Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
nna újra raktam a wint, hiba ugyan úgy megmaradt, akármilyen 3d alkalmazást indítanék összeomlik a rendszer, a képernyillesztõ nem válaszol stb.... holnap hurcolom be szervízbe..

zzeN
Nekem meg holnap jön, de akkor már nem rakok be képet. Látom megint igényes lett a belsõ borító...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

balee4
2. képnél lemaradt egy tag, benyomom újra:

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Dead Space 2 Limited Edition

- Dead Space 2
- Dead Space Extraction

(Bocs a nagy képekért)

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/01/27/p1271267.jpg[/img

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Továbbgondolom:

DNS hiba. Volt már ilyen, hogy XY weboldal Enternettel nem jött be hetekig. T-online-os vonalon igen.

Szóval T-s vagyok. Nem jön be.

Te?

w77d?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Gurren
az érdekes, akkor úgy látszik csak nekem jó :3

Tinman
Elnézést nem is figyeltem, hogy GS-re szoktál hivatkozni. De komolyan. No ájroni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Pc Guru kicsit jobb, ott legalább nem önsztároló, mitugrász kis macskajancsik mondogatják a tutit 😊 De volt pár tesztjük, ami után az én szememben nevetségessé váltak õk is...

Tinman
Nekem se jön be rá semmi...

Gurren
lényegtelen, ha ati.com-ot írsz be, átirányít az amd.com-ra.

Tinman
Ez talán a korral jár... amikor Spektrum Világgal kezdi az ember, mely tele volt szemet gyönyörködtetõ, szórakoztató tesztekkel és írásokkal, majd ilyen Gémszárt emlegettek, mint forrás, akkor nehéz elegánsan reagálni. Majd kinövöm, vagy nem.

576 sem volt rossz, a régi, ami 2002 végén megszûnt (az "újkorit" nem ismerem).

Gurren
pedig mûködik rendesen

Tinman
Bocsi, de eddig a Holdon éltél?

Az ATI beolvadt az AMD-be...

Itt próbálkozz.

Nem mindegy, milyen stílusban adja elõ valaki a nemtetszõ véleményét... A tiedhez mindig társul egy kis arrogancia is.

Tinman
Köszi! Akkor egyelõre skippelem...

Ares-rõl esetleg valami infód?
Az meg Metroid/Turrican finomságnak tûnik.

w77d
gyerekek az ati honlapján kívül honnan tudok drivereket leszedni? az ati.com valamiért nem jön be nekem már napok óta..

Én szereztem egy példányt a virágboltból, mert jónak tûnt. És valójában jó is... vagyis inkább azt mondanám, nem rossz... iletve annyira nem is jó... Az a baj vele, hogy máris ráuntam 2-3 óra játék után... Persze ez is multiban lenne igazán érdekes, fõleg ismerõsökkel, de ilyen célra vannak jobbak is.

Én szoktam a GS-re hivatkozni információ szempontjából, ezért érintett kicsit rosszul (De ez az én hülyeségem nem a te hibád---szóval túlreagáltam egy kissé)!

Zorro: Magyarországon vagyunk, tehát abból kell gazdálkodni ami van (magyar lap)!

Ha már itt tartunk a Pcguru-nak milyen a renóméja a szemetekben? Gamestar szint vagy jobb?

Ui.: Szerintem is szar a Pepsi, jah és utálom a Steamet... hogy nem akciózzák a Medieval 2 Total War Goldot és Dawn of War 2 Goldot...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Az eredeti Commodore Világ és az eredeti Guru... azok valamik voltak... MA is szívesen elõveszem és olvasom az ott leírtakat.

zorrobomber
Bár én is megvédeném a GS-t valamennyire, de sajnos tény hogy külföldi lapok magasan verik. Nyomtatott és online is. Ég és föld, kb.

Tinman
Gamer365 pl. nem rossz.

Személyeskedés, ha szidok egy lapot?

Mi van veletek? ^^
Indigo is rendre a lelkére vette a Steam fikákat... én ezt nem értem.

Amúgy szar a Pepsi Cola!!! Remélem ezzel vérig sértettem itt 1-2 embert <#zavart2>

Én is akartam már kérdezni, még van kb 1 óra akció lejártáig!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Oké! Bátor vagy, hogy láttatlanban veszed, de hát nem vagyunk egyformák és ez így van rendjén.

Utolsó mondatot magamra vettem, mert személyeskedõnek érzem! (nem csak GS lõ le poénokat, ez azért erõsen diszkriminatív)!

Ajánlhatnál más magyar nyelvû játékvilággal kapcsolatos információforrást, ami hiteles és legfõképpen nem ciki (sg-s nekem személy szerint nem tetszik)!

Tinman
ZÓ!

Creed Corp?

Megéri az árát? Eléggé magunkfajtának való...

Tinman
Hidd el a következõket, mert esküszöm, hogy így van:

Tegnapig ennyit tudtam az Alan Wake-rõl:

- Remedy
- van zseblámpád
- vannak benne szörnyek, nem tudom milyenek
- XBOX360 exclusive lett, pedig PC-s megjelenésrõl is szó volt
- 8-9/10-et remélek tõle
- látatlanba megvettem a The Signal és a The Writer DLC-ket akcióban... semmit nem tudok róluk, SEMMIT!

Tegnap óta ez a következõkkel bõvült:

- vannak benne rémálmok vagy lehet, hogy az egész rémálom
- az elején lesz egy baltás akitõl már nem fogok megijedni

SOHA egyetlen 1 videót nem láttam belõle, összes kép amit láttam róla: 4 db.

Ismertették a helyzetet? Valakivel biztos... én messzirõl kerülöm a játékélményt totálisan megölõ spoiler hadjáratot, amit pl. az ilyen Gémsár jellegû 12 éveseknek való magazinokban elszoktak követni.

Elsõ pontra nem tudok mit mondani (ha láttál egy videót, akkor ezt már rögtön el is lõtték)!

- Azért valamit csak tudsz a játékról, vagy azt sem tudod, hogy ki a fõszereplõ és mi miért van? (kizártnak tartom mivel a témáját ismerned kell, hogy érdekeljen, akkor meg már ezeket tudod! Amennyiben nem akkor tévedtem).

Alan Wake bejelentésekor gyakorlatilag az alaphelyzetet már ismertették (Ki Wake, Hol játszódik a játék, Mi az alapszituáció), ezekben meg minden lentebb leírtak már szerepeltek!

Én azért legalább némi infót mindig beszerzek egy játékról mielõtt kipróbálom (mirõl szól(alap szituáció), milyen környezetben játszódik, mi a játék stílusa), ezekbõl meg már az általad leírtakat nem nehéz kitalálni!

DE hidd el nekem a sztori hihetetlen jó, ahhoz képest, hogy van benne baltás vagy nincs semmit nem jelent!

Hogy rémálom-e vagy sem, az meg majd kiderül (mondom, hogy jó a sztori)!

Tinman
Jó megmagyarázom. Rágjuk át és szerepeljen még többször a spoiler. Legyen.

"A baltás fickóktól az elején szabályosan a sikítófrász kerülgetett."

Ha nekiállok játszani rögtön számítani fogok rá, hogy az elején lesz egy baltás fickó, amitõl így már nem fogok egy kicsit sem megijedni.

"Az egésznek a hangulata olyan hogy szegény Alan rémálmai nekem is átjönnek"

Ja, hogy ez az egész rémálom... vagy vannak benne álmok. Éppen elég infó ez ahhoz képest amennyit Totti-tól megtudott az ember, ami összesen kimerült annyiból, hogy zseblámpád van.

A Monday Night Combat-ot valaki megvette tõletek? Mert ha lenne pár kartárs hozzá, akkor lehet én is megvenném és lehetne multizni!

Nem akkora spoiler ez hidd el nekem! Habár én csak Youtube-on néztem egy ideig egy gamer kolléga végigjátszását a játéknak (tudom fúj fúj, menjek el gyónni, meg mondjak el 159 miatyánkot akkor szentségtörés ez, de konzol hiányában meg csak ez marad, annak beszerzését meg nem tervezem)!

Egyébként baromi érdekes sztorija van annak a játéknak, és ez csak egy igen apró forgácsa a dolognak (idõnként még videón keresztül is átjött a hangulat, rettegés, ilyesmi)!

Tinman
Erre én is emlékszem!

De ez egy ELSÕ kiadású dobozos verzió! Köze nincs ahhoz, hogy ingyenes digit. disztrib. útján.

IMYke2.0.0.0
Arra az akcióra gondol, amit a Rockstar csinált azzal, hogy abandonware-nek minõsítette az elsõ 2 részt, és a 2 kieget.
Emlékeim szerint, még le is tölthetõ tõlük.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Valahogy 10 évesen nekem nem ez volt a véleményem (amúgy is nagyon bele tudom élni magam filmekbe, és játékokba, így nagyobb az élmény)!

Tinman
Sokkal több infó, mint amennyit valaha olvastam errõl a játékról. Direkt kerülöm a spoilereket, de ezt benyeltem.

Nem lõtt le semmit szerintem! Csak egy átlagos ellenfelet írt le!

Tinman
Ez a kérdés egészen elképesztõ. ^^

Rage47
A GTA1 nem ingyenes?
Sir Quno Jedi
Õõõõ, bár bõrfotelt már vettem vaterán (igaz barátom kollegáján keresztül), de talán még kevésbé bízom ezen ügyletekben, mint külföldi profi üzeletekben (sem). 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Daell Drow
Eddig nem volt problema, de mar at irtam.

Most hogy megjott a cucc, mar egy ilyenen gondolkodom.
IMYke2.0.0.0
Vatera - csak eredeti dobozos, nem után-nyomott borítók, kiadások:
NFS Pro Street - 2500 Ft
Sacred 2 - 2500 Ft
Beyon Atlantis II (aka Atlantis 3) - 900 Ft
Hidden & Dangerous 1 - 1500 Ft
Dragon Age Ultimate - külföldi oldalakban bizalmatlanoknak - 7700 Ft
Bioshock 2 Rapture Edition - 5000 Ft

Végére az aduász:
Grand Theft Auto (1) - <1997> - 3500 Ft

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Alap, hogy ilyen helyen ékezet nélkül kell megadni a szállítási címet.

IMYke2.0.0.0

Daell Drow
Na pontosan 1 het utan megjott Zavvirol a 2db Fallout 3 Goty, de nem ilyen bubis zacskoban mint ahogy eddig szokot hanem abban a vekony kartonosban. A masik meg hogy most a hosszu ekezetes betuk tiszta kerdojelesek voltak, pl a starcraft2nel nem volt ilyen. Csoda hogy ide talalt a csomag, asszem at irom a cimemet ekezet nelkulire. Majd este fele dobok fel kepeket.
http://www.gamestar.hu/dead-space-2-severed-dlc-csak-konzolokra.html
bakkerman
és tudsz valami orosz pc game storet? ha tényleg ilyen ócó belenéznék már

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lolSL
oroszoknál 3000 körül vannak az új játékok, és az EA nem használ régió megkötést a letöltésekre így lehet itt is üzletelni azokkal a kulcsokkal.

bakkerman
az hogy a picsbe??? honnan szerezte be az az ember 6000 alatt,hogy õ tudja adni ennyiért 😮O persze ha mediamartkban dolgozik akkor nem szóltam

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Szemfülesek már vehetnek 6000 Ft-ért is "Dead Space 2"-õt, a Hardveraprón.

IMYke2.0.0.0
Szívesen tenném, de csak törlési jogom van 😞(

Tinman
Emlékszem rá én is... na azon nem féltem. Picit parás volt, de eléggé látszott a lényeken, hogy busójáráson levõ emberek.