Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
fülest fel, játék

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
Itt annyi van hogy van vagy 5 slot a kari alatt, a qwerasdf gombokkal tudsz betöltögetni element-eket(pl. tûz, víz, villám stb.) és betöltés után elsütöd egérgombokkal, de van trigger is, pl ha shift jobb gombot nyomsz akkor területre fog hatni. Nem tûnik egyszerûnek a rendszer, de ezért lesz vicces vszleg. Ha pl. vízbe mászol vizes lesz a figura és ha utána elsütsz egy villám varázslatot, az nos, nem lesz jó. Elõször tûzzel meg kell szárítanod magad. Ha elsütsz egy villám+arcane kombót, akkor villámsugárt fogsz kilövellni. Ha a társad is csatlakozik akkor dupla akkora erõs lesz a sugár, de ha más elembõl készít sugárt, és azt csatlakoztatja a tiédhez annak szopó a vége. Ilyesmi lesz, este aktiválódik.

Tinman
70 órát toltál a New Vegasba -írtad. Végig is vitted ennyi idõ alatt vagy csak egy ideig vitted?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Extremly off:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Durvára kell már az a rohadt ajtó, mert ha párom fõzicskél valamit mindig bejön a konyhából az illat, ami nem mindig illat, hanem szag :-/
Ráadásul a hangszigetelõ tulajdonsága is duplanulla... 3 szobával arréb meggyújtasz egy gyufát simán hallani.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Elárulom, nem az a 10/10 AAA+++ játék, amit annak mondanak MÁSOK.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
:-DDDDDD

Ja-ja a sok plazmátó' <#idiota>

Totti5
Pedig ez világít is!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Reggel teszteltem a demót, és hát jó. Ki kell próbálni. Elsõsorban co-op módban.

Carlos
Karcos Batarang 4 prezident! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Hmmm... ez olyan, mint a... phu... elfelejtettem a nevét :-/

Varázslatok kellett minden pálya elején bepakolni és ilyen kelta mondakör szerûségben játszódott. PC-n toltam végig, van már vagy 10 éve.

Nem igaz, hogy nem jut eszembe :-((

<#help>

grebber
Nem vennék Dead Space 2 CE-t,mert mi van akkor ha a mûanyag "játékszer" ugyanolyan fos KARCOS mint Batman batarangja!<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Carlos
Az az igazság, hogy engem mostanában jobban lekötnek a nem AAA-s játékok, mint az agyon hype-olt csilivili szarok.
Azok csak szépek, de uncsik.

Plö a Plants vs zombies-zal egy csomót játszottam, a facebook-os játékokkal is tök jól elvagyok. A legutóbbi AAA -s játék a legújabb NFS volt. Kábé 1 órát foglalkoztam vele és meguntam.

p.s.:
Diablo 3 CE viszont 0 napos lesz, és a Fallout New Vegas-ba is beletoltam vagy 70 órát.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jajj de cuki... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
Jó, akkor neked peregjenek flesjátékok, meg az aknakeresõ+passziánsz, nekem 8! 😄

Tinman
Pedig ez TPS-SCI-FI-HORROR.
Bitangjó!!!

Vegye már meg valaki a CE-t, hadd lássam, hogy mennyire felesleges érte egy fillért is kiadni <#idiota>

Carlos
Nem igazán hallottam még errõl a játékról... <#zavart1>
Sose szerettem annyira az FPS és TPS mûfajt.

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Miért kell feltétlen AAA+++-nak lennie minden címnek? Vegyen beltéri ajtót meg mellé egy Magicka-t 😊

Sir Quno Jedi
Élj úgy, hogy ha lepereg elõtted az életed filmje, minél több 10/10 AAA+++ végigjátszás legyen benne!!!

Sir Quno Jedi
a beltéri ajtó élvezeti értéke <<<< Dead Space 2 CE párórás borzongás + ajándéktárgyak birtoklása, taperolása, álmodás a játékról (elélvezés)

Tinman
Szemét! <#rinya>

artschi
<#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Sir Quno Jedi
Dead Space 2 CE-t KELL vegyél, Dead Space 2 CE-t KELL vegyél, Dead Space 2 CE-t KELL vegyél, Dead Space 2 CE-t KELL vegyél, Dead Space 2 CE-t KELL vegyél, Dead Space 2 CE-t KELL vegyél, Dead Space 2 CE-t KELL vegyél, Dead Space 2 CE-t KELL vegyél, Dead Space 2 CE-t KELL vegyél, Dead Space 2 CE-t KELL vegyél, Dead Space 2 CE-t KELL vegyél, Dead Space 2 CE-t KELL vegyél, Dead Space 2 CE-t KELL vegyél... NEM kell ajtó!

Tinman
WTF?

Nem játszottál az elsõ résszel?

Az alap fegyó, a plazmavágó.

Tinman
Beltéri ajtót kell vennem, beltéri ajtót kell vennem, beltéri ajtót kell vennem, muszáj, muszáj, muszáj <#szomoru1>

Carlos
és mi az a kütyü?

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Dead Space 2 CE

Ha nem jelenne meg a kép DS2 CE

Bár ennyi pénzért odaszúrhatnák mellé az elsõ részt is 😞

Next PC upgrade: 2022

The Protector
A linkelt videón végén mondja a csávó h multiplatform és sorolja hohy,xboxtríszixtí,piesztrí and pící.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bakkerman
katt

a dobozok közt ott van középen a PC-s

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a sok RPG rajongó között én inkább a rövidebb FPS-eket kedvelem(MOH,COD stb.)gyerek mellett hosszú játékokra nincs idõ😊)Most a Metro 2033-at nyomom,nekem az utóbbi idõk leghangulatosabb FPS-e.
Az Oblivion különösen vicces történettel rendelkezik. Tescoban vettem, 12k-ról el volt árazva 4k-ra. Nem hittem el, elvittem vonalkód leolvasóhoz, de télleg 4k volt. Volt is anno Oblivion fórumban hír, h akit érdekel, Tescozzon minél elõbb, mert elbacták az árát. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Bocs! Hülye kérdés<#zavart2>! Hiába ilyenkor már nem fog úgy az agy! Ha szabad tudni mennyiért adod? Akár jöhet privátba is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És el is szándékozod adni, mert lehet érdekelne!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na itt fejeztem be veled ezt a beszélgetést! Én úgy hallottam ez a 2 játék a lentebb leírtakkor fog jönni. Vagy jön, vagy nem! Mint már mondtam nem vagyok jövõbe látó, csak következtetek (az egyébként egyértelmû jelekbõl)...

DarkSl4yer
Vajon a Goty kiadás is szlovák?
Mert ha nem jön össze a Zavvi akkor be kéne próbálni a Goty-t abban végülis benne van az összes DLC<#smile>
Supergamernél rendeltem ugyanilyen kiadást, csak a kézikönyv meg a doboz hátulja szlovák, de hol érdekel engem, mindent láttam már benne.

DarkSl4yer
Hát kb másfél hónapja berendeltem a Zavviról de még mindig "processing"...
Anno a Transformers WfC-al jártam igy ,h 2 hónapig küldözgették az email-eket ,h folyamatban van aztán közölték,h nem tudnak szerezni.Nájsz...<#gonosz3>
Ha megint igy alakul akkor beszélhetünk a dologról.<#eljen>
McFrost
Nekem van egy eladó, csak angol mindene és használt.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

DarkSl4yer
O bazz,az Oblivion-od teccetõs,nem is tom mióta vadászok egy ilyenre.
Valaki nem tudja lehet még valahol kapni abban a kiadásban?

7végi termés:

-Pop:T2T
-FarCry
-TR:Underworld
+ma jött meg a Pure az amazonról.

Amit még várok,h megjöjjön:

-Bionic Commando
-Kane&Lynch
-Infernal
-Painkiller Black Edition

Pedig megfogadtam,h idén nem veszek semmit...háát eddig tartott...<#idiota>
mit jelent ez? csak nem pc re is jön ? csak azért mert sehol nem látom hogy támogatva lenne a pöcök
artschi
megtaláltam korábban, köszi 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Tinman
Ezek jöttek még Hitman mellett... ezek csak 1 példányban <#zavart2>

robotnyk
nem.
Tinman
Igen, ha nem tudják valamiért küldeni, ennek 2 oka lehet:

1. Nincs elég pénz a kártyádon. De errõl email értesítést kapsz.
2. Nincs raktáron a cucc. Errõl is min. hetente küldenek 1 levelet.

a trukrájm is konzol exkluziv lesz?
Na a minap nem lett jó a kép, most már elvileg süti. Nekem ezek vannak meg.

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Husimoto
Üdv.

Az lehetséges, hogy a zavvitól január 14-én rendeltem és még mindig nem terhelték meg a számlámat?

bakkerman
hétvégén már tolható lesz szerintem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

The Protector
nagyon várós nálam.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

wesker24
Ha külön játszasz csak az alap játékkal akkor a kiegben igyis ugyis ujra kell kezdened az egészet az elejérõl !
zorrobomber
oks, thx!