Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I2k valami spoilert nem tudsz intézni... még neki se álltam a játéknak. Faxomat már.<#gonosz3>#gonosz3>
Nincs és sejtésem szerint nem is lesz kegyetlenebb film az elkövetkezendõ pár évben. Hozzá képest a Martyrs lányregény.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
És ezt már 2x-szorra irták ! És már 1 hete semmi változás !
(legutobbi avp is igy járt, már a legelején, a bázison bedobtam a törölközõt)
Forza.
Az ujságirás legalja a bl... izé, bors mellett.
Forza.
Forza.
Volt valami mirrors nevezetû, az is marhaság volt, de ott a csajt a kádba úgy nyírták ki, hogy üvöltés közben szétnyitották a száját.
Na ott arra a jelenetre nem számítottam, az ütött 😄
Viszont nézzetek meg egy ilyen horrorfilmet hang nélkül, úgy mind mókás lesz 😄
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Gyerek koromban hétvégente 10 órakkor kezdõdött, de egy huzamban csak 10 percet tudtam belõle megnézni, mert olyan félelmetes volt (így sokat nem is láttam egy egy részbõl( 10 perc film majd 15 perc félelemtõl reszketés, majd újabb 10 perc!)
Amúgy ez is Mo hogy már a megjelenés elõtt egy héttel lehet kapni a játékot lol. Csak a péz jöjjön belõle szegény forgalmazónak.<#vigyor5>#vigyor5>
A másik borzalom az Átok (Grudge) címû film! Hát ott a szívroham kerülgetett, még most is beleborzongok! Az egyik legkegyetlenebb film, mivel az egyik szerepõt gyakorlatilag a takarója alá bújva ölték meg (fejére volt húzva)!
Az akkora marhaság volt, a hogy végig kacagtam 😄
Viszont gyerekkoromban láttam a rémkoppantókat, akkoriban mindenhova posztert raktam, mer akkor ott nem szippanthat be a fal 😄
Lehet én fordítva mûködök, egyre nehezebben hitetik el velem 😄
Condemnedbe sztem több ijesztõ dolog volt mint egy Silent Hillbe.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tegnap, amikor kiléptem a játékból szépen letettem a fülest, a szobában csönd volt és sötét, és egyszercsak elkezdett mászkálni az aranyhörcsög... Basszus úgy megijjedtem, hogy egybõl összehúzódtam a székben, a szívem a torkomban dobogott, és el kellett telni egy kis idõnek, hogy megint lenyugodjak... 😄
Ahogy öregszem, egyre kevésbé bírom az ilyen rettegõs témát... Silent Hill-bõl egyet nem bírtam végigjátszani. Rettegek 1.5 órát és soha többet rájuk sem bírok nézni.
Emlékszem anno a Kör-rõl (film, Ringu) semmit nem tudtam, nem olvastam róla, nem hallottam róla.
Belealvós filmnek betettem, egyedül voltam. Végigrettegtem, majd éjjel 1-kor nem mertem kimenni klotyóra :-D
Gondoltam a sok éves harcmûvész múlt úgysem ér semmit az ellen aki a tévébû' gyün' ki <#idiota>#idiota>
Tesztek és képek extreme HD-ben kell esetleg?
Szívesen csinálok...
Chieftec 450-es 12k körül szokott lenni, 5 év garral.
Van fogyasztásmérõm ;-)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A belbecs
Plazmavágó Kicsi és elemes😊
Plazmavágó "Dölux kiadás"
Van még egy kód is a Dragon Age 2- höz ami beadja a fõszereplõ techpáncélját. Meg némi letölthetõ tartalom: zelóta öltözet és az ún. kinetikus csiszoló(Ûrsugár edition deja vu)