Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Te is ma vettél gépet? 😄
Én most estére szereltem be ideiglenes RAM-okkal az i7-2600K-t 😄
Rage47
ez pvp, abból nem kéne leszûrni a single player játékmenetet
rendben lesz ez, a sc2 is istenkirály
Carlos
1 Milka csokimba került... <#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Baromi jó game, grat, imádtam anno, akárcsak a Caesar 3-at.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

FrezeR
gratula nagyon szép fogás 😊

<#eljen>

Én nem cikizlek, szerintem is jó játék!

Ráadásul szép nagy dobozban, 260 oldalas kézikönyvvel! Azok a régi szép idõk 😊

Carlos
Csinálok képeket...Mingyárt...Nem felejtettem el.
Nem ér nagyon kicikizni majd, én már k***a régóta vágytam rá... De szerintem rajtam kívül kábé senkit nem fog érdekelne, de nem baj...nekem most jó... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Meg ami a legjobb, hogy kifizeted neki a játék árát + az õ hasznát (ami esetenként több ezer forint), és akkor megrendeli neked valamelyik ismertebb külföldi shop-ból... Pedig jóval olcsóbban megrendelhetnéd magadnak...

Látom már! Ma is tanultam valamit!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Van, csak nem írta ki...

"Jelenlegi ajánlat: 1 Ft - A minimálárat nem érték el!"

AVP-nél, Kane & Linchnél nincs!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És ahol nincs kiírva mininál ár, ellenben ott van a felirat, hogy nem érte el a minimálárat, ott mi van? VAn min ár vagy nincs? Ha van akkor nem kéne neki kiírni?

w77d
mindegyiknél ott van, hogy a minimálárat nem érték el...

w77d
mert annyiért nem adja oda.. ha nem éred el a csillagászati minimálárat cseszheted, nem a tiéd...

Csak King kongnál és F3 Goty-nál és kiegeknél van: Bioshock, AVP, NFS HP2-nél, Kane & Lynch 2-nél nincs minimál ár (legalábbis én ott nem látok összeget)!

Ez egy átverés, szélhámosság... Ugyanis minimálára is van a termékeknek, hiába írja oda hogy 1 ft, az egy hazugság...

Bioshock 2 rapture edition jelenleg 21 Ft (10 Ft licitlépcsõ) miért nem jó ár?

1 Ft + posta az miért nem jó?

Inkább felsõ...

w77d
nem olyan jók ezek az árak.. felsõ-közép árfolyam...

Csak én nem látom azokat a baromi jó árakat?

És mi van a milkás projekttel? Vagy már volt róla szó csak elkerülte a figyelmem?

Nézzétek meg a srácot, mert mindent nagyon olcsón ad és nem kis nevek vannak!

Ezt egy az egyben beteszem, mert baromi jó áron ad mindent!!!!!!

Dobozos Assassins Creed 2 ennyiért szerintem megéri!

Assassins Creed 2 2000Ft-ért is akár!

arty
és milyen kijelzõn, milyen AA/AF-el? 1280x720x4xAA vagy 3870x1678x32AAx16AF ?

nincs olyan, hogy "mindenmax"

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nagyon tetszik az ajánlatod.
Pénzügyi válságom közepette megrágom a dolgot, és jelzek, ha ki tudtam gazdálkodni az összeget! Köszönöm szépen!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
No, belesasoltam suttyonban. Háááát izééé...szóval ez eddig nem bejövõs...Kicsit télleg sztárvárszos meg minden, de én a PVP környékére se fogok menni úgyse. Szóval szerintem single playerben ez nem fog elõfordulni (ilyen mértékben). Remélem...

Þór vígi þessi rúnar

10ezer és állom a postát,ha érdekel.
fery02
Mivel ez a topik eléggé elment a játékbeszerzések felé is az utóbbi idõvel, gondolom megosztok veletek egy oldalt ahol szintén lehet játékokat beszerezni:
http://www.mastertronic.com/productList.asp

Sokféle platform közül lehet választani, engem személy szerint csak a PC érdekel és meglepõ módon úgy látom inkább régebbi, nehezebben beszerezhetõ játékok vannak a kínálatban, bár sajnos 90% gagyi borítóval.
De azért akad ott (számomra) egy kincs is, Tomb Raider The Greatest Raids. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

bakkerman
a cél az,hogy megfogják a látványvilággal a 13-14 éves korosztályt,akiknek kimaradtak az eddigi diablok,ezért nekik szánják ezt a csilivili faszom star wars kardokat,meg az óriási hiteket,hogy a látványtól magömlésük legyen. annak a nemzedéknek,amelyik végigtolta az elsõ kettõt,azoknak meg vagy bejön,vagy nem. biznic

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Carlos
ezt majd otthon... 50 perc és indulok haza...

Þór vígi þessi rúnar

Dungeon Siege 2-ben is volt ilyen dögivel és mégis jó kis játék!

Ez így van! Magasból gyorsabban és keményebbet lehet zuhanni!

Hát a 2. rész grafikai megvalósítása és a piac jelenlegi elvárásai (játékosok és fõleg a hardvergyártók elvárásai miatt) miatt ez nem volt meglepõ lépés!

Hiába mondjuk, hogy nem fontos a grafika, ha nem eszközölnek ezen elemen is gyökeres fejlesztést, akkor akár eltûnhet a süllyesztõben a játék!

Ha a játékmenet nem lesz túlságosan lebutítva (nem vagyok benne biztos, hogy ez kikerülhet: lásd élet, és manna orbok kihullása halott ellenfelekbõl <#vomit>), akkor méltó lehet az elõdhöz.

Nem akarok az Ördög ügyvédje lenni, de csak lássátok mi lett a Starcraft 2-vel (nem egyöntetûen siker sztem)!

IMYke2.0.0.0
Parancsolj, kérlek:

Az a durva, hogy a BlizzCon elõtt már azt írták, hogy 50%-os állapotban lesz kinn - azaz, ezt már nem nagyon piszkálják.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bakkerman
vagy csak a neve miatt várja mindenki,meg hogy készül 65 éve...mindenki sztárolja,aztán bumm,lehet nagy csalódás lesz. magasból lehet e legnagyobbat esni 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Carlos
lézeres bohóckodás? Linket pls.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Láttad a "lézeres" bohóckodásokat is?
Azt szûrtem le, hogy SP-ben is ilyen lesz, márpedig, azok a WoW (és más MMORPG) csicsák nagyon taszítanak.
De majd meglátjuk - elõtte úgyis "demózok".

Carlos
nálam fap-fap volt amikor néztem az ingame videókat... 😉
0 day CE lesz belõle... 😊

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Diablo III elment a csicsa felé. Rettenetes csalódás volt az a néhány videó amit láttam belõle.
Remélem, azért nem lesz fertelem a Single.

Idén még jön a Diablo 3 is, na az nagyon súlyos lesz azt hiszem!

Pont ezen gondolkodtam egyébként én is! <#eljen>

Meg ezen is gondolkodom:

Házhoz szállítva ennyi és még külföldrõl sem olcsóbb!

IMYke2.0.0.0
Én már a Diablo 1-ben és a Diablo 2-ben is úgy fogtam fel ezt, mintha a "rokonomnak, bajtársamnak" adnám át a felesleges, vagy neki jobban testhezálló cuccaimat. Ha így nézzük, vagy beleéljük magunkat, akkor nincs gond vele.
Szigorúan véve persze csalásnak is nevezhetnénk, de - szerintem - ezt nem, míg a dupe (duplikálás), és hack-dolgok bizonyosan.

Sokszor elõfordult, hogy olyan tárgyat találtam már a játék közepe felé, amit egy másik kasztbeli kezdõ karakter is tudott használni, ettõl iszonyatus hentessé változtatva ezt (kicsit azért cheatnek éreztem ezt a megoldást!, így igyekeztem mellõzni!

IMYke2.0.0.0
Igen - ezt én is észrevettem.
Diablókban ugye ezt ügyeskedve lehetett megoldani <2 Diablo egyszerre, egy kis hack után, Single-ben, vagy megbízható emberkével B.neten>.
Tetszik a játék. Ha hazamegyek, folytatom a leány-terminátorom terelgetését 😊

Nem tudom, hogy a karaván vagy a sima láda tud-e ilyet, de lehet olyat csinálni, hogy pl. set itemeket, vagy jobb nem a te kasztodnak megfelelõ tárgyakat átadod egy másik általad indított karakternek!

Amit a láda megosztandó részébe raksz azt minden karaktered látni fogja és használhatja (nagyon durva kezdõ karaktereket lehet így generálni)! <#eplus2>

Bizarr!! De gratula az újhoz! <#eljen>

Csak megerõsíthetem az itt leírtakat (ha van egy mentésünk a Sima játék Fõellenfele elõttrõl, akkor az Immortal feltelepítése után a játék onnan folytatható a fõgenyó legyõzése utántól)!

Kivétel, hogy én az összesûrítést nem tapasztaltam, de én az alappal együtt telepítettem IT-t indítottam és simán végigment a megszokott méretû alapjáték és után kezdõdött a Kieg!

Tudom most magamra szabadítok egy kisebb flame meg fúj áramlatot, de próbáljátok ki valamelyik Guitar Hero részt billentyûzettel... na ott megfájdulnak az ember ujjai az tuti (jobb vagy tetszés szerint bal kézzel "pengetsz"(minden leütött hang elõtt kell) a másik kéz mind az öt ujját használod szám nehézségétõl függõen akár egyszerre benyomva 4 gombot is, mindezt folyamatosan 3-5 percig is és akkor még csak 1 számot játszottál el)!

Na ettõl majd letört néha a kezem (Titan quest alatt ilyen soha nem volt, sõt semmilyen másik játék alatt sem)

IMYke2.0.0.0
Rövid idõn belül lejárnak a Vaterán:
====================================
Painkiller - német, díszdobozos - fix 2000 Ft
King Arthur - 1999 Ft
Spellforce 2 Shadow Wars - 1500 Ft
Spellforce Platinum Edition - 1000 Ft

Hardveraprón:
=============
Resident Evil 5 - bontatlan, fóliás, 2500 Ft.