Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Notebookra tudtok vmi jó PC-s játékot? (nincs egér)

Tinman
Lejött, toltam vele 20 percet a tutorialba, majd kilépett ismeretlen hibával... eddig nem gyõzött meg, mert rém egyszerûnek tûnik, remélem durvul.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pointer4
RTS-nél
"A kampány hadjáratot nem csak egyedül, hanem egy másik emberrel cooperative is végig lehet játszani."

Hehh, jól hangzósos!
Juhhúú! Újabb magyar "tankos rts" készül! Kíváncsi leszek rá! <#nyes>

http://soj.web4.hu/cikk/udvozlet-mindenkinek-ez-a-sword-of-justice-c-jatek-hivatalos-oldala

Tinman
Megkõnemégvennyi... :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
brotip: RDR <#zavart1>
pointer4
Írhatnál róla valami beszámolót, aprót 😄
Tinman
Pointer4 elõtt le a kalappal!

Adósa vagyok, nem engedte kifizetni... ritka az ilyen ember!

Köszönöm Pointer4 <#eljen><#worship>

Tinman
Felvettelek :-)

pointer4
Vegyél föl Friendsbe, küldöm.
Meg más is felvehet, innen, ez jó csapat itt 😄
Ha másért nem, multizni még jól jöhet 😄

Friendsbe, nevem egy régi emailcím: [email protected]
😊 Spam jöhet rá, 6 éve nem él a fiók 😄
Tinman
ENGEM! DE komolyan!

w77d
hoppácska.... hát jó tudni... várjá milyen live-os gamekkel toltam még amiket most kezdhetek elölrõl? Akkor a batman is ilyen lesz pl.. shit

IMYke2.0.0.0
Bizony. Nélküle nem érnek semmit a Live-os játékok mentései.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
kellett volna? <#zavart1>

pointer4
iRacing, most így 25 fps helyett 75 a legproblémásabb útszakaszon, sajnos (mint ez) vannak gépigényesebb pályák.
kép
IMYke2.0.0.0
Live könyvtárat is elmentetted?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
gyerekek a dirt2-nél a corrupt save game problémát nem tudjátok hogy lehet megoldani? a win újrarakással ugyebár a gamet is újra kellett raknom, visszamásolom a mentéseim, de azt mondja, hogy corrupt savegame, kezdjem újra a játékot...

pointer4
Ez a Greed Corp érdekel valakit ?
Mert hármat kellett vennem, és akkor még 5 € volt, a négyes csomag 15€, és akkor már azt választottam.
Most van egy ajándékba leküldhetõ felesleges 😄

A baj, hogy még nem volt idõm megnézni a játékot, nem tudom milyen. 😄
kemszi2
3 új játék van érkezõbe
grid,empire earth 2 gold,és strondhold warchest
IMYke2.0.0.0
Nagyon szépen köszönöm a hasznos tanácsokat! Megfogadom õket. <#worship>

Daell Drow
Par tipp, mivel en is sokat toltam/tolom ezt a gamet.
A reliceket nyugodtan egyesitheted, fuggetlen attol hogy kesobbiekben hova hasznalod el. Semmi ertelme kulon.
Az str/int/dex latom hasonloan oszotod el, ez hosszu tavon nem lesz jo. Job ha minel elobb (maguskent) az inteligenciat noveled. A life es mana-ra se kell pont mivel kesobb kuldetesek es erosebb cuccok is novelik majd.
Latom nem hasznaloda jobb egergombot, oda is tegyel valami varazslatot. Vagy ha surun kell toltogetned akkor potiont. sokkal gyorsabb es kenyelmesebb ugy.
Totti5
Alan Wake egyértelmû. Lehet én is folytatom nájtméren hogy minél hamarabb megvehessem a DLCket, mert ez a Deadly idegileg kikészít már, s kiváncsi vagyok mit mondasz rá. Fable 3 tudod hogy nekem az év csalódása volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Totti: Alan Wake + DLC-k vagy Fable 3 + DLC?

Mit ajánlasz? Hogyan tovább? :-)

wesker24
Nekem mondod ! Én is észre vettem ! xD Nagyon jó egy kaszt !
IMYke2.0.0.0
Én sem futottam olyan bugba, amit Totti5 említ. Szerencsére. Ja, és Offline, Easy.

Tinman
A játék indítása után letölt egy patch-et... szerintem nem véletlenül.

Néztem egyébként a game listádban, hát te gyakorlatilag 0-day játszottál vele, ami szvsz nagy hiba. Béta teszteltessenek a fejlesztõk mással és ne velem.

Mondom, semmi bugba nem futottam.

A Challenge módhoz semmilyen XP nem kell, ugyanis a szuper kardod a játék végén ugye visszaviszi a herceg a helyére, vagyis a challenge módban alap kardod van.

Úgy szereztem meg 5 perc alatt a Tides achit, hogy EGYETLEN egy speciális támadást sem használtam. Normalon toltam, könnyû volt.
Mondjuk ezrek szívtak a Trine utolsó pályáján is :-D

Totti5
"Én meg a POP végén vagyok, de az elsõ boss összecsapás elõtt megint elfelejtette az összes megszerzett képességet, plusz életerõt az összes xpm és a képesség táblázatot lenullázta... kiváló, még szerencse hogy nem jött elõ az a bug hogy nem nyílik ki az ajtó játékbetöltés után, mert akkor meg lehetne az egészet elõrõl kezdeni, ( hisz nincs benne savegame, csak kántinyú ) így meg csak szopás és nehezebb és búcsút mondhatok jó pár acsinak amit meg szerettem volna szerezni, illetve a challenge módnak is aminek a lényege az lenne hogy végigjátszás után már táposan idõre leverni hordákat, ami most kimarad, már ha végigviszem, mert nagyon felidegesített.

"Major bug. Game lost all my upgrades in a save and also upgrade points. Which means that I am in the middle of the game and my prince is as powerful as start of the game. YAY!

Dammit!

Great game though "

Még jó hogy a hivatalos fórumon is pampognak miatta, de a fejlesztõket nem izgatja hogy azonnal javítsák ezt a baromi nagy hibát."

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fabio Capello
Oracle a játék legerõsebb kasztja 😊

Tinman
I2k!

Végigtoltam a PoP: The Forgotten Sands-et normalon, Box-on.

Röviden: Tetszett.

Bõvebben:

+ Új platform ötletek (keselyûk, emlékek gombnyomásra, víz alapú platformelemek).

+ Sokszor van adrenalin löket, gyakran azon kaptam magam, hogy visszafojtott lélegzettel ugrálok, futok, rohanok, szállok... nagyfokú koncentráció sokszor elengedhetetlen. Ez jó, mert nem unatkoztam soha egyetlen percig sem!

+ Van kihívás, de cserébe van sikerélmény is, ez pedig végig motiválja a játékost az elõrehaladásra.

+ KIVÁLÓ pályatervezés. Nem Super Meat Boy jellegû hardcore csapdák, de szépen fokozatosan nehezednek, éppen annyira, hogy mire odaérsz megtanuld és ne legyen szentségelés.

+ Helyenként kifejezetten szép faltextúrák.

+ Egy db. bugba nem futottam.

+ Semmi screen tearing vagy V-sync gond nem volt.

+- Sajnos átlagos zene... ez nem a Warrior Within, melynek zenéjét még évek után is simán felidézem.

+- Sztori átlagosnak mondható. Egynek elmegy.

- A normal fokozat is elég könnyû volt... nagyrészt túl könnyû. Nem Zó, nincs hard.

- a mentési rendszer BOTRÁNY! Checkpoint, de csak 1 hely van, automatikusan minden oda ment! Hogy rohadna meg, amikor vissza akartam menni egy szarkofágért és már hiába... meg 1 lehelet életerõnél kimenti aztán megy a küzdelem az életedért, mert éppen "csapdaszoba" jön.

- Kissé kopottas Prince hangulat. TSoT, WW, TT, PoP 2008 és most a Forgotten Sands... egyszerûen nem illik a sorba. Játékmechanikát, történetét tekintve valahol a TSoT elé képzelném el, mert egyszerûen nem ér a 4-es nyomába.

- A vége felé kissé eldurvulnak az ügyességi részek, de azért élveztem. Kellõ kihívás volt legalább. Billentyûzetrõl halál lehet ez a játék.

- Kevés féle ellenfél.

Nálam 7.2/10-et ért a mutatvány.

Adnék rá jobbat de az átlagos sztori, a sorból való erõteljes kilógás, valamint kopottas Prince of Persia hangulat miatt ennél egy ezreddel se érdemel többet.

Ettõl függetlenül: AJÁNLOTT!

Most megyek és elolvasom amit te és Totti írtatok róla.

Szerk: Ja még annyit, hogy olyan 14 órát adott kb.

wesker24
Reméljük ! Bizzunk benne ! Sok sikert ! xD

Én a TQ-t és az IT-t minden main quest 100 % Side Quest 100% 100 óra alatt vittem végig !

wesker24
Mindegyik kaszt megvolt az alapjátékban is ! Tehát a kiegben nincsenek ujabb szakértelmek ! Lehet bele rakni ujabb szakértelmeket de akkor már moddolni kell a játékot !
IMYke2.0.0.0
Igazi fanatikus vagy 😊
Akkor majd én beszámolok a Storm + Dream kombóról. Remélem, sikerül majd végigjátszanom vele a teljes játékot.

wesker24
Amiota játszok a TQ-val sose inditottam olyan karit amiben a Dream volt ! Igy a Dream témában nem tudok tanácsot adni !

De a többiben igen !

Ezek voltak :

Paladin (Storm+Defense) Ennek csúfos bukás lett a vége az alapjátékot még megcsináltam de a kieg már olyan szinten nehéz volt vele hogy lehetetlenség volt bármit is csinálni vele ! Lvl 32 volt RIP ment a kukába !

Oracle: (Storm+Spirit) : Na ez nagyon jó párositás lett !
Spirit szakértelem igencsak megtetszett nekem ugye ott van a Lich King amit ha kimaxol sebezhetetlen lesz kivéve persze a mini bossok ellen ott van nála az Outsiders ami nagyon jó a mini bossok ellen ha bajban vagy igazi gyilkoloógép! Jelenleg lvl 36 vagyok vele !

Spellbreaker: Na ezzel a karival vittem végig a Teljes TQ Goldot !
(Spirit+Warfare): Ez is nagyon jó párositás : Megtaláltam a tökéletes pusztitás kombináciot😮nslaught+Battle Standard+War horn és nincs olyan monster ami túlélne bármit is ! jelenleg ezzel lvl 47 vagyok Epic szinten és már az alap játék utolsó fejezeténél vagyok !
robotnyk
nem, azt hiszem az kiegészítõs, és a kiegészítõs classok tápok.
w77d
Tudja a fene XD

IMYke2.0.0.0
Ez az! Kihívás!

wesker24
Hajaj és mi lesz késöbb ahogy egyre jobban erösödsz táposabb lesz a karid ugy fognak nöni a monsterek is ! Az alapjáték végén mér 10 szinttel magasabb monsták lesznek ellened ! persze ha jól farmolod karid jó cucciad vannak jó a védelmed/ellenállásod jó a sebzésed akkor könnyen le leht öket verni ! Az alapjáték végén az utolsó fejzetben igencsak rühelttem a sárkány gyik Guardian/Warrior/Mage-eket ezek a közül a Mage a legveszélyesebb föleg ha tömegben vannak akkor pillanatok alatt letud amoritzálni mileött elkezdenél támadni rájuk máris halott vagy ha nem vigyázol ! Persze az alapjáték utolsó helyszinén vannaka sárkánygyik Guardianok ezek elég szivosak tudnak lenni fõleg a FLame Dragonok ha nincs legalább 50-75 %-os tûzvédelmed akkor neked over ! Az alapjáték utolsó fejezetében fontos még a poison ellenállás mert vannak olyan monsták akik pillanatok alatt kinyirnak ha nem vigyázol mert elég nagy poison sebzésük van !
IMYke2.0.0.0
Aztán Te is kórájhetes leszel...? 😊

w77d
mondom én, hogy az a q6600 nem szar proci... az én q9550-emet nem hinném hogy minimum egy évig le kéne cserélnem, addig gond nélkül fogom maxra tolni a csúszkákat vele...

IMYke2.0.0.0
Húúúú...
A "Dream" rossz választás volt amúgy?

wesker24
Nekem eddig 1 játék kivételével szinte minden játék maxon ment !

Nálam csak a metro 2033-on feküdt ki a gép a többi játékot lazán viszi !
Akkor is csak azért mert a Very High már sok volt neki !
IMYke2.0.0.0
Ezt nem tudtam, de ahogy lejjebb írtam, nem szoktam elkapkodni a dolgokat - a felszerelésben látható, hogy 2 tárgyra feltettem az elején relic-eket, hogy erõsebbek legyenek, és segítsék szegénykémet a harcokban.
Fõképp, az utóbbi idõben a 2 szinttel erõsebbek voltak nagy falatok, úgy mint:
- baleful arachnos-ok, akik bár azonos szintûek voltak, de halálosak
- Satyr Magi (12-es)
- és az Avatar kék lényeire feltûnõen hasonlító Maenadok sem voltak kispiskóták. Futnom kellett néhányszor, még életerõ italok mellett is.

wesker24
Szóval a Storm és a Dream castot választottad végülis !

A Storm szakértelem nagyon jó választás ! Fõleg a Lightning azon belül a Chain Lightning csak nagyon mana zabáló nagyobb szinten egy idézett lény a Wisp ez egy halhatatlan lény akit senki nem tud elpusztitani !

w77d
melyik game? bár jóval gyengébb a q6600, de azért meglepõ... hacsak nem flight simulator X-rõl beszélünk, emrt az köztudott...

IMYke2.0.0.0
Köszönöm - igen, fagy-álom varázslót akarok nevelni belõle, eddig karddal aprított.
A relic-eket gyûjtögetem , és várok valami 'ütõs' szerkóra, amit szetté alakíthatok velük.
Amikor meglesz a kecsegtetõ felszerelés, akkor, természetesen, összerakom a relic-eket, hogy még erõsebbek legyenek . 😊

pointer4
Jó neked, én pont olyan játékkal játszom, ahol a q6600 letérdelt.
wesker24
Egy jó tanács részlges relicet nem rakj magadra mert csak negyed annyit ér mint egy teljes full szett ! Ha megvna a full szett akkor randomként Bonus képességet is ad a teljes full szett mellé !

Csakis full teljes relicet érdemes rakni cuccra !
wesker24
Nem rossz jó kari lesz ez ! Gondolom akkor jelenleg mágus vagy !

Amugy az azonos relic-eket összetudod rakni !

Vagy megvárod mig meglesz a full sett !
w77d
nekem új proci még nem kell, bõven jó még egy évig a q9550, így is cask lesek, meg pislogok, hogy a Metro 2033 1920x1200-ban max beállítással full dx11-ben totál folyamatosan megy 😄

IMYke2.0.0.0
Titan Quest: Immortal Throne karakterem a tegnapi 3 órás etap után, minden szir-szar tárgy, fegyver felvétele és eladása után, sok pénzzel és 10-es szinten: