Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor miért nem Sold Out-ra van átirva ha egy darab sincs már belöle ?
Na mindegy elöbb utóbb csak megérkezik majd.
Min 5 max 7 nap alatt. Mivel a pénzt már levonták igy már csak várni tudok hogy majd a közeljövöben elküldik valamikor !
Zavinnál rendeltem egy játékot és ezt a levelet kaptam tölük ma ! Persze a pénzt azt egybõl levonták !
Hello XXXXXXXXXXXX,
Thanks for placing your order with us at zavvi, order number 14452563.
We're sorry that your order for the product(s) below has not yet been sent.
Fallout 3: Game Of The Year Edition
We're sorry this has happened. We're continuously looking for ways to improve the service we offer to you and we really hope you'll give us a chance to do better next time.
We're still following this up with our suppliers and we'll keep you updated on the status of your order.
You can check the status of your order by clicking on order tracking in your account pages.
Thanks for your patience, if you have any further questions please contact our customer services colleagues and they'll be happy to help.
Many Thanks,
zavvi Team
Amint látom nem sikerült elküldeni valamiért a játékot !
A közeljövöben lehet számitani arra hogy egyáltalán megérkezik ?
Mert még mindig Awaiting Despatch van már 3 napja !
Én is rendeltem már a Game.co.uk-ról de csak annyit vontak le amennyibe a játék került !
És már 3 nap alatt itt is volt a játék !
2x tetted a kosárba vagy ilyesmi?
Þór vígi þessi rúnar
Járt már valaki itt úgy, hogy a game.co.uk + 9.99 GBP-vel TÖBBEL terhelte meg a kártyát, mint amennyibe a játékok a kerültek?
Az automatikusan küldött levelükön 32.90 Font a totál költség p.k.-val együtt.
Erre megterhelték a kártyám 9.99 + 9.99 + 22.91 GBP-vel, ami egy tizessel több, mint ami járna nekik.
Írtam nekik, de azzal hárítottak, hogy a bankomnál érdeklõdjek... de világosan látszik, hogy õk terhelték meg a kártyám többel és nem a Cib bénázik.
Ötlet? Javaslat? Megoldás?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Akkor fogadtam meg, hogy nem veszek semmit ami magyarított.
Þór vígi þessi rúnar
ez természetesen csak a dobozban érkezõ fordításokra vonatkozik, nem az ingyenes fan-fordításokra.
btw, ha már morális dilemma, én megvettem a magyar régiós mass effect 2-t, aztán az angol nyelvû warezból hekkeltem bele az angol nyelvet, én kit károsítottam akkor? <#idiota>#idiota>
szánom bánom vétkemet, tudom megbocsáthatatlan, lehetek a szarod?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
kértél, nem kaptál, el lehet huzni, nem kell tovább itt ácsorognod... 😉
Forza.
Léghajón is voltam, királyság, jót lehet róla base jumpingolni!
Állítólag valahol van egy partra vetett bálna is!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A csinálj meg 50 küldetést a frakcióknak meg még szórakoztató is!
amugy hol követelem én a magyarítást, csak megkérdeztem nincs e meg valakinek? a hasonlatot meg azért írtam mert én vagyok aki kéri a cigit, nagy koponya vagy 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forrás: http://www.gamekapocs.hu/
Tök jó, hogy ilyen easter egg-eket is elrejtettek benne, a szigetes egész ötletes 😄 Ezeket megtaláltad?
Ettõl függetlenül nem rossz játék, bár be lehet csömölni tõle, de kisebb adagokban egész szórakoztató.
szedd le warezrol, kussban, hogy senki meg se tudja. esetleg még gondold át, hogy ha az EVM-nek nem fogynak jól a honositott játékai, akkor legközelebb nem fog magyaritást rendelni Imytõl, te pedig nem fogsz magyar játékkal játszani.
Forza.
egy példa ha az utcán egy gyerek mondjuk cigit kéreget, nem megyek oda és mutatok neki egy dobozzal aztán meg jól kioktatom hogy nem adom oda neki mert még kiskorú és szabályellenes 😊
Térkép 75%-ban teljesítve. Maga a fõszál nagyon rövid, a free roam egy idõ után unalmas, de ha kis dózisokban alkalmazod, akkor szórakoztató!
Én most egy kicsit túladagoltam, de még tuti visszatérek azért a 2 achievemntért (apropó 75 %-os végigjátszás az igazi "Pain in the ass"!)
Repülõgép, helikopter, csónak vezetés zseniális! Autó, motor annyira nem jó. Grafikát imádtam, egyszerûen gyönyörû. Ami még engem zavart, hogy nem volt a fõhõsre aggatható egyéb öltözet és, hogy a fejlesztések (jármû és fegyver) semmilyen külsõ tuninggal nem jártak ( egyedi fegyver és jármû kinézet maxra fejlesztés esetén vagy ilyesmi).
Kaptam ilyen taskot még annó a stormnál... Jó volt. Imádtam. Ja és ellenõriznem kellett magyarul, angolul, németül, spanyolul, olaszul és oroszul. Tippelhettek, hogy mennyit értettem az utolsó négybõl... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Just Cause 2-vel hogy állsz? Végigtoltad már? Nagyon élvezem ezt a sandbox "ökörködést", asszem én is megveszem.
Lehet itt hõzöngeni, hogy de hátha nem bukik le, de érdemes elgondolkodni, hogy fordított esetben ti kockáztatnátok-e.
Imy annyit hibázott hogy kár volt belinkelni a képet a magyarításról, így nagy adag flame-t megspórolhatott volna magának.
Egyébként meg vihar egy pohár vízben, nehogy már ezen össze vesszünk felnõtt ember létünkre...
Szóval... ki nem szarja le, mi van benne? <#mf1>#mf1>
Jó-jó, tudom, két külön cégrõl van szó, nincs joga az evm-es magyarítást használni, de most nehogy már ez akkora probléma legyen, hogy fórumtársak egymás közt ne oszthatnák meg...
Az utóbbi évek legjobb horror játéka. Az Amnesia mellett, amit most játszok, és irgalmatlan parás hangulata van ennek is 😊
És hogy 1400 Ft-ot megér-e? Szerintem bõven! (Nekem legalábbis, fõleg, hogy biztosan végig fogom még játszani egyszer, vagy kétszer...)
Persze ez nem rábeszélés, csak ajánlás, neked kell döntened. Olvass el néhány ismertetõt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Vagy ha félsz, hogy egy evm-es akar letesztelni akkor 1 perc kreálni egy freemail-t és arról küldeni neki névtelenül.
Egyszerüen tényleg köcsög voltál ebben a kérdésben.. ennyi.
http://www.akciofigura.hu
te is tudod nagyon jól hogy zajlik a világ, szal kicsit furcsállom hogy ennyire kötöd az ebet a karóhoz, tudjuk nem teljesen jogtiszta ez a módszer, de emberségrõl, önzetlen jótettrõl nem tom van e fogalmad miket jelentenek, meg én azt hittem ez itt egy kicsi társaság akit összeköt az eredeti játékok szeretete és ha tud segít a másikon
senkinek semmi kára nem lesz abból ha a totoka játszik magyarul a steames játékával, remélem EVM nem miattam fog csõdbe menni, hogy ennyire bitang tettre vetemedtem hogy kértem egy magyarítást 😄