Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért ha idén megjelenik, akkor az orrod alá dörgölöm, hogy hitetlen Tamás voltál!!! Erre mérget vehetsz!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
2011.01.21.
Na gyerekek eljött ez a pillanat is... géppel bírjuk, full magyar lesz a GOTY sepercen belül... újabb pár száz óra az életünkbõl? :-D
Végigvitte már itt valaki a GOTY-t?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
Tényleg nem értem mit gondolnak a kiadók ilyenkor.
D2D-n már kölcsönözhetünk is!
Hát ha nincs demó itt majd ki lehet próbálni ezerért<#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
Már harmadjára kaphattam volna azért acsit, hogy csak is az alap plazmafegyverrel játszom végig a játékot. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az összest részt PC-n controllerrel toltam le.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Megvettem X-re, majd mosolyogva /meg a simulation sicknesstõl hányingerrel telve/ végigtoltam. Egyébként még achievment is jár érte, hogy lövés nélkül csinálod meg a játékot... meg is szereztem elsõ letolásra ahogy kell.
Kicsit sokat achievmentezek, agyamra ment. Elnézést, kikúrálom.
A PoP-okat, az elsõ kettõ kivételével
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy a játék tényleg csak a reflex részeknél tud nehéz lenni, bár kontrollerrel játszva nekem komplete nehéz volt az egész játék, de miután az 1/4-énél túl visszaváltottam a jó öreg egér+bill kombóra, mérföldekkel kényelmesebben játszottam, és nem úgy éreztem, hogy egy robotot irányítok.
Ugyanez a helyzet Mirror's Edge-vel is. Állítják, hogy kontrollerrel élvezetesebb. Azt is úgy kezdtem, majd az elsõ sniper céllövöldés résznél feladtam és eltettem a kontrollert a fiókba. Onnantól az a játék is kezesbárány lett és már úgy mozogtam benne, ahogy én akartam. 😊
Tényleg. Nem tud valaki olyan oldalt, ahol jó minõségû borítók lennének letölthetõek játékokhoz? Mert nekem igazából csak a Dead Space-hez, az Orange Box-hoz meg a Crysis: Warheadhez kellene valami normálisabb, mert ezek EA classics fos kiadásúak, a nyomtatóm meg nemrég fedeztem fel, hogy fotó módban kiválóan nyomtat. 😊
Ubi játékok ilyenek, nem meglepõ😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A Mass Effect-ben majd kipróbálom, mert helybõl nõvel kezdtem az elsõ részt.
Amennyiben lehetséges, akkor azonnal, reflexbõl lököm félre a férfi szereplõt, és inkább nézek egy nõi ugra-bugrát, vagy hátsót a monitoromon, mint egy izmos férfi hátat.
PoP: TFS - hú, ez már tényleg durva. Mondjuk, nekem semmi-semmi elõéletem achik szempontjából, és így nem tudom eldönteni, mennyire lennék rosszul egy ilyentõl, de mint mindig, adok a véleményedre, s annak tükrében ez valóban gyalázatos.
Persze, amilyen gyûjtögetõs vagyok, lehet, hogy élvezném is ezt. Majd kipróbálom, Fallout-ok után.
Még régebben karácsony elõtt õ ajánlgatta, áradozott a játékról.
Én is szerettem a faltörõ játékokat mindig is, fel is fedeztem már korábban is ezt a játékot Steam-en, de képekból meg a videóból nem éreztem késztetést. Aztán egyszer csak egyik ünnepnapon -75%-os kedvezménnyel kívánták, gondolom kipróbálom, ha már ennyire isteníti a játékot.
Szerintem ebbõl partijáték is lehet majd a nyáron néhány unalmasabb szabad hétvége alkalmával haverokkal együtt. Tavaj az Audifurf volt a divat (nálunk), de ebben is látok elég potenciált, a coop miatt. Nagyon hangulatos cucc.
Meg az achievementek is tartósabbá tudják tenni a játékot. Például már hetek óta szopok azzal, hogy Endless módban 500k pontot elérjek. Mégis minden nap próbát teszek.
Olyan ez mint a lottó, ha egyszer nyersz véletlenül, nem nagyon érdekel már utána, de addig folyamatosan késztetést érzel.
Azóta majdnem minden napomban, mikor hosszabb idõre gépnél tudok lenni, legalább 1 menetet biztosan lejátszok, hogy hátha most elérem végre az 500k-et. Általában csak 1 nap 1 játék, mert az elsõ sikerül mindig a legjobban. 😊
Pedig az ilyen achievementek létrehozása is annyi lehet kb, hogy Józsi fejlesztõ megkérdi Pétertõl: "Szerinted mennyi legyen ebben a játékmódban a minimális pontlimit ehhez az acsihoz?"
-"Szerintem legyen mondjuk 500 000. Annyit még asszem egyik kolléga sem ért még el a játékban. Ezzel el lesznek egy ideig a játékosok".
Amúgy értelek, ám csak teszem a hülyét... sõt, mostanában tennem se kell, csípõbõl megy <#idiota>#idiota>
Komolyra fordítva:
a, Nem kockáztatnám a rongyos életem csak azért mert elment az apám.
b, Eszem ágába nem lenne elhagyott metróalagutakba járkálni, amikor a törmeléken is átlehetne kelni, ha nem lenne lezárva a pálya azon része :-/
c, Én így játszom szerepjátékot... ott vagyok, mint messiás és minden érdekel, minden megnézek, mindenhol hirdetem az igazságot és igyekszem lövés nélkül megoldani a konfliktusokat. Mégis úgy jártam ahogy és ez nem feltétlenül az én hibám, hogy ennyit kellett ölni a játékban. Mondom ezt fõleg annak tükrében, hogy csak akkor lõttem, ha rám lõttek.
Imi! Ez a PoP: TFS beteg egy játék achi szempontból... játszottam vele 1.5 órát, kiosztott 11 achit 200 pont értékben... kissé erõs túlzásnak érzem az ilyesmit. Jó, hogy mindjárt azért nem ad, hogy megtaláltam az ugrás gombját.
A UPLAY regisztrációért adott 10 pontot a UPLAY rendszerbe, meg azóta még vagy 30-at, mert elértem ide meg oda a sztoriban.
Lassan olyan lesz ez is mint az RTL klub. Jobb felsõ sarok jelzés (UPLAY achi), alsó középtájt (Live achi) serleg, már csak a 12-es karika kéne, mert ezekkel az eltûnõ halottakkal, meg pofonváglak kivégzõ mozdulattal nem túl véres a cucc :-/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Lucy West
Ki se jöttem volna a Vaultból baxod! Elment a fater és itt hagyott? Szar ügy, menjen. Felszedtem volna Amatát, a köcsög tunelsnake bandát meg szétvertem volna. Ennyi az én VALÓDI kalandom a Fallout 3-ba.
Történt már úgy, hogy dual hangsávost sikerült megszerezni, de vettem is DVD-t. Angol nyelv mellett egyszerûen nem ment ezeknek a megnézése. Zavart. Hiteltelen volt. Miközben, ugye, nem tudom ellenõrizni a szövegfordítók munkáját, és lehet (nagyon esélyes!), hogy az angol szinkron minõségi ugrás a hobbi felirathoz képest. De úgy meg nem jön át a hangulat.
Így érezhetnek sokan a magyar szinkronnal kapcsolatban is. Nekem nem szokott gondom lenni vele, nagy általánosságban. (A "Lost"-ot láttam például szinkronnal is, a 3. évadtól, és angolul is - klasszissal jobb élmény az eredeti hang, de tragédia a felirat)
Star Trek-ekkel kapcsolatban már tudod, nekem elsõ a szinkron
2 példa: Star Trek Enterprise (legújabb sorozat) elsõ 2 évadát magyar szinkronnal néztem, a másik 2 évadot angolul, magyar felirattal és közben rájöttem, hogy mennyivel élvezetesebb eredeti nyelven (azért idõnként kellett a magyar felirat) nézni, mint szinkronosan.
Ugyanez volt az Odaát (Supernatural) részekkel: 2 évadot magyarul láttam (fordítás tökéletes, szinkronhangok kiválóak: zseniális munka), de a 3. évadtól angolul néztem, ami ugyan elõször fura volt (más hang, hangszín), de nagyobb élményt nyújtott, mint szinkronos!
Pedig bõszen nyomkodtam a "V"-t, hogy a V.A.T.S. megmutassa az ellenséget, de körbe-körbe forogni akkor épp luxus volt. 😊
Mint már írtam ez egy szubjektív dolog (tehát érzelmi alapon eldöntött, hogy jó vagy rossz), nekem nincs akkor súlya.
Az összkép viszont összeállt, nem voltak furcsa, nem odaillõ kifejezések!
És itt be is fejeztem a fordítások ecsetelését, majd max a másik topikban folytatom!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Igazad van egyébként, de engem zavar (szubjektív dolog), amikor a magyarosított kifejezés egyszerûen nevetségesen hangzik (Halálkarom) és nem takarja az adott név, lény "súlyát". (Azért a Deathclaw igencsak komoly ellenfél a játékban).
Távol álljon tõlem, hogy vitatkozzak, egyszerûen csak véleményt nyilvánítottam!
Világsajtóra odafigyelnek, egy kis magyar magazin újságírójának egy videóban elejtett félmondatára nem (hogyan is lehetne ennyi mindenre odafigyelni?), ami valószínûleg egy Rockstar-os munkatárs elköpésébõl ismerhetõ és nem hivatalos bejelentésbõl!
Egyébként meg a Rockstar nem a pénze ellensége (Gta 4-en is szerintem szépen kaszáltak, természetesen fõleg a multi miatt, ami nehezen törhetõ mint tudjuk), ezen pc-n is sokat kaszálhatnak (konvertálást meg már a Gta 4 esetében megoldották, így a technológia adott, RDR motorja gyakorlatilag ugyanaz, mint a Gta, így ez nem akkora feladat).
Szóval ezt üzleti szempontból nagyon kétlem, hogy kihagynák! Megvárják, míg szépen lecsengenek a Konzolos eladások= Alapjáték+ DLC-k+ Türelmetlen Pc-sek, akik ezért veszik az elsõ konzoljukat (Undead Nightmare kint van már pár hónapja, így nem sok van már hátra) és akkor bejelentik, hogy pár hónap múlva kiadják.
Pro: - Kihívás (és finoman fogalmaztam, ha össze vissza játszom bezony kinyírnak)
- Arthur és kerek asztal lovagjai
- Fantasy
- Végre nem über erõs az ellen
Kontra: - Kib...ott sokat fagy, persze csak miután egy nehéz csatát kevés veszteséggel megnyerek
Tinman és én is magyar nyelven indítottuk, ezért említettem így õket.
Én szeretek magyar lenni - nem politizálok - és szeretem, ha nem kell azt a bizonyos kapcsolót használni, amikor olvasok valamit. Az igaz, hogy a Mothership Zeta alatt sem estem össze, amikor angol volt minden, de kényelmesebb
A tulajdonnevek (és egyes köznevek) fordítása/nem fordítása kényes kérdés - ez már tényleg a másik topikba tartozik - és én amondó vagyok, nagyon-nagyon sok kivételtõl eltekintve, bizony majd' mindegyiknek van jelentése. Van, aki kíváncsi erre, és úgy szeretné használni, van, akinek kényelmes és hitelesebb az idegennyelvû.
Egy város nevet bizonyosan nem fordítunk le, ahogy azt sem, ha valakinek Alma (Apple) történetesen a vezetékneve, Amerikában. Miközben tudjuk, hogy (pl.) Alma János a neve (John Apple).
De egy Halálkéz, Radskorpió (ami történetesen az angoloknál is az), nem okozhat akkora vihart a tengeren.
Szerintem.