Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az itteni, komolyabban vett játékban (LIVE) erre már oda fogok figyelni. Mint ahogy arra is, hogy a DLC-kbe ne kezdjek. Ezzel a 3-as szintû ázsiai kinézetû hölgyikével az szeppukuval is érne fel 😊
Szomorkásan olvasom, hogy a játékban félistenként lehet rohangálni 20-as szint és környékén.
Nem szokásom, de most izgatni kezdtek a Fallout 3-ban gyûjthetõ kütyük, és döbbenetes dolgokat fedeztem fel. A Big Book-okkal gyakorlatilag sétáló istenekké válhatunk:
"Also so patient and perhaps 'tactical' players, getting the Comprehension perk and then finding all the skillbooks will add 50 points to every skill once they're all found and read. And then collecting the Bobbleheads will add an extra 10, so for untouched skills 15+50+10=75 and for tagged skills 30+50+10=90, which then concludes that all stats can be maxed out with 25 points being put onto each skill that hasn't been tagged and with 10 points for those that have."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elõzõ hsz-edre:
Mindegy mire gyúrsz, durvára, murvára, hurkára, kurtára mindegy mire, mert a játék 70%-nál már majdnem minden skill, tulajdonság maxon lesz... ha még a Vault Tec figurákat is begyûjtöd, akkor meg 100%, hogy mindened maxon lesz... persze el lehet bénázni azt is, de csak késlelteted a dolgot. Félisten leszel és XP-t sem fogsz kapni.
Ezért nem volt jó ötlet, hogy DLC-be kezdtél, mert a DLC-k az alapjáték legtöbb küldetéséhez képest lángoló fényoszlopok a setét éjben.
Annak meg külön örülök, hogy sátánista szertartásokat támogatsz :-P
Michelle "élete célja" tudod mi volt... ne csodálkozz, hogyha ellene tettél a könyv leadásával, akkor negatív karmát kapsz. Sátánizmus = NEM MENÕ :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Igen, könyvet visszavittem, odaadtam
Megnéztem, mi történt volna, ha nem adom oda: Michelle ugye... és hagytam a fenébe.
Azt persze csak ma tudtam meg, hogy ez a karmámat illetõen nem feltétlenül volt jó döntés. Eddig ugyanis "elosonós, harcelkerülõs, (vég)szükség esetén hentelõs" módban nyomtam, meg párszor kinyúltam.
Így a karmám a Jóságos szinten van még.
Világítótorony?! Ott még nem vótam.
<#vigyor5>#vigyor5>
Szerk.: Szerencsére(?), a Live-os játékra már megfontoltabban lettem, így tudom, mik a zsákutcák a fejlõdésemet, és a bátorságomat tekintve. Az igaz, hogy itt is az Intelligenciára és a Tudományra gyúrok 😊
Az ajánlat május 31/12/2010-ig érvényes. Ez elírás lehet vagy nem tudom hisz 2011.01.10-én küldték a levelet.
A másik nem lesz ebbõl vietnam mert 30 euró és felette lehet csak beváltani 😞
Next PC upgrade: 2022
Nézem EA minek küld nekem levelet.Hát beszartam örömömbe.Ez állt benne Boldog születésnapot kaptam 10 Eurót!!!!!!!!!!
Ennek örömére megyek is elköltöm Battlefield Bad Company 2™ Vietnam-ra ami így csaupán 2.99 eurómba fáj!
Köszönöm EA!!!
Next PC upgrade: 2022
Öregszem.
LVL 15-ön elmertél oda menni? Jazannya!
A vidéki surmók a játék legkeményebb átlag ellenfelei :-)
Persze LVL30-on (elértem már rég a LVL capot) nem volt gond, de 15-ön azokkal a fegyókkal... hát nem tudom. Bátor vagy :-D
Akkor a világítótoronnyal kapcsolatban ne szóljak ;-)
Viszont a könyvet visszavitted Blachall-nak? Nemá'!
Csúnya rossz I2k! Dunwich-ba viszik a messiások... jaj, Dunwich... egyszerûen átjár a félelem, ha abba az épületbe járok. Nagyon negatív hej, fõleg az "alagsor".
de ha ez azt jelenti hogy PCre kapásból feleannyiba kerül hát legyen 😄
Annyira büszke voltam magamra, hogy a vízben féloldalra dõlt motorcsónakra másztam, és amikor benne voltam, kiderült, hogy ez is a játék része - széles vigyor ült ki az arcomra 😊
A kínai kémes sztori, a kúria megvédelmezése és a könyv visszavitele nagyon lekötött. Csak ebben a DLC-ben egy komplett "hétköznapi tucathent" játékidõnyit kószáltam én is.
A haláltábornál mentettem tegnap.
Igen, otthon is játszom, nagyon elöl járok már, 15-ös szinten, és itt, a könyvtári gépen, Live mellett is, igaz, itt még nagyon az elején.
Durva jók a Fallout 3 DLC-k! Most Mothership Zeta-n vagyok... ez sajna kissé visszaesés, de vannak fénypontjai! Pitt és Op. Anchorage is NAGYON tetszett!!!
Egyedül szegény Broken Steel lóg ki a sorból az elég átlagos (se).
nameg, ez a topik pont azért van, hogy ne kelljen 15 ezrest eredeti játékra költened 😊
Forza.
10-12 max a premier játék, amúgy meg pár hónapra rá erõs akciókkal jó pár ezressel olcsóbban ezek beszerezhetõk külföldrõl: zavvi, game stb...
576ba CD galxisba a hülyék vásárolnak konzolra. Hülyevagyokba, Osanba, Elektrowörldbe, Teszkóba pedig a nagyon nagyon hülyék.
Konzol gépeket, eszközöket, kiegészítõket és szoftvereket konzol boltba szabad csak vásárolni, azokból is szinte csak Budapesten, ahol 100 méterenként van 1 üzlet kis túlzással, szóval lehet válogatni bõven.
Pl platinumshop, überkonzol, gamestore
Régi játékokat boltból venni nem nagyon érdemes, mert nincsenek leáraázsok. Ha 1-2+ éves játék kell akkor újonnan de inkább használtan JATEKAIM.HU , gamer365 fórum vagy külföld.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Þór vígi þessi rúnar
Nálam meg nem pont ez a 3 maradt legutoljára?
Soha többé nem lesz kimaximalizálva a Dirt 2-m achievement téren a Codemasters trehánysága miatt. Állítólag még az Xbox supportja is megvan már régóta halva.
Pedig nem egyedi probléma, sokan panaszkodnak emiatt fórumon.
Az a szép, hogy amúgy a játékban megvan már minden achievement, csak LIVE-on nincsen vizuális nyoma, mert az a 3 acsi még zárva látszódik.
Hüp.
Mert én próbálkoztam az elsõ generációs részekkel ilyen Win7 patch-ekkel, installerekkel, de nálam nem igazán akarnak mûködni. Gondolom ez azért is lesz, mert 64 bit-eset használok.
Ugyanígy voltam a Fallout 3- Fallout New Vegasssal érdekes módon e kettõsnél nem sikerült az utódnak felülmúlni az elõdöt!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Most jöttem a Fallout 3-ból. Életem elsõ achivementjei (3) és gamerpontjai (40) után.
Most eleve nem rohantam Megatonba, hanem körberohangáltam, szagoltam Springvale-t, meg a környékét.
Apró poén még az elejérõl:
Freddie Gomez társunk a G.O.A.T (Kecske) teszten agyal, miután már mindenki leadta a sajátját. Így szól (nem, szó szerint):
"Azt hiszem, azon gondolkodom, az utolsó kérdésre a 'Felvigyázó'-t válaszolom..."
Az összes válasz lehetõség a 'Felvigyázó'
😊)
Másodszor is meg tudott nevettetni 😊
Engem sajnos egyáltalán nem tudott lekötni a Fallout 3. Egyszerûen sem hangulatba se semmiben nem múlta felül számomra az obliviont. Igaz, hogy eléggé eltérõ a 2 világ, de többszöri nekifutásra sem jött be. A lõfegyveres harc lehetne jó, de valahogy egy rpg-ben nem áll jól a géppityu szvsz (mass effect az más tészta mert az inkább tps, mint rpg, bár marha jó az egész úgy ahogy van)
Majd a Skyrim <#pias>#pias>
A FO3-ban, van egy achi, amit azért kapsz, ha összegyûjtesz 30 quantum nuka colát. Nem hiszem, hogy jártam volna arra, hogy felvegyem a hozzá kapcsolódó küldetést, mert sehol nem beszéltek a küldirõl.
Általa viszont eljutottam a Nuka Cola üzembe is, megtudtam a múltról egy csomó dolgot, ráadásul ahol kaptam a küldit ott volt egy ürge, akirõl kiderült, hogy kb. 70 órával késõbb rejtélyes tárgy valódi címzettje.
Mindez egyetlen achi miatt...
Persze minden áron, minden vacak achi nem érdekel, de a Fallout 3 pont nem ilyen!!!
Jók az achik benne és ÉRDEMES megszerezni õket és egyáltalán nem frusztráló kajtatni miattuk!
Ezzel a gyenge géppel elég illúzióromboló látni mindazt, amit otthon Full HD-ben, de már az elsõ sikerélményem is megvolt [1. achi az életemben ;-) ].
Most is csak azért vagyok itt, mert a grafikát lejjebb kellett vennem, s újraindítás kellett hozzá. Megyek vissza.