Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Volt, hogy 2 hétig kaptam tõlük ilyen levelek... aztán küldték.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Holnap otthon leszek, meglesz!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Már elnézést, de CENSORED.

I2k valami spoilert nem tudsz intézni... még neki se álltam a játéknak. Faxomat már.<#gonosz3>

Tinman
Grotesque.

Nincs és sejtésem szerint nem is lesz kegyetlenebb film az elkövetkezendõ pár évben. Hozzá képest a Martyrs lányregény.

tommygear
ha érdekel valakit eladó cod mw2 + black ops írjon privátot
Emlékszem, mert nemrég leszedtem a teljes sorozatot és megnéztem... <#nevetes1> Happy End lesz! ( A lényeknek a Happy helyett csak az End rész jutott <#eplus2>)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Most kaptam ujabb levelet a zavvitól miszerint még mindig nem tudják elküldeni a játékot mert perpill nrm kaptak belöle !

És ezt már 2x-szorra irták ! És már 1 hete semmi változás !
arty
Nálam az AVP kátékok parásak, 10 percet szoktam birni, még nappal, társaságban játszva is. Este meg az elsõ gyanus hangig 😊 Akkor belátom, hogy még mindig nem nõttem ki, uninstall.

(legutobbi avp is igy járt, már a legelején, a bázison bedobtam a törölközõt)

Forza.

arty
Megalapozatlan!?! Hány topikban anyáztuk már a GS-t az elmult években, mert félreforditott valamit vagy csak simán az olvasoinak akart megfelelni az idiota szenzáciohajhászásával?? 12 éveseknek íródik, hozzájuk igazodnak - kis naiv srácokhoz!! És sokszor természetesen ki is találnak hireket - lásd az RDR hír. Gondolták itt az idõ, lehet irni róla, nagyon nem lehet mellényulni, hiszen 2011-ben esélyes, hogy bejelentik. Ha bejön "megmondtuk", ha nem, addigra senki nem fog rájuk emlékezni.

Az ujságirás legalja a bl... izé, bors mellett.

Forza.

arty
én emlékszem - együtt nõttünk fel?? 😄 emlékszel mi lett a vége? valami fekete nagy dögök rémlenek... meg valami csuszdás közlekedés is rémlik

Forza.

pointer4
Jaaj, az a Grudge, ahol valami nádból faházban ugrál ki valami emo kiscsaj a szekrénybõl meg a padlásfeljáróból ? 😄 Az valami nagyon B kategóriának tûnt, de legalább az ilyesztegetés bejött 😄
Volt valami mirrors nevezetû, az is marhaság volt, de ott a csajt a kádba úgy nyírták ki, hogy üvöltés közben szétnyitották a száját.
Na ott arra a jelenetre nem számítottam, az ütött 😄
Viszont nézzetek meg egy ilyen horrorfilmet hang nélkül, úgy mind mókás lesz 😄
tesztet benyomhatnál,meg a tesztgép teljes paramétereit.1920x1080,dx 11,minden beállitas maximumon
a 4870-es nem dx11-es tehát teljesen maxon nem mehetett a game.
A lény olyan volt mintha hínárból lenne!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Emlékeztek még A Hegy Gyomrában címû õsidõkben készült 10 részes filmsorozatra? Egy tó környékén játszódott 2 gyerek volt a fõszereplõ és egy titokzatos tóban élõ lény(legalábbis elõször ezt hiszik) tevékenykedése körül zajlik a történet!

Gyerek koromban hétvégente 10 órakkor kezdõdött, de egy huzamban csak 10 percet tudtam belõle megnézni, mert olyan félelmetes volt (így sokat nem is láttam egy egy részbõl( 10 perc film majd 15 perc félelemtõl reszketés, majd újabb 10 perc!)

Nekem anno a Twin Peaks címû mestermûtõl voltak álmatlan éjszakáim. Játékban érdekes módon a Doom 3 paráztatott be annyira hogy csak isten módban voltam hajlandó végigtolni. Most meg van az Alan Wake. A baltás fickóktól az elején szabályosan a sikítófrász kerülgetett. Az egésznek a hangulata olyan hogy szegény Alan rémálmai nekem is átjönnek(pedig nem 3d a TV-m ). Éppen ezért nincs még végigvíve. Pedig a story maga érdekesnek tûnik, de egyszerûen nem tudom meggyõzni magam hogy folytassam.

robotnyk
nem is mondtam róla ^^
Köszi 😊 Bár most még nem tudok vele semmit kezdeni. ugyanis csak 2 nap mulva jelenik meg hivatalosan. Addig a program nem csinál semmit mert dátumellenõrzés van benne 😊
Amúgy ez is Mo hogy már a megjelenés elõtt egy héttel lehet kapni a játékot lol. Csak a péz jöjjön belõle szegény forgalmazónak.<#vigyor5>

A legtöbb horrort én is végig röhögöm, de az alant felsorolt kettõtõl (pszichó téma és senki nem élheti túl, fõleg a Grudge ilyen) kiver a víz... senki nem vesz rá, hogy megnézzem újra!

Most lehet röhögni fogtok, de én a Kör megnézése (Sziget fesztiválon történt 2 buli között a szabadban kurvanagy kivetítõn) után egy héttel rendesen készültem rá, hogy meghalok!

A másik borzalom az Átok (Grudge) címû film! Hát ott a szívroham kerülgetett, még most is beleborzongok! Az egyik legkegyetlenebb film, mivel az egyik szerepõt gyakorlatilag a takarója alá bújva ölték meg (fejére volt húzva)!

pointer4
Bakter, akkor te vészesen öregszel ám 😄
Az akkora marhaság volt, a hogy végig kacagtam 😄
Viszont gyerekkoromban láttam a rémkoppantókat, akkoriban mindenhova posztert raktam, mer akkor ott nem szippanthat be a fal 😄
Lehet én fordítva mûködök, egyre nehezebben hitetik el velem 😄
Totti5
Akkor az Alan Wake sem lesz sétagalopp, bár az lájtos egy Dead Sapcéhoz képes😊 amúgy horrornál, sötétbe mászkáknál az elsõ pár órát kell kibírni aztán a legtöbb ijesztgetõs trükk már ismétlõdik és tudod mire számíts.

Condemnedbe sztem több ijesztõ dolog volt mint egy Silent Hillbe.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Én játszottam már pár horror-ral, szeretem is, de most ez engem is gondolkodóba ejtett, hogy folytassam-e... De a sztori viszont most kezd igazán kibontakozni és egyre érdekesebb, úgyhogy folytatom.

Tegnap, amikor kiléptem a játékból szépen letettem a fülest, a szobában csönd volt és sötét, és egyszercsak elkezdett mászkálni az aranyhörcsög... Basszus úgy megijjedtem, hogy egybõl összehúzódtam a székben, a szívem a torkomban dobogott, és el kellett telni egy kis idõnek, hogy megint lenyugodjak... 😄

Tinman
Köszi. Most már offical, akkor, hogy ez a játék nem nekem való.
Ahogy öregszem, egyre kevésbé bírom az ilyen rettegõs témát... Silent Hill-bõl egyet nem bírtam végigjátszani. Rettegek 1.5 órát és soha többet rájuk sem bírok nézni.

Emlékszem anno a Kör-rõl (film, Ringu) semmit nem tudtam, nem olvastam róla, nem hallottam róla.
Belealvós filmnek betettem, egyedül voltam. Végigrettegtem, majd éjjel 1-kor nem mertem kimenni klotyóra :-D
Gondoltam a sok éves harcmûvész múlt úgysem ér semmit az ellen aki a tévébû' gyün' ki <#idiota>

Ez az Amnesia mi durva már! Ilyen játékkal még nem volt dolgom, amiben szó szerint rettegtem! Folyton azzal nyugtatgatom magam, hogy ez csak játék, de tegnap üldözõbe vett egy szörny, én meg csak rohantam amerre épp tudtam, bevágtam magam mögött az ajtót, bebújtam egy láda mögé, és már lüktetett az agyam a félelemtõl, miközben a szörny verte az ajtót... Na ott tényleg abba kellett hagynom, mert lelkileg nem bírtam rávenni magam, hogy akár csak egy lépést is tegyek tovább... De ma folytatom, mert érdekel mi történt és mi lesz Daniel-el. Eddig 10/10 a játék!

w77d
én a Metrot végigvittem és ritka jó game volt... amúgy teljesen max beállításokkal játszottam 1920x1200-ban a 4870x2-esemmel. Ezért remélem, hogy enm az halt most be, mert komolyan mondom hogy kibaszottul jó kari...

A kenyérvágó kés meg kenyérbõl? <#idiota>

<#eljen> +1

Tinman
Rendben, akkor a te véleményed Metro ügyben abs. nem mérvadó.

Tinman
Extreme HD = 1920x1080 felett bármi, így az 1920x1200-as felbontásom EHD-nek minõsül, elvégre csak több 230400-al a Full HD-hez képest ;-)

robotnyk
ez a metro volt az amúgy, ami kb 3 percet töltött a gépemen bemutatóváltozatban. :c
pointer4
5760*1080-ban se recegne? <#vigyor1>
Tinman
GTX 460-am van (gyárilas OC-s) 2 GB VRAM, 4 GB memória, Raid 0, 4 magos rendszer.

Tesztek és képek extreme HD-ben kell esetleg?
Szívesen csinálok...

Tinman
A Dead Space egy már belekerült egy új autó árába nekem, most nem szúrom el... csak annyit, hogy gratulálok, és leld benne örömöd helyettem is <#eljen>

Tinman
1 VGA-s rendszerhez 400 max 450 Watt felett tökéletesen felesleges tápot venni.

Chieftec 450-es 12k körül szokott lenni, 5 év garral.

Van fogyasztásmérõm ;-)

bakkerman
örök klasszikus,megéri

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sima mûanyag az egész.

kemszi2
990-ért a grid jó vétel?😄
w77d
jó az mûanyagnak is XD

zorrobomber
plazmából?

Milyen anyagból van a plazmavágó?

A második rész meg "felhasználta"... Nincs ezzel semmi probléma.

Nem rossz <#eljen>

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Na akkor Dead Space CE doboz és tartalma képek:

A belbecs
Plazmavágó Kicsi és elemes😊
Plazmavágó "Dölux kiadás"

Van még egy kód is a Dragon Age 2- höz ami beadja a fõszereplõ techpáncélját. Meg némi letölthetõ tartalom: zelóta öltözet és az ún. kinetikus csiszoló(Ûrsugár edition deja vu)

robotnyk
aha. mindegy, a lényeg az, hogy azért a fegyverért nem érdemes pénzt kiadni. meg ahogy néztem, az art, az egy darab egy oldalas képeslap 😊
Totti5
Amúgy nem. Itthon kapható PS3 verza a játékot tartalmazza, a 360as pedig a fegyvert.

robotnyk
a fegyverre gondoltam. az usa ps3 collectorsban benne van az extraction, az ignition, meg a fegyver replika is.
Totti5
Mármint mi? Wiin játszottam és ugyan olyan jó volt mint a HD verzák, csak ez rail shúter, de baromira igényes és vérbeli Dead Space.

robotnyk
USAban jár. jó gagyi.