Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megjöttek a rendelt cuccaim!
Sem a számlán, sem a visszaigazolón nem szerepelt, hogy miért vontak le tõlem +10 Fontot!
Most már tudom! 2 db. Hitman Ultimate Contract-ot küldtek!
Mondom: SEHOL nem szerepel! Egyszerûen 2-öt küldtek és le is vonták az árát! Faxomat már :-/
Nem kell valakinek egy bontatlan? Tartalmazza az összes Hitmant!
Egy fillért nem akarok rajta keresni természetesen!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
- kis gépigényû(laptopjuk van, külön videokarival, de viszonylag szar nettel(Írország...))
- nem elmebeteg módon hardcore, 2-3 óra alatt is lehet benne haladni, bár ez mentéssel kiküszöbölhetõ
- stílust azzal lehet legegyszerûbben belõni hogy kedvenc gémük amit lanban nyomnak a civ4(én nem szeretem, mert én itthon egyedül ülök és rohadt unalmas parasztokat tutujgatni aztán várni míg õk lépnek)
- ócsó 😊
Ezeknek elsõ látásra most megfelel a EU3, szóval ha valaki tud bármilyen plusz infót, mini review-t dobni róla, meg egyáltalán hogy néz ki a multi, megköszönném. Ha esetleg még be is szállna hozzánk az plusz jó 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Kb max ha 10 féle ellenség van az egész játékban, a játék kb 20-30 % -nál már úgy felfejlõdtem hogy szinte meg se tudtak sebezni,és én meg megöltem õket egy-két kardcsapással,a küldik egyszerûek voltak,dungeonokat egy pár perc alatt be lehettet járni, a történet se volt egy nagy szám, igaz ez utóbbi nem is annyira lényeg,ha a többi jól van megoldva. Az npc-ék se voltak túl jók, a játék 70 %-a sétálgatásból ált, és még sorolhatnám...
Az Oblivion remélem jobb lett, még nem volt rá idõm.
És még mindig nem hagytam abba mert még volt mit csinálni !
Asszem 40-es szinten hagytam abba full Daedra szett cuccban !
Persze közel sem annyi játék idö volt mint a TQ Gold volt !
Mert a TQ Gold 4 óra hiján meglesz a 200 óra vagyis 196 óra jelenleg !
És még csak most tartok Epic nehézségi szinten ! xD
Ez egész kellemes az alap Morro-hoz képest... erõsen be kellene szerezni.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Sajnos most van valami hõbörgés, így nincsenek letöltési linkek, de talán megtalálod valahol, ha nem most akkor késõbb ha kijön az új verzió.
http://morrowind2011.ultimaaiera.com/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az is több 100 óra ^^
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Ilyen ínséges idõkben jó lenne megvenni.
Fighters Guild Guildmaster
Mages Guild Archmage
Thieves Guild Gray Fox
Szóval ezek a küldik is megvannak !
Csak az Oblivionnal játszottam 40-es szintnél hagytam abba egy idöre !
Minden main quest kész kivéve az utolsó mert akkor bezárodnak az Oblivion kapuk + egy rakás side quest is kész de még van hátra böven !
Shivering Isles-t meg épphogy csak 1-2 quest van meg belöle
A Knights of The Nine meg fel sincs rakva !
Nálam lehet megtenni a téteket.
és ne érts félre, legyen már holnap kész a port, hogy minnél többen játszhassanak vele, de mindjárt itt a tavasz, amit megjelölt a tag megjelenési idõpontnak, és errõl senki nem tud, nincs hivatalos bejelentés, sem marketing, csak a mazur, vagy ki a tököm tudja.
ugyan már.