Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm. <#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Zorrobomber: de bizony, a Gamestar a játékvilág blikkje (vagy van a blikknél lejjebb?)
Forza.
Ez van oda már kell a GTX 580 vagy 5970 ha valaki max közeli állapotba akar játszani!
Next PC upgrade: 2022
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ATI Radeon HD 4850 - a vkarim, eddig mindent vitt maxon, amúgy nincs olyan nagy monitorom, csak 1280x1024 -ben használom.
De nem is pont ezt a vkarit akartam összehasonlítani, egy jóval drágábbal, csak úgy általánosságba mondtam.
Dead Space 2. unboxing:
http://gamerterminal.web4.hu/
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
VVery Highon egyszerüen lehetetlen volt vele játszani igy maradt a High beállitás !
Ezért is van, hogy szegény pc-s csak reménykedni tud, hogy talán mégiscsak lesz belõle pc-s verzió!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Elsõ bekezdésre meg...: Ennyi erõvel aki egyszer hazudott (szerintem olyan ember nincs a világon, aki életében sohasem hazudott volna) annak már soha többé ne higgyünk!
Csúsztatás, Ferdítés, Hazugság... kell ez ahhoz, hogy fogyjon a lap... kis szenzációhajhászás itt, kis félreértelmezés ott és máris többen veszik!
én azt látom, hogy a pécések hinni akarnak és kész, a konzolosok meg kicsit talán "kárörvendenek"
Forza.
És van egy másik is: A remény hal meg utoljára
Miért kéne bárminek is úgy történnie, mint a múltban (Pc-sek húzása= Konzolok és Konzolos eladások gerjesztése: utóbbi 2-3 év errõl szól: Fable 3, Assassins Creed 2/Brotherhood)?
az durva ... egy esztétikus "magazin"-t persze élmény végiglapozni, de mivel én végigjátszottam a Bio2-t, kissé tanácstalan voltam, vajon mivel lehet ennyi oldalt megtölteni. sc2 még talán oké, sok egység, taktika, stb - bár a balance-t pofozgató pecsek miatt az 1.0-ra irott guide nem biztos, hogy sokat érhet multiban. nade bio2?? mész és lõsz mindenre, ami mozog! térkép van, "gps" van a játékban! 😊
(bio1 minden szempontból ütötte, de tényleg!)
Forza.
Bio 2 Guide: 274 oldalas, jó minõségû papírra nyomtatott, színes könyv, vastag fedõlappal. Ami a tartalmat illeti, olvashatsz benne háttéranyagot a szereplõkrõl, mutánsokról, fegyverekrõl, plazmidokról... nem is sorolom, a játék minden fontos elemérõl van leírás. Természetesen végigjátszás is van benne (elképesztõen részletes, a guide felét ez teszi ki! - de természetesen nem ez alapján fogok játszani), érdekességekkel, térképekkel, ábrákkal, stb. Gyönyörûszép, igényesen szerkesztett guide, telis-tele van artwork-ökkel és Rapture-beli poszterekkel.
Egyébként én is sokat filóztam azon, hogy mi lehet vajon benne! De úgy voltam vele, hogy 3 fontért megveszem és megnézem! Hát nem bántam meg. Öröm kézbe venni és lapozgatni, olvasgatni, nézegetni! Aztán majd egyszer, ha már annyira nem érdekel, vagy meguntam, nem veszem elõ többé, akkor odaadom valakinek, aki értékelni tudja. Ennyi. Addig is, játék közben és azután is szívesen forgatom 😊
De ha mégis, akkor kérem a Legends of Aranna-t 😊
Amúgy fogadnék egy kisebb összegben, hogy idén meglesz PC-re 😛
Gondolom a 20k-s kártyáknak nem olyan jó a hûtése, nem (lehet) olyan jó a teljesítménye, fogyasztása (ez a kártya ha nem játszom, tehát 3d alkalmazást nem használok, felére veszi a fogyasztást!), nem biztos, hogy olyan hosszú életû mint egy drágább (nem annyira tartós alkatrészek) stb.
Ezt én azért választottam, mert teljesítményben elegendõ, fogyasztási megoldásai miatt, nulla hangja van full és alap terhelésen (nekem ez fontos), gyárilag tuningolt és ha minden jól megy még jó pár évig megbízhatóan szolgál majd!
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta