Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mi is tervezünk párommal gyereket! Csak néha úgy érzem, hatalmas vállalás, és olyankor kicsit megrettenek a dologtól, de amikor látom a kollégák fotóit a gyerkõcökrõl, akkor ismét elemi erõvel rámtör, hogy de szeretnék már én is egy ilyet 😊
Mostanában hivatalos fordításokat csinálok. S valóban vannak ki nem adott, be-nem-fejezett vállalásaim, de próbálom utolérni magam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Még nem rendeltem soha külföldrõl és angolul sem tudok igazán. Segítenétek, hogy miként mûködik ez? Kb mennyi a postaköltség, mennyibe kerül most egy euró, meg milyen számla kell hozzá? Vagy lehet postai utánvétellel is fizetni? Szóval ilyen általános kérdések. A Zavvin láttam pár játékot elég jó árban.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Tudom nem ide illik, de a magyaritások topicba meg nem nézel be olyan sûrûn mint ide. Szóval mi van azokal a magyarításokkal amikkel már régen írtad hogy elkészültél?
pl Space siege tavaly áprilisban írtad a portálon hogy elkészült, a Borderlands is valamikor múlt év középén lett kész, és hogy már csak a Dlc magyarítása van hátra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Pizza, kóla asztalra, redõny leenged, és elvonulni 1-2 napra a világtól.
Most vele az ölemben gyûröm a szupermutánsok seregét 😄
De jó lenne egy kis nyugalom ... <#idiota>#idiota>
Régebben rengeteget toltam vele a Zeus-szal együtt
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Akinek esetleg nincs meg a Borderlands Goty pc-s, most akcios.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"This product is only available for purchase in the United States and Canada."<#nemtudom>#nemtudom>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De mintha korabban olyasmit irtal hogy mikor vetted nem volt, es most az bezavar?
Varj még egy kicsit, ha tovabbra is processing akkor irni kell nekik hogy mi van.