Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
Nem yellow, hanem gold orb -ra kell nyomni, amikor új játékot kezdesz és nem kell újrakezdeni az egész pályát, yellow-nál pedig a folytatáshoz sárga orb kell.
(sry a dupláért)
benőmenő
Én beletoltam 120 órát anno úgy, hogy egyszer nem láttam unikornist <#buck>
Hát, elég jókat írtok róla. Ez alapján és a képek alapján DMC stílusú játékra asszociálok. DMC3-at elkezdtem régebben, de felbosszantott, hogy ha elbukok egy boss-t, akkor kezdhetem elölrõl az egész pályát... Úgyhogy abba is hagytam. De ebbe majd belenézek! PC-re úgysem jön túl sok ilyen (no nem mintha nagyon hiányozna, de azért néha jólesik egy ilyen is).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
az a szemétláda támadt rám, kicsinálta a lovamat XXXD

pointer4
Harry Potter-bõl vett bizti ötletet 😄
wesker24
Ejnye bejnye miért akarsz te Unikornist megölni ? <#ejnye1><#hehe>
w77d
gyerekek ki játszott sokat az Oblivionnal? én most kezdtem el nemrég és lenne egy kérdés: Unikornist hogy lehet megölni? Kard és íj nem sebzi...

Nekem nagyon tetszett szintén! Nálam Pop szintet eléri simán!

Olyannyira, hogy az Assassins Creed 2-nek telepítés után csak egy egyszeri aktiválásig kell a net elérhetõség, legalábbis állítólag!

Tinman
1x feltétlenül érdemes letolni... mert ha kettõnk véleményét átlagolod még akkor is jól jársz :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bakkerman
lehet kipróbálom már

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Azt ugye tudod hogy nem lehet a kinectet annyival elintézni hogy a move ponrosabb. Teljesen más a két kütyü felhasználhatósági lehetõsége, ahol pedig összetalálkoznak pl egy sport játéknál ott a kinect gyõz, ha pedig egy rail shúternél ott a move gyõz satöbbi. Moveot csak a Wiivel lehet hasonlítani, mert azt copyzta le 1:1ben, annál meg nyilván csilliárdszor jobb.

Totti5
lájtos h&s platfromer akció kaland

Ez a Darksiders miféle játék? Eszik vagy isszák?

http://www.pcdome.hu/hirek/19509/ubisoft_csokkenhet_a_drm_szerepe

Már nem olyan szigorú a Ubisoft védelme 😉

Úgy látom, még van a Game-en új PoP 4 fontért, ha érdekel... 😊

Tinman
Megértlek... nekem is lassan szabadságot kell kivennem, ha játszani akarok :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Vault Tec figura: Lucas Sims háza ;-)

Nincs lõszer? No problem! Csináld a küldiket és adja magát a dolog!

Nem feltétlenül okos ötlet lvl 5-ös, lõszerrel nem rendelkezõ egyedként a tûzhangyák körül ólálkodni, van tennivaló elõtte bõven.

bakkerman
pedig a február-március elég komolynak tûnik,és megint az lesz,hogy sok új játék lesz a gépemen,de egyszerûen idõ hiányában max netezgetek :S 😄 szerencsétlen Fable-t is elkezdtem 1 hete,de 3 napja már rá se szagoltam,na meg fennt van még a Witcher,a B'lands,Flat Out,Resi 5,de egyszerûen nincsen idõm :FDDD

IMYke2.0.0.0
2000 környékén én is. Annyit akkor is, ha net nélkül nem más, mint doboz a gyûjteményemben 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Lehet, már írnom sem kellene, olyan lassan haladok, mint egy lajhár 😊
5. szintre léptem, de úgy, hogy eddig 2 metró állomást fedeztem fel .
"Rafinált" voltam az elején, mert a 'kiccsaj' (egy ázsiai hölgyet kreáltam) olyan gyengusz volt, hogy akár egy mutáns patkány is megette volna reggelire.
Szóval, azt csináltam, miután felfedeztem a járõröket, hogy a közelben kószáló fosztogatók figyelmét felkeltettem, elkezdtem a katonák felé futni, s amikor azok lövöldözni kezdtek a vadakra, akkor néhány lövéssel besegítettem, és kaszáltam az XP-t.
Bekapcsoltam egy rádióantennát, de még nem tudom, mire volt jó - lehet, hogy a küldetést még nem kaptam meg hozzá.
Jártam a városban, ahol mutáns tûzokádó hangyák voltak, párszor kifeküdtem, mire megöltem néhányat. Lõszer bezzeg alig van 😊 A gránátozást is gyakorolnom kell még.
Megatonban már minden négyzetcentimétert átnéztem, a bábút még nem találtam - szerintem elsiklottam felette -, s persze még nem vagyok annyira képzett, hogy a bombát hatástalanítsam.
Nem tudom mennyit számít, de STALKER-es reflex miatt sokat pihenek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Splinter Cell Conviction-t én is megveszem majd ha lesz 2000 alatt akciósan.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
- Splinter Cell Conviction :-DDD
- Kane and Lynch: Dog Days :-DDDD

és ezen kívül még:

- Supreme Commander 2
- Lost Planet: Colonies
- Company of Heroes: Anthology (Alap Limited megvan, de a többi még nincs)
- Kane and Lynch 2: Dog Days (Limited Edition)
- Just Cause 2
- Frontlines: Fuel Of War
- Borderlands: Game of the Year Edition (Alap, +2 kieg megvan, de kell ez is)
- Dawn of War II GOTY (Live is vanik, de jó nekem :-)
- Lost Planet 2 (Szintén Lájv...)
- Darksiders Hellbook Edition (egész frankó ára van már!)

Tinman
Ha máshogy nem néha küldhetnél akár p.ü.-ben is ilyen helyzetjelentéseket... eléggé érdekel mi lesz róla a véleményed, ahogy haladsz benne.

Arra azért készülj fel, hogy az elkövetkezendõ 3 hónapban nem nagyon lesz idõd más játékra :-D

IMYke2.0.0.0
Köszönöm srácok! Megnézem õket. <#worship>

IMYke2.0.0.0
Köszönöm. Akkor rájuk nézek a Falloutok után.

Fallout 3 - rövid - helyzetjelentés:
Tegnap fél nyolc után kezdtem el vele játszani. Úgy terveztem, hogy játszom úgy 2-3 órát, és csinálom amit terveztem még.
Fél kettõ elõtt pár perccel álltam fel a gép elõl! Akkor is azért, mert megnéztem telefonon az idõt és majdnem lefordultam róla.

Megnézem, hogy ezen a könyvtári gépen hogy fut, és azt hiszem, kreálok egy Live fiókot - ez a játék megérdemli.

IO Interactive - hangulatban mindig valami egészen fantasztikusat alkotnak! Bár a "szaksajtó" lehúzta és fórumokon is kapott fikát rendesen, nekem az elsõ rész nagyon bejött. A másodikat pedig látatlanban vettem 😊

bakkerman
hangulat ötös,grafikai ötös,játékélmény is ötös,kissé monoton egy idõ után,de szerintem jó gém. amolyan "szombati" játék,reggel nekiülsz,délutánra meg is vagy vele 😄

w77d
én az elsõt kurvára élveztem, a másodikat most tolom és az is marha jó! néha akkorákat lehet röhögni a beszólásokon, mint egy stand up comedy elõadáson, de mégis egy marha jól összerakott akciójáték, helyenként drámai fordulatokkal...

IMYke2.0.0.0
A 'Kane & Lynch'-ekre rá kellene már néznem - egy másodpercet sem láttam még belõlük.
Ezek szerint, jó játékok?

Egyszer valahogy eljutott hozzám, fölraktam hogy belekukkantsak... Kb. másél-két órát nyomtam együltõ helyben, és eljutottam több, mint a feléig... Addig is csak azért, mert kíváncsi voltam, hogy tudják pályáról pályára szinten tartani azt a nevetséges gagyiságot...

Én is bedobtam a kosárba pár játékot a Game-en:
- Splinter Cell Conviction
- PoP: TFS
- Kane and Lynch: Dog Days
- Starcraft 2 Strategy Guide (holott még a játék sincs meg, de ami késik nem múlik 😄)

Te miket néztél ki magadnak?

Tinman
Phuuu... zavvin-n betettem a kosárba 48.000 értékû AKCIÓS játékokat.

És ezek tényleg csak azok, amik erõsen érdekelnek...
Hogy lesz ebbõl 8 ezer? ^^

Tinman
1. Megéri PS3-at venni, mert nagyon jó exclusive címek vannak már rá!
2. A God of War mindegyik része közel tökéletes... nem kérdés, hogy megéri-e megvenni a 3-at. Naná!
3. A Move pedig kenterbe veri a wii és a kinect csodákat, pontosságban, reakcióban.

Irány a boltba!

Sziasztok!

PS3-at megéri megvenni God of war 3 játékkal vagy külön-külön?
Ne verjetek meg, sose volt még konzolom, jó az a move kontroll? Megéri megvenni?
davidka003
Nekem is nagyon bejött csak tényleg rövid volt.
A GRIN stúdió másik játéka a Bionic Commando is jó szerintem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Azért a régit add el😊

kössz.

Tinman
Elnézést. Teljesen azt hittem, hogy az angolt legalább alap szinten mûveled.

zorrobomber
Ne lógasd az orrod. Nem tudsz angolul, lefordítottam ami vszleg neked kell.

A "looting" szó videojátékos szövegkörnyezetben, különösen MMO játékokban az a folyamat, mely során a karakter tárgyakat(vagy "loot"-ot) szerez meg. Ide tartozik például a játékon belüli pénz, varázslatok, felszerelések vagy fegyverek. Gyakran ezeket lények, szörnyek, vagy akár más játékosok holtteste mellõl veszik fel.

Basszus egy egyszerû kérdést tettem fel, nem hiszem el hogy nem tudjátok leírni, csak linkeltek, én is tudok a googleba keresni. Mindenki tud aki használ netet. Gondolom egy pár szóban le lehetett volna írni..
Angolul viszont nem annyira értek, németül tanultam,szóval nem érek semmit se a wikipediaval, de mindegy, annyira már nem is érdekel.

Ez már Fallout New Vegas Hardcore módra már alapból nem igaz! Majdnem mindennek van súlya!

IMYke2.0.0.0
Nagyon rövid játék volt 😞

bakkerman

geci nagy játék,most ezt tolom,a holnapot rászánom,amolyan stranglehold féle,fele akkora gépigénnyel

zorrobomber
van egy nagyon egyszerû angol értelmezõ szótár funkciója google-nek. Jelen esetben így használandó:
1. google.com, keresõmezõbe
2. írd be hogy "define: looting"
Eredményként különbözõ netes szótárak meghatározásait kidobja. Az elsõ pár:
plundering during riots or in wartime
wordnetweb.princeton.edu/perl/webwn
Looting (Hindi lūṭ, akin to Sanskrit luṭhati, steals; also Latin latro, latronis , "thief"), to rob, sacking, plundering, despoiling, or pillaging is the indiscriminate taking of goods by force as part of a military or political victory, or during a catastrophe or riot, such as ...
en.wikipedia.org/wiki/Looting
Looting in a gaming context, specifically in massively multiplayer online games (MMOGs), is the process by which a player character obtains items (or loot) such as in-game currency, spells, equipment, or weapons, often from the corpse of a creature or possibly the corpse of another player in a ...
en.wikipedia.org/wiki/Looting_(gaming)
The act of looting, the act of stealing during a general disturbance
en.wiktionary.org/wiki/looting

Tinman
5. találat WIKI... <#szomoru1>

Kösz, szerinted nem próbáltam? Semmi használhatót nem adott ki.

balee4
Más a besorolási rendszer: az alapot PEGI, míg ezt a BBFC (British Board of Film Classification) sorolta be, úgy tûnik, utóbbiak kevésbé találták erõszakosnak a játékot.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord