Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Durvára kell már az a rohadt ajtó, mert ha párom fõzicskél valamit mindig bejön a konyhából az illat, ami nem mindig illat, hanem szag :-/
Ráadásul a hangszigetelõ tulajdonsága is duplanulla... 3 szobával arréb meggyújtasz egy gyufát simán hallani.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ja-ja a sok plazmátó' <#idiota>#idiota>
Varázslatok kellett minden pálya elején bepakolni és ilyen kelta mondakör szerûségben játszódott. PC-n toltam végig, van már vagy 10 éve.
Nem igaz, hogy nem jut eszembe :-((
<#help>#help>
Next PC upgrade: 2022
Azok csak szépek, de uncsik.
Plö a Plants vs zombies-zal egy csomót játszottam, a facebook-os játékokkal is tök jól elvagyok. A legutóbbi AAA -s játék a legújabb NFS volt. Kábé 1 órát foglalkoztam vele és meguntam.
p.s.:
Diablo 3 CE viszont 0 napos lesz, és a Fallout New Vegas-ba is beletoltam vagy 70 órát.
Þór vígi þessi rúnar
Bitangjó!!!
Vegye már meg valaki a CE-t, hadd lássam, hogy mennyire felesleges érte egy fillért is kiadni <#idiota>#idiota>
Sose szerettem annyira az FPS és TPS mûfajt.
Þór vígi þessi rúnar
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Nem játszottál az elsõ résszel?
Az alap fegyó, a plazmavágó.
Ha nem jelenne meg a kép DS2 CE
Bár ennyi pénzért odaszúrhatnák mellé az elsõ részt is 😞
Next PC upgrade: 2022
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mert ha nem jön össze a Zavvi akkor be kéne próbálni a Goty-t abban végülis benne van az összes DLC<#smile>#smile>
Anno a Transformers WfC-al jártam igy ,h 2 hónapig küldözgették az email-eket ,h folyamatban van aztán közölték,h nem tudnak szerezni.Nájsz...<#gonosz3>#gonosz3>
Ha megint igy alakul akkor beszélhetünk a dologról.<#eljen>#eljen>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Valaki nem tudja lehet még valahol kapni abban a kiadásban?
7végi termés:
-Pop:T2T
-FarCry
-TR:Underworld
+ma jött meg a Pure az amazonról.
Amit még várok,h megjöjjön:
-Bionic Commando
-Kane&Lynch
-Infernal
-Painkiller Black Edition
Pedig megfogadtam,h idén nem veszek semmit...háát eddig tartott...<#idiota>#idiota>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

1. Nincs elég pénz a kártyádon. De errõl email értesítést kapsz.
2. Nincs raktáron a cucc. Errõl is min. hetente küldenek 1 levelet.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Az lehetséges, hogy a zavvitól január 14-én rendeltem és még mindig nem terhelték meg a számlámat?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?