Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(sry a dupláért)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Már nem olyan szigorú a Ubisoft védelme 😉
Úgy látom, még van a Game-en új PoP 4 fontért, ha érdekel... 😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nincs lõszer? No problem! Csináld a küldiket és adja magát a dolog!
Nem feltétlenül okos ötlet lvl 5-ös, lõszerrel nem rendelkezõ egyedként a tûzhangyák körül ólálkodni, van tennivaló elõtte bõven.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
5. szintre léptem, de úgy, hogy eddig 2 metró állomást fedeztem fel
"Rafinált" voltam az elején, mert a 'kiccsaj' (egy ázsiai hölgyet kreáltam) olyan gyengusz volt, hogy akár egy mutáns patkány is megette volna reggelire.
Szóval, azt csináltam, miután felfedeztem a járõröket, hogy a közelben kószáló fosztogatók figyelmét felkeltettem, elkezdtem a katonák felé futni, s amikor azok lövöldözni kezdtek a vadakra, akkor néhány lövéssel besegítettem, és kaszáltam az XP-t.
Bekapcsoltam egy rádióantennát, de még nem tudom, mire volt jó - lehet, hogy a küldetést még nem kaptam meg hozzá.
Jártam a városban, ahol mutáns tûzokádó hangyák voltak, párszor kifeküdtem, mire megöltem néhányat. Lõszer bezzeg alig van 😊 A gránátozást is gyakorolnom kell még.
Megatonban már minden négyzetcentimétert átnéztem, a bábút még nem találtam - szerintem elsiklottam felette -, s persze még nem vagyok annyira képzett, hogy a bombát hatástalanítsam.
Nem tudom mennyit számít, de STALKER-es reflex miatt sokat pihenek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
- Kane and Lynch: Dog Days :-DDDD
és ezen kívül még:
- Supreme Commander 2
- Lost Planet: Colonies
- Company of Heroes: Anthology (Alap Limited megvan, de a többi még nincs)
- Kane and Lynch 2: Dog Days (Limited Edition)
- Just Cause 2
- Frontlines: Fuel Of War
- Borderlands: Game of the Year Edition (Alap, +2 kieg megvan, de kell ez is)
- Dawn of War II GOTY (Live is vanik, de jó nekem :-)
- Lost Planet 2 (Szintén Lájv...)
- Darksiders Hellbook Edition (egész frankó ára van már!)
Arra azért készülj fel, hogy az elkövetkezendõ 3 hónapban nem nagyon lesz idõd más játékra :-D
Fallout 3 - rövid - helyzetjelentés:
Tegnap fél nyolc után kezdtem el vele játszani. Úgy terveztem, hogy játszom úgy 2-3 órát, és csinálom amit terveztem még.
Fél kettõ elõtt pár perccel álltam fel a gép elõl! Akkor is azért, mert megnéztem telefonon az idõt és majdnem lefordultam róla.
Megnézem, hogy ezen a könyvtári gépen hogy fut, és azt hiszem, kreálok egy Live fiókot - ez a játék megérdemli.
Ezek szerint, jó játékok?
- Splinter Cell Conviction
- PoP: TFS
- Kane and Lynch: Dog Days
- Starcraft 2 Strategy Guide (holott még a játék sincs meg, de ami késik nem múlik 😄)
Te miket néztél ki magadnak?
És ezek tényleg csak azok, amik erõsen érdekelnek...
Hogy lesz ebbõl 8 ezer? ^^
2. A God of War mindegyik része közel tökéletes... nem kérdés, hogy megéri-e megvenni a 3-at. Naná!
3. A Move pedig kenterbe veri a wii és a kinect csodákat, pontosságban, reakcióban.
Irány a boltba!
PS3-at megéri megvenni God of war 3 játékkal vagy külön-külön?
Ne verjetek meg, sose volt még konzolom, jó az a move kontroll? Megéri megvenni?
A GRIN stúdió másik játéka a Bionic Commando is jó szerintem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A "looting" szó videojátékos szövegkörnyezetben, különösen MMO játékokban az a folyamat, mely során a karakter tárgyakat(vagy "loot"-ot) szerez meg. Ide tartozik például a játékon belüli pénz, varázslatok, felszerelések vagy fegyverek. Gyakran ezeket lények, szörnyek, vagy akár más játékosok holtteste mellõl veszik fel.
Angolul viszont nem annyira értek, németül tanultam,szóval nem érek semmit se a wikipediaval, de mindegy, annyira már nem is érdekel.
geci nagy játék,most ezt tolom,a holnapot rászánom,amolyan stranglehold féle,fele akkora gépigénnyel
1. google.com, keresõmezõbe
2. írd be hogy "define: looting"
Eredményként különbözõ netes szótárak meghatározásait kidobja. Az elsõ pár:
plundering during riots or in wartime
wordnetweb.princeton.edu/perl/webwn
Looting (Hindi lūṭ, akin to Sanskrit luṭhati,
en.wikipedia.org/wiki/Looting
Looting in a gaming context, specifically in massively multiplayer online games (MMOGs), is the process by which a player character obtains items (or loot) such as in-game currency, spells, equipment, or weapons, often from the corpse of a creature or possibly the corpse of another player in a ...
en.wikipedia.org/wiki/Looting_(gaming)
The act of looting, the act of stealing during a general disturbance
en.wiktionary.org/wiki/looting
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord