Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Részletes beszámolót majd légyszi a move verzsönrõl! Spoiler mentesen persze :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Majdnem ugyanaz mint az alap változat, csak annyi, hogy a lemezen rajta van a DLC, soundtrack, új bónusz videók, és ugye alap a Move támogatás, nem kell külön patchelni. (az alap is patchelhetõ Move-osra)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Lopni mindenhol "szabad" de a következményekkel számolj, mert seperc alatt a fél Wasteland ellenséges lesz veled és az RPG-bõl, CoD 3 lesz.
A világtörténelem talán egyetlen játéka, ahol a DLC-kre azt mondom érnek is valamit... SÕT! Az Op. Anchorage-ra alszom el... de komolyan!
Gondolj bele:
Azt hisszük, hogy ez az IRL élet a valóság. Tételezzük fel így van.
Leülök Fallout 3-al játszogatni. Ez a szimuláció 1. foka.
Possible spoiler alert! NE OLVASD EL, HA MÉG NEM JÁTSZOTTÁL A Fallout 3-al! SZÓLTAM!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azon gondolkodtam, hogy de jó lett volna, ha az Operation Anchorage-ben lett volna egy terminál, amivel egy más körülményt szimulálnak. Ez lett volna a 3. foka!
Aztán azon is agyalok, hogy volt már olyan, hogy a Fallout 3-al álmodtam. Sajnos nem a Tranquility Lane-el :-D Pedig de érdekes lett volna :-D
És értelmet nyer a mondás, hogy a szimulátor azt szimulálja, hogy szimulátort szimuLÁL!
Lehetséges reakciók: "Tinman... kezeltesd magad."
Amúgy meg (sajnos?) 3 málhás szamarat meg tudnék pakolni, ha lehetne a "stuff orientált" játékokban - Diablo 1-2-es reflex, és a The Witcherben is kezdtem volna, de aztán rájöttem, nem sok értelme van. De ha mutatnék egy betöltésbeli inventory képet Geraltomról, akkor: <#guluszem>#guluszem> lenne 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem szégyenled magad?! <#gonosz3>#gonosz3>
Na de komolyan... nincs ott semmi értlemes a Vault Tec figurán kívül, amiért érdemes rosszalkodni. Loot meg annyi lesz a játékba, hogy egy idõ után már a kupakokat se fogod felszedni, mert fárasztó kattintani.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- megéri rá beruházni
- megoldható az utólagos magyarítás [tegnap tettem fel én is az angol GOTY-mat, és az ezen az oldalon található magyarítással honosítottam.
Másfél óra alatt ki is jutottam a 101-esbõl 😊 További 1 óra alatt körbejártam a bunker közelét, kiirtottam pár "harapós kutyát", meg mutáns patkányt, megtaláltam a várost. Ott sajnos elkövettem a hibát, hogy túl sokat lootoltam, kinyírtak, többször is.
Újra fogom kezdeni a játékot ma este 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A cell-shaded rész, meg Elika miatt NÁLAM alapvetés...
A TFS-nek még nem álltam neki, de feltétlenül sort kerítek rá heteken belül.
Amúgy meg, a "Warrior Within'"-ben én sem szerettem az üldözéseket, de igazi adrenalin bombák voltak, s mivel nem játszottad végig, így nagyon sok minden jóról maradtál le.
A modernebb részek valóban nem érnek fel hozzá (még).
Mert, titkon bízom benne, hogy azért a következõ 1-2 rész azért igyekszik legalább a 2008-as epizód magasságába emelkedni, ami sztorit (folytatás), humort, és a jó értelemben vett innovációt illeti.
A legtutibb persze az lenne, ha - ahogy a 2010-es reboot idején ígérték - eljutnánk a sztoriban odáig, hogy megtudjuk, miért lett ilyen megtört és szkeptikus, "sötét lelkû" (no spoiler) a hercegecske.
Ja, és valóban csak a kutaknál lehetett menteni - az idõ visszapörgetéssel pedig minden olyan kínos helyzetet, amit vázoltál, át lehetett hidalni.
De a Godsmack - I stand alone Címû száma azóta is a fülemben van és idõrõl-idõre felcseng!
Grat hozzá.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utána következõ rész (annyira emlékezetes, hogy még a neve sincs meg már az emlékezetemben) nem sok vizet zavart, legutóbbit nem próbáltam mert egyáltalán nem vonz!
Ezáltal nekem az újkori Pop-ok közül a Sands of Time az etalon!
Hozzáteszem nekem nagyon alacsony az Alt+F4, Shift+Del küszöböm, Fallout 3 is simán ki lett lõve nálam pár óra után. 20+ órás játékok nem nekem valók(kizárt hogy ennyi játékidõben ne legyen mechanikus, repetitív rész). Egy játék van amiben nincs sztori és ha a hasamra csapok és azt mondom hogy 200+ óra játékidõm van akkor is tuti hogy nem hazudok, sõt vszleg nagyon alábecsültem ezt az idõt 😊 Aki kitalálja hogy mi ez, kap egy pöttyös labdát 😊
"A harmadik (TTT) könnyebb a másodiknál...
* A második (WW) megközelítõleg 15 órámba került. Rohadt nehéz.
* A harmadik (TTT) könnyebb a harmadiknál, nehezebb az elsõnél, és olyan 9-10 óra alatt volt meg.
* A 2008-as és a 2010-es rész körülbelül annyi alatt (minimálisan több), mint a TTT.
Szerk.:
Persze, végiggondolva a WW történetét, a játékmenetet, így utólag annyira nem nehéz, de akkoriban szinte tökig leizzadtam az üldözések alatt, a rejtvényeknél.
Forza.
1. Prince Of Persia Warrior Within
2. Pirnce Of Persia Two Thrones
3. Prince of Persia Sands Of Time
Még egyszer szeretném leszögezni: ha önállóan (azaz, nem a "teljes" sorozat fényében), vagy nem ilyen idõsen játszom a TFS-sel, akkor bizonyosan magasabb pontszámot kapott volna.
De egy Warrior Within (Dahaka, Kaileena) alaposan megírt forgatókönyvével, kettõs világával, játékelemeivel, fordulataival, szörnyeivel, harcaival, üldözéseivel és REJTVÉNYEIVEL nem tudja felvenni a 2010-es rész a versenyt.
Így jogos a visszaminõsítés.
De egy 'The Two Thrones' és egy 'PoP 2008' játékhoz képest bot-egyszerûségû játékmenet, történet nem érdemelhet 5 pontnál többet, még a fantasztikus végjáték ellenére sem.
A sorozat legjobbja pedig, a nem-szeretem metál zene ellenére is, a 'Warrior Within'.