Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Lehet érdekelne, de hogy ingyen?!<#rolleyes>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
Saját példányodat kibonthatnád, és megnézhetnénk a belsejét. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Rohatt' Game!

Megjöttek a rendelt cuccaim!

Sem a számlán, sem a visszaigazolón nem szerepelt, hogy miért vontak le tõlem +10 Fontot!

Most már tudom! 2 db. Hitman Ultimate Contract-ot küldtek!

Mondom: SEHOL nem szerepel! Egyszerûen 2-öt küldtek és le is vonták az árát! Faxomat már :-/

Nem kell valakinek egy bontatlan? Tartalmazza az összes Hitmant!

Egy fillért nem akarok rajta keresni természetesen!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
én se vagyok nagy fps huszár de õk meg aztán végképp nem 😊 ráadásul nekem megvan a tf2 és értetlenül állok azelõtt hogy miért is jó ez nekem egyáltalán. l4d-vel viszonylag sokat toltam(bár az accomon nem látszik - sokat hamachiztam csóró haverokkal) és nagyon bejött, de a tf2 nem igazán. ha van kedve valakinek megkedveltetni egy n00b-al akkor benne vagyok, elsõsorban hétvégén, steam acc: zorrobomber

Tinman
Ha végigtoltam számíthatsz rám :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bakkerman
öö szerintem a TF2-höz se kell nagy gép,és ha csináltok egy külön szobát,akkor tolhatjátok egymás ellen

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zorrobomber
Europa Universalis III multit nyomja innen valaki? Külföldi haverokkal régóta keresgélünk olyan game-et ami
- kis gépigényû(laptopjuk van, külön videokarival, de viszonylag szar nettel(Írország...))
- nem elmebeteg módon hardcore, 2-3 óra alatt is lehet benne haladni, bár ez mentéssel kiküszöbölhetõ
- stílust azzal lehet legegyszerûbben belõni hogy kedvenc gémük amit lanban nyomnak a civ4(én nem szeretem, mert én itthon egyedül ülök és rohadt unalmas parasztokat tutujgatni aztán várni míg õk lépnek)
- ócsó 😊

Ezeknek elsõ látásra most megfelel a EU3, szóval ha valaki tud bármilyen plusz infót, mini review-t dobni róla, meg egyáltalán hogy néz ki a multi, megköszönném. Ha esetleg még be is szállna hozzánk az plusz jó 😊

külön game.

Az is angol lesz, de viszont egy hamarosan megjelenõ sims3 kieg magyarul jön.

bakkerman
lájkolom. kieg lesz vagy külön gém?

zorrobomber
Meg gondolom a Sims Medieval 😛 Jöhetnek a kövek, de én én várom(kíváncsi vagyok mi lesz belõle).

Sajnos nem, ebben az évben a nevesebb játékok közül csak a Heroes 6, és a withcer 2 jelenik meg magyarul. Már nem nagyon számíthatunk magyar nyelvû játékokra.

w77d
A Dead Space 2 már nem is várható magyarul nem?

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
mondjuk az Oblivionban sem találkoztam eddig túl féle sok ellennel...

IMYke2.0.0.0
Annyira elvette a kedved, hogy az összes Elder Crollsodat eladod? <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Tehát ha jól saccolom, kiegekkel együtt, olyan 150 óra lehet az Obli. Az szép...

Tinman
Ez durva... jól elvetted a kedvem, pedig van a polcomon egy Morrowind GOTY, még a gépbe se járt. :-/

artschi
Ha ez olyan téma, mint 3 oldallal korábban a Zombie Driver magyarítás, akkor nem szóltam <#whatever>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Én régebben végigvittem a Morrowindet, és szerintem nem egy túl jó játék.
Kb max ha 10 féle ellenség van az egész játékban, a játék kb 20-30 % -nál már úgy felfejlõdtem hogy szinte meg se tudtak sebezni,és én meg megöltem õket egy-két kardcsapással,a küldik egyszerûek voltak,dungeonokat egy pár perc alatt be lehettet járni, a történet se volt egy nagy szám, igaz ez utóbbi nem is annyira lényeg,ha a többi jól van megoldva. Az npc-ék se voltak túl jók, a játék 70 %-a sétálgatásból ált, és még sorolhatnám...

Az Oblivion remélem jobb lett, még nem volt rá idõm.

wesker24
Nagyon sok játékidöt fektettem bele amikor az Oblivionnal játszottam !

És még mindig nem hagytam abba mert még volt mit csinálni !

Asszem 40-es szinten hagytam abba full Daedra szett cuccban !

Persze közel sem annyi játék idö volt mint a TQ Gold volt !

Mert a TQ Gold 4 óra hiján meglesz a 200 óra vagyis 196 óra jelenleg !

És még csak most tartok Epic nehézségi szinten ! xD
bakkerman
azt mondod kérdezze Imy-t? 😄

Lacoka12
de akkor is jó lenne egy 2. rész

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Tinman
Saber Interactive volt a fejlesztõ, Sierra Entertainment pedig a kiadó a Timeshift esetében.

Tinman
Azannya!
Ez egész kellemes az alap Morro-hoz képest... erõsen be kellene szerezni.

NEOreg3
jaj ne, megint kezdõdik...<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bakkerman
terrosit takedown,SAS,ezt a kettõt próbáltam tõlük,csak annyit mondom több volt a kicsomagolási,meg telepitési idõ,mint amennyit játszottam vele...borzalom kategória,szégyen rájuk tenni az FPS jelzõt,olyan játékok mellett mint a CoD,vagy a Battlefield

Totti5
Vannak ilyen életmûvészek akik nem tudják abbahagyani a szargyártást, de ha van rá felesleges pénzük hát tegyék... nagy neves és híres fejlesztõk két sikertelenebb játék után képesek bedõlni lásd pár napja a Bizarre.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

artschi
Megvettem a Dead Space-t Steamrõl akciósan. Viszont kellene hozzá magyar felirat, ebben viszont sajnos nincs. Tud vki magyar feliratot?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zorrobomber
City Interactive azért egész kitartóan tolja ezeket az fps-eket. Errõl jut eszembe, a minap megvettem ajándékba egy dobozos Braid-et(keresztlányomnak 😊, és csak néztem hogy azt is City Interactive adta ki 😊

zorrobomber

Sajnos most van valami hõbörgés, így nincsenek letöltési linkek, de talán megtalálod valahol, ha nem most akkor késõbb ha kijön az új verzió.
http://morrowind2011.ultimaaiera.com/

Totti5
B kategóriás FPS volt, igaz azok közt kiemelkedõ. Ezeket nem igen szokták folytatni, mert nem olyan sikeresek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Kb. mennyi játékidõt tettél bele?

Tinman
Phu basszus... Morrowindet se toltam még le.
Az is több 100 óra ^^

Tinman
Nekem is egész bejött...

IMYke2.0.0.0
Én is így gondolom.

grebber
Pedig jó volt!

Next PC upgrade: 2022

w77d
én is így jártam vele....

bakkerman
egyszer ugrottam neki,kb harmadáig jutottam,de kuka

IMYke2.0.0.0
Kevesen vagyunk, akiknek tetszett - bukásnak ítélték.

Lacoka12
A TimeShft nek miért nem csinálnak 2 részt mert nekem tetszett a játék

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

zorrobomber
kösz! végül is csak éppen nem szúrja ki a szemem a két szám(66, 75) 😊

Fabio Capello
nem. Alapból 66% leértékelés van (5.10 ojró). Ha elõrendeled a DS2-t, a 66% 75-re módosul, és úgy valami 3 ojró körnéykén kapod meg.

zorrobomber
Nem tudjátok hogy van ez a steam-es Dead Space akció most? Azt írja akkor érvényes az 5 eurós ár, ha elõrendelem a Dead Space 2-t(ezt nem tettem meg, mégis simán kosárba tudom tenni és 5 euró látszik ott is:

Ilyen ínséges idõkben jó lenne megvenni.

wesker24
Na meg persze a céhekbe !

Fighters Guild Guildmaster
Mages Guild Archmage
Thieves Guild Gray Fox

Szóval ezek a küldik is megvannak !
wesker24
Nope !

Csak az Oblivionnal játszottam 40-es szintnél hagytam abba egy idöre !

Minden main quest kész kivéve az utolsó mert akkor bezárodnak az Oblivion kapuk + egy rakás side quest is kész de még van hátra böven !

Shivering Isles-t meg épphogy csak 1-2 quest van meg belöle

A Knights of The Nine meg fel sincs rakva !
IMYke2.0.0.0
Engem elriasztott a hatalmas játékidõ. Ahogy a Morrowind-nél is.

Tinman
Idén nem jön ki.
Nálam lehet megtenni a téteket.

Daell Drow
Csak vard kia veget, aztan nehogy nagyot koppanj. 😊
robotnyk
oké, legyek nagyvonalú, és mondjuk, hogy a gamestar német érdekeltségû. csak hogy kicsit nagyobb halaknak tûnjenek. ezzel együtt mennyire reális az, hogy egy angol-amerikai érdekeltségû cég majd pont egy német illetve magyar újságírónak kotyogja ki, hogy 2010 év játékából mikor jön a PC-s port. nem az olvasott online magazinoknak, mint a gamespot, vagy az ign, vagy a még erõs írott magazinoknak, nem, hanem mazurnak, vagy kinek Budapestrõl. lehet, hogy a mikulás tényleg repülõ szánon osztogatja az ajándékokat, csak kurvára valószinûtlen 😄

és ne érts félre, legyen már holnap kész a port, hogy minnél többen játszhassanak vele, de mindjárt itt a tavasz, amit megjelölt a tag megjelenési idõpontnak, és errõl senki nem tud, nincs hivatalos bejelentés, sem marketing, csak a mazur, vagy ki a tököm tudja.
ugyan már.