Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is jól hangzott, amíg nem játszottam vele! Asszem most hónapokig kerülni fogom a játékot!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Huhuu, ez jol hangzik. A dark omenre emlekeztet, ejj de imadtam...

Gigabyte ati 5770 Soc-ot nagyon tudom ajánlani! Nagyon nem egy ökör ára (40k-ból simán kijösz). Elegendõ teljesítmény (minden fut maxon).

Nulla zajszint még terhelés alatt sincs hangja. Eddig semmi problémám nem volt vele (7 hónapja van meg)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Nekem ebbõl a felsõ kettõ nincs meg 😄

Daell Drow
Szep gyujtemeny, a starcraf2 guide-ban milyen leirasok vannak?

En mult szerdan rendelt cuccaim még nem erkeztek meg.
Daell Drow
Nekem GEIL van mar 2.5 eve, 4x1gb ddr2 1066. En is tudok meselni hogy milyen megbizhato.<#ravasz1>
arty
szép pakk <#eljen>

de... bio2-höz minek guide?!?! mit lehet arról 100(?) oldalon át írni? (vagy mekkora egy ilyen guide? végülis mind1, 10 oldalt se lehet vele szvsz kitölteni, annyira faék a játék)

Forza.

arty
dehogy százas egy jo vga. én a pont a feléért vettem a ph!-n 6870-est, általában simán hozza egy 4870x2 sebességét (kivéve ahol kiemelkedõen jó a CF szupport - de van ahol ugye pont sz*r a CF)

én amugy a GEIL ramjaidra tippelnék - asszem errõl a márkáról sokan, sokat tudnának mesélni - sqj ittvagy? 😄D

Forza.

Sajnos ez mindig így szokott lenni! Megbízható Szervízt javaslok!

Legutóbbi bevásárlás eredménye:

Meglepõdtem, hogy most egy hét alatt ideért Game-rõl a cucc. Eddig ez rendszerint 2-3 hetet vett igénybe.

Sajnos a Starcraft guide fedelének a sarka nagyon picit megtört, de szerencsére ennyi. Ez gondolom amiatt történt, hogy a buborékos boríték sarka föl volt szakadva :S A Magyar Posta viszont korrekt volt, hagytak egy értesítést, hogy sajnálják, így érkezett külföldrõl, de a csomagolást megerõsítették és beletették az egész csomagot egy zacsiba, az értesítõvel együtt. <#eljen>

w77d
nincs, december végén lejárt...

Végére értem az egyik legfrusztrálóbb játéknak, amivel VALAHA Játszottam!

Ez a játék a King Arthur the Roleplaying Wargame.
Ez a játék hihetetlenül nehéz, olyan szintû kihívást állít az ember elé, amit nem is tudom milyen szinten lehet megcsinálni (biztos meg lehet csinálni, de nagyon sok idõ és eszméletlen ideg árán).

Többszöri nekikezdés után most elhatároztam, hogy végigviszem. Sokkal tovább bírtam idegileg mint legutóbb (a játék végéig), de ott elkövettem egy hibát, amit már nem volt kedvem korrigálni, így elkövettem egy olyan dolgot, amit SOHA nem tettem még játékban... csalással vittem végig a játékot.

Egyszerûen az egész játéknak az a hibája, hogy olyan kihívások elé állít, amit normális, szórakozós játékkal NEM tudsz megcsinálni (van 1-3 sereged, aminek tagjai xp-t szereznek és fejlõdnek, de ha elvesztesz egy két egységet, akkor alacsony szintrõl indíthatsz új egységet). Az emberveszteség némely csatánál ELkerülhetetlen, így folyamatos frusztrációt okoz a játék!

Folyamatosan idõbeli rohanásra vagy késztetve ráadásul, így még kényelmesen megerõsödni sincs idõ, aminek amúgy sem lenne értelme, mert a játék végén már max szintû seregeket kapsz körönként a pofádba, akik lerombolják a gazdaságod, így képtelen vagy toppon tartani a seregeidet (egyébként amúgy sem lenne idõ rá, hogy elég gyorsan maxra toborozz).

Emellett még ha ki tudnál taktikázni 1-1 csatát, akkor jön a varázslati rendszer (rátol egy magas varázslatot 1 egységre az rövid idõn belül elhal) és ismét visszaugrunk a fentebb felsorolt lehetetlen feladatokhoz.

Ellenben a questek (szöveges küldetések, nagyon jól megírva, a rá küldött hõs képességeinek megfelelõen, skilleknek megfelel megoldható) nagyon jók, nagyon szórakoztatóak.

+ A Saxon DLC-t próbáltam, ott már sandbox játékmenet van, ami SOKKAL szórakoztatóbb, mint az idegbeteg alapjáték!!

Összességében csak Mazochistáknak ajánlom ezt a játékot! Ha normális RTS-el akartok játszani ebben a kategóriában, akkor játszatok valamelyik Total War játékkal, ami klasszisokkal megbocsátóbb (amúgy ott is elverhetnek, csak nem így a semmibõl elõteremõ ellenfelekkel)

Garancia már nincs rá?

giorgio81
ezek szerint a GOTY szlovák borítós, kézikönyves?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Nem értek annyira hozzá, hogy lehetséges-e, hogy a memóriával van a gubanc. Erre csak azt tudom mondani, hogy futtass le egy memtest-et. Amúgy még esetleg az se kizárt, hogy az alaplappal van gond, ha kinyírja a memória modulokat.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

w77d
gyerekek memória nem okozhat ilyet? Régen párszor ennél az alaplapnál elõfordult, hogy kicsinált memóriákat. Lehet megint haldoklik a memóriám?

Daell Drow
Esetleg elote probald ki kolcson VGA-val, jogy akkor mit mutat. Ha akkor sem jo marad a tap vagy a szerviz.
De olyan helyre ad be ahol értenek is hozzá! Az öcsém még anno beadta egy helyre, ahol még annyira se értettek hozzá mint egy mezei felhasználó. Rendesen ott ültek rajta napokig, és nem tudták eldönteni hogy mi a baja.<#rolleyes> Pedig nem egy fusi szerviz volt.

w77d
legegyszerûbb, ha beadom egy szervízbe... de ez legközelebb csütrtök + még amit ott rajta ülnek.. asszem a héten már nincs gamelés 😄

Még mindég nem biztos hogy a vga-val van a baj. Lehet a táp is (esetleg már nem bírja a nagyobb terhelést). Az volna a legjobb ha tudnál valahonnan kölcsönbe egy másik tápot szerezni. Mert ha úgy le tudnád tesztelni akkor kiderülne, hogy a táp, vagy a vga a ludas.

w77d
most akkor dobhatom kukába a VGA-mat?? egy ilyen szintû új kari alsó hangon egy 100-as, ami most rohadtul nincs betervezve...

IMYke2.0.0.0
VGA... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
nna kicseréltem az alaplapi elemet, probléma maradt. frissítettem drivert, probléma maradt... tanácstalan vagyok mi az agyfasz. elõbb egy 10 percet tudtam L4D2-zni, aztán ugyanúgy kiakadt, de benchmark progikat nem tudok elindítani... Ilyenkor kifagy szép sötét képernyõvel (néha picit hálós fekete képernyõ), majd indíthatom újra a gépet. Újraindításnál áramtalanítja magát automatice, majd újraindul és ahogy nézem szépen elfelejt mindent. Nem rinyál mindig, hogy menjek biosba, hanem csak szimplán úgy felejt el dolgokat, hogy pl itt a fórumra eddig bejelentkezve tartott, most nem, mintha minden indítás után másik géppel próbálnék csatlakozni... rendes win használat+ zenehalgatás + filmnézés közben semmi, csak ha játszani akarok... az agyfasz kerülget

Tinman
Szlovák kézikönyv és borító rulzik!

De értem, segítõ szándék --->10/10 <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Magyar használt piacon csak sima Oblivion-t találtam. S az angol eBay-en is maximum Oblivion Collector's Edition van.

Ha a szlovák illetõségû Supergamer-rel mersz próbálkozni, akkor a link mögött megtalálod a GOTY-t is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
wedge31
Hazudik, mert én is megvettem és telepitéskor csak angol és francia nyelvet ajánlott fel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

giorgio81
Most én is egy Oblivion GOTY-t keresek, ha valaki lát jó áron linkelje pls.
Imyke rád különösen számítok, te mindig megtalálod a jóságokat

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

davidka003
Egyik torrent fórumról:

"jó hír gyerekek megvettem a Dead Space 2-t és van magyar felirat úgyhogy lehet örülni"

Ez érdekes ha igaz, úgy tudtam nem magyar lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
10/10 hozzászólás! <#taps>

Szerk.:
Minden elolvasva - drukkolok w77d, s amúgy én is ebben sorrendben gyanakodnék: alaplap, VGA, ringyóz(z).
Megyek vissza Wasteland-be.

Én ilyen infót sehol nem találok! Honnan veszed, hogy Jan. 28-án jelenik meg?

LOL Részlet az Egy Gamer Haldoklása címû mûbõl! <#eljen>
És a B kategóriás játékok kedvelõivel mi lesz? <#nevetes1>

Persze lehet még táp is (rossz feszültségkezelés, ingadozás), alaplap-hiba (north-bridge vagy south-bridge túlhevül, és hibák generálódnak, tranzisztor hiba), vidkártya-hiba (szintén túlhevül, rossz a hûtés, esetleg elpukkant egy tranzisztor rajta - bár ennek kissé ellentmond a floppy felismerés)...
😊

Alaplap-probléma. Bios defaultra állt vissza, és a videokártya memóriakezelése, a központi memóriakezelés, proci órajel-feszültség, stb. nem megfelelõ a konfigodnak. Nézd át a bios-t, alaposan. Ha mentés után úgy néz ki, hogy mégsem mentette el a bios a beállításokat, akkor alaplapi elemcsere.
De mindez elõtt resetelheted is a bios-t (alaplapi leírásban jelölve van, melyik jumper az).

Carlos
akkor ott már komisz dolgok történnek. 😄

Þór vígi þessi rúnar

w77d
azanyád milyen kékhalált produkált elõbb a gépem XXXXXD

w77d
egy ilyen alaplapi elem kb mennyi idõt bír ki??

Daell Drow
Ez szerintem is lehet bios, vagy akar az elem merulese. Ami miatt vissza all defaultra es berakja pl a floppy-t stb. Szed szet, nezd at, elemet ellenorizd, stb.
Ez viszont a bios sara. Az is lehet hogy azzal van a gond. Nekem egy új alaplap vásárlása után írta ezt ki, és azért mert be volt kapcsolva a biosban. Ha olyan alaplapod van amiben van dupla bios, akkor próbáld meg kikapcsolt állapotban kivenni az elemet (vagy 5 percig nem visszatéve), és indítsd úgy újra a gépet, miután visszatetted. Egy próbát megér.

zorrobomber
véletlenül belerúgtál egy floppy meghajtót a gépbe 😄

bakkerman
na azt nem tudom 😮 :S

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

w77d
elég kicsi a számítógép szoba lehet belerugtam... de akkor egy eddig nem látszódó és nem létezõ A meghajtó miért jelent meg???

bakkerman
ezt videókártya csinálja,lehet kilazult valami,vagy driver hiba. nem rúgtál bele véletlenül a gépházba? vagy nem ütközött neki valami? nekem egyszer volt ilyen még a régi gépemben

w77d
gyakorlatilag odáig jut el a gép, hogy ahol nem kell mozgó grafikus felületet használni (logo, kiírások) addig pöpec, na de amint beérsz akármelyik game menüjébe akkor megáll.... újraindításnál meg kéri, hogy a biost állítsam defaultra. Na de hogy az azon is volt, meg arra is rakom mindig, de ugyanúgy baja van... nagyon remélem nem a videokártya vagy memória halt be...

w77d
neeeeeeeeee erre most annyira nincs idõm, csak egy picit gamelni szeretnék 😞(( most ráeresztettem egy vírusirtót hátha, aztán megpróbálom újrahúzni a videokártya drivert a végén.. hajnali 2kor még lófasz baja nem volt...

bakkerman
winfos reinstall

w77d
gyerekek valami szar van a gépemmel... akármilyen gamet indítanék azonnal megszûnik bármit is csinálni a gép, most meg ráadásul felismert egy hajlékonylemez meghajtót, amin csak azért lepõdtem emg, hogy floppy meghajtó NINCS a gépemben...

Sir Quno Jedi
Murva okosak vagytok ám. Ezér írtam, hogy 10/10 AAA+++, de írhattam volna még pár ilyen jóságot. Természetesen bele lehet kötni ebbe is, mint mindenbe, de kb. leszarom, találjatok ki jobbat ti! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Carlos
Végigjátszottam.

Jedi: Az AAA nem a 10/10-et jelenti. Csak elárulom!

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Jónak tûnik... kicsit tényleg hasonlít arra a nem emlékszem mire, amivel pedig heteket elvoltam. Lesz ez még 4.99 Euro is a mostani 9.99 helyett, majd akkor rámegyek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.