Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Pedig érdemes felrakni mert ha az alapjátékkal játszasz akkor Typhon legyözése után stáblista ! Aztán hiába rakod fel az Immortal Throne-t igyis ugyis ujra kell kezdened a játékot az elejétõl !

Habár átimportálhatod a karaktered de nem egybõl a kiegészitövel kezdesz !

A TQ Immortal Throneba bele van olvasztva az alapjáték és Typhon legyözése után már kezdödik is a kiegészitõ !
zorrobomber
megvan a kieg is, csak nem raktam fel, mondván minek foglalja a helyet amíg nem jutok el odáig.

wesker24
Pontosan igy van ! De csak akkor ha a TQ Immortal Throne-al játszasz !

Mivel az Immortal Throne is tartalmazza az alapjátékot csak összesüritve 3 fejezetbe ! +1 fejezet a kiegészitõ az alvilág de az is nagyon hosszú rész !

Az egyik buildemet én is csúnyán elszúrtam az egy Paladin volt de amint a kieghez értem egyszerûen lehetetlen volt tovább jutni !

Igy kárba veszett 72 óra de tanultam belöle !

Igy a másik karim egy Spellbreaker volt és ezzel sikerült végigvinni a teljes Titan Quest Goldot ! Ami 100 óra volt !
bakkerman

a hangulata eléggé Dog Days-es

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
jújjj most látom 28.-án itt a True Crime: Hong Kong 😛P elsõ kettõt imádtam

zorrobomber
jól értelmezem, hogy ha felrakom a kieget, akkor az alap sztoriban is lesznek plusz tárgyak stb? tényleg jó cucc, bár én elõször csúnyán elbasztam a buildemet, úgy meg nem az igazi hogy elõre megtervezem mit hova rakok.

wesker24
1 szabadnap kevés lesz ahhoz ha egyszer elkezdted nem lehet majd levakarni róla ! 😄
wesker24
Azt már most megmondom hogy neked kaputt Game Over ! Béke poraidra ! xD

Ha egyszer belekezdesz nincs az az Isten hogy letudd majd rakni a játékot ! Nem hiába van benne közel lassan 200 órám ! xD

Meg egyébként sokszor látom hogy még hajnali 2-3 óra fele is nyomatják a TQ IT-t ! Mert egyszerüen letehetetlen !

Amugy egy jó tanács a Titan Quest alapot felejtsd el mintha nem is létezne helyette inkább rakd fel a TQ Immortal throne-t sokkal jobban jársz ! Ugyanaz mint az alap játék csak benne a kieg is !

Rengeteg bonus van a TQ IT-ben ami az alap játékban nincs !
(XP bonus Artifact árus Caravan árus ujabb mapok ujabb monsterek tárgyak cuccok settek stb..)
robotnyk
számomra az RDR egy külön liga a GTAhoz képest. hangulatban, sztoriban, karakterekben, küldetésekben. a minijátékok beleillenek a környezetbe, nem érzem mesterkéltnek ezeket.
bakkerman
no,felraktam a titan questet...😄D gondolkozom hnapra egy szabadnapon,csak az a gáz,ma is azon voltam,csak ma Batman:AA volt a téma,meg persze FM 😄

zorrobomber
ez alatt mit értesz? alap gta4 vége fele van emlékeim szerint egy motorcsónakos rész, aztán helikopter. na nekem addig tartott a karrierem.

robotnyk
más szint.
w77d
GTA-nál a helikopterezést nagyon rühelltem én is, fõleg a Gay Tony-nál... kövessem helivel az autót a felhõkarcolók között úgy, hogy lefelé nézek.. aztán persze hozzáértem a házhoz, rotor elpattan és máris ott ülünk Tony-val egy összeroncsolódott heliben jobb esetben valamelyik utcán, de az is elhet hogy a kikötõ alján...

Azt egyhuzamban, egy karakterrel sem fogod szvsz . 😄 Morrowind az a játék, amire azt mondom, hogy még mindig nem láttam a ''krémjét''.
Viszont az Obliviont nem rég kezdtem újra kb 80 óra körül járhatok, fõsztori felénél tartok (nem fogom végigvinni egy ideig) Shivering Isles, Knights of the Nine,Dark Brotherhood,Thieves Guild,Aréna,Fighters guild (brr) és Mages guild teljesítve.Dungeonokba járkálok és titkokat keresek.btw 30-as szint, rouge karakter és full amber setet váltogatom folyton a black hand ruhával.(Igazából tök mindegy, 6x damage és a fullos sneak miatt nem számít).Moddolni még csak most fogok 😎.

bakkerman
na igen...GTA IV ezen a téren sok vérnyomás problémát okozott nekem

Sir Quno Jedi
Jah olyannal nem szokott problémám lenni, annál inkább a helikopterek irányításával (PC-n botrány), de az itt csak nem lesz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

robotnyk
közvetlenül? semmi. de elõfordult olyan, hogy gta4ben vagy kicsúsztam az idõlimitbõl, vagy siettem és lekaszáltak. és csak elvétve volt healthpack, és ha elbasztam, kezdhettem az egészet az elejérõl, kezdve az odaúttal.
Sir Quno Jedi
Idõre menéshez mi köze a regennek, meg a potiknak?!?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

robotnyk
tökmindegy, van health regen, "potion" és checkpointok küldetések közben.
Tinman
Köszönöm <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ok nem akarok beleköpni a levesébe

ha kiderült írj privátot és megadom hova kell küldeni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Sir Quno Jedi
Ajánlom is nekik, meg idõre menõ küldik se legyenek, mer az a másik amitõl agyhúgykövet kapok.

Tinman
Rendben... 2 nap múlva akkor kiderül.

Már 1x jártam így a Galaxissal, de ott én voltam a hülye, mert 2x ment a kosárba. Azt a visszaigazoló levélen láttam is, de most nem ez a helyzet :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
LOL és tényleg ^^

Mondjuk külön order number is volt hozzá, nem értem miért... egyszerre lett rendelve.

ha zónak nem kell érdekel

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

bakkerman
én sem vagyok olyan nagy akhívment vadász,alapból nem vagyok idõmilliomos,de ha egy játékba "beleszeretek",és magával szippant,akkor azt igyekszem kivesézni

robotnyk
nincsenek versenyek.
robotnyk
az a különbség, hogy a fable 3at már akkor mondták, hogy tavasszal jön, mielõtt kijött xboxra. ez hol bizonyíték bármire?
Sir Quno Jedi
Fable gyorsan kivégezhetõ, de kell, RDR-t meg meglátjuk. Engem csak a fõsztori, meg a mellékküldik érdekelnek benne, semmit sem vagyok hajlandó összegyûjtögetni (ja és a racing game-k sem izgatnak, GAT4-ben is rühelltem és igyekeztem kihagyni).

bakkerman
hát,ha ez a két gém tényleg jön PC-re,akkor garantált a szórakozás már erre az évre. GTA IV-be õsszel tettem bele olyan 50-60 órát,de az RDR-be szerintem a dupláját is lazán beletenném,persze egy eredeti példányon. Fable meg külön kategória a PC játékok terén,az 1 a mai napig top 5-ben van RPG-k terén,olyanokkal mint a Dragon Age,és a Witcher

Természetesen semmi sem szentírás, amit õk vagy én mondok (senki nem mindenható ugyebár)!

De azért játékújságírói szakmában szerintem ilyen információt simán be lehet szerezni (meg amúgy is részegek voltak állításuk szerint, szóval kibukhat ilyenkor ilyesmi az emberbõl)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Meglássuk a vak is azt mondta!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tavaszra saccolom (más is egyébként)!

Itt a videó, ami szerint lesz idén Pc-re Red Dead Redemption

Nem mérvadó az Amazon, csak ilyen dolgokkal csak úgy poénból nem szoktak dobálózni, lásd Dragon Age Origins Ultimat Edition (gamersgate-n kirakták, hogy elõrendelhetõ, majd levették, ezután 1 hónappal bejelentették, hogy tényleg lesz)!

Ha nekem nem hiszel, akkor itt a bizonyíték!

bakkerman
akkor tényleg õk baszták el :S

Sir Quno Jedi
nem szögletes a zárójel!

Tinman
"Dear Mr Steammelegítõ,

Your Order Number(s):
nemfontos

Qty Description
1 Command & Conquer: The First Decade
1 Just Cause 2
1 Kane & Lynch 2: Dog Days Limited Edition
1 Hitman: Ultimate Contract (PC Games) "

Húje' gém!

zorrobomber
Jaja 😄
Viszont azért még tényleg csak ennyi az álláspontom hogy kíváncsi vagyok rá, mert bár nem játszottam vele, de pl. a Sims Castaway-t eléggé lehúzták és szinopszis alapján az is lehetett volna érdekes.

bakkerman
nem irigyellek...az nem lehet,hogy véletlenül te nyomtál rá plusz egyet a quantity-nél? :S

Tinman
Képek a felesleges darabról:

Nem ingyen, sajnos annyira nem megy jól :-/

Azon az áron amennyiért kaptam + 390 Ft-os ajánlott díj.

Tehát kb. (9.99 GBP) ~3150 Ft + 390 Ft.

Este a többi érkezésrõl is teszek.

Külön gém!

És én fertõztelek meg vele <#nevetes1>! Büszke vagyok magamra!

Lehet eretnek vagyok, de a Skyrim bejelentése óta nekem az Oblivion okafogyottá vált. Skyrim minden lesz reményeim szerint, ami az Oblivion volt, sõt még sokkal több is!

tototto
remélem ezzel EAt nem juttattam csõdbe <#idiota>

tototto
dead space topic #3511

robotnyk
mert az, hogy az amazonon mit tesznek ki, akkor ezek szerint mérvadó. nincs több kérdésem. btw, múltkor még 2011 tavasz volt.
Ha jóban vagy (elõfordulhat ez amerikai és magyar között is)valakivel elõfordul, hogy megoszt veled olyan információt is, amit nem szabadna... (pontos dátumot Mazur sem említett csak azt, hogy idén (2011)!
Szóval optimizmus!

Fable 3 Amazon szerint Február 28-án jön pc-re és mégsem volt még hivatalos megjelenési dátumról bejelentés, csak annyit kaptunk, hogy hamarosan! Szóval ez az érved sem mérvadó!

Éppen a múlt héten licitáltam egyre (oka van, hogy miért jóval a lejárta elõtt), 2 nap múlva kiderül, hogy megnyertem-e. Ha nem, akkor érdekel.
Carlos
énis.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Nem ingyen - azon az áron, amin megvette a saját példányát. Én így értelmeztem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hálás vagyok, köszönöm, és drukkolok akkor, hogy végig is játszd 😊
Apropó: a Fallout 3 GOTY+CE-d elkelt?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.