Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Még nincs Move-om, pár hét és lesz. 😊 Addig végigtolom az alap irányítással újra. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mi az hogy "lootolni" ?

pointer4
Hogy sikerült a MOVE Edition-nál 18 helyett 15-ös besorolást szerezni? Mit vettek ki ? 😄
Tinman
Move edition nekem is kell hamarosan... mennyi volt?

Részletes beszámolót majd légyszi a move verzsönrõl! Spoiler mentesen persze :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Heavy Rain Move Edition (az alapot még anno a géppel együtt vettem)

Majdnem ugyanaz mint az alap változat, csak annyi, hogy a lemezen rajta van a DLC, soundtrack, új bónusz videók, és ugye alap a Move támogatás, nem kell külön patchelni. (az alap is patchelhetõ Move-osra)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
F3 az a cucc, ahol azért minden szart nem kell felszedni. Olyasmit szedj fel, aminek nincs súlya, de van értéke... ilyenek pl. a drogok.

Lopni mindenhol "szabad" de a következményekkel számolj, mert seperc alatt a fél Wasteland ellenséges lesz veled és az RPG-bõl, CoD 3 lesz.

Tinman
Nemisigaz :-D

A világtörténelem talán egyetlen játéka, ahol a DLC-kre azt mondom érnek is valamit... SÕT! Az Op. Anchorage-ra alszom el... de komolyan!

Gondolj bele:

Azt hisszük, hogy ez az IRL élet a valóság. Tételezzük fel így van.
Leülök Fallout 3-al játszogatni. Ez a szimuláció 1. foka.

Possible spoiler alert! NE OLVASD EL, HA MÉG NEM JÁTSZOTTÁL A Fallout 3-al! SZÓLTAM!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játékban aztán beülök egy szimulátorba. Operation Anchorage ill. Tranquility Lane. Mind a kettõ ZSENIÁLIS!!! Ez már a szimuláció 2. foka!

Azon gondolkodtam, hogy de jó lett volna, ha az Operation Anchorage-ben lett volna egy terminál, amivel egy más körülményt szimulálnak. Ez lett volna a 3. foka!

Aztán azon is agyalok, hogy volt már olyan, hogy a Fallout 3-al álmodtam. Sajnos nem a Tranquility Lane-el :-D Pedig de érdekes lett volna :-D

És értelmet nyer a mondás, hogy a szimulátor azt szimulálja, hogy szimulátort szimuLÁL!

Lehetséges reakciók: "Tinman... kezeltesd magad."

arty
3-50 nap

Forza.

robotnyk
IMYke2.0.0.0
Nem tudtam, hogy ott nem szabad csenni - most már megtanultam, hogy a Fallout 3-ban tilos emberek közelében lopkodni 😊
Amúgy meg (sajnos?) 3 málhás szamarat meg tudnék pakolni, ha lehetne a "stuff orientált" játékokban - Diablo 1-2-es reflex, és a The Witcherben is kezdtem volna, de aztán rájöttem, nem sok értelme van. De ha mutatnék egy betöltésbeli inventory képet Geraltomról, akkor: <#guluszem> lenne 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Falloutitisz Undoritisz tüneteit vélem rajtad felfedezni...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Anyjukba másszanak vissza ilyen kb 20 ezres játék árakkal!

Next PC upgrade: 2022

Husimoto
Zaviról rendeltem elõször. Kb mennyi idõ még ide ér?

Tinman
Megatonba lopsz?

Nem szégyenled magad?! <#gonosz3>

Na de komolyan... nincs ott semmi értlemes a Vault Tec figurán kívül, amiért érdemes rosszalkodni. Loot meg annyi lesz a játékba, hogy egy idõ után már a kupakokat se fogod felszedni, mert fárasztó kattintani.

Most 60 óra játék után kicsit meguntam a Just Cause 2-t most asszem parkoltatom egy pár hetet!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem volt már homokom! Na de már tök mindegy! Egyszer majd begyûjtöm origibe a trilógiát és akkor majd végigviszem!

IMYke2.0.0.0
Válasz:
- megéri rá beruházni
- megoldható az utólagos magyarítás [tegnap tettem fel én is az angol GOTY-mat, és az ezen az oldalon található magyarítással honosítottam.
Másfél óra alatt ki is jutottam a 101-esbõl 😊 További 1 óra alatt körbejártam a bunker közelét, kiirtottam pár "harapós kutyát", meg mutáns patkányt, megtaláltam a várost. Ott sajnos elkövettem a hibát, hogy túl sokat lootoltam, kinyírtak, többször is.
Újra fogom kezdeni a játékot ma este 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Igen.

Daell Drow
Valaki a #16205-re?
IMYke2.0.0.0
Elika sorsa engem is izgat. Jó lenne, hogy tudni, hogy miként tervezték (volna) a folytatást.

Tinman
Hozzád hasonlóan én is egyben toltam le a "trilógiát" és nem emlékszem, hogy unatkoztam volna... talán a Two Thrones közepe felé nagy ritkán, de zseniális trilógia.

A cell-shaded rész, meg Elika miatt NÁLAM alapvetés...

A TFS-nek még nem álltam neki, de feltétlenül sort kerítek rá heteken belül.

IMYke2.0.0.0
Hogy én ezt a számot hogy gyûlöltem! <#vigyor>
Amúgy meg, a "Warrior Within'"-ben én sem szerettem az üldözéseket, de igazi adrenalin bombák voltak, s mivel nem játszottad végig, így nagyon sok minden jóról maradtál le.
A modernebb részek valóban nem érnek fel hozzá (még).
Mert, titkon bízom benne, hogy azért a következõ 1-2 rész azért igyekszik legalább a 2008-as epizód magasságába emelkedni, ami sztorit (folytatás), humort, és a jó értelemben vett innovációt illeti.
A legtutibb persze az lenne, ha - ahogy a 2010-es reboot idején ígérték - eljutnánk a sztoriban odáig, hogy megtudjuk, miért lett ilyen megtört és szkeptikus, "sötét lelkû" (no spoiler) a hercegecske.

Ja, és valóban csak a kutaknál lehetett menteni - az idõ visszapörgetéssel pedig minden olyan kínos helyzetet, amit vázoltál, át lehetett hidalni.

Figyelem! Spoilert tartalmazhat a videó, így csak saját felelõsségre nézzétek, de a zenét nyugodtan lehet hallgatni abba nincs spoiler :-D!

Ne kérdezd, de onnan sehova nem tudtam jutni, így meg hagytam a fenébe!

De a Godsmack - I stand alone Címû száma azóta is a fülemben van és idõrõl-idõre felcseng!

robotnyk
jah, meg is lepõdtem, de jól sikerült classics.
Totti5
Végre normális kinézetû ujrakiadott borító. 2011ig kellett erre várni, bravó MS! Hosszú volt az út de sikerült!

Grat hozzá.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

NEOreg3
hogy tudott ott menteni? ha jól rémlik, csak a kutaknál mentett és nem volt checkpoint (bár rég játszottam vele)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bakkerman
nem játszottam még az 1-el se(amikor megjelent szar gépem volt),jó gém amúgy?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

50 óránál járok 75 % complete, 2 achi hiányzik( hard és expert végigjátszás) mindez Pc-n Steames verzióban! Nem emlékszem mikor játszottam valamivel ennyit!

Jah és a WW-t nem tudtam végigjátszani... pont ott mentett a játék, mikor egy párkányon lógok és felettem 2 ellenfél áll. Amint megpróbáltam felmászni megütöttek és én leestem, na itt hagytam a csudába az egészet!

Nekem a Warrior withinben egyetlen dolog nem tetszett a Dahaka üldözések (idõre rohanni, az nekem mindig rossz pont egy játékban), TTT-vel szintén ez volt a bajom (ha egy sötét lelkû valaki nem ölt eleget, elég gyorsan, akkor bizony fûbe harapott, remélem ezzel nem lõttem le nagyon sok poént).

Utána következõ rész (annyira emlékezetes, hogy még a neve sincs meg már az emlékezetemben) nem sok vizet zavart, legutóbbit nem próbáltam mert egyáltalán nem vonz!

Ezáltal nekem az újkori Pop-ok közül a Sands of Time az etalon!

zorrobomber
:d

bakkerman
fm? 😛

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zorrobomber
A tökéletes xbox játék 😊 grat!<#eljen>

robotnyk

(zavvi, hétfõn adták fel)
zorrobomber
Nem tudom, hogy lehûtöm -e ezzel valamennyire a lelkesedésed ezzel, lényegtelen is, de én csillogó szemmel, végig a monitorra tapadt szemekkel nyomtam végig a két KotOR-t, többször is, míg a Dragon Age-nek már többször is nekifutottam és a kifejezetten grindolós részeknél mindig kilõttem.
Hozzáteszem nekem nagyon alacsony az Alt+F4, Shift+Del küszöböm, Fallout 3 is simán ki lett lõve nálam pár óra után. 20+ órás játékok nem nekem valók(kizárt hogy ennyi játékidõben ne legyen mechanikus, repetitív rész). Egy játék van amiben nincs sztori és ha a hasamra csapok és azt mondom hogy 200+ óra játékidõm van akkor is tuti hogy nem hazudok, sõt vszleg nagyon alábecsültem ezt az idõt 😊 Aki kitalálja hogy mi ez, kap egy pöttyös labdát 😊

lolSL
hosszú ugrásokkal az elején le tudod hagyni annyira hogy sose érjen utol, aztán csak be kell gyakorolni az utat

w77d
gyerekek a super meat boy-ban nem tudok átmenni az elsõ boss fight-on... az a geci mindig utolér, vagy bedarálódok XD

arty
Szõrszálhasogató! 😊

Imy: thx, ennyi lehet beleférne

Forza.

IMYke2.0.0.0
Javítás:
"A harmadik (TTT) könnyebb a másodiknál...

IMYke2.0.0.0
* Az elsõ (SoT) rész kijelzi neked a játék teljesítettségi százalékát és/vagy a játékidõt - és emlékeim szerint 4 óra 33 perc alatt végeztem vele. Másodszor játszottam végig.
* A második (WW) megközelítõleg 15 órámba került. Rohadt nehéz.
* A harmadik (TTT) könnyebb a harmadiknál, nehezebb az elsõnél, és olyan 9-10 óra alatt volt meg.
* A 2008-as és a 2010-es rész körülbelül annyi alatt (minimálisan több), mint a TTT.

Szerk.:
Persze, végiggondolva a WW történetét, a játékmenetet, így utólag annyira nem nehéz, de akkoriban szinte tökig leizzadtam az üldözések alatt, a rejtvényeknél.

Kösz, ez egy nagyon fontos infó nekem! Így máris 50%-kal kevésbé haragszom a Live-ra.
Eredeti trilógia, mint PoP 1-2 és 3D?
arty
nagyon tereltek az eredeti trilógia felé 😊 bár lenne több idõm... azok is ilyen 8-10 órás kalandok amugy?

Forza.

wesker24
Ez igy igaz a POP szeria legjobbja !

1. Prince Of Persia Warrior Within
2. Pirnce Of Persia Two Thrones
3. Prince of Persia Sands Of Time
az utolsó kép bal felsõ sarkában van a kézikönyv,ott látszik a sérülés.csak a 2. rész ára 1990.-ft
angliából jött,érdekes,hogy angol és svéd nyelvû a kézikönyv.
IMYke2.0.0.0
Nem tudom mennyit nyomott volna latba, ha Normal-on kezdem el a kalandozást, mert mint ahogy együtt írtuk, az ellenfelek és a rejtvények megoldása olyan egyszerû volt, hogy még egy látássérült is elsõre megoldotta volna a szituációkat.

Még egyszer szeretném leszögezni: ha önállóan (azaz, nem a "teljes" sorozat fényében), vagy nem ilyen idõsen játszom a TFS-sel, akkor bizonyosan magasabb pontszámot kapott volna.
De egy Warrior Within (Dahaka, Kaileena) alaposan megírt forgatókönyvével, kettõs világával, játékelemeivel, fordulataival, szörnyeivel, harcaival, üldözéseivel és REJTVÉNYEIVEL nem tudja felvenni a 2010-es rész a versenyt.
Így jogos a visszaminõsítés.
De egy 'The Two Thrones' és egy 'PoP 2008' játékhoz képest bot-egyszerûségû játékmenet, történet nem érdemelhet 5 pontnál többet, még a fantasztikus végjáték ellenére sem.
A sorozat legjobbja pedig, a nem-szeretem metál zene ellenére is, a 'Warrior Within'.

arty
(én egyébként szintén easyn kezdtem a TT elakadásomból kiindulva, de ujrakezdtem, hiszen 1 pálya után már látszott, hogy ez így nem lesz jó)

Forza.