Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Felkértek rá, hogy tegyem bannerbe - és mivel témánkba vág, úgy gondolom, itt nem tekinthetõ spamnek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
az estimated dispatch date a várható feladás. a tényleges feladás után küldenek emailt róla.
lolSL
na pont azon az oldalon amit minden 2. topicba spammelnek :/

IMYke2.0.0.0
Köszönöm a segítséget totti5 és pointer4 <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Husimoto
Köszönöm a gyors választ. 😄 lol

Fabio Capello
Eddig csomagfelvételre várt, ma lett feladva.

grebber
Elvileg hogy ma adták fel!

Next PC upgrade: 2022

Husimoto
Január 14.-én rendeltem a Zavvi-ról. De a rendelés státusz még mindig Awaiting Stock Pick, illetve a dispatch date január 20. Ez most mit jelent? Valamit elrontottam?

IMYke2.0.0.0
Nos, amíg nem súgja meg nekem valaki, hogyan tudom bannerbe tenni link társaságában, addig:

Nyereményjáték

Totti5
Rohadt digitális...

MicroBot trailer, érdemes megvenni, még a héten 400 pontért aki kedveli a stílust

400 pontért naná!

Forza Motorsport 3 - Community Choice Classics Car Pack - 400 pont
- 1971 AMC Javelin-AMX
- 1973 BMW Motorsport 2002 Turbo
- 1970 Chevrolet El Camino SS 454
- 1971 De Tomaso Pantera
- 1982 DeLorean DMC-12
- 1987 Ford Sierra RS500 Cosworth
- 1990 Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evolution II
- 1978 Saab 99 Turbo
- 1983 Volvo 242 Turbo Evolution
- 1957 Ferrari 250 California

Így teljes a világ, minden ótóka megvan a Forzához, több már nem is lesz, ez volt az utolsó pakk, amit ráadásul mi játékosok állítóttunk össze szavazással, szóval igencsak ritkaságokat tartalmaz. Az egyelten DLC amiért pénzt adtam 4 év alatt a xboxon, sõt az egyetlen DLC az egész életemben amiért pénzt adtam...

Eladtam a lelkem az ördögnek😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Neverwinter Nights 2 Mask of the Betrayer ebay-en lealkudva :-DD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Egy "kisebb" rendelést én is leadtam... zavvi+game ;-)

Term. megéri az a GOTY az árát. Nem is kérdés!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Daell Drow
Ja es persze zavvirol.
Daell Drow
Most akarok rendelni 2db fallout 3 goty-t, ra adasul a forint is erosodik. Remelem rosszul nem jarok.
igaz, nem akarok itt off-olni, +fav-oljátok a Steam topikot és akkor inkább ott kérdezek

Nem lehet hogy az a baja a tápnak, hogy már csupa por belül, és amiatt a venti se tudja már lehûteni rendesen? Mikor volt utoljára kipucolva az a gép a portól?

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Tinman
Viszont most a JÓ! topicban kérdezett rá :-D

FSpofon
még 20 topicban kérdezd meg te idióta

Arab money

Tinman
Miért lenne gond?

1 acc, csak 1 használja egyszerre, sima ügy.

A Steam egyik lényege pont ez, hogy bárhol, bármikor letöltheted az acchoz tartozó játékot és senkit nem érdekel, hogy éppen más IP-rõl vagy.

w77d
mivel csak 1 steam fiókkal tudjátok használni, mindig csak az tud játszani, aki az adott fiókkal be van jelentkezve...

3 barátommal szeretnénk összedobni pénzt egy multis fps játékra, steam-es
nem fognak minket kitiltani? ha mondjuk egyszerre szeretnénk használni?
az nem gond ha csak egyszerre egynek megy, majd beosztjuk, úgyse játszunk 24 órában
de nem jönnek rá hogy 3 különbözõ ember ugyan azt az acc-ot használja?

pointer4
😞 Szolidalitásból, akkor most én sem játszom 2 percig 😄
IMYke2.0.0.0
Kezd megpukkadni ennek a gépnek a tápja... 😞((((
Forró, mint az Úristen szeretete. Pedig a venti forog benne.
Fallout 3 pedig csutka low-ra levéve.
Ehh. Így nem tudok játszani.

lolSL
a dead risingban 53594 volt
..l4d..
prototypeban és DR2-ben meg 53596 😊

Totti5
Oké, játszottál az összes acsis játékkal hogy ezt biztosan kijelentsed?😊

Amúgy 2 féle acsi van.

1, gémszkór, amit a 360 bevezetsévéel terjesztett el az MS
2, belsõ acsik a játékokban pl challengek, medálok és egyéb dolgok

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

NEOreg3
l4d1 egyik acsija: ölj meg 53595 zombit<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MerlinW
A Legjobb achievement rendszere a Left 4 Dead-eknek van. Példát vehetne mindenki róla.

[merlinw.org]

Tinman
Így van... az ilyeneket messzirõl kerülni kell.
Meg lehet nézni a gamer profilomat, abból látni, hogy melyik játékban volt értelme achizni, meg melyikben volt nevetséges a kritérium.

Tinman
Na ebben egyetértünk.

Sir Quno Jedi
Multis acsi fõleg kekszboksznál bukik, mert ha nincs gold accountod akkor máris buktad (pl. én). Szóval, hogy egy kalap alá veszik a single acsikat a multissal az finoman szólva is vérgecvajság. Nem gond, így gyorsan leszoktatják a normális embereket legalább róla.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

w77d
én a multis achikat alapból nem szeretem... az olyan fasza, amikor te a harcra és nyerésre koncentrálsz, a csapattársad meg azért bukik el állandóan meg nem segít, mert valami hülye achi megszerzésén fáradozik, aminek köze sincs a közös célhoz...

zorrobomber
2 fajta achievment van ami idegesítõ.
- az egyik a multis, olyan játék esetében ahol ki van halva a multi, így csak idegesíteni fog hogy nem tudod megcsinálni
- a másik a szedj össze 382 random zászlót

Láttam, de engem a magyar kiadás érdekelt, hiába jobb az angol. Így legalább a kézikönyv is magyar.

Smuge
Dejó hogy hirdetem 5990 Ft-ért a full extrás angol változatot... 😊

Az nem baj a steamet, és a hozzá hasonlókat nem szeretem.

bakkerman
sõt,még jobban elszomorítalak,két ünnep között meg steamen stalker bundle volt valami 1200-1300-ért 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Desiderata
Tudtok tippet adni Trainz Simulator 2009 (magyar felirattal) LV kiadás hol kapható Budapesten? Esetleg Media Marktban?
grebber
Jaja olcsóbb volt asszem 1500FT és mellé adták az elsõ részt is 😄
Persze a fájlok nem látták még a gépem de hát occsó vót!

újabb játékokat nyomtam fel,hátha valakit érdekel:
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=NHLFAN
Marci0115
ezt hivják szopásnak

Dejó hogy megvettem hétfõn 5300 ft-ért!

Még kérdeztem is itt csütörtökön vagy pénteken hogy szerintetek lesz-e akcióban, aztán gondoltam hogy úgyse lesz mert már nagyon régóta 5ezer körül van.

lolSL
így is még mindig drágább mint a steamen volt megjelenéskor 😊

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
"Az acsiknak pedig manapság vajmi kevés köze van a játékokhoz magukhoz. "

A legtöbb játék esetében ez így is van, de nem a FO3 esetében, ahol azért KERESTEM a questet mert láttam a listában, hogy van olyan achi, ha nem kerestem volna, elmegyek mellette, mert minden sarokba benézni gyilkos...

Tinman
DLC-k nélkül a LVL20-at már az ALAPJÁTÉK vége elõtt cirka 30 órával elértem... azonnal feltettem a Broken Steel DLC-t a LVL 30 cap miatt, de mire az elsõ DLC-ig eljutottam már LVL 30 voltam az alapjátékban. Csodás.

Leírást 2 alkalommal használtam Vault Tec figurához, mert ha 18 meglett útközben, nehogymár az a kettõ kimaradjon. Aki meg nem veszi észre õket az vak, mert jól ki is vannak világítva.

Betörni nem kell érte sehová... Lucas Simms háza is van, hogy nyitva van, ha olyankor mész be, nem kell betörni és a gép nem veszi lopásnak a figura elvételét.

Nem farmoltam, hanem felfedeztem helyeket... ez már farm? Sajnos úgy fest annak számít. Ez meg fail a javából, mert minek van benne akkor felfedezni való, ha a felfedezésük által romlik a játék minõsége?

BG-ben lehetett neked akármilyen csúcs vackod, akkor is seperc alatt eltudták kenni a szájad', ha nem jól taktikáztál... itt meg 10 fejlövésbõl 7 azonnali halál az ellennek ami király, csak ne találjam már el 250 méterrõl, mert hiteltelen.

Sir Quno Jedi
Pontosan. Ha csak úgy saját kútfõbõl játszol és mész a sztorival, küldikkel, meg kíváncsiságból, akkor ha magával sodor az RPG hangulat, alig fogsz ilyen szarságokat találni a játékban és nem is lényegesek. Ezek akkor számítanak, ha sokadik végigtolásra mindent ki akarsz amxolni stb. Teljesen feleslegesek mondhatni, a játék ezek nélkül tökéletesen élvezhetõ (sõt). Csak idiótáknak és ráérõseknek van benne.

Ilyesmiért fanyalogni vicces dolog.

Jó, hogy nem az acsik miatt vicsorognak rá. Én pl. NAGYÍVBEN leszarom az acsikat és játszani szeretek. Az acsiknak pedig manapság vajmi kevés köze van a játékokhoz magukhoz. Aki acsiwhore az magára vessen, mindig szénné röhögöm rajtuk magamat. Elképzelem, ha a valós életedben is lennének acsik, mit mûvelne a sok barom.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Addig nem is tudtam, hogy a Bobblehead bábuk léteznek, míg Tinman szóvá nem tette. <#hehe>

Sir Quno Jedi
Tény, hogy túl gyorsan el lehet érni a 20-as szintet. DE DLC-k nélkül ez nem is olyan gyors.

Másrészt nem kell big book-okat és bobbleheadeket hajkurászni LEÍRÁSOK alapján. Nekem pl. elsõre alig volt meg pár, mivel leszartam kb. hogy hol vannak elrejtve, ahova amúgy magamtól sosem mentem volna (nodepláne nem török be oda, mert elveim is vannak).

Ha szépen simán tolod, csinálod a mellékküldiket, néha a fõküldiket is és nem farmolsz, gyûjtögetsz, hörcsögként tömöd a pofádba a tápot, akkor kényelmesen, némi kihívásokkal végigtolható a játék és nem fullad senki fikatengerbe miatta.

Ésszel kell játszani. Én még csak nem is nehéz fokozaton toltam, mégis bõven találtam benne kihívást jó ideig. Utána meg reális, hogy jobb vagy az átlag manusoknál, naná, azé van a szervovért, meg a gauss vaze...

grebber
Azt nem tudja valaki hogy ez a kód amit kaptam továbbadható-e szóval nincs mail címemhez kötve vagy bármi??

Mert nekem ilyen "áron" nem kell ez nyûg nem ajándék.

Tinman
Sajnos így van... és ehhez még Big Book sem kell.
Túl sok és túl erõs fegyver hullik már elég hamar... meghal a kereskedelem, a csere, a pénzgyûjtés totálisan értelmét veszti, ahogy egy idõ után már a VATS se nagyon kell, mert CoD lesz belõle...

Mass Effect is ilyen volt, gyûlölöm az ilyet! Ha a lassan 13 éves Baldur's Gate-ben még 200 óra után is volt kihívás és értelme a kereskedelemnek, akkor nem értem, hogy miért kell ezt csinálni?

A DLC-k egy része azért segít ezen a dolgon egy huszárvágással, mert egy ideig egyszerûen minden cuccod elkobozzák... de sajnos túl hamar hozzájuk jutsz újra.

Ezentúl már az összes RPG hülyéknek fog készülni?