Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
New Vegasban már lehet (khm érdekes lenne az biztos) gyilok nélkül játszani.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Azért a Deathclaw mennyivel jobban hangzik, az ilyenek nálam baromi illúziórombolók (Szürke Kamarás a Dragon Ageben... borzalom!)
Mindenkitõl elnézést, de ez kikívánkozott!
F3-ra vonatkozóan: Mind ez mind az új rész zseniális, csak ne kövesse el senki azt a hibát, hogy mindent begyûjtõs (lootra gondolok), lootbitch, illetve matekozós karakterfejlõdést végezzen (sajnos rám mindezen nagyon nagy hibák jellemzõk), mert akkor megöli a játékmenetet.
De ha úgy játszod, ahogy egy RPG-t illene, magyarul "Mit tennék én ilyen helyzetben", tehát elkezdesz szerepjátszani (ezzel lehet egyébként kriminális mennyiségû játékmenetet beletenni egy gémbe és a legjobban szórakozni), akkor baromi jól lehet szórakozni!
Mi RPG-sek a legtöbben beleesünk a "Az én karakterem lesz a játék félistene (ez amúgy is minden kalkuláció nélkül a játék folyamán megtörténik)" típusú játszásba, ami megöl minden nemû szerep elemet, egyszerûen csak játszani kéne... érzésre (tudjátok mirõl beszélek: "olyan döntést hozok, amivel hátrányba kerülök, akkor inkább visszatöltöm és megcsinálom máshogy" felállásról beszélek!) és ha nagyon nem megy, akkor lehet kalkulálni... Szerintem!
New Vegas annyiból más, hogy Hardcore mód on, akkor már kell rendszeresen víz, kaja, lõszernek súlya van (Pain in the ass egyébként), de a Survivorség errõl is szól, valamit valamiért.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
btw a Fallout 3-al szvsz nincs semmi gond.Bejelentésnél lehetett tudni, hogy az rpg a skilleket meg a felvehetõ küldetéseket fogja jelenteni.Mert szerep, az nincs.
''Hát, nem tudom mostanában mennyire lennék képes a Fallout (1) izometrikus 2D-s világával hosszú órákig ellenni.''
10 perc alatt is végig viheted, a második rész leggyorsabb végigjátszása 17 p volt.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerk: Már vagy 5x kattintottam a create accountra és nem történik semmi. Jó, ezt se én fogom tesztelni :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Pont itt fikáztam anno is amikor Imy tolta a PoPot.
Az egyetlen Challenge map/kihívás a játékban letudható akár 4 perc alatt is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ettõl függetlenül PoP, Alan Wake és Fable 3 után, ha még mindig nem lesz használható infó RDR PC-s verzióról, akkor beszerzem... már lassan ötezeré' az ember után dobják :-)
Sajnos, így nem tudok referálni a dologról, még.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha kijön pécére nem lesz annyival szebb hogy most erre várj. GTA4 esetében érthetõ ott más volt a szitu, de itt olyan lett mint ahogy a nagy könyve meg van írva.
és csak megsúgom, hogy brutál jól néz ki, épp a napokban kezdtem újra, mert elsõre még monitoron játszottam végig.
Emellett, meg kell mondjam, Easy-n játszottam végig - lehet, ha helybõl nehezebben nyomom, akkor meg hõzöngve dobom félre. Nagyon érdekelt, mi történik a fõszereplõnkkel majd, s ennek érdekében feláldoztam a kihívást.
A vége azonban olyan monumentális, hogy ha néhány olyat bezúztak volna szakaszonként (játéktermi, konzol játékokat ismerõk: bossok, kis "fõellenfelek"), akkor méltó lehetett volna a "Warrior Within' elõzménye" címre.
A fõcsatát háromszor kellett megismételnem, és igazi adrenalin bomba volt. Miatta megérte elviselni a "2 gombos" játékmenetet.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Esetemben tavaly volt 3 olyan játék is, amire azt mondtam a régi korokat idézte (Limbo, Lara Croft GoL, Plants vs Zombies). Amíg lesznek ilyen ötletek, játékok, addig én nem félek... na megyek PoP "új" részével játszani :-)
Valamikor, a lemezek pakolgatása közben ráleltem a Delta Force 2 nyereményjátékon kapott példányára. Feltelepítettem, hogy megnézzem, valóban jól emlékszem arra, hogy már ezen is tetten érhetõ volt a játékmenet butítás... nem vagyok grafomókus, de majdnem rosszul lettem.
Szerk.:
Achi miatt valóban az lenne. Játékélmény miatt kevésbé. Bár, az egészet feltételesen fogalmaztam - hiszen, nem vagyok annyira idõmilliomos, és még sok jó játék várja, hogy egyáltalán a gépemre kerüljön 😊
mellesleg 2 achievementért végigjátszani valamit háromszor, az orvosi esetnek számít <#zavart1>#zavart1>
- Good achi ---> Játssz vele hõsként. Sima ügy, de szintlépés elõtt közvetlenül mentsd el.
- Neutral achi ---> Menj be mondjuk Megatonba és kezdj el úgy lopkodni, tányért, poharat, cigit, minden vackot, hogy ne vegyenek észre. Ha neutral lesz a státuszod, akkor nyiss ki mondjuk egy zárat valahol vagy ölj meg pár banditát és megvan a szintlépés meg a neutral achi. Ha megvan töltsd vissza a jó státuszod.
- Evil ---> Mentés meglegyen. Mehet a lopkodás, majd a legvégén ölj meg valakit, vagy nyiss ki valamit, mindegy csak kapj XP-t. Reload.
Ez az egész mûvelet nem több pár percnél.
Ezért mondom, hogy nincs értelme 3x végigjátszani, mert rámegy az életed. :-/
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Köszönet, de csak azt szerettem volna elérni, hogy:
1. Más ne lépjen bele abba a hibába, amibe jelenleg te is vagy, mert nem lesz olyan kellemes az összkép a végére.
2. Ez a Fallout már nem az a Fallout.
3. A stat elég beszédes ahhoz, még rivjút' se nagyon kell róla írni az érdeklõdõk számára.
Ettõl függetlenül: A Fallout 3 kiváló játék! Magasan kiemelkedik a tömegbõl és feltétlenül érdemes 1x végigjátszásra, csak ne ennyire kivesézõsen, mint ahogy én tettem.
Továbbá kategóriája mellé érdemes odatenni, hogy FPS.
Helyesen RPG-FPS. Ahol közel 2500 ellenfelet kellett lelõni az már nem lehet szimplán RPG. Szigorúan szerintem. Az biztos, hogy én eztán RPG-FPS-ként fogom emlegetni. (Igen tudom, hogy lehet TPS módba is tologatni, de úgy borzalmas!)
A rossz fiúskodás nem volt egyszerû. Ha nem tudom, hogy miként lehet elérni
Amikor Megaton embereire rárontottam, fájt a szívem.
Kérdés: A Semlegest hogy érted el?
Sajnos, én helybõl Jó voltam. Intuícióm, hogy akkor néhányszor rosszat is kell tennem(???).
Egyrészt azért mert, ha alapból hõsként szoktál ilyen játékokban ténykedni, akkor baromi rossz lesz, direkt genyózni sok tíz órán keresztül.
Másrészt pedig azért mert egy végigjátszás is elég sok ismétlõdõ elemet tartalmaz ahhoz, hogy ne akarj még belõle 2x annyit.
Nem tudom látszik-e, de 6 nap kellett a 3-szintrõl a 8-ig eljutni...
A ventillátort már másnap megcsináltam, így az nem okozott játékkiesést.
Ugyanakkor, már otthon megtapasztaltam, hogy az elsõ nagy fordulat a játéktempóban a 10-11. szint körül következik be - bölcs pontelosztás mellett.
Ha az ember gyûjtögetõ, akkor Tudomány, Zárnyitás, ha gyilkológép, akkor Kézifegyver és Robbanószerek, ha osonógép, akkor Lopakodás és Szerencse (ez ugye minden képességet támogatja kissé), és a 10-tõl felfelé már nincs akadály, csak erõsebb ellenfél a prérin.
Ahol addig Pöffeteg legyek jöttek, ott Mutánsok, és Kentaurok, Halálkezek, Radskorpiók.
A "CoD-feeling" ellenére azonban mindenkinek ajánlom, és erõsen támogatom azokat, akik megveszik, megvették, hogy telepítsék és játsszák végig: laaaaasssaaan, nagyon lasssssan. Mert jó ideig nem lesz ilyenben részük.
Persze, a "New Vegas" ismerete nélkül írom mindezt.
Szerk.:
Igen, látom, sok ellent kellett aprítani.
Otthon ezért volt felüdülés, amikor Moira olyan küldetést adott, hogy egyetlen gyilok nélkül kellett megfigyelõ berendezést becsempésznem a mocsárlakók fészkébe.
Érdekes, annyira "ránevelt" a játék a gyilokra, hogy már-már lõttem, még stealth-boy mellett is...
Amúgy, ezt a Rossz-Semleges-Jó szintelérést szívem szerint 1-1-1 végigjátszással értem volna/érném el, ha otthon, kényelmesen, ráérõsen tehettem volna/ném.
Ma este értem a végére... kemény menet volt.
Egy negatív kritika a sorok közt olvasni tudóknak:
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;