Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
Tegnap elott kaptam en is ilyet mivel en is 2db Fallout 3 goty-t rendeltem. De ra masnapra jott a level hogy van es mar postazzak is. Szal nyugalom, varj egy kicsit.
Jani21
Ne aggódj, az oldalukon látszik, hogy a Fallout 3 GotY állapota már "In Stock". Szóval a jövõhéten biztosan útnak indítják a csomagot. Egyébként nem azt kell nézni, hogy kint van-e buy felirat, hanem a termék elérhetõségét. Ez alapján van amit átlagosan 3 nap, van amit pedig 1 hónap alatt tudnak beszerezni és mégis ott a buy felirat.

Fabio Capello
jobb mint az 576, ahol a CoD:BO megjelenése után két nappal elfogyott minden példány, és két hónapig nem is lehetett kapni 😄

wesker24
Én várok türelmesen de azért ne 1 hónapig tartson mig ujabb pédányt kapnak belöle ! 😄
robotnyk
ha levonták, akkor valszeg azért küldték az emailt. lehet hogy épp akkor fogyott el, vagy ilyesmi, és most meg kell várnod még kapnak újat.
wesker24
De az oldalukon még mindig kint van a Fallout 3 GOTY-on a Buy felirat !

Akkor miért nem Sold Out-ra van átirva ha egy darab sincs már belöle ?

Na mindegy elöbb utóbb csak megérkezik majd.
wesker24
Eddig nem volt gond a rendeléssel minden játék megérkezett idöben !

Min 5 max 7 nap alatt. Mivel a pénzt már levonták igy már csak várni tudok hogy majd a közeljövöben elküldik valamikor !
robotnyk
sajnálják hogy perpill nincs
Fabio Capello
Küldeni fogják, csak nemtudni még mikor.

wesker24
Na ez most hogy is van ??

Zavinnál rendeltem egy játékot és ezt a levelet kaptam tölük ma ! Persze a pénzt azt egybõl levonták !

Hello XXXXXXXXXXXX,

Thanks for placing your order with us at zavvi, order number 14452563.

We're sorry that your order for the product(s) below has not yet been sent.

Fallout 3: Game Of The Year Edition

We're sorry this has happened. We're continuously looking for ways to improve the service we offer to you and we really hope you'll give us a chance to do better next time.

We're still following this up with our suppliers and we'll keep you updated on the status of your order.

You can check the status of your order by clicking on order tracking in your account pages.

Thanks for your patience, if you have any further questions please contact our customer services colleagues and they'll be happy to help.

Many Thanks,

zavvi Team

Amint látom nem sikerült elküldeni valamiért a játékot !

A közeljövöben lehet számitani arra hogy egyáltalán megérkezik ?

Mert még mindig Awaiting Despatch van már 3 napja !
Én továbbítanám a levelüket a bankomnak, akkor egyértelmûen kiderül, hogy nálad, a banknál, vagy a GAME-nél volt a hiba. Utóbbi esetben csak képes egy bankos három angol mondatban kifejteni a kedves brit üzletnek, hogy õk a hülyék. Esetleg megpróbálhatod letiltatni a fizetést az elszámlázás miatt (nem tudom, hogy mik a lehetõségek, ilyet még sosem csináltam), ha tõled zárolták is, egyelõre a GAME sem kapta meg.
wesker24
Velem még nem volt ilyen !

Én is rendeltem már a Game.co.uk-ról de csak annyit vontak le amennyibe a játék került !

És már 3 nap alatt itt is volt a játék !
Carlos
Nem lehet, hogy véletlen két darabot rendeltél a játékból?
2x tetted a kosárba vagy ilyesmi?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Kérdés:

Járt már valaki itt úgy, hogy a game.co.uk + 9.99 GBP-vel TÖBBEL terhelte meg a kártyát, mint amennyibe a játékok a kerültek?

Az automatikusan küldött levelükön 32.90 Font a totál költség p.k.-val együtt.
Erre megterhelték a kártyám 9.99 + 9.99 + 22.91 GBP-vel, ami egy tizessel több, mint ami járna nekik.

Írtam nekik, de azzal hárítottak, hogy a bankomnál érdeklõdjek... de világosan látszik, hogy õk terhelték meg a kártyám többel és nem a Cib bénázik.

Ötlet? Javaslat? Megoldás?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
No ezt énis szerettem, amikor e legális magyar eredeti mass effectemhezz nem passzoltak a DLC-k.
Akkor fogadtam meg, hogy nem veszek semmit ami magyarított.

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
no offense, de szarok a farmra magyarítás témában. retek az összes amihez szerencsém volt, önzõ szar vagyok, de nem hiányoznának ebben a formában. ha 1) lenne valamilyen minõségi szint, 2) a többségük nem szopatná a régiókat a különbözõ patch verziókkal, azt mondom oké, de ez még olyan "erõs" magyar képviseleteknek sem sikerül, mint az EA (mass effect)

ez természetesen csak a dobozban érkezõ fordításokra vonatkozik, nem az ingyenes fan-fordításokra.

btw, ha már morális dilemma, én megvettem a magyar régiós mass effect 2-t, aztán az angol nyelvû warezból hekkeltem bele az angol nyelvet, én kit károsítottam akkor? <#idiota>
arty
arra gondoltam, hogy a témát kéne hanyagolni 😉

Forza.

bertino
😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tototto
azért benézhetek még ebbe a topicba, vagy ezután tiltólistára kerültem?
szánom bánom vétkemet, tudom megbocsáthatatlan, lehetek a szarod?

Miért kell egy ilyen lófasz ügyet ennyire felfújni????

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
nyugi bajnok...nyugi.

Þór vígi þessi rúnar

arty
oké, maradjunk a cigis példánál:

kértél, nem kaptál, el lehet huzni, nem kell tovább itt ácsorognod... 😉

Forza.

Lost-os easter egg konkrétan egy küldetés vezet oda, az egyik legjobb mellékküldetés, nagyon tetszett!

Léghajón is voltam, királyság, jót lehet róla base jumpingolni!

Állítólag valahol van egy partra vetett bálna is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én karácsonykor 8,25 euróért vettem a játékot+ chevallier classic (mert cool), ricco signature gun (mert pisztoly fetisiszta vagyok... magnum rulez), air pack (folyamatos ejtõernyõzés poén az ejtõernyõre szerelhetõ rakétával)!

Úgy voltam vele, hogy hamár van achi, akkor megcsinálom! Azért nincs teljesen igazad, mert egy: Sérülés nélkül ölj meg 50 katonát csak nálad lévõ fegyverekkel (persze lõszert fölszedhetsz az elhullottaktól, csak nem veheted föl a fegyverüket) vagy ölj meg 5 db katonát úgy, hogy húzod a kocsi után vagy ölj meg ötöt jármû után húzott eszközzel, csinálj meg x challenget vagy teljesítsd 75 %-ban a játékot nem rossz és nem könnyû kihívások!

A csinálj meg 50 küldetést a frakcióknak meg még szórakoztató is!

tototto
okoska ha letölthetném warezben a magyart nem kérném a magyarítást, ameddig nincs fogalmad az egészrõl jobb ha csöndben maradsz
amugy hol követelem én a magyarítást, csak megkérdeztem nincs e meg valakinek? a hasonlatot meg azért írtam mert én vagyok aki kéri a cigit, nagy koponya vagy 😄

Totti5
Ezért van üzlet a DLCKben. Aki masszívan játszik egy adott játékkal az megveszi 9 euróért, ebból elég szép összegek folynak be és hülyék lennének 3ért adni, amikor 9ért is megveszik, én is így tennék a helyükben. Boltba is 4szeres áron veszel egy csavart mert valami extra, de a bolt hugyér szerzi be, mert az elõállítása semmi extra, csak kicsit eltérõ mint a sima csavar és máris rá lehet dobni a 4szeres tiszta hasznot. Ilyen világba élünk...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

"Ám az Avalanche is több easter egget helyezett el a játékban, mint például a LOST sorozat komplett szigetét, ahová, ha repülõvel érkezünk, akkor az lezuhan és még a túlélõk táborát is megtaláljuk. De ha éppen a fák fölött lengedezünk, akkor a Final Fantasy szériában szereplõ léghajó pontos mása is felkeltheti a figyelmünket."
Forrás: http://www.gamekapocs.hu/

Tök jó, hogy ilyen easter egg-eket is elrejtettek benne, a szigetes egész ötletes 😄 Ezeket megtaláltad?

Nem hiszem, hogy a magyar verziót le tudná szedni warez-ban.

Bahh.. Ezek a DLC-k... Pár kacatért, ami simán szerepelhetne a játékban (legfeljebb mint unlock-olható extra) elkérnek 9 eurót... Annyiból már egy másik, olcsóbb játékot is venni lehet.

Most nézem az achievement-eket. Ezek sem az eredetiségükrõl lesznek emlékezetesek... Szinte mindegyik olyan, hogy ahogy játszol, jönnek maguktól... De ahogy elnézem, a DLC-ktõl sem kell hasra esni...

Ettõl függetlenül nem rossz játék, bár be lehet csömölni tõle, de kisebb adagokban egész szórakoztató.

arty
itt most te kéred, sõt, követeled a cigit, miután Imyke bevallotta, hogy neki végülis van, de nem az övé így nem adhat belõle. és ezekután még neked áll feljebb 😞

szedd le warezrol, kussban, hogy senki meg se tudja. esetleg még gondold át, hogy ha az EVM-nek nem fogynak jól a honositott játékai, akkor legközelebb nem fog magyaritást rendelni Imytõl, te pedig nem fogsz magyar játékkal játszani.

Forza.

Carlos
5letes hasonlat, egyetértek! Sry Imi!

Þór vígi þessi rúnar

tototto
nem is azzal van a gond hogy nem segít, hanem hogy megakarja magyarázni hogy egy szar szemét dolog egy magyarul megjelent játékról egy magyarítást kérni, ha az lett volna benne hogy félti a "megélhetését" szimplán nem szólt volna hozzá
egy példa ha az utcán egy gyerek mondjuk cigit kéreget, nem megyek oda és mutatok neki egy dobozzal aztán meg jól kioktatom hogy nem adom oda neki mert még kiskorú és szabályellenes 😊

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Akit érdekel leírnám, hogy a német amazon szerint Február 28-án érkezik a Fable 3 Pc-re!

bakkerman
kábé

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ez az Eula kifejezés valahonnan ismerõs... mintha 12 évnyi gémer pályafutásom alatt már találkoztam volna vele, de egyszer sem olvastam még végig.

60 órát beletettem! Steames verzió, abban 2 achievement kivételével (hard és expert végigjátszás) mindent megcsináltam.

Térkép 75%-ban teljesítve. Maga a fõszál nagyon rövid, a free roam egy idõ után unalmas, de ha kis dózisokban alkalmazod, akkor szórakoztató!

Én most egy kicsit túladagoltam, de még tuti visszatérek azért a 2 achievemntért (apropó 75 %-os végigjátszás az igazi "Pain in the ass"!)

Repülõgép, helikopter, csónak vezetés zseniális! Autó, motor annyira nem jó. Grafikát imádtam, egyszerûen gyönyörû. Ami még engem zavart, hogy nem volt a fõhõsre aggatható egyéb öltözet és, hogy a fejlesztések (jármû és fegyver) semmilyen külsõ tuninggal nem jártak ( egyedi fegyver és jármû kinézet maxra fejlesztés esetén vagy ilyesmi).

Carlos
ÉN IGEN!!!
Kaptam ilyen taskot még annó a stormnál... Jó volt. Imádtam. Ja és ellenõriznem kellett magyarul, angolul, németül, spanyolul, olaszul és oroszul. Tippelhettek, hogy mennyit értettem az utolsó négybõl... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Pontosan. Ezen fölösleges vitázni. És természetesen nem Imykét akarjuk bántani!

Just Cause 2-vel hogy állsz? Végigtoltad már? Nagyon élvezem ezt a sandbox "ökörködést", asszem én is megveszem.

Az alábbi témára vonatkozóan 1 apró gondolat: Mielõtt rituálisan felnégyelnétek Imy-t neki ez megélhetési kérdés (ha lebukik nuku + pénzt, ezt én sem kockáztatnám!)!

Lehet itt hõzöngeni, hogy de hátha nem bukik le, de érdemes elgondolkodni, hogy fordított esetben ti kockáztatnátok-e.

Imy annyit hibázott hogy kár volt belinkelni a képet a magyarításról, így nagy adag flame-t megspórolhatott volna magának.

Egyébként meg vihar egy pohár vízben, nehogy már ezen össze vesszünk felnõtt ember létünkre...

Most õszintén, végigolvasta valaha bárki is legalább egy játék euláját?

Szóval... ki nem szarja le, mi van benne? <#mf1>

Jó-jó, tudom, két külön cégrõl van szó, nincs joga az evm-es magyarítást használni, de most nehogy már ez akkora probléma legyen, hogy fórumtársak egymás közt ne oszthatnák meg...

jó játék? megéri ennyiért?

Az utóbbi évek legjobb horror játéka. Az Amnesia mellett, amit most játszok, és irgalmatlan parás hangulata van ennek is 😊

És hogy 1400 Ft-ot megér-e? Szerintem bõven! (Nekem legalábbis, fõleg, hogy biztosan végig fogom még játszani egyszer, vagy kétszer...)

Persze ez nem rábeszélés, csak ajánlás, neked kell döntened. Olvass el néhány ismertetõt.

tototto
nyugi nem érdekel annyira a dolog hogy egész nap ezen vitázzak, ha nem hát nem, csak azt nem értem miért kellett topicokon átívelõ okító kampányba kezdened a felelõs és helyes felhasználói végszerzõdés betartásáról, ha meg se nyikkansz és egy komment se érkezik az egészre az se zavar, majd megszerzem máshonnan, majdcsak lesz valaki aki átküld két szaros zip fájlt, de ha nem abba se halok bele

IMYke2.0.0.0
Elküldhettem volna neked a forrást, amivel jól lebuktattam volna magam. Nézd már meg az EVM oldalát kérlek! Nem tölthetõ le külön a magyarítás, a játék lemezére van helyezve... érted már?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

artschi
a sima steam-es Dead Space-re gondoltam.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

tototto
ha egy pmben elküldted volna biztos elestél volna további munkáktól, elvégre a titkos evm kémek figyelik a fórumozásodat is , és nem nézik jó szemmel 😄

cikasz
Már ne is haragudj vazze de ki a faszom jönne rá ha elküldted volna neki emailban?
Vagy ha félsz, hogy egy evm-es akar letesztelni akkor 1 perc kreálni egy freemail-t és arról küldeni neki névtelenül.
Egyszerüen tényleg köcsög voltál ebben a kérdésben.. ennyi.

http://www.akciofigura.hu

tototto
persze mindent lehet szó szerint venni, akkor asszem nem is szabadna magyarítást se csinálni mint írtad, csak azt nem tudom eula vagy mi a tököm (amit éncsak legörgetem és bepipálom hogy egyetértek 😄) mit szól ahhoz ha valaki cracket használ az eredeti játékához hogy ne berregjen az olvasó miközben játszik, vagy eladja a zikszbokszháromhatvan játékát a neten, sõt egyes boltok ezzel külön foglalkoznak, és nem csak MOn hanem amcsiknál is, esetleg g2play és társai akik cdkulcsot árulnak, amit külön asszem nem lehetne, vagy mindenképp kikell bontani a játékot, és utánna eladni, ami szerintem ismét sérti a szerzõi jogokat hogy újra eladja (kinyitás után használtnak minõsül)
te is tudod nagyon jól hogy zajlik a világ, szal kicsit furcsállom hogy ennyire kötöd az ebet a karóhoz, tudjuk nem teljesen jogtiszta ez a módszer, de emberségrõl, önzetlen jótettrõl nem tom van e fogalmad miket jelentenek, meg én azt hittem ez itt egy kicsi társaság akit összeköt az eredeti játékok szeretete és ha tud segít a másikon
senkinek semmi kára nem lesz abból ha a totoka játszik magyarul a steames játékával, remélem EVM nem miattam fog csõdbe menni, hogy ennyire bitang tettre vetemedtem hogy kértem egy magyarítást 😄