GOTY ---> ~5.000 Ft

~18.000 Ft

15.000-ért árulom és egy porszemet nem lehet rajta látni.

Egyébként nem is itt szándékozom eladni, mert itt azért megenyhülne ár tekintetében a lelkem :-D

Te tényleg befektetésként tekintesz a vásárlásaidra... Mondjuk most egyébként sem szánnék rá 15k-t, de CE+GotY megoldás miatt eleve kizártam. Fõleg, hogy GotY lemezem úgyis van.

Ami a Dragon Age-et illeti, inkább fantasy KotOR, semmint fantasy Mass Effect, de lesz egy-két unalmas, grindolós alagút, és természetesen harcközpontú, mint minden BioWare RPG. Nagyon jó játék, de ne várj tõle Witchert! Eleve más is, de szerintem rosszabb is.
IMYke2.0.0.0
Szerintem, elég nyomós indoklás az utolsó egyszavas mondat: "Számomra".
Meg hát, ezek szerint feleslegesen gépeltem be az elõtte lévõket, amiket indoklásul, élménybeszámolóként szántam.
<#nevetes1>

Nincs univerzális élményskálám. Ergo, nem tudom az összes eddig játszott, végigjátszott játékomat a maga módján objektív-szubjektív módon felpontozni Neked.
Aktuális élményfaktor dönt - PoP:TFS esetében meg ugye már leírtam, túl magasra került elõtte a léc - és amikor végzek egy játékkal, akkor, természetesen, tudok véleményt, pontot ráaggatni, de az korántsem azt tükrözi, hogy a korábbi, hasonszõrû játékokkal együtt megérdemelt pontszám lenne.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
3-4 pontos játék már erõsen küzd technikai problémákkal, az alatt meg olyan játékok vannak már amik nem mûködnek és játszhatatlanok ( 1-2 ). Prince semmilyen szempontból nem rossz és még csak közepes sem. Egy jó és szórakoztató játék, szép és problémamentes grafikával, viszont annál nem több. 6-7 pont a minimum reálisan amit érdemel.

Persze ha neked az átalgtól eltérõ a skálád akkor tüntesd fel hogy mire szánsz 1-2 pontot mire szánsz 6-7et és mire 8-10et, mert így amit erre írtál az nem valós.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Ha mindenféle elõzmény nélkül, azaz 14-16 évesen vágtam volna bele Hercegünk 2010-es kalandjába, akkor bizonyára übernek kiáltanám ki, hiszen grafikailag odabax, nem kell Pisix a fizikához, jók a zenék, a szinkronok, és önállóan még a sztori is megállja a helyét .

DE!
Én a modernkori, klasszikus trilógiával kezdtem el tavaly novemberben, hogy lépcsõzetesen, teljesen átéljem a(z) - remélt - exponenciálisan növekedõ élményt.

A SoT-tól indulva, a Warrior Within és a The Two Thrones túl magasra helyezte a lécet.
A Prince of Persia (2008) tetszett, de korántsem annyira, mint az egymást szervesen követõ elõzõ részek. Az új rész olyan hatalmas potenciállal rendelkezik, hogy kezdõ részként tekintve rá stílusának kimagasló egyedének tarthatom, míg az elõzmények fényében ez megfakul.
A Prince of Persia: TFS (2010) pedig re-rebootolni akarja ezt az egészet.
Jól látható, hogy elfogult vagyok a témában - a nõi vonalat (Farah, Kaileena, majd Elika) és a sztorit (az idõ visszafordítás logikája) jobban kedveltem korábban.
A dzsinnes ág is jó, de a játék teljes végkifejletéig lötyögõs volt, a talányok nem voltak azok, a csapdák nem voltak azok.
Ami egyedül nehezítette, az a képesség-és-ugrás-kombinációk hada .
A monumentális boss fight nem kárpótolt.

Ezért, a játék végig a 3-as és 4-es értékelés között tingli-tanglizott, s ha nem jön a kellõen "princes" (idegesítõ-kihívás) torony megmászás, meg a harc, akkor marad is közepes.
Számomra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem ez egy olyan gyöngyszem, amit nem adnék el, de nem szólok bele!

Igen, a Witcher 2 CE nem lesz olcsó, ez egy gyomós érv <#smile>!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
"Eladás oka: Közel 170 órát játszottam vele, kiveséztem minden cm2-ét. Biztos vagyok benne, hogy soha többet nem lesz ennyi idõm vele játszani és még a New Vegas is hátra van..."

Még ehhez annyit, hogy hamarosan jön a Witcher 2 CE... nem lesz olcsó ;-)

Esetlegesen felmerülõ magától értetõdõ kérdésre a válasz: Igen. Ha úgy érzem majd a Witcher 2 CE esetében, hogy soha többet nem lesz rá idõm, akkor el fogom adni. Witcher elsõ kiadásomon is gondolkodom, hogy túladok rajta. Egyszerûen nincs idõm és egyre kevesebb van kilátásban, meg párom is piszkálgat... igaza van.

Én csak azt nem értem, hogy miért adod el?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Pedig igyekeztem kihangsúlyozni, hogy a kivesézõs emberkéknek tud frusztráló lenni piszkosul... átlag (nem sértés!) gamernek erõsen kellemes és ajánlott kategória.

arty
nanemond, hogy ez a játék rosszabb, mint egy közepes - avagy mi neked a közepes játék? (bár félek, itt most izlésekrõl próbálunk vitázni)

Forza.

Hát egy kicsit elvetted a kedvemet hogy megvegyem 8 ezerért...

Tinman
Jó játék a Fallout 3, fõleg a DLC-k okoztak NAGYON kellemes meglepetést!
De óva intenélek attól, hogy nagyon rámenj a felfedezõs témára, mert kívánni fogod a végét.

Még nehezebb fokozaton is /normalom kezdtem de át kellett állítanom nehezebbre, mert borzalmasan könnyû volt/ könnyû félistenné válni és ez mind azért van mert felfedeztem, olyan helyekre is elmentem amelyeknek semmi közük nem volt a fõ és mellékküldikhez.

IMYke2.0.0.0
Fel is csigáztál, de alaposan, és majd' ugyanannyira le is tört, amit olvastam.
Az unalmas, n+1 részeket rühellem én is a játékokban , s félek, a pusztaságbeli realisztikus unalom arra fog kényszeríteni, hogy ne egy huzamban, hanem egy másik játékkal megszakítva játsszak a Fallout 3-al.

Tinman
Baromi jó, hogy a Witcher-t említed!!! Abban a játékban a 98 óra 13 perckor sem unatkoztom, míg a Fallout 3 esetében 40 óra után már néha bányászmelónak éreztem a játékot. Már rettegtem amikor megint egy romos épületbe kellett mennem, mert olyan, de olyan kiba. unalmas 56x-ra ugyan az a metódus, az unalmas terminálokkal, a kevésbé változatos ellenfelekkel, a 3 lõszeresládából a faszér' van zárva a 3. 86x is témából, etc, etc.

Dragon Age nekem is még hátra van, nagyon bízom a játékban, hogy Witcher színvonal lesz legalább. Ugye én vagyok az ember, aki piszkosul csalódott a Mass Effect-ben (fõszál 9.5/10, összkép 6.5/10 nálam). A 2. résznek rettegve fogok nekiállni.

Az a baj a Fallout 3-al, hogy ha csak a fõszál érdekel, akkor 20 órás játék.

DLC-k esetén is csak a fõszál mentén haladva max +15 óra.
Viszont ez a 35 óra kiváló 9/10-es élmény, olyan egyedülálló hangulattal és megoldásokkal, amiket ritkán látni... nagyon ritkán!

Viszont, ha belecsapsz a lecsóba és mindennek utánajársz, felderítesz, felfedezel, akkor csúnyán el tud laposodni.

Még azt mondom, hogy a mellékküldik is eléggé érdekesek ahhoz, hogy ne unatkozz és amikor 1 mellékküldetés 8-9 játékórába fáj, akkor azért kicsit úgy érzed, hogy elveszel a játékban. Tehát még ezzel együtt is 8/10-et ér a mutatvány.

Viszont a Tinman, i2k, Zó módszer szerint játszva piszkosul unalmas tud néha lenni a játék, mert:

- A zenék bár fenomenálisak, de az alapjáték 100 órájában ronggyá unhatók már 20 óra után. Sajnos... bár Agatha hegedûszólói némileg ezen javítanak, persze csak annak, aki nem okád a klasszikus zenétõl.

- túl könnyû fejlõdni, még nehezebb fokozaton is

- pár helyen újratermelõdõ ellenfelek... fújjj, de kiba. utálom az ilyet

- alapjátékban bosszantó 20-as levelcap, melyet a sztori felénél simán elérhetünk, ha felfedezõ kedvûek vagyunk. GÁZ! Szerencsére Broken Steel LVL30-ra tolja, de az is kevés, mert az elsõ DLC elejére LVL 30 vagy :-/

- a nehezebb fokozat már megint kimerül annyiban, hogy 5 lövés helyett kell 10. Nem modolok, hagyjatok. Thx.

- alapvetõen kevés NPC... ok-ok Wasteland, de kevéske a duma, sok az akció

- néha tényleg szükségtelenül sok bél és vér

- pár városban, településen 2-3 lézengõ

- ha még egy bóóóring' zárat fel kell törnöm levágom valakinek a kezét

- ha még egy komputert fel kell törnöm, melyhez egy 2 éves IQ-ja is elég, akkor a másik kezét is levágom valakinek

- ha még egy unalmas metróalagútban végig kell caplatnom, akkor a lábát fogom levágni valakinek

- ha még egy unalmas hót' ugyan olyan irodaépületben végig kell szenvednem, akkor a másik lábát fogom levágni valakinek

- eleinte van némi értelme a barternek, aztán késõbb semmi. Az árusoknál levõ cuccok még a vége felé is simán a szánalmas kategória. Nincs az, hogy gyûjtesz valamire, mert minek? Felesleges. Kis túlzással még a nyúlbó' is esik valami sörétesnek látszó tárgy.

- valóban nem valami szép a karik mozgása, FPS nézet meg egyenesen kötelezõ

Ennyi a fika része, de a Fallout 1 és 2 még mindig jobb, nem is kevéssel!

Maximálisan egyetértek! Azért van a játék, hogy az ember szórakozzon, de ez amit a videón láttam, nem erre utalt. Az egekbe tuningolták magukat srácok (hát lehet egy speed tablettától se pörögtek volna így föl), felmegy a vérnyomásuk, a szívverésük, még akár szívrohamot is lehet kapni. Továbbá ez a 2 gyerek már pszichológiai eset!

Sir Quno Jedi
Dragon Age simán befal 70 órát úgy is, ha nem vagy maximalista, csak büklászol elõre és majd minden kezdõsztorit végigtolsz az elsõ nagy történeti közösítõ pontig, meg kicsit ismerkedsz a klasszokkal.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Köszönöm. 200 órám tuti nem lesz rá 😞 A legutóbbi monumentális projektem a "The Witcher" volt a 100+ órájával.
S akkor még a "Dragon Age"-re rá se néztem még (WRZ-t telepítettem, megnéztem, rohangáltam kicsit a templomban, és eldõlt: eredeti lemez kell. Közben oly' sok játék jelent meg, lett beszerezve, és munka is volt, hogy játszani már nem jutottam)

Majd talán mostanság, a kényszerpihenõmben lesz kedvem kószálni a pusztaságban is... 😊

Tinman
Gyakorlatilag pár achi van hátra és végeztem, így megelõlegeztem még +10 óra játékidõt, amit most szombaton lesz alkalmam eltölteni a játékkal.

Elég szõrõzõs vagyok hidd el... majd a legvégén rakok be képet achikról, statról, egyebekrõl. Szerintem ritka látvány lesz ;-)

Feleslegesen semmi hülyeséget nem csináltam benne, tehát az ismételhetõ küldetéseket csak 1x csináltam meg. Viszont szvsz az összes mellékkquest megvolt.

Ha nagyon tökölõs valaki, tuti 200 óra plusz is meglehet, de az már beteges kategória szerintem :-D

IMYke2.0.0.0
<#eljen>
Ahogy olvasom, akkor teljesen végigjátszottad. Nem tudom, melyikünk szõrözõsebb a végigjátszásokban <én lassú vagyok>, de szerinted, mennyi játékidõvel számoljak az angol GOTY-l?

Tinman
Gondolom i2k úgyis rátalálna, így megelõztem:

Fallout 3 CE (& GOTY)

Szerk.: Vaterára 1 hét múlva kerül fel drágábban, mert nem nyelem le a Vatera hasznát.

Tinman
~Ezres.

Nem tudjátok hogy az 576-tól mennyibe kerül a futárszolgálat? Nem nagyon találtam az oldalon sehol infót róla.

grebber
Witcher 2, AC:B,Shogun 2

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Látszik is, hogy szinte csak az életre gyúrtam - a másik két elemre nem is pazaroltam pontot.
A Challenge alatt meg gyakorlatilag el sem fogyott az élet, mert a homok-ellenfelek gyilkolása adagolta vissza - egyedül a két elem használatára fogyott az energia, de a minden körben legyõzendõ boss megölésével még az is visszatöltõdött.
Ja, és ahogy írtam már: Easy-n nyomtam végig a játékot. <#buck>

bakkerman
meg valamibõl ugye élnie kell annak a jó ember morhaime-nek is 😊)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lolSL
valamibõl ki kell fizetni az 5000 alkalmazottat

bakkerman
http://hu.wikipedia.org/wiki/Blizzard_Entertainment

árbevétel 1,1 milliárd dollár évente

nincs mirõl beszélni sajnos...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

w77d
sokak szerint fake, na de a monitor attól még igazi, minthogy az is hogy átüti 😄

wesker24
<#hehe> vazee ez nagyon durva ! xD
Marci0115