Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Képek jöhetnek - de kérlek, nem full méretben, több megapixelesekként, hanem thumbnailesen , így nem lesz gond az oldal betöltõdése.
Köszönöm. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Csak a PS3hoz mivel azon van Move. WIIs verza HDra húzott kiadása, viszont emellé nem jár a fegyver.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Na megérkezett a Dead Space2 CE-m. Jó vaskos kis doboz bár a Halo Reach CE azért még nagyobb. Majd teszek ki képet ha valaki igényli, csak most még fogva tart a munkahelyem 😊.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

robotnyk
engem a sima sem mozgat, de láttam collectors unboxing videót dead space 2bõl, avoid. max ha az európai PS3 (vagy PC) collectorshoz is ingyen adják az extraction konverziót, akkor érdemes lehet, de amúgy gagyi.
zorrobomber
Amúgy meg ez egy erõsen szubjektív, megalapozatlan véleménynek tûnik. Nyilván írnak olyan játékokról is amik késõbb nem jelennek meg, de nagyrészt csak átvesznek híreket, és nem hasraütésszerûen kitalálják azokat, ellentétben a Blikkel. Nem olvastam az emlegetett cikket, de feltehetõen nem írják azt hogy 1000% hogy megjelenik, hanem azt valószínûleg, ergo a pletykarovatban, az elõzetesek között volt ez. Alapja biztos van, max a kiadó/fejlesztõ/akárki a sok döntéshozó közül a hasára csap és azt mondja hogy nem kell mégsem a PC és nem lesz, ez benne van a pakliban. Ilyenkor én nem a Gamestar-t anyázom, mert tudom hogy abból fõznek amilyük van, amit hallottak. Nem azt mondtam hogy tudományos folyóirat, hanem azt hogy egy fokkal a Blikk felett helyezkedik el. Ha tudod ezt cáfolni nyugodtan tedd meg, kíváncsi lennéj rá.

zorrobomber
Van, a Bors 😊

arty
Azt a világot "elhasználta" az elsõ rész szvsz.

Zorrobomber: de bizony, a Gamestar a játékvilág blikkje (vagy van a blikknél lejjebb?)

Forza.

zorrobomber
Az a baj hogy ez nem így mûködik. Én is azt mondom hogy elhiszem amit a gamestar ír és kijön idén, de ettõl még nem lesz tény a dologból. Várom, idén, ennyi, ha kijött akkor meg örülök. Szvsz teljesen fölösleges is róla vitázni, ha ír róla egy akármilyen újság azt viszont meg kell osztani és vagy igaz lesz vagy nem. Amúgy meg mégsem Blikk szintû újság a Gamestar, akármennyire is T-Roger a becenevük, csak bejutnak olyan helyekre, beszélnek olyan emberekkel akikkel mi nem. Amúgy meg nagyon lutri ilyen dolgokra fogadni, én is fejlesztõcégnél dolgozok, és cégen belül is érdekes téma a határidõk kérdése, nemhogy a kommunikált dátumok.

grebber
GTX 460-al esélytelen a Metro 2033 Very Highon DX11-be nemhogy full HD-be de 1680*1050-hez is.
Ez van oda már kell a GTX 580 vagy 5970 ha valaki max közeli állapotba akar játszani!

Next PC upgrade: 2022

bakkerman
nem igaz,ha a metro 2033-ról beszélünk,akkor kijelethetem,hogy én 1440x900-ban(minden játékot így tolok),minden maxra állítva jól futott,lövöldözésnél se szaggatott,és nem esett le nagyon az fps 😊 az 1920-ról nem tudok nyilatkozni,csak 1440-et bír a moncsim

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ja akkor elõbb tisztázzuk mi a max😊))nálam az 1920x1080 minden extra maxra állitva!mondjuk a metro még a te felbontásodon mindet ultra highra állitva szaggatni fog.ukránok oroszok nem az optimalizált játékokról hiresek😊)))
robotnyk
700 watt az erõs overkill, ha nem übercsúcs konfigot építesz.
Még ezzel a két játékkal nem játszottam, a Stalkert majd kipróbálom, majd megírom hogy megy -e maxon 😊
ATI Radeon HD 4850 - a vkarim, eddig mindent vitt maxon, amúgy nincs olyan nagy monitorom, csak 1280x1024 -ben használom.
De nem is pont ezt a vkarit akartam összehasonlítani, egy jóval drágábbal, csak úgy általánosságba mondtam.

persze vannak annyiért,de én az enermax,corsair, cooler master-ekre(500-700 watt) esküszöm.tápra sosem sajnáltam a pénzt,ezért ilyen problémám nem is volt még.
Dead Space 2. unboxing:
http://gamerterminal.web4.hu/
bakkerman
hardver függõ,nekem a kis 3,1 Ghz-s procimhoz,meg a kis HD4850-hez tökéletes egy 7-8 ezres is,de high tech gépekhez valóban nem szabad olcsót berakni

davidka003
Lol 18-20 alatt. 10-12 körül már bõven vannak jó tápok. FSP tápok sem annyira drágák.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

egy jó táp sem olcsó,azon szoktak sporolni a userek,pedig 18-20 alatt szerintem nem szabad tápot venni.
bakkerman
winreinstall,ha nem szûnik a probléma akkor szervíz,elsõsorban a tápot,és a vga-t nézesd meg,teszteltesd. ha a táp szar,akkor megúsztad,ha a VGA,akkor az nem lesz ócó mulatság

ok,de az a kártya sem 20 ezer forint😊)))
a Manhunt mondjuk nem a fõ játékuk,de az pont két évet késett PC-re😊))
De van egy egyedi, gazdagon megalkotott világa a játéknak, amirõl lehet mit írni, és a végigjátszás sem úgy néz ki, hogy minden oldal tele van screenshottal, és alá van írva, hogy menj és lõj mindenre ami mozog... 😊

wesker24
Na ez igy igaz Nekem Gigabyte Geforce GTX 260-as VGA kari van és csak egyetlen játék nem megy maxon az pedig a Metro 2033 !

VVery Highon egyszerüen lehetetlen volt vele játszani igy maradt a High beállitás !
ez pont igy megy,a City az ebbõl nagyon jól megél.
Én sem azt mondtam, hogy egy gémsztár cikkbõl biztosra vesszük, hogy lesz PC-s RDR... Sokkal inkább a Rockstar eddigi gyakorlata miatt bizakodunk benne, amit most kicsit feltüzelt ez a cikk, és okot adott a kárörvendõ és a bizakodó emberek közti vitára (vagyis inkább civakodásra, egymás "húzására") is...

melyik az a 20 ezer forintos kártya amin minden elmegy maxon?ez egyszerûen nem igaz.Metro 2033,Stalker COP melyik 20 ezres kártyán megy el mindent max-ra téve?
Továbbá: Mindenkinek ismerõs téma a konzol vs pc téma! Ilyen esetekben, azért erõsen kiderül, hogy nem csak a pc-sek gerjesztik az indulatokat... Konzol only megjelenéseknél konzolosok 180%, hogy odadörgölik a szegény szenvedõ pc-s orra alá, hogy.... ráb...tatok, mert úgysem lesz Pc-re!

Ezért is van, hogy szegény pc-s csak reménykedni tud, hogy talán mégiscsak lesz belõle pc-s verzió!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Utolsó mondatod nagyon valós!

Elsõ bekezdésre meg...: Ennyi erõvel aki egyszer hazudott (szerintem olyan ember nincs a világon, aki életében sohasem hazudott volna) annak már soha többé ne higgyünk!

Csúsztatás, Ferdítés, Hazugság... kell ez ahhoz, hogy fogyjon a lap... kis szenzációhajhászás itt, kis félreértelmezés ott és máris többen veszik!

arty
senki nem azt mondta, hogy sose lesz - de nehogymár egy gamestarnak (ami számtalanszor ferditett, hazudott, csusztatott) bárki bármit is elhogyjen, pláne egy ekkora horderejû szivárgást 😊

én azt látom, hogy a pécések hinni akarnak és kész, a konzolosok meg kicsit talán "kárörvendenek"

Forza.

Ismered-e azt a mondást, hogy: A Kivétel erõsíti a szabályt

És van egy másik is: A remény hal meg utoljára

Miért kéne bárminek is úgy történnie, mint a múltban (Pc-sek húzása= Konzolok és Konzolos eladások gerjesztése: utóbbi 2-3 év errõl szól: Fable 3, Assassins Creed 2/Brotherhood)?

arty
274 oldal?? 😮

az durva ... egy esztétikus "magazin"-t persze élmény végiglapozni, de mivel én végigjátszottam a Bio2-t, kissé tanácstalan voltam, vajon mivel lehet ennyi oldalt megtölteni. sc2 még talán oké, sok egység, taktika, stb - bár a balance-t pofozgató pecsek miatt az 1.0-ra irott guide nem biztos, hogy sokat érhet multiban. nade bio2?? mész és lõsz mindenre, ami mozog! térkép van, "gps" van a játékban! 😊

(bio1 minden szempontból ütötte, de tényleg!)

Forza.

Teljes mértékben egyetértek!

Jó, én sem veszem kp-nak, de erõsen reménykedem benne... Ugyanúgy találgatás az is, hogy nem jön...

robotnyk
érdekes módon azok a portok max fél éven belül boltban voltak, a bully kivételével. az RDRnél már 7-8 hónap eltelt, és még bejelentés sincs. ezért mondom, hogy amíg nincs bejelentés, a portolás is kérdéses, nem hogy már tavasszal kijön, mert a mazur azt mondta részegen.
"Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod mit veszel ki belõle." <#vigyor>

Ha megnézed, kizárólag a konzolos csókák mondogatják, hogy úgyse lesz, kamu, stb. Pedig eddig a rockstar minden fontosabb játéka jött pc-re is, tejelt is nekik szépen, majd pont ezt a tehenet nem fogják megfejni... Hát persze...

Starcraft 2 Guide: 434 oldal, szintén színes, igényes nyomtatás, vastag dombornyomott fedõlappal, tele artwork-ökkel és screenshot-okkal, egységek és épületek leírásaival és statisztikáival, részletes kampány végigjátszás térképekkel, stratégiákkal, érdekességekkel, valamint csak a multiplayer módról több mint 200 oldal szól, stratégiákról, pályákról, profi tippekkel, stb., stb., stb. Iszonyatos információmennyiség van benne, elsorolni is hosszú lenne...

Köszi!

Bio 2 Guide: 274 oldalas, jó minõségû papírra nyomtatott, színes könyv, vastag fedõlappal. Ami a tartalmat illeti, olvashatsz benne háttéranyagot a szereplõkrõl, mutánsokról, fegyverekrõl, plazmidokról... nem is sorolom, a játék minden fontos elemérõl van leírás. Természetesen végigjátszás is van benne (elképesztõen részletes, a guide felét ez teszi ki! - de természetesen nem ez alapján fogok játszani), érdekességekkel, térképekkel, ábrákkal, stb. Gyönyörûszép, igényesen szerkesztett guide, telis-tele van artwork-ökkel és Rapture-beli poszterekkel.

Egyébként én is sokat filóztam azon, hogy mi lehet vajon benne! De úgy voltam vele, hogy 3 fontért megveszem és megnézem! Hát nem bántam meg. Öröm kézbe venni és lapozgatni, olvasgatni, nézegetni! Aztán majd egyszer, ha már annyira nem érdekel, vagy meguntam, nem veszem elõ többé, akkor odaadom valakinek, aki értékelni tudja. Ennyi. Addig is, játék közben és azután is szívesen forgatom 😊

winreinstall talán használ!

Végre valaki, aki velem ért egyet!

De mi van, ha ezeken a szarokon tényleg hasznuk van? Nem sok, de pont annyi, hogy nekiüljenek a következõnek. Talán nem véletlenül gyártják évek óta ezeket. Olcsó munkaerõ állítja elõ kevés munkával, olcsó eszközökkel. És olcsón is adják, és lehet sokan meg is veszik, akik mondjuk annyira nincsenek otthon a játékvilágban, csak bemennek a teszkóba, meglátják a borítót, biztos fasza, rakják a kosárba kétezerér'... Vagy nagymami megveszi pistikének névnapjára, had örüljön, olcsó volt, de jó az neki...

w77d
viszont én nagyon agyalok azon hogy tényleg win reinstall oldaná meg a problémát. ha hardveres lenne a hiba, akkor nem hinném hogy az általam leírtak is elõjönnének... ez inkább valami szájbabaszott beépült vírus lehet, amit az isten antivirus programja sem mutat ki, sõt valahogy a jelek szerint falaz a többi olyan féregnek amit jeleznie kéne a vírusirtónak...

Idén nem jön ki. Nálam lehet megtenni a téteket.

De ha mégis, akkor kérem a Legends of Aranna-t 😊
Amúgy fogadnék egy kisebb összegben, hogy idén meglesz PC-re 😛

Ilyen a technika... sose tudod, milyen állapotban veszed ki a dobozból és mennyit fog az bírni!

robotnyk
én most cseréltetek iponnál gyárilag szar kingston hyper kitet, mert az egyik modul szar volt, dobozból kivéve. most a-data jön. de volt nekem már elfüstölt sapphire radeonom, asus geforceom, gyárilag szar intel alaplap.
Van különbség, de ezt nálam okosabbak majd kifejtik ha akarják! Én pl. ezt a mostanit kényszerbõl vettem (elõzõ tönkrement és kellett egy új) és úgy voltam vele, hgoy hamár pénzt adok érte, akkor megússzam fejltesztés nélkül még 3-4 évig. Az elõzõ is kibírt nálam 3 évet, de sajnos bekrepált, ha nem hal meg máig az lenne a gépemben!

Gondolom a 20k-s kártyáknak nem olyan jó a hûtése, nem (lehet) olyan jó a teljesítménye, fogyasztása (ez a kártya ha nem játszom, tehát 3d alkalmazást nem használok, felére veszi a fogyasztást!), nem biztos, hogy olyan hosszú életû mint egy drágább (nem annyira tartós alkatrészek) stb.

Ezt én azért választottam, mert teljesítményben elegendõ, fogyasztási megoldásai miatt, nulla hangja van full és alap terhelésen (nekem ez fontos), gyárilag tuningolt és ha minden jól megy még jó pár évig megbízhatóan szolgál majd!

lostprophet
Mondjuk ez csak akkor érdekes, ha fullHDs monitorod van, nem egy 1600x1200-ra képes CRT csoda, mint nekem 😛

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

w77d
akkor 1920x1200-ban max élsimítással tudnál játszani új játékokat full-ban, mint ahogy én a 4870x2-vel teszem... ég és föld a különbség egy 20ezer ft-os kártya meg egy koolyabb között...

Nem nagyon akarok offolni, de mi a különbség pl egy 20.000 ft-és és egy jóval drágább vkártya között? Én 20 ért vettem még régebben egy vkarit, és minden játék maxon simán elmegy. Mivel lenne jobb ha pl egy 40- vagy még drágább karit vettem volna?

w77d
azért nem biztos, hogy tényleg hardweres a probléma... pl rohadtul fura, hogy a gépem rendszeresen elfelejt bejelentkezve tartani ott, ahol eddig bejelentkezve tartott. Meg pl mentek egy dokumentumot, azt vagy elmenti vagy nem. Lefuttattam egy vírusírtót és az is rohadt furcsa. 0 db vírust talált, pedig én tudok minimum 2 fájl-ról, aminek be kéne riasztania, meg mostanság csatangoltam olyan helyeken, hogy 100%, hogy benyeltem párat. Szerintem pont egy ilyen rohadék okozza a galibát...