Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A továbbiakat a linkelt topikban kibeszélhetjük, ha van kedved.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy meg alternatív megoldás erre a köcsög magyar mentalitásra: Magyar Warez leszed, magyarítás belõle kibányász és játszik.
Vagy: Magyar warez leszed és játszik azzal és ha macerálnak megmutatod a dobozt és a számlát és ez a biztonsági másolat szopj le!
End of Story
Þór vígi þessi rúnar
Arról nem tehetek, hogy nem néztétek meg ezt az oldalt. Látható, hogy a honosítás nem külön tölthetõ le, hanem a játék része.
End of story.
Minden hasonló témát tessék a "Játékmagyarítások fóruma"-ban kitárgyalni, ahol más gyakorló honosítók is megszólalhatnak, s nem kell bennem az ördögöt látni!
Carlos: Ha Te az angolt vetted meg, azzal nem szereztél jogot a magyar nyelven kiadott szoftver tartalmára. Remélem, ezt nem kell részleteznem.
Minden komolyabb, tartalmat érintõ fájlbuherálás bizony törvénysértõ - az más kérdés, s ezt írtam, s több mint 10 éve tapasztalom is, hogy a cégek majdhogynem vaknak tettetik magukat a témában, mert ha minimálisan is, de a hobbimagyarítások (más országokban saját nyelvi lokalizálások, kivéve az oroszokat, ahol már sikk a hivatalos honosítások ellopása) segítenek az eladásokban.
A hivatalos - azaz, hordozón, hivatalos oldalról beszerezhetõ (pl. EVM) - honosítások másodkézbõl terjesztése pedig sérti az EULA-t, és a kapcsolódó jogokat
Hasznos olvasnivaló, magyarul.
Ha egy játék magyarul jön ki, annak örülök. De ha nekem megvan már a játék, akkor lehessen már letölteni a magyarítást INGYEN.
p.s.: Büntetésbõl este letöltöm a zombie drivert és megnézem milyen.
Þór vígi þessi rúnar
Elég lett volna csak mondani, hogy ez warez téma és ne ide írja a kérését.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Þór vígi þessi rúnar
csak ilyenkor azt nem értem ha nem akarsz segíteni miközben tudnál minek szólsz bele, nem azt kérdeztem ki nem akar és miért küldeni magyarítást
arról meg hogy mi károd keletkezik vagy bármelyik fordítónak abból hogy kérek itt egy magyarítást ugyancsak fogalmam nincs, mert ha nem vettem volna meg a játékot még talán megérteném hogy egy potenciális vásárlótól esik el EVM de ha egyszer ugyse venném meg mégegyszer..
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- Játékmagyarítások fóruma-ba vagy
- Magyarítások Portál bármelyik témakörébe...
A hivatalos honosítások ilyetén terjesztése is WRZ - hiszen az is szellemi tulajdon
Emellett, és ez a legfontosabb: a hivatalos(sá vált) honosítások ellopásával még inkább kockáztatjátok az eddig eltûrt nem-hivatalos játékhonosítások létezését .
Tehát, engem nem izgat, ha suttyomban megszerzel és használsz hivatalos honosításokat, de a kérést ne reklámozd, játéktopikokban ne nagyon hangoztasd, mert sok-sok gondot okozhatnak a fordításokat készítõknek!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Most én vagyok hülye vagy ez tényleg ennyi ??? <#wow1>#wow1>
Nem 6 jegyû számokról van szó 😞
Þór vígi þessi rúnar
A másik oldala pedig, hogy a Zombie Driver honosítását én készítettem EVM-megrendelésre 😊

mert itthon magyarul jelent meg, de én steamen vettem meg és ott sajnos nincs magyar felirat a játékhoz
akinek esetleg megvan a játék nem tudná nekem kiszedni a fájlokat és feltölteni valahova, vagy elküldeni mailben?
köszi elõre is
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
12 volt a limited - 3,5 kért eladtam csak a játékot pár hónapja - 6,5 volt a ultimate + ezres a DLC , aki meg megvette 12ért a játékot és ráköltött még 12õt a DLCkre... az most verheti a fejét a falba😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez így átb*szás, annak ígéretével vettem meg, hogy ez a "teljes" játék.
Forza.
Illetve, ha mond valakinek valamit aBionic Commando név. Most nézem milyen.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forza.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord