Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Mert Január 20-dika óta Processing-en van Awaiting Despatchen !
A pénzt meg már a rendelése leadása után levonták !
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A zavvi minden 2 nap küldi a levelet hogy per pill nincs és eddig már 10 nap telt el ! Én türelmes vagyok ráérek még ! xD
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vagy 3 órán át elvoltam vele. Majd meghirdettem. Remélem érted.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem véletlen, hogy Witcher elsõ kiadásom is még mindig megvan, mert feltett szándékom újra végigjátszani és tudom, hogy lesz rá idõm és kedvem is. Így másodjára biztos nem 110 órám lesz benne, hanem mondjuk 70... ami bevállalható.
Igen, az ember bukik rajta. Ez ilyen. Viszont ahogy már írtam érdekel az extra tartalom és csak akkor adok el valamit, ha már tuti nem várható hozzá semmi DLC meg extra meg egyéb. Lásd FO3.
És lásd a haragom a Witcher kapcsán melybõl 1 évvel a megjelenés után kibaxtak egy encsancses edisönt a legnagyobb megdöbbenésemre, hiszen 0-day vettem az egész bõségesen felszerelt kiadást.

Szerintem ha megjelenéskor akarsz vele játszani, akkor veszel egy simát "olcsón" külföldrõl, és utána még viszonylag kis bukással el tudod passzolni, egyszerûbb lenne postázni és mozgatni is, mint a CE-t. Ha pedig késõbb játszol vele, mert csömöröd lesz még a Fallout 3 miatt, akkor megveheted majd fél- vagy harmadáron, vagyis kevesebbért, mint amennyit így bukni fogsz, hacsak nem túl drágán sózod rá valakire. (Nem tudom ki hogy van vele, de nekem rosszul esik valamit drágán eladni, az értékénél kevesebbért pedig eleve nem szívesen mondok le róla, mert az elkótyavetyélés. Persze nem is szokásom lepasszolni a cuccokat, de már volt rá példa. Ráadásul macera is.)
Összefoglalom: sok pénzed fog benne állni, bukni fogsz rajta, és semmi kézzelfogható nem marad utána neked belõle (még csak játszani sem tudsz vele, ha jön ki hozzá DLC vagy bármi, vagy mégis kedvet kapsz), pedig az egyik kedvenced folytatásaként várod. Ez minden, csak nem ésszerû. Kérlek, ne vegyél CE-t csak azért is! Akkor maradj inkább játékos! A te érdekedben mondom ezt.
Miért veszek CE-t? Mert mindent el akarok olvasni, meg akarok nézni az aktuális kedvencemrõl, majd ha már semmit nem képes nyújtani, akkor nem hagyom, hogy nálam porosodjon. Érték csökkentve okozzon másnak is örömet és én is visszakapok a pénzembõl.
Ezt nem kell utánam mûvelni, elég csak megérteni az álláspontom. Nem vagyok gazdag, nem élek még középszinten se, nem tehetem meg, hogy mindent amit akarok megveszem és megtartom. Szeretném persze, de nem lehet.
Lásd a jövõ héten elkelõ Fallout 3 CE-met.
Megmondtam már sokszor, hogy nem vagyok igazi gyûjtõ, hanem lelkes játékos.
De abban a hónapban jön a Duke Nukem Forever és LA Noire is.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
<#vigyor5>#vigyor5>
Witcher 2 full CE
Olcsóbb és nincs födarabóva' :-P
Van még valaki itt, aki ezt a verziót veszi?
Be happy. :) Running!
Kíváncsi lennék, hogy mi volt az a játék, ami megfogta?
vagy bármilyen más ilyen vagy ennél régebbi konzoljátékok.
esetleg ps1, ha rászánsz pár ezrest egy joystickre.
fõleg ugribugri platformerek és logikai dolgok szerintem😊