Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Már kifejtettem.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Nincs semmi baj, nem kell ám félned, ott is kifejtheted amit gondolsz 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Nincs. 😊

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Biztos az vagyok, ha Te mondod. Én nem fogom magam elütni további szerzõdésektõl azért, hogy vitaindító kartársunk magyarul játszhasson.
A továbbiakat a linkelt topikban kibeszélhetjük, ha van kedved.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Akkor köcsög vagy amiért suttyonban nem passzolod át. <#idiota> Most irjon szerencsétlen a kiadónak? LoL.
Amúgy meg alternatív megoldás erre a köcsög magyar mentalitásra: Magyar Warez leszed, magyarítás belõle kibányász és játszik.
Vagy: Magyar warez leszed és játszik azzal és ha macerálnak megmutatod a dobozt és a számlát és ez a biztonsági másolat szopj le!

End of Story

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Akkor Neked és mindenki másnak, újra: én készítettem a honosítást, szerzõdést kötöttem az EVM-mel, és nem terjeszthetem a kész munkát.
Arról nem tehetek, hogy nem néztétek meg ezt az oldalt. Látható, hogy a honosítás nem külön tölthetõ le, hanem a játék része.
End of story.
Minden hasonló témát tessék a "Játékmagyarítások fóruma"-ban kitárgyalni, ahol más gyakorló honosítók is megszólalhatnak, s nem kell bennem az ördögöt látni!

Carlos: Ha Te az angolt vetted meg, azzal nem szereztél jogot a magyar nyelven kiadott szoftver tartalmára. Remélem, ezt nem kell részleteznem.

IMYke2.0.0.0
Nem "LoL" - olvasd el az általános szerzõdési feltételeket (EULA), minden játék kézikönyvében, vagy Readme-jében van hasonló 😊

Minden komolyabb, tartalmat érintõ fájlbuherálás bizony törvénysértõ - az más kérdés, s ezt írtam, s több mint 10 éve tapasztalom is, hogy a cégek majdhogynem vaknak tettetik magukat a témában, mert ha minimálisan is, de a hobbimagyarítások (más országokban saját nyelvi lokalizálások, kivéve az oroszokat, ahol már sikk a hivatalos honosítások ellopása) segítenek az eladásokban.

A hivatalos - azaz, hordozón, hivatalos oldalról beszerezhetõ (pl. EVM) - honosítások másodkézbõl terjesztése pedig sérti az EULA-t, és a kapcsolódó jogokat .

Hasznos olvasnivaló, magyarul.

Carlos
Sajna én most tototto-nak adok igazat!
Ha egy játék magyarul jön ki, annak örülök. De ha nekem megvan már a játék, akkor lehessen már letölteni a magyarítást INGYEN.

p.s.: Büntetésbõl este letöltöm a zombie drivert és megnézem milyen.

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Egyébként azt most én is kicsit gecinek érzem, hogy belinkelted a képet a fájlokról de nem adod oda. Kicsit hülyén jön ki a dolog.
Elég lett volna csak mondani, hogy ez warez téma és ne ide írja a kérését.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tototto
amugy ha olvasod dead space topicot hasonló okból kért valaki magyarítást és kapott, szal nem egyedi a kérés

Carlos
Tyûûû én mennyi magyarítást csináltam ingyen fun-ból... Akkor énis warezoltam? LoL.

Þór vígi þessi rúnar

tototto
meg legközelebb szólalj fel a használt játékok reklámozása ellen is, mert elég divatos ebben a topicban, ami szerény véleményem szerint sokkal többet árt a fejlesztõknek és a kiadóknak, mint egy magyarítás kérése 😊

IMYke2.0.0.0
Figyeltél, olvastál és értettél egyáltalán?! Úristen...!

tototto
én ugy gondolom megvásároltam a játékot tehát fejlesztõk kapnak pénzt érte, az hogy nem veszem meg itthon dobozosan azt a verziót amihez se achik se normális frissités nem jár még használhatok egy magyarítást, persze értem valaki ezért pénzt kap, és igérhetem hogy a magyarításért nem fogok mégegyszer pénzt adni ha már megvan a játék, ezáltal az evmet se haszon se kár nem éri hogy én milyen magyarítással játszom a mástól vásárolt játékom

csak ilyenkor azt nem értem ha nem akarsz segíteni miközben tudnál minek szólsz bele, nem azt kérdeztem ki nem akar és miért küldeni magyarítást
arról meg hogy mi károd keletkezik vagy bármelyik fordítónak abból hogy kérek itt egy magyarítást ugyancsak fogalmam nincs, mert ha nem vettem volna meg a játékot még talán megérteném hogy egy potenciális vásárlótól esik el EVM de ha egyszer ugyse venném meg mégegyszer..

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jah és kalkuláld mindezt úgy, hogy mivel elõrendelted 0, azaz nulla forint a kiszállítás!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Új megjelenésként baromi jó ára van, ha ez a valóság!

IMYke2.0.0.0
Rosszul hiszed - próbaképp tedd fel a kérdésed, vagy írd be azt, amit ide mondjuk a
- Játékmagyarítások fóruma-ba vagy
- Magyarítások Portál bármelyik témakörébe...
A hivatalos honosítások ilyetén terjesztése is WRZ - hiszen az is szellemi tulajdon .
Emellett, és ez a legfontosabb: a hivatalos(sá vált) honosítások ellopásával még inkább kockáztatjátok az eddig eltûrt nem-hivatalos játékhonosítások létezését .
Tehát, engem nem izgat, ha suttyomban megszerzel és használsz hivatalos honosításokat, de a kérést ne reklámozd, játéktopikokban ne nagyon hangoztasd, mert sok-sok gondot okozhatnak a fordításokat készítõknek!

zzeN
PC-s game-ként "normál árú".

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tisztelt Eredeti tulajok véleményére lenne szükségem a következõ kapcsán:

Most én vagyok hülye vagy ez tényleg ennyi ??? <#wow1>

tototto
tudom, végigtudok vinni akármilyen játékot angolul, csak én szeretek magyarul játszani ha lehet

tototto
már mér lenne warez, multkor asszem Tinman operálta rá a zavvin vásárolt falloutjára a magyar feliratot, asszem a magyarítás nem warez téma

IMYke2.0.0.0
Én 'olcsójános' vagyok, cserébe, amikor adódik valami lokalizálható, akkor engem hív fel a céggel szerzõdéses kapcsolatban lévõ emberke, és a szolgamunka elvégzése után kapok egy megbeszélt összeget. Kisebb munkáknál kisebb, nagyobbaknál kicsit több.
Nem 6 jegyû számokról van szó 😞

Carlos
Énis csináltam egyszer egy magyarítást. Azóta se láttam belõle pénzt. De leszarom. Jó kis tanulópénz volt, fél nap meló.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
haver mennyit fizetnek ilyenkor egy magyarításért? vagy fizetnek egyáltalán?

IMYke2.0.0.0
Ez WRZ-kérés.
A másik oldala pedig, hogy a Zombie Driver honosítását én készítettem EVM-megrendelésre 😊

w77d
szerintem nem kell túlzott nyelvtudás ahhoz a játékhoz 😄

tototto
mivel a topic eredeti játékokkal foglalkozik, ezért gondoltam szerencsét próbálok a kérdésemmel, nincs köztetek olyan aki megvette MO-n dobozosan a Zombie Driver nevû játékot?
mert itthon magyarul jelent meg, de én steamen vettem meg és ott sajnos nincs magyar felirat a játékhoz
akinek esetleg megvan a játék nem tudná nekem kiszedni a fájlokat és feltölteni valahova, vagy elküldeni mailben?
köszi elõre is

Mármint melyik? (Amúgy már csak a Dead Space van akcióban.)

artschi
wow, ez elgondolkodtató... jó játék? megéri ennyiért?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, ezt elfelejtettem. <#worship>

Totti5
Szerintem ki akarták adni télire az ünnepi szezonra, azért maradt ez ki. Annyira nem vág földhöz, még így is baromi jól jöttem ki a dologból, hogy az elõzõ x DLCbõl egyet sem vettem, pedig elég kecsgtetõ volt jó pár ótó, nomeg a pár pálya...

12 volt a limited - 3,5 kért eladtam csak a játékot pár hónapja - 6,5 volt a ultimate + ezres a DLC , aki meg megvette 12ért a játékot és ráköltött még 12õt a DLCkre... az most verheti a fejét a falba😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
hát sikerélményt viszont tud adni egy egy teljesített pálya, csak addig szétvered a billentyûzetet a tengerimalac fején XXXD

Rage47
dejó, hogy nem vettem meg😊
arty
Tudom, pont ez idegesít. HÍvják máshogy akkor, ne ultimétnek.

Ez így átb*szás, annak ígéretével vettem meg, hogy ez a "teljes" játék.

Forza.

arty
Mond! Már megvan, coopban iszonyat jó ez is!

Forza.

pointer4
Nem szívesen említem meg, de akciós a DeadSpace 5,10€ 😄
Illetve, ha mond valakinek valamit aBionic Commando név. Most nézem milyen.
Na jó, visszavonom, amit a Just Cause 2-rõl mondtam 😊 Feldobtam a teljes játékot, és ez már mindjárt más képet mutat.

Totti5
Ez a DLC a Ultimate után jött ki. Több nem lesz már. Forza 3 bevégeztett, most már a 4re gyúrnak minden erõvel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
Rohadjanak meg, hogy még az Ultimate Forza3 se "teljes". Csakazértse veszem meg! Sõt, ha ezt tudom, warezolom 😞((

Forza.

Értem, köszi a választ. Akkor ez is kifújva. 😞 Utálom hogy nincs bankkártyám!

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

zaki
kell bankkártya, amikor feladják, akkor vonják le a pénzt. 1 font a postaköltség.

Sok jót hallottam a Zavvi-ról. De lenne egy kérdésem. Ahhoz hogy megvegyem innen a játékokat, kell hozzá bankkártya? Vagy kifizethetem a futárnak/postásnak is készpénzben?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

w77d
húúú gyerekek de fel tud baszni a super meat boy XXXXD kibbaszott kurva nehéz. Ráadásul sokszor akkor is ledarálódok, ha lényegében hozzá sem érek a darálóhoz, ez egy bug lehet, vagy direkt ilyen kurva nehéz 😄

pointer4
<br><br> - még elférne az új sor elejére, és akkor lesz felette kis hely így kicsit zsúfolt. <#eljen>
Desiderata
reméljük itt a topikból nyeri majd meg valaki 😊 thx hogy kiraktad, nincs közöm az oldalhoz, de gondoltam közérdekû infó
IMYke2.0.0.0
Még mindig nem thumbnailt használsz... <#vigyor5>

robotnyk
ehhez létezik igazán minõségi editoros egyedi (szal nem valami remake) community tartalom? random láttam streameken, hogy párat kipróbáltak, de mind haszontalan hulladék volt.
balee4
Little Big Planet 2

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
Waiting for Stock Pick:
Még nincs a Zavvi-nál a csomagod és várják, hogy megérkezzen hozzájuk, hogy elküldjék neked, ami kábé 20 körül lesz.

Þór vígi þessi rúnar