Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Tényleg... emlékeim szerint, ilyen ugri-bugri témában (PC) a Prince of Persia és a Tomb Raider az egyedüli, vagy legalábbis mérvadó.
Tévedek?
Mert, ha nincs más alternatíva, akkor elkezdem a TR-sorozatot is az elejérõl ;-)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nagyon jó ár. Kár, hogy az elsõ rész nekem még nincs meg, csak a Clear Sky. 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Smuge
Sajnos még nem csapott le rá senki, így most még olcsóbban:

STALKER Call of Pripyat Special Edition - 5990 Ft , utolsó ár! :-)

IMYke2.0.0.0
S ahogy nézem még, a torony az kutyafüle volt az utánalévõkhöz képest. Ehh.
Nagyot nõtt a szememben ez a játék. Ez a gyûlölve-szeretem-kihívás 😊
No, a végét azért nem nézem meg - de már láttam, nem lesz 5 perces dolog eljutni a végéig.

Totti5
Meg lesz az, szvsz ott mindenki elküldte a fejlesztõket melegebb éghajlatra😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Hát igen - és most néztem meg jútyúkon, hogy más hogyan csinálja ezt a vízeséses pályaszakaszt: na, a reflexes dolog az, amiben még hátrányban vagyok a konzoljátékosokhoz képest. Bele kell jönnöm 😊

robotnyk
igen, ott belehúztak a nehézségi szintbe egyet hirtelen 😄
IMYke2.0.0.0
Amúgy meg: nyaljon arzént, aki a PoP:TFS végére a tornyos pályát készítette a vízesésekkel! Tegnap éjfélig játszottam, és ez a pályaszakasz, majdnem fél órát vett el az életembõl, és hagytam a fenébe. Rohadjon meg a pályatervezõ! :-(
Így, ma estére marad a végkifejlet.

Gépigény. Szvsz.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

zorrobomber
Ezt kifejtenéd?

IMYke2.0.0.0
Pécsett megvettem a Prince of Persia (2008)-at - jihááá! Már csak az újnak kellene megközelítenie az árérzékenység küszöbömet, és bekerülne a többi PoP mellé.

Sir Quno Jedi
Esztet meg kell venni, több példányban, hogy srácokkal lehessen tolni multiba-e!!! Ójeee..., már írtam is nekik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

fery02
Lehet rossz játékot választottak, mert a többség nem fog tudni majd vele játszani 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

bakkerman
<#zavart2>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

artschi
jah.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Sir Quno Jedi
v=u

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bakkerman
ebbõl hogy lesz gvrv?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zorrobomber
PC Guru

Sir Quno Jedi
gvrv?

artschi
Wow az új GVRV-hoz az ArmA II a teljes játék...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Pár kéklemezes legutóbbi vétel,Tüncikének,.

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/01/11/p1917_11-01-11.jpg

Katun
Sziasztok!

Üdv így 2011-ben! Most olvastam egy másik fórumot, hogy valami új csomagolás van mostanában, kapott már ilyet valaki? Kíváncsi vagyok rá, már ha van ilyen. Én pénteken rendeltem meg a maradék kettõ WoW kiegészítõt a Zavvi-ról, ma fe lis adták õket, kíváncsi vagyok mikorra érnek ide.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

arty
"Ha a Forgotten egy kombójáték lett volna kellõ kihívással akkor hozta volna azt az újítást amit elvár az ember, "

nade ez nem ujitás lett volna, hanem a cellshaded részes kitérõ után visszatérés a gyökerekhez 😊 merthogy pl a pop:tt ben én egy harcos részen akadtam el, nem tudtam eléggé kombozni és mindig meghaltam (fél év kihagyás után már nem emlékeztem rájuk, ugy meg esélytelen volt a harc)

ha értelmesebb áron lennének, ps3-ra talán megvenném a felujitottat (nameg, ha lenne belõlük demo, hogy mit is jelent a felújítás - nekem kissé gyanus, hogy kb semmit, csak egy rendes widescreen patch)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Megbízható, és nem elõre kell utalni, hanem rendeléskor mindent rendesen ki kell tölteni , és amikor postáznak, akkor vonnak a számládról.

w77d
én a Knight Rider második évadot már rég megvettem asszem 8ezerért XD

Marci0115
és mennyire megbízható, elõre kell utalni?

Dj Tommy
Jók ezek az EA akciók, fõleg, amikor még eredeti borítósokat is talál az ember<#taps>
Ma vettem meg NFS Shfitet, "gyári" borítóval.

Kis OFF:
A Tescoban 1490ft a Knight Rider teljes 2 évada(6 dvd). <#nyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
1 font, és 3 naptól akár 1 hónapig is tarthat. 😊

Marci0115
hé srácok , zavvi-rol mennyi a postaköltség? és mennyi idõ alatt érne ide?

Totti5
POP, AC egy olyan ûrt tölt be ami elé leül az ember és játszatja magát a játék ( ebben az UBI címek nagyon ott vannak ), csak sajnos mind a két széria elérte a határait és nem lehet ezen a vonalon új dolgokkal feldobni, ezért kellene újragondolni. Ha a Forgotten egy kombójáték lett volna kellõ kihívással akkor hozta volna azt az újítást amit elvár az ember, és leglább akkor a harcok nehezek, taktikázósak és nem egy gomb csapkodása, ami látványos és nem volt unalmas, csak kevés és ultra könnyû, és ebben a hibába esrtt az AC is, de szerencsére a Bortherhoodot feldobták taktikázással lopakodással ami azért megnehezítette a dolgokat és többet kellett benne osonni és észrevétlenül megcsinálni egy egy pályát, mint az új Splinterbe, csak az ACban ez rohadtul kiforratlan, mert nincs benne cover rendszer így sokszor az ember akaratlanul is baszopja és kezdheti elõrõl.

Uplay acsik nem túl nehezek, és nincs sok értelmük. Az a rendszer ugyan abban a béta állapotban van mint ahogy 2-3 éve elindult, mint ahogy a takarítónõ összedobdta a forráskódot egy éjszakai mûszak alatt és azóta rá sem nézett senki, csak minden játékba hozzáadnak 4 acsit és csókolom.

IMYke2.0.0.0
A Shaded-grafikájú PoP 2008 szakított, mint állat a gépemen, 'fú há dé'-ban, és nekem nincs és nem is volt bajom vele - ahogy a 'Borderlands'-ben is imádtam.
A 'The Forgotten Sands'-et jó iparosmunkának nevezném. Grafika nem izgat (persze, modern, szép), mert ha nincs mögöttes tartalom az egész egy pukkancs.
S bár a dzsinnes dolog, a zene, és a jól kidolgozott környezet kellõen hozza a fantasy-Perzsiát, remélem én is (ahogy Totti5 is írta), hogy ez egy újabb jó széria kezdetleges lépése volt, mert eddig erõs 3-as az érdemjegy.

//Gondolom, az Uplay-es achievementek hajkurászása tovább növelheti a játékidõt, miközben a szarkofágok arcba tolása (értsd: csak a vak nem találja meg õket) nem, az esetleges történet-bõvítõ DLC-k viszont fel tudnának villanyozni.//

robotnyk
de akkor meg ment a hiszti sok helyen, hogy fújmiez. pedig aki azért a grafikai irányért felelt, szobor járna neki.

nekem tetszett amúgy a TFS is.
IMYke2.0.0.0
Végtelenül egyetértek. Az 'Elika'-vonal már csak a vége miatt is érdekelne, arról nem is beszélve, hogy abban volt is potenciál - egyszerû-jó történet (kellõen adagolva), humor (!!!), nem-nyálas romantika. A QTE-ket erõsen elfelejtik, és a recept máris fantasztikus táptalaj a folytatásra.

Totti5
Ez inkább egy POP 1 2010 volt, de az utolsó próbálkozás, mert nagyon ráfér egy rebút erre a szériára, vagy vigyék tovább az Elikás vonalat.

IMYke2.0.0.0
Ezt az elején nem tudhattam. Így, a vége felé meg már nem bánom, mert az elsõ modernkori trilógia nyomába sem ér, ezért biztosan nem fogok annyiszor játszani vele, mint tettem azt a SoT - WW - TTT -vel.

arty
egygombos harc mellett hiba volt könnyû fokozaton nekimenni 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Most tartok cirka 6 óránál (tegnap 3/4 8-tól nyomtam fél 1-ig, plusz ugye tegnap elõtt 1 óra), és már Solomon's Tomb végefelé járok.
Ma este már 'Credits' lesz.
Összességében túlnyomóan közepes a játék - egyetlen feladat sem okozott gondot , hanem a vízfagyasztásos-ugrálgatásos-idõre-eltûnõ-rudas kombinációk szívattak. Meg az elején a keselyû-ugrálgatások.
Az ellenfelek tényleg nem okoznak kihívást - Easy-n indítottam, tartva a játéktól, de volt, hogy átrakva Normal-ra sem éreztem nehezebbnek a 20-40 homokcsonti leküzdését.
Hercegünk mozgásrepertoárja csorbult is kicsit, meg nem is.
A kontrollerrel amúgy igazi Kánaán a játék - egér+billel halál.

zorrobomber
Komoly, épp tegnap telepítettem fel a Guild 2-t 😊

Most nem tudom eldönteni, hogy ironizálsz vagy komolyan gondolod!<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Ez alapján a Sims Medieval a világ legelbaszottabb ötlete! Kell!<#idiota>

Dragon Age 2 kapcsán csupán az animés kinézetet nem értem!

Dragon Age 2 DLC

Ez nekem dettó elsõ rész motorja és az se nevezhetõ animének!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Akkor válaszolnék, habár látom, hogy megindultak a találgatások!
Az én véleményem és az eddig kiderültek alapján:

- Skyrim: Új motor lesz olvass utána, emelett átalakult szintlépés, mindkéz kézben fegyver lehet (tõr-tõr, tõr-pajzs, kard-pajzs, kard-buzogány), level 50-nél nem áll meg a fejlõdés, na de nem ecsetelem tovább akit érdekel, ott van minden leírva a Skyrim fórumtémában

- Dragon Age 2: Nekem az 1 tetszett, sztorival nem volt gond, várom és bízakodom, hogy jó lesz
- Deus Ex: még nem jelent meg addig meg ne ítéljük el
- Dungeon Siege 3: Imádtam a 2. részt (van még kérdés? :-) )
- Mass Effect 3: Nem kellett volna rögtön nekiállnod én annak idején végigvittem DLC-k nélkül és egyre jobban érik a gondolat, hogy újra nekiüljek. Egyébként meg akkor sztori, hogy számomra kihagyhatatlan a vége.
- Diablo 3: Szerintem nem lesz Lan benne.
- Witcher 2: Elsõ részt szinkronosan vittem végig. Kicsit illúzióromboló volt néhol, de imádtam és szerintem jó volt a szinkron is. Nem tökéletes, de jó!
- Fable 3: Még mindig tüske van bennem a 2. része miatt (nem jött ugye pc-re), de ezzel kiköszörülhetik a csorbát (fõleg, hogy a 3. rész egy feljavított 2-nek tûnik)
- Dawn of War Retribution: Deeee <#smile>
- Ass. Creed Brotherhood: 2. rész zseniális volt, 3. rész saját bérgyilkos guild (maga a kánaán)
- Stronghold 3: várós
- Red Dead Redemption: jóhogy kell! (Gta 4 után ezzel Rockstar kiköszörülheti a csorbát nálam)
- Sims Medieval: Guild 2 tetszett, ez meg nagyon hasonló lesz, egyszerûen érdekel és kész (aztán lehet csalódás lesz).
- Shogun Total war: Rókabõr vagy sem... Középkori japán, szamurájok, Busidó, Totál War, Szép graf., Hero unitok, Kell Most!
- Rage: Nehogy már az ne lenne jó...
-X-com: Érdekesnek találom!
- Batman: ne ásd el elõre
- Brink: SZintén érdekel!

Általad feljegyzetteket nem ismerem! Ha a fentiek rókabõr kategória, akkor max payne 3 micsoda (stranglehold, 2 db max payne rész után)

Természetesen nem gond, ez is egy vélemény!

Én meg a angyalka leszek, ne csak az érme egyik oldalát nézzük meg.
Skyrim: az új engine jól néz ki (fõleg a gamebyro után, vannak már scannelt screenshotok), ígérgetnek fût fát ha bejöttek az eddigi elder scrollsok (vagy csak az oblivion) akkor ez is tetszeni fog.(''Már tényleg lesz Radiant AI, az npck végzik a dolgukat''- haha, persze)
Dragon Age 2:Az új történetvezetés érdekesnek tûnik, ha elnézel az animes kinézet mellett.
The Witcher 2: ha végigtoltad az elsõ részt, akkor tudod, hogy ide nem kellenek érvek.
Mass Effect 3: története egyszerû mint a faék, azonban variálható.Állítólag.
Egyébként ezekre próbálok majd beruházni, skyrimbõl lehetõleg a legüberebb packet.

balee4
Én abban bízok, nem fog gyorsan elterjedni a dolog, meg csak kitalálnak valami online védelmet és akkor a multi lehet, hogy vonzó lesz mint a boxnál.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Totti5
PSP kényes téma. Az kézi konzol, ami egy más világ. Tény hogy a warez megölte a gépet, bár ez hülyén hangzik, mert a gép nagyon jól fogy most is. Fejlesztõk fordultak el tõle, nem akarnak AAA címeket csinálni, és szinte csak a Sony jelentet meg belsõsõkkel 1-1 kiemelkedõ címet mostanság, a multiplatform fejlesztések java pedig szóra sem érdemes hulladék. Pár játék amit tavaly bejelentettek pl a Resident Evil átmászott a 3DSre, mert kb ennyire érdekli a Capcomot a PSP. Persze a nagyon jó játékok sok 100ezres/milliós nagyságban fogynak, de ebbõl mostanség nincs sok.

Totti5
PSNrõl instant bann és kész. Mást nem tud tenni, de ettõl nem fog esni az eladás érezhetõ módon.

FSpofon
A PSP meg meghalt miután feltörték.. És itt nem csak az hogy feltörték, nem csak warez miatt para, mint az xboxon, hanem bármit lehet futtatni az összes eddigi eladott ps3 gépen, még psn-rõl se tudják kitiltani õket, özönlenek majd a csalók mint pc-n, tönkre lesz téve a legálisan fizetõs emberek élménye is, akik jól elfordulnak majd a PS-tõl emiatt. Ha tényleg úgy feltörték ahogy mondják, akkor nincs visszaút, a PS halott és mehet a csõdbe a Sony ha nem halásznak elõ egy új konzolt a zsebükbõl pillanatok alatt. Dráma. Rohadt konzolok, de nem sajnálom õket 😊

Arab money

Totti5
Nekem 8-9 óra megvolt, igaz nem siettem és volt hogy nézelõdtem 1-1 szép helyen. Az eleje nagyon nagyon könnyû, very easy szint. Aztán a 3/4edétõl benehezedik, no nem a harcok azok easyk végig, hanem a platform elemek. Utolsó pályákon sokat anyáztam, mert a 25. kombós ugrás után rontottam el és estem vissza az elejére, de legalább volt benne kis kihívás, ha már a harcokban nem.

balee4
Nézd meg a boxos eladásokat, azonnal feltörték és a szépen fogynak rá a játékok. Másrészt ki tudja mit lép erre a Sony, persze tudom, hogy azt mondják, hogy ezt már nem lehet firmware frissítéssel kiküszöbölni, de nem vagyok ebben olyan biztos.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Game Informer forditas (G365):

"a Skyrim valamelyest merít majd ilyen szempontból az Oblivionból és a Fallout 3-ból, ám ettõl függetlenül nyugdíjazza az elõzõ két epizód alatt dübörgõ Gamebryo motort, vagyis új, modernebb engine hajtja majd a játékot. "

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597