Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tévedek?
Mert, ha nincs más alternatíva, akkor elkezdem a TR-sorozatot is az elejérõl ;-)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
STALKER Call of Pripyat Special Edition - 5990 Ft , utolsó ár! :-)
Nagyot nõtt a szememben ez a játék. Ez a gyûlölve-szeretem-kihívás 😊
No, a végét azért nem nézem meg - de már láttam, nem lesz 5 perces dolog eljutni a végéig.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Így, ma estére marad a végkifejlet.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/01/11/p1917_11-01-11.jpg
Üdv így 2011-ben! Most olvastam egy másik fórumot, hogy valami új csomagolás van mostanában, kapott már ilyet valaki? Kíváncsi vagyok rá, már ha van ilyen. Én pénteken rendeltem meg a maradék kettõ WoW kiegészítõt a Zavvi-ról, ma fe lis adták õket, kíváncsi vagyok mikorra érnek ide.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
nade ez nem ujitás lett volna, hanem a cellshaded részes kitérõ után visszatérés a gyökerekhez 😊 merthogy pl a pop:tt ben én egy harcos részen akadtam el, nem tudtam eléggé kombozni és mindig meghaltam (fél év kihagyás után már nem emlékeztem rájuk, ugy meg esélytelen volt a harc)
ha értelmesebb áron lennének, ps3-ra talán megvenném a felujitottat (nameg, ha lenne belõlük demo, hogy mit is jelent a felújítás - nekem kissé gyanus, hogy kb semmit, csak egy rendes widescreen patch)
Forza.
Ma vettem meg NFS Shfitet, "gyári" borítóval.
Kis OFF:
A Tescoban 1490ft a Knight Rider teljes 2 évada(6 dvd). <#nyes>#nyes>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Uplay acsik nem túl nehezek, és nincs sok értelmük. Az a rendszer ugyan abban a béta állapotban van mint ahogy 2-3 éve elindult, mint ahogy a takarítónõ összedobdta a forráskódot egy éjszakai mûszak alatt és azóta rá sem nézett senki, csak minden játékba hozzáadnak 4 acsit és csókolom.
A 'The Forgotten Sands'-et jó iparosmunkának nevezném. Grafika nem izgat (persze, modern, szép), mert ha nincs mögöttes tartalom az egész egy pukkancs.
S bár a dzsinnes dolog, a zene, és a jól kidolgozott környezet kellõen hozza a fantasy-Perzsiát, remélem én is (ahogy Totti5 is írta), hogy ez egy újabb jó széria kezdetleges lépése volt, mert eddig erõs 3-as az érdemjegy.
//Gondolom, az Uplay-es achievementek hajkurászása tovább növelheti a játékidõt, miközben a szarkofágok arcba tolása (értsd: csak a vak nem találja meg õket) nem, az esetleges történet-bõvítõ DLC-k viszont fel tudnának villanyozni.//
nekem tetszett amúgy a TFS is.
Ma este már 'Credits' lesz.
Összességében túlnyomóan közepes a játék - egyetlen feladat sem okozott gondot
Az ellenfelek tényleg nem okoznak kihívást - Easy-n indítottam, tartva a játéktól, de volt, hogy átrakva Normal-ra sem éreztem nehezebbnek a 20-40 homokcsonti leküzdését.
Hercegünk mozgásrepertoárja csorbult is kicsit, meg nem is.
A kontrollerrel amúgy igazi Kánaán a játék - egér+billel halál.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Dragon Age 2 DLC
Ez nekem dettó elsõ rész motorja és az se nevezhetõ animének!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az én véleményem és az eddig kiderültek alapján:
- Skyrim: Új motor lesz olvass utána, emelett átalakult szintlépés, mindkéz kézben fegyver lehet (tõr-tõr, tõr-pajzs, kard-pajzs, kard-buzogány), level 50-nél nem áll meg a fejlõdés, na de nem ecsetelem tovább akit érdekel, ott van minden leírva a Skyrim fórumtémában
- Dragon Age 2: Nekem az 1 tetszett, sztorival nem volt gond, várom és bízakodom, hogy jó lesz
- Deus Ex: még nem jelent meg addig meg ne ítéljük el
- Dungeon Siege 3: Imádtam a 2. részt (van még kérdés? :-) )
- Mass Effect 3: Nem kellett volna rögtön nekiállnod én annak idején végigvittem DLC-k nélkül és egyre jobban érik a gondolat, hogy újra nekiüljek. Egyébként meg akkor sztori, hogy számomra kihagyhatatlan a vége.
- Diablo 3: Szerintem nem lesz Lan benne.
- Witcher 2: Elsõ részt szinkronosan vittem végig. Kicsit illúzióromboló volt néhol, de imádtam és szerintem jó volt a szinkron is. Nem tökéletes, de jó!
- Fable 3: Még mindig tüske van bennem a 2. része miatt (nem jött ugye pc-re), de ezzel kiköszörülhetik a csorbát (fõleg, hogy a 3. rész egy feljavított 2-nek tûnik)
- Dawn of War Retribution: Deeee <#smile>#smile>
- Ass. Creed Brotherhood: 2. rész zseniális volt, 3. rész saját bérgyilkos guild (maga a kánaán)
- Stronghold 3: várós
- Red Dead Redemption: jóhogy kell! (Gta 4 után ezzel Rockstar kiköszörülheti a csorbát nálam)
- Sims Medieval: Guild 2 tetszett, ez meg nagyon hasonló lesz, egyszerûen érdekel és kész (aztán lehet csalódás lesz).
- Shogun Total war: Rókabõr vagy sem... Középkori japán, szamurájok, Busidó, Totál War, Szép graf., Hero unitok, Kell Most!
- Rage: Nehogy már az ne lenne jó...
-X-com: Érdekesnek találom!
- Batman: ne ásd el elõre
- Brink: SZintén érdekel!
Általad feljegyzetteket nem ismerem! Ha a fentiek rókabõr kategória, akkor max payne 3 micsoda (stranglehold, 2 db max payne rész után)
Természetesen nem gond, ez is egy vélemény!
Skyrim: az új engine jól néz ki (fõleg a gamebyro után, vannak már scannelt screenshotok), ígérgetnek fût fát ha bejöttek az eddigi elder scrollsok (vagy csak az oblivion) akkor ez is tetszeni fog.(''Már tényleg lesz Radiant AI, az npck végzik a dolgukat''- haha, persze)
Dragon Age 2:Az új történetvezetés érdekesnek tûnik, ha elnézel az animes kinézet mellett.
The Witcher 2: ha végigtoltad az elsõ részt, akkor tudod, hogy ide nem kellenek érvek.
Mass Effect 3: története egyszerû mint a faék, azonban variálható.Állítólag.
Egyébként ezekre próbálok majd beruházni, skyrimbõl lehetõleg a legüberebb packet.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Arab money
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"a Skyrim valamelyest merít majd ilyen szempontból az Oblivionból és a Fallout 3-ból, ám ettõl függetlenül nyugdíjazza az elõzõ két epizód alatt dübörgõ Gamebryo motort, vagyis új, modernebb engine hajtja majd a játékot. "
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597