Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Habár átimportálhatod a karaktered de nem egybõl a kiegészitövel kezdesz !
A TQ Immortal Throneba bele van olvasztva az alapjáték és Typhon legyözése után már kezdödik is a kiegészitõ !
Mivel az Immortal Throne is tartalmazza az alapjátékot csak összesüritve 3 fejezetbe ! +1 fejezet a kiegészitõ az alvilág de az is nagyon hosszú rész !
Az egyik buildemet én is csúnyán elszúrtam az egy Paladin volt de amint a kieghez értem egyszerûen lehetetlen volt tovább jutni !
Igy kárba veszett 72 óra de tanultam belöle !
Igy a másik karim egy Spellbreaker volt és ezzel sikerült végigvinni a teljes Titan Quest Goldot ! Ami 100 óra volt !
a hangulata eléggé Dog Days-es
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha egyszer belekezdesz nincs az az Isten hogy letudd majd rakni a játékot ! Nem hiába van benne közel lassan 200 órám ! xD
Meg egyébként sokszor látom hogy még hajnali 2-3 óra fele is nyomatják a TQ IT-t ! Mert egyszerüen letehetetlen !
Amugy egy jó tanács a Titan Quest alapot felejtsd el mintha nem is létezne helyette inkább rakd fel a TQ Immortal throne-t sokkal jobban jársz ! Ugyanaz mint az alap játék csak benne a kieg is !
Rengeteg bonus van a TQ IT-ben ami az alap játékban nincs !
(XP bonus Artifact árus Caravan árus ujabb mapok ujabb monsterek tárgyak cuccok settek stb..)
Viszont az Obliviont nem rég kezdtem újra kb 80 óra körül járhatok, fõsztori felénél tartok (nem fogom végigvinni egy ideig) Shivering Isles, Knights of the Nine,Dark Brotherhood,Thieves Guild,Aréna,Fighters guild (brr) és Mages guild teljesítve.Dungeonokba járkálok és titkokat keresek.btw 30-as szint, rouge karakter és full amber setet váltogatom folyton a black hand ruhával.(Igazából tök mindegy, 6x damage és a fullos sneak miatt nem számít).Moddolni még csak most fogok 😎.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ha kiderült írj privátot és megadom hova kell küldeni
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Már 1x jártam így a Galaxissal, de ott én voltam a hülye, mert 2x ment a kosárba. Azt a visszaigazoló levélen láttam is, de most nem ez a helyzet :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondjuk külön order number is volt hozzá, nem értem miért... egyszerre lett rendelve.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
De azért játékújságírói szakmában szerintem ilyen információt simán be lehet szerezni (meg amúgy is részegek voltak állításuk szerint, szóval kibukhat ilyenkor ilyesmi az emberbõl)!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Itt a videó, ami szerint lesz idén Pc-re Red Dead Redemption
Nem mérvadó az Amazon, csak ilyen dolgokkal csak úgy poénból nem szoktak dobálózni, lásd Dragon Age Origins Ultimat Edition (gamersgate-n kirakták, hogy elõrendelhetõ, majd levették, ezután 1 hónappal bejelentették, hogy tényleg lesz)!
Ha nekem nem hiszel, akkor itt a bizonyíték!
Your Order Number(s):
nemfontos
Qty Description
1 Command & Conquer: The First Decade
1 Just Cause 2
1 Kane & Lynch 2: Dog Days Limited Edition
1 Hitman: Ultimate Contract (PC Games) "
Húje' gém!
Viszont azért még tényleg csak ennyi az álláspontom hogy kíváncsi vagyok rá, mert bár nem játszottam vele, de pl. a Sims Castaway-t eléggé lehúzták és szinopszis alapján az is lehetett volna érdekes.
Nem ingyen, sajnos annyira nem megy jól :-/
Azon az áron amennyiért kaptam + 390 Ft-os ajánlott díj.
Tehát kb. (9.99 GBP) ~3150 Ft + 390 Ft.
Este a többi érkezésrõl is teszek.
Szóval optimizmus!
Fable 3 Amazon szerint Február 28-án jön pc-re és mégsem volt még hivatalos megjelenési dátumról bejelentés, csak annyit kaptunk, hogy hamarosan! Szóval ez az érved sem mérvadó!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.