Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"A kampány hadjáratot nem csak egyedül, hanem egy másik emberrel cooperative is végig lehet játszani."
Hehh, jól hangzósos!
http://soj.web4.hu/cikk/udvozlet-mindenkinek-ez-a-sword-of-justice-c-jatek-hivatalos-oldala
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Adósa vagyok, nem engedte kifizetni... ritka az ilyen ember!
Köszönöm Pointer4 <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Meg más is felvehet, innen, ez jó csapat itt 😄
Ha másért nem, multizni még jól jöhet 😄
Friendsbe, nevem egy régi emailcím: [email protected]
😊 Spam jöhet rá, 6 éve nem él a fiók 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
kép
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert hármat kellett vennem, és akkor még 5 € volt, a négyes csomag 15€, és akkor már azt választottam.
Most van egy ajándékba leküldhetõ felesleges 😄
A baj, hogy még nem volt idõm megnézni a játékot, nem tudom milyen. 😄
A reliceket nyugodtan egyesitheted, fuggetlen attol hogy kesobbiekben hova hasznalod el. Semmi ertelme kulon.
Az str/int/dex latom hasonloan oszotod el, ez hosszu tavon nem lesz jo. Job ha minel elobb (maguskent) az inteligenciat noveled. A life es mana-ra se kell pont mivel kesobb kuldetesek es erosebb cuccok is novelik majd.
Latom nem hasznaloda jobb egergombot, oda is tegyel valami varazslatot. Vagy ha surun kell toltogetned akkor potiont. sokkal gyorsabb es kenyelmesebb ugy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mit ajánlasz? Hogyan tovább? :-)
Néztem egyébként a game listádban, hát te gyakorlatilag 0-day játszottál vele, ami szvsz nagy hiba. Béta teszteltessenek a fejlesztõk mással és ne velem.
Mondom, semmi bugba nem futottam.
A Challenge módhoz semmilyen XP nem kell, ugyanis a szuper kardod a játék végén ugye visszaviszi a herceg a helyére, vagyis a challenge módban alap kardod van.
Úgy szereztem meg 5 perc alatt a Tides achit, hogy EGYETLEN egy speciális támadást sem használtam. Normalon toltam, könnyû volt.
Mondjuk ezrek szívtak a Trine utolsó pályáján is :-D
"Major bug. Game lost all my upgrades in a save and also upgrade points. Which means that I am in the middle of the game and my prince is as powerful as start of the game. YAY!
Dammit!
Great game though "
Még jó hogy a hivatalos fórumon is pampognak miatta, de a fejlesztõket nem izgatja hogy azonnal javítsák ezt a baromi nagy hibát."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Végigtoltam a PoP: The Forgotten Sands-et normalon, Box-on.
Röviden: Tetszett.
Bõvebben:
+ Új platform ötletek (keselyûk, emlékek gombnyomásra, víz alapú platformelemek).
+ Sokszor van adrenalin löket, gyakran azon kaptam magam, hogy visszafojtott lélegzettel ugrálok, futok, rohanok, szállok... nagyfokú koncentráció sokszor elengedhetetlen. Ez jó, mert nem unatkoztam soha egyetlen percig sem!
+ Van kihívás, de cserébe van sikerélmény is, ez pedig végig motiválja a játékost az elõrehaladásra.
+ KIVÁLÓ pályatervezés. Nem Super Meat Boy jellegû hardcore csapdák, de szépen fokozatosan nehezednek, éppen annyira, hogy mire odaérsz megtanuld és ne legyen szentségelés.
+ Helyenként kifejezetten szép faltextúrák.
+ Egy db. bugba nem futottam.
+ Semmi screen tearing vagy V-sync gond nem volt.
+- Sajnos átlagos zene... ez nem a Warrior Within, melynek zenéjét még évek után is simán felidézem.
+- Sztori átlagosnak mondható. Egynek elmegy.
- A normal fokozat is elég könnyû volt... nagyrészt túl könnyû. Nem Zó, nincs hard.
- a mentési rendszer BOTRÁNY! Checkpoint, de csak 1 hely van, automatikusan minden oda ment! Hogy rohadna meg, amikor vissza akartam menni egy szarkofágért és már hiába... meg 1 lehelet életerõnél kimenti aztán megy a küzdelem az életedért, mert éppen "csapdaszoba" jön.
- Kissé kopottas Prince hangulat. TSoT, WW, TT, PoP 2008 és most a Forgotten Sands... egyszerûen nem illik a sorba. Játékmechanikát, történetét tekintve valahol a TSoT elé képzelném el, mert egyszerûen nem ér a 4-es nyomába.
- A vége felé kissé eldurvulnak az ügyességi részek, de azért élveztem. Kellõ kihívás volt legalább. Billentyûzetrõl halál lehet ez a játék.
- Kevés féle ellenfél.
Nálam 7.2/10-et ért a mutatvány.
Adnék rá jobbat de az átlagos sztori, a sorból való erõteljes kilógás, valamint kopottas Prince of Persia hangulat miatt ennél egy ezreddel se érdemel többet.
Ettõl függetlenül: AJÁNLOTT!
Most megyek és elolvasom amit te és Totti írtatok róla.
Szerk: Ja még annyit, hogy olyan 14 órát adott kb.
Én a TQ-t és az IT-t minden main quest 100 % Side Quest 100% 100 óra alatt vittem végig !
Akkor majd én beszámolok a Storm + Dream kombóról. Remélem, sikerül majd végigjátszanom vele a teljes játékot.
De a többiben igen !
Ezek voltak :
Paladin (Storm+Defense) Ennek csúfos bukás lett a vége az alapjátékot még megcsináltam de a kieg már olyan szinten nehéz volt vele hogy lehetetlenség volt bármit is csinálni vele ! Lvl 32 volt RIP ment a kukába !
Oracle: (Storm+Spirit) : Na ez nagyon jó párositás lett !
Spirit szakértelem igencsak megtetszett nekem ugye ott van a Lich King amit ha kimaxol sebezhetetlen lesz kivéve persze a mini bossok ellen ott van nála az Outsiders ami nagyon jó a mini bossok ellen ha bajban vagy igazi gyilkoloógép! Jelenleg lvl 36 vagyok vele !
Spellbreaker: Na ezzel a karival vittem végig a Teljes TQ Goldot !
(Spirit+Warfare): Ez is nagyon jó párositás : Megtaláltam a tökéletes pusztitás kombináciot😮nslaught+Battle Standard+War horn és nincs olyan monster ami túlélne bármit is ! jelenleg ezzel lvl 47 vagyok Epic szinten és már az alap játék utolsó fejezeténél vagyok !
A "Dream" rossz választás volt amúgy?
Nálam csak a metro 2033-on feküdt ki a gép a többi játékot lazán viszi !
Akkor is csak azért mert a Very High már sok volt neki !
Fõképp, az utóbbi idõben a 2 szinttel erõsebbek voltak nagy falatok, úgy mint:
- baleful arachnos-ok, akik bár azonos szintûek voltak, de halálosak
- Satyr Magi (12-es)
- és az Avatar kék lényeire feltûnõen hasonlító Maenadok sem voltak kispiskóták. Futnom kellett néhányszor, még életerõ italok mellett is.
A Storm szakértelem nagyon jó választás ! Fõleg a Lightning azon belül a Chain Lightning csak nagyon mana zabáló nagyobb szinten egy idézett lény a Wisp ez egy halhatatlan lény akit senki nem tud elpusztitani !
A relic-eket gyûjtögetem
Amikor meglesz a kecsegtetõ felszerelés, akkor, természetesen, összerakom a relic-eket, hogy még erõsebbek legyenek
Csakis full teljes relicet érdemes rakni cuccra !
Amugy az azonos relic-eket összetudod rakni !
Vagy megvárod mig meglesz a full sett !