Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Jah mindenképp érdemes elöször single-ben mindent kitapasztalni hogy is van !
IMYke2.0.0.0
Saját netem nincs, de itt, a könyvtárban meg lehetne oldani a délutáni játékokat - eredeti játék nélkül azonban nem hiszem, hogy menne.
Meg aztán, a Fallout 3 láznak le kell csengenie még ahhoz, hogy multiban játsszak 😊
Otthon pedig meg tudom ismerni a TQ világát.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A következõk nagyon csábítanak, csak nem tudom, miként gazdálkodnék ki ennyi pénzt, s mire lesz, addigra (vélhetõen, és drukkolok is) eladod õket:
* Fahrenheit (angol)
* Syberia (angol) - hiába van meg már, így nincs, ahogy neked, nagydobozos
* Age of Empires nagydoboz
* STALKER CoP
* Splinter Cell nagydoboz

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Jah tényleg mivel nincs neted igy marad a single !

Pedig pont a multi a legjobb benne amikor van egy 5 fös társaság és együtt csináljuk a main questeket ! Pl egy 5 fös csaptban van Harcos Ijász Mágus gyógyitó a monstereknek esélyük sincs ! xD És amikor ott vannak a nagyobb kincsládék akkor mindenki megvitatja hogy melyik cucc kell-e neki !
IMYke2.0.0.0
Multizni nem tudok, mert nem eredeti (még) a GOLD-om.
De, ezzel tovább löktél a lejtõn, azt ugye tudod? 😊

wesker24
És van benne Trade-elés is ha multiban játszasz más karakterekkel tudsz cuccokat cserélni ! öt ha mutliban játszasz egy másik illetövel CO-Op-ban akkor együtt kaptok mindent ugyanugy kapjátok az XP-t aranyat és mindent és ah elég közel vagy az illetöhöz akkor te is megkapod a társad passziv /aktiv képeeségeit !
IMYke2.0.0.0
Ejh... eddig is 'loot bitch' voltam, hát mostantól kezdve... 😊)))

én ezeket😊))))
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=NHLFAN
wesker24
Jah itt aztán lesz relic dögivel érdmes lesz gyüjtögetni ! Van a fehér relic ehhez általában 3 db kell a teljes szetthez és van a barna/narancssárga relic amihez 5 db kell a full szetthez !

És oda van irva hogy melyik relicet melyik tárgyra tudod rakni !

Söt szoktak a mini bossok nagyobb kincsládák Titkos recepteket dobni !
Amihez általában 2 full szettes relic és egy tekercs kell !
Ha ezek megvannak akkor tudsz késziteni egy Artifactot ami jelentösen felturbozza a karid képességeit/védelmét/sebzését/ellenálását.

Az igaz hogy egy Artifact készités nem olcsó mulatság !
Kis Artifact készités (2 full relic 1 tekercs) 75.000
Közepes Artifact (Relic Tekercs és 1 teljes Artifact) 150.000
Nagy Artifact ez nem elérhetõ Normal fokon ( Itt már általában 2 teljes Artifact és 1 tekercs kell a megalkotásához) és 300.000-be kerül !
IMYke2.0.0.0
Nagyon tetszik, amit a végén írsz - értelmet kap az enchant gyûjtögetés , arról nem is beszélve, hogy így majd kétszer is meg kell gondolnom, milyen tárgyra helyezem õket .

wesker24
Jah nálam is full maxon van minden és néha beszokott akadni amikor teleportál az illetõ !

Az Artifact árus az kifejezetten a kieg (IT) ujdonsága mert ha pl nem vagy megelégedve a jelenlegi Relic cuccal amit ráraktál aaz adott cuccra némi pénz fejében leveheted azt de itt dönteni kell vagy az adott teljes relicet vagy az adott tárgyat semmisited meg !

Plusz ott van a Caravan árus ha találsz útközben jó cuccokat amit félre akarsz rakni kséöbbi idökre mert nem vagy elég fejlett hozzá akkor itt nyugodtan tudsz tárolni cuccokat és bármikor elöveheted öket !

Jah az eleje kicsit döcögösen indul kevés élet kevés mana általában olyan cuccokat kell venni/lootolni ami vagy HP-t adnak vagy dmg bonus-t esetleg mindkettõt !

Amugy lvl8-on kapsz egy másik szakértelmet Spellbreaker esetében ez vagy a Spirit vagy a Warfare lesz ! És itt még kell HP poti ezerrel !

Nekem Epicen már van vagy 40 milla goldom de ha itt már le akarok vetetni egy cuccról egy relicet ez itt már milliokba kerül volt ugy hogy 1,5 millát fizettem hogy visszavegyem a relicet és rárakjam a frissen lootolt uj tárgyamra ! És már a HP Poti 8ezer a mana ptoi meg 12 ezer aranyba kerül/db ! Söt itt az elementális védelmek már átmennek minusba is mig normalon csak 0 %-on marad !
Carlos
Az szerintem csak nekem volt régi vágyam, nem egy népszerû dolog...

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
<#eljen> végre normális classic games dobozok kellenek szállingózni

IMYke2.0.0.0
Ne felejtsd! Felcsigáztál. <#nyes>

Carlos
Nekem is van két újdonságom otthon, csak lusta voltam képet csinálni. Az egyiket már vagy 5 éve kerestem és végre meglett... Na majd este. Ha el nem felejtem...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Egyszer én is csinálok egy ilyen képet.
Gratulálok az újabb gyöngyszemhez! <#eljen><#wave>

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Daell Drow
Na tegnap elfelejtetem kepet a fallout 3-rol, most teszek be.
Plusz akkor mar oda tettem melle az osszes falloutos lemezem.
IMYke2.0.0.0
Spellbreaker-t 😊 5. szintû már.
Még nem ragadtak meg a varázslatok nevei és még sok egyéb nem, de azt tudom, hogy a fagy képességek közül az alsó kettõbõl a jobb oldalival gyalulom a népet , és még nem találtam sokkal jobb fegyvert, mint a kézben lévõ tõr.
Ellenben, az enchantok és az a megoldás, hogy a Spártai táborbeli varázsló (varázsárus) szét tudja szedni az általam már összerakott szetteket nagyon tetszik.
Párszor kinyúvadt szegény csajszim (még a lassú visszagyógyulás ellenére is /health regeneration cuccok/), de megtanultam a leckét - bekapcsoltam a monsterek szintjét mutató csíkot és így látom, miknek érdemes nekirontani.
Ami meglepett, hogy sehol máshol nem érzékelek lassulást (full HD, minden maxon), csak akkor, amikor teleportálok.
Alapjátékon patch: 1.30R2
Küldetéslemezen: 1.17a

wesker24
Azt gondolom hogy hasit minden csodálkoztam is volna ha nem menne rajta egy játék se normálisan ! xD
w77d
nna a kártyám halt be.. vettem egy hd6970-et, most bizarr módon szakít minden rendesen XD

wesker24
Vatera Teszvesz Prohardver
wesker24
Mondtam én hogy jó játék ! 😄

Amugy már megvan a 200 óra és most tartok az alapjáték 3 Chapternél Epic fokozaton ! Lvl 47 Spellbreaker !

Amugy szabad tudni milyen kasztot inditottál el vagy csak még kitapasztalod hogy melyik kaszt mire jó ?

Amugy ha bármiben segitség kell csak szólj nyugodtan !
tommygear
cod black ops + mw2
IMYke2.0.0.0
Miket adnál el?

zorrobomber
tommygear
játékok eladására milyen oldalakat tudnátok javasolni?
IMYke2.0.0.0
Szívesen. <#wave>
Én is wesker24-tõl tudom.

pointer4
<#eljen>
Koszi 😄
IMYke2.0.0.0
Végigjátszás utáni véleménnyel még nem, de tapasztalatról beszámolhatok: mind a "sima", mind az "Immortal Throne"-on belül indított (új) játék ugyanúgy kezdõdik.
Ergo - és mivel hiszek wesker24-nek - a küldetéslemezbõl ajánlott indítani a játékot.
Fórumtársunk maga tapasztalta ki, hogyha a sima játékot teljesíted, majd elindítod a küldetéslemezt, akkor újra kell kezdened a karaktered (importálás nem tudom mennyire befolyásolja ezt).
Ha a küldetéslemezbõl indítod a játékot, akkor az alapjáték végén a küldetéslemez anyagát folytatja az addig fejlõdött karakter.

De íme, õ így írja le:

"Amugy egy jó tanács a Titan Quest alapot felejtsd el mintha nem is létezne helyette inkább rakd fel a TQ Immortal throne-t sokkal jobban jársz ! Ugyanaz mint az alap játék csak benne a kieg is !

Rengeteg bonus van a TQ IT-ben ami az alap játékban nincs !
(XP bonus Artifact árus Caravan árus ujabb mapok ujabb monsterek tárgyak cuccok settek stb..)"

+ #16759:
"Mivel az Immortal Throne is tartalmazza az alapjátékot csak összesüritve 3 fejezetbe ! +1 fejezet a kiegészitõ az alvilág de az is nagyon hosszú rész !"

IMYke2.0.0.0
Szerencsére, eddig az ínhüvelygyulladás elkerült - pedig Diablo 1, Diablo 2 és sok egyéb "pattogós" játék végigjátszása van a múltamban , és a "Titan Quest (IT)" is alkalmazza a bal egérgomb nyomva tartása melletti folyamatos támadás és haladás technikáját. Így annyira nem 'click fest' a játék.

pointer4
Én is pislogtam már rá, miért az Immortal Throne-al érdemes kezdeni, miért nem a simával ?
Jakuza001
Es az ujjperceid elszenesedtek mar ? Esetleg hogyan allsz az inhuvely gyulladassal ? 😄D
Ilyen teren az a jatek nem egy kezkimelo cucc.

IMYke2.0.0.0
Otthon a karakter már húszas szint felett van - Mothership Zeta is megvolt, a Point Lookout után.
Itt tegnap értem el a 11-es szintet (a mentésemmel mutatom). Az imageshack.us halott, íme másikkal:

igy van,minden játéknál a maxot az elérhetõ legjobb beállitást jelenti.Tehát dx 11 és minden beállitas feltolva!azt senki nem állitotta,hogy jól optimalizálták ezt a játékot,épp ezért még a majdnem csúcskártyákkal is meggyûlik a baja😊))
Tinman
Nagy hiba volt. Ha egyszer kizökkensz a Fallout-ból nehéz visszamenni... pontosan amiatt, mert sokszor elveszve érzi magát az ember.
Kívánom ne így legyen veled.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Emlékeim szerint, Wesker24 ajánlotta itt a "Titan Quest: Immortal Throne" játékot...
Basszus, tegnap már nem volt kedvem filmet nézni - a "Queen Seon Dok (itthon: A Silla Királyság ékköve) vége elvette az életkedvemet - és a Fallout 3-ra se volt erõm ránézni.
Akkor jutott eszembe, hogy bár megvan, még nem néztem rá a fent említett játékra.
Feltelepítés: 21 óra után pár perccel.
Játék abbahagyása: hajnali 1 óra elõtt pár perccel.
Fuck The What! És észre se vettem az idõ múlását! Reflexbõl néztem meg az idõt, és megijedtem - tudtam, ha tovább maradok fenn, ma mosott rongy leszek.

A játékot én is csak ajánlani tudom azoknak, akik az elmúlt években nem próbálták még ki!

IMYke2.0.0.0
1. Nem vitatkozni akarok
2. 5970 nemhogy "jónak", hanem "tökéletesen megfelelõnek" mondható egy hulladék portolású Metro 2033 alá (is).
3. A dologról mesélhetnének: Mflex és High end PC

grebber
Ne dx9-meg 10ezzünk dx11-es VGA-val. 4870 ugye az.Szóval kár hasonlitgatni.
Nem ragozom tovább. TÉNY:kevés ehhez max közeli beállításokhoz a gtx 460 és még sokan mások. 580 és HD 5970 már "jónak" mondható benne!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
1. 4870-es-em volt korábban. A linkelt teszt alapján very high-on 19 FPS-t produkált extreme HD-ben.

A GTX 460-as fõleg az OC, fõleg a 2 GB VRAM-os nehogymár + 5 FPS-re ne legyen képes?

2. A Hawk megjelölés jelenti az OC-t? Ok. Nem tudtam, MSI-t a magyar borzalmas szerviz miatt nem forgalmazunk 1-2 éve.

3. 10-20 között valóban játszhatatlan aláírom. De ha 24 felett lenne valahol az már ok. Egyébként 4x élsimítás ekkora felbontásban felesleges, mert vagy bõségesen elég a 2x vagy nyugodtan kikapcsolható, mert sok recét nem lát az ember.

Nem. Nem védem a gépem, egy nagy kalap szarnak tartom, de nincs keret jobbra. Viszont, ha ez a játék nem hoz elfogadható eredményt, akkor

WTS: Gainward GTX 460 2 GB DDR5 VRAM-al, alig fél évesen, még sok év garral.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
1. Metro 2033-at nagyon nem hatja meg milyen proci van alatta!
2. Enyém is oc-s GTX 460.
3. Én sem azt mondtam hogy 1 fps hanem hogy 10-20 között és így játszhatatlan.

Nem akarok netes teszteket most linkelni de ott sokkal brutálabb procikkal és gépekkel is 20 fps alatt alatt van.

De akinek ez folyamatos mert vannak ilyenek akkor kár magyaráznom.
De így van ez mindenki védi (rajtam kivül) a saját gépét.
Én elismerem enyém egy rakás szar de ez van.130 ezret nem fogok 1db alkatrészért adni mert nem képesek optimalizálni!

Tinman
A konfigodhoz képest:

Nem kétmagosom van, hanem 4.
Bár 4 GB RAM-om van, de 1066-os alapból és gyárilag elég korrekt idõzítésekkel.
A VGA karim nem sima GTX 460-as 1 GB-al, hanem Golden Sample 2 GB-al.
A HDD-m Raid Edition és 0-ban hajtom.

El nem hiszem, hogy maxon, 1 FPS-eket fogok látni.

Ha így lenne van egy eladó VGA kártyám.

Hamarosan teszt, most kajálni is kell valami :-)

grebber
Nem kell csinálni én is látom hogy néz ki de hogy nem lehet vele játszani az is biztos.Elég sokszor verdesi a 1x fpseket 😞
HD be maxhoz kell a GTX 580 ezt a tesztek is mutatják!

Daell Drow
Annak valami brutalis fogyasztasa van, azert nezd meg melyik hany wattos.
w77d
lehet egy 6870 ésszerûbb lenne? 😄

ja, 'talán' elég lesz :|

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

w77d
szerintem szinte biztos a kártya hiba, így már nézegetem is az utódot.. egy 6970-es szerintem jó lesz...

Ok! <#nevetes1><#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
jah, ugyértem tcom és müxik

Forza.

arty
tré a szolg, kábel, dns szerverek: 84.2.44.1:53, 84.2.46.1:53

Forza.