Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nulla zajszint még terhelés alatt sincs hangja. Eddig semmi problémám nem volt vele (7 hónapja van meg)!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
En mult szerdan rendelt cuccaim még nem erkeztek meg.
de... bio2-höz minek guide?!?! mit lehet arról 100(?) oldalon át írni? (vagy mekkora egy ilyen guide? végülis mind1, 10 oldalt se lehet vele szvsz kitölteni, annyira faék a játék)
Forza.
én amugy a GEIL ramjaidra tippelnék - asszem errõl a márkáról sokan, sokat tudnának mesélni - sqj ittvagy? 😄D
Forza.
Meglepõdtem, hogy most egy hét alatt ideért Game-rõl a cucc. Eddig ez rendszerint 2-3 hetet vett igénybe.
Sajnos a Starcraft guide fedelének a sarka nagyon picit megtört, de szerencsére ennyi. Ez gondolom amiatt történt, hogy a buborékos boríték sarka föl volt szakadva :S A Magyar Posta viszont korrekt volt, hagytak egy értesítést, hogy sajnálják, így érkezett külföldrõl, de a csomagolást megerõsítették és beletették az egész csomagot egy zacsiba, az értesítõvel együtt. <#eljen>#eljen>
Ez a játék a King Arthur the Roleplaying Wargame.
Ez a játék hihetetlenül nehéz, olyan szintû kihívást állít az ember elé, amit nem is tudom milyen szinten lehet megcsinálni (biztos meg lehet csinálni, de nagyon sok idõ és eszméletlen ideg árán).
Többszöri nekikezdés után most elhatároztam, hogy végigviszem. Sokkal tovább bírtam idegileg mint legutóbb (a játék végéig), de ott elkövettem egy hibát, amit már nem volt kedvem korrigálni, így elkövettem egy olyan dolgot, amit SOHA nem tettem még játékban... csalással vittem végig a játékot.
Egyszerûen az egész játéknak az a hibája, hogy olyan kihívások elé állít, amit normális, szórakozós játékkal NEM tudsz megcsinálni (van 1-3 sereged, aminek tagjai xp-t szereznek és fejlõdnek, de ha elvesztesz egy két egységet, akkor alacsony szintrõl indíthatsz új egységet). Az emberveszteség némely csatánál ELkerülhetetlen, így folyamatos frusztrációt okoz a játék!
Folyamatosan idõbeli rohanásra vagy késztetve ráadásul, így még kényelmesen megerõsödni sincs idõ, aminek amúgy sem lenne értelme, mert a játék végén már max szintû seregeket kapsz körönként a pofádba, akik lerombolják a gazdaságod, így képtelen vagy toppon tartani a seregeidet (egyébként amúgy sem lenne idõ rá, hogy elég gyorsan maxra toborozz).
Emellett még ha ki tudnál taktikázni 1-1 csatát, akkor jön a varázslati rendszer (rátol egy magas varázslatot 1 egységre az rövid idõn belül elhal) és ismét visszaugrunk a fentebb felsorolt lehetetlen feladatokhoz.
Ellenben a questek (szöveges küldetések, nagyon jól megírva, a rá küldött hõs képességeinek megfelelõen, skilleknek megfelel megoldható) nagyon jók, nagyon szórakoztatóak.
+ A Saxon DLC-t próbáltam, ott már sandbox játékmenet van, ami SOKKAL szórakoztatóbb, mint az idegbeteg alapjáték!!
Összességében csak Mazochistáknak ajánlom ezt a játékot! Ha normális RTS-el akartok játszani ebben a kategóriában, akkor játszatok valamelyik Total War játékkal, ami klasszisokkal megbocsátóbb (amúgy ott is elverhetnek, csak nem így a semmibõl elõteremõ ellenfelekkel)
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De értem, segítõ szándék --->10/10 <#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha a szlovák illetõségû Supergamer-rel mersz próbálkozni, akkor a link mögött megtalálod a GOTY-t is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Þór vígi þessi rúnar
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Imyke rád különösen számítok, te mindig megtalálod a jóságokat
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
"jó hír gyerekek megvettem a Dead Space 2-t és van magyar felirat úgyhogy lehet örülni"
Ez érdekes ha igaz, úgy tudtam nem magyar lesz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szerk.:
Minden elolvasva - drukkolok w77d, s amúgy én is ebben sorrendben gyanakodnék: alaplap, VGA, ringyóz(z).
Megyek vissza Wasteland-be.
És a B kategóriás játékok kedvelõivel mi lesz? <#nevetes1>#nevetes1>
😊
De mindez elõtt resetelheted is a bios-t (alaplapi leírásban jelölve van, melyik jumper az).
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3