Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Pedig nem olyan sok !

Elsõ karakter egy Paladin volt az 72 óra de kuka lett mert elszurtam a karakterem fejlödését !

Utána jött egy Spellbreaker na azzal végigvittem mind az alapjátékot mind a kieget az volt 100 óra !

És most a harmadik karakter az egy Oracle és ebben még csak 14 óra van !

IMYke2.0.0.0
😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Bazzer - ez a LIVE szopat.
A játék kiírja, hogy nem léptem be profilba és az automatikus mentés le lesz tiltva, míg nem teszem meg.
Pedig vagy 6 alkalommal frissült a kliens. Mit szúrok el?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
és a mozsárral bárhol lehet majd alkotni??

benőmenő
Valahonnan vegyél, vagy lopjál egy mozsarat.
#16355: <#buck>

tiszta freddy kreuger egyenesen az ELm utcából😊

IMYke2.0.0.0
<#buck>
Nos, el is készültem. Kalapot nem hordok, csak brahiból hagytam az amúgy kopaszságig kevés "hajamon".

w77d
és hogy kell összetevõkbõl gyártani? még erre sem jöttem rá :S

benőmenő
A Tolvaj Céh-ben egy idõ után lesznek ilyen küldik is, hogy bizonyos embereknek el kell adnod x értékben és azoknak lehet már küldin kívül. Amúgy az összetevõkbõl meg ilyen restore fatigue és hasonló potikat csinálsz és dõl a lé.
Sõt a magyar Live elõremenetelét éppen segíti, ha minél több és minél aktívabb acc van, szóval nem kéne saját magunk ellen beszélni, ha Imykét úgysem érné hátrány.
PC-s acc-cal semmi oka kerülni. Ha véletlen venne is Boxot, addigra letelik tízszer a 12 hónap, és máris migrálhat.
w77d
még egy Oblivion kérdést engedjetek meg nekem: A lopott cuccokat hol lehet eladni??

IMYke2.0.0.0
Elõbb is olvashattam volna ezt 😊))

lolSL
ha még nem választottál gamertaget, akkor account.live.com-on amerikaira állítva van remény megmenekülni 😊

grebber
Hidd el nem rossz ez.És nem haragszom.Hisz ha zavarna a rá írt "kritika" (számomra nem az) nem írnám le.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Mint kiderült, már regisztrált vagyok rajta - egy sokadlagos e-mailcímemmel 😊 - MSN miatt.

Tinman
Ha nem fenyeget, akkor is kerüld el a magyar live-ot :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm az információkat. <#worship>
Nem tudom mit hoz majd a jövõ, de jelen állás szerint, nagyon úgy néz ki, hogy a LIVE-vásárlás engem nem fenyeget 😊

lolSL
Baj nincs vele, csak ha esetleg késõbb akarsz valamit venni, akkor _sokkal_ szegényebb a választék, és _sokkal_ drágább minden.
Gondolom falloutból GOTY változatod van és nem számít, de pl annak a DLC-i, 10 dollár vs 2600Ft. Amerikai accountot viszont csak paypalon át tudsz majd feltölteni az xbox.com-on keresztül, közvetlenül nem fogadja el a magyar kártyát, de így se drágább.

IMYke2.0.0.0
Értem. Miért, mi a baj vele?

lolSL
Nincs értelme magyarra regisztrálni.

DarkSl4yer
Szar lehet neked, már ne is haragudj.<#vigyor0>
IMYke2.0.0.0
Hát, remélem, nem így lesz. 😊
Kérdés: magyar LIVE-ra, vagy fake-re regisztráljak?

//Települ itt is a Fallout 3, és online akarok játszani vele, achivement-vadászkodni 😊

grebber
Nem foglalkozok nõkkel csak a gépemmel.Ez köztudott.Elég azt fenntartani.

lolSL
járhatna a ribancod dolgozni 😊

grebber
Én ezért nem tervezek családod nehogymár a gépen kívül másra is kelljen figyelni.Elég nyûg az is hogy dolgozni kell menni.De hát valamibõl fent kell tartani a gépem!

Tinman
True.

Dead Space nekem 2-2.5 millióba került. Seriously.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
TQ-ba 184 óra?

ATYAÉG!

Talán a Baldur's Gate az egyetlen amivel 180 óra felett játszottam, meg a Guild Wars, de az mmo jelleg.

lolSL
hány család életét tették már tönkre ezek a játékok 😞(

wesker24
Én ugyanigy vagyok a Titan Quest Gold-al !

Pedig már 184 órám van a játékban !

És még mindig nem lehet megunni !
Tinman
<#eljen>

Kifogol' égni falloutossan'! Megunod... én is így kezdtem... elsõ 50-70 óra még akár lelkesedéssel is teli...aztán... de kívánom, hogy ne így legyen.

IMYke2.0.0.0
Fallout 3: Este nyolc óra elõtt 5 perc -> hajnali 1:30.
Eszméletlen. Majd összeszedem a gondolataimat, bolt után, és leírom.

IMYke2.0.0.0
Just Cause 2-t nem, csak az 1. részét.

Király!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
na hál istennek elfelejtett már, találkoztam vele újra 😄 sõt most már lovagolni is tudom, csak ha fegyvert veszek elõ a közelében, akkor nekem esik. Viszont megvéd XD jah, meg sajnos hajlamos elcsászkálni ha leszállok róla és kereshetem meg újra...

robotnyk
próbáltad te a just cause 2-t?
Hát erre nem tudom a választ!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
hagyd majd végigrágom az egészen magam... de remélem nem csesztem el jó elõre a feladatot azzal, hogy magamra hergeltem, remélem nem jegyzi meg a játék, és ha majd visszamegyek, pont úgy lesz ahogy lennie kell... elmenekültem elõle, és azóta már jó sokat haladtam a játékban...

Most lõjek le poént arról, hogy melyik quest vagy majd megkeresed magad?

w77d
én még feladatot nem kaptam rá, csak arra tévedtem 😄

Jah és nem DLC, hanem az alap játék része!

Nem! Egyetlen egy Unikornis van a játékban mégpedig a fõvárostól délre lévõ erdõben! De hogy hogy lehet megölni én nem tudom (talán az egyik küldetés része lehet, de ott ha jól emlékszem meg kell védeni nem megölni)

w77d
rohaggyak meg tényleg ott volt és tényleg kicsinálta a lovamat 😄 még támadásnál írt is, hogy támadás hatástalan... lehet hogy valamelyik DLC-ben van, mert steam-rõl tolom ezt a complete verziót...

pointer4
Te, én is toltam vele 160 órát, de unikornisra amúgy nem emlékszem.
Nem lehet, hogy csak megkívánta a lovadat, és te értetted félre? 😄
SpeedXHUN
vki nem vett gta4 completed editiont?😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

w77d
én csak úgy vágtattam a nagy semmiben, erre egyszer csak ott volt 2 ilyen nemtudom milyen nagy benga megy egy unikornis... a 2 bengát elintéztem, de az unikornison nem fognak a fegyverek, a varázsláshoz meg túl gyors...

Hát igen! Valamit valamiért!

Jaja, ezt magyarázták anno, de hiába nyomtam a yellow-ra, nekem nem mûködött :S De még nem töröltem, lehet megpróbálom újra ^^

Basszus, az ára is elég szép lesz! <#wow1>