Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Hát ez érdekes... engem az Alan Wake-ben pont az irritál, hogy szinte soha nem lehet nézelõdni, mert jön a sokszor végtelen számú ellen. Csodás. Nem értem miért kellett ez? Miért kellett?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
legalább erre se kell idõt pazarolnom

Forza.

Totti5
Dead Rising 2 nagy királyság, csak ne lenne az egész átitatva ezzel az idõlimites baromsággal, mert az ember nem tud normálisan nézelõdni, felfedezni😞(( nomeg azért egy checkpoint sem ártott volna bele, mert legalább ha meghalok 20 perc után és nem lépek ki a játékból, akkor ne elõrõl kelljen már kezdeni mindent. Õrültek ezek a japók, basztak rá hogy minimálisan is javítsák azokat a dolgokat amitõl az elsõ rész is megosztotta a játékosokat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pointer4
Kõszi!! <#zavart1>
w77d
nna meg sok update meg DLC kell hozzá az idõ folyamán XD

Carlos
a laptopos kép édes!

Þór vígi þessi rúnar

Sõ, még cheat se 😄 Viszont az egyetlen olyan játék, amelyik minden egyes példánya különbözõ!

w77d
az biztos, hogy nem kevés játékóra van benne, csak nincs easy meg normal fokozat XXXD

A legdrágább CE a világon, de szerencsére részletekben kell fizetni, és hosszútávú szórakozást nyújt! 😊

w77d
hát igen... egy 0day collectors edition jó is belõlük XXXD

<#worship> Gratulálok a kislányodhoz!

Mi is tervezünk párommal gyereket! Csak néha úgy érzem, hatalmas vállalás, és olyankor kicsit megrettenek a dologtól, de amikor látom a kollégák fotóit a gyerkõcökrõl, akkor ismét elemi erõvel rámtör, hogy de szeretnék már én is egy ilyet 😊

IMYke2.0.0.0
Tavaly nyár óta rákaptam az animékre - azok is, a két munkahely, meg a lustaság is sok idõt vett el tõlem. Meg ugye mostanság, hosszú idõ után újra el kezdtem játszani is.
Mostanában hivatalos fordításokat csinálok. S valóban vannak ki nem adott, be-nem-fejezett vállalásaim, de próbálom utolérni magam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Itt Belépsz azzal amivel a játékon belül tetted. Regisztrálod a Cerberus kódodat, és már töltheted is lefelé az ingyenes DLC-ket.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

gibson9
Sziasztok!
Még nem rendeltem soha külföldrõl és angolul sem tudok igazán. Segítenétek, hogy miként mûködik ez? Kb mennyi a postaköltség, mennyibe kerül most egy euró, meg milyen számla kell hozzá? Vagy lehet postai utánvétellel is fizetni? Szóval ilyen általános kérdések. A Zavvin láttam pár játékot elég jó árban.
Elõre is köszönöm a segítséget!

Ik2:

Tudom nem ide illik, de a magyaritások topicba meg nem nézel be olyan sûrûn mint ide. Szóval mi van azokal a magyarításokkal amikkel már régen írtad hogy elkészültél?
pl Space siege tavaly áprilisban írtad a portálon hogy elkészült, a Borderlands is valamikor múlt év középén lett kész, és hogy már csak a Dlc magyarítása van hátra.

w77d
jah meg tegnap este óta a Mass Effect 2 CE-met is elkezdtem végre 😄 Az extra páncélt már megtaláltam, de a többi CE kedvezményt hol találom? (fegyverek, helyszínek, DLC-k)... Pl a Normandy Crash site-ot hogy érem el???

w77d
ismerõs a sztori... én is voltam már úgy, hogy minden nagyon klappolt, aztán csomagolt és haza költözött (Vietnámi volt a csaj, de itthon modellkedett)

IMYke2.0.0.0
Évekig úgy volt, hogy megtaláltam az igazit, akivel közös gyermeket nevelhetünk majd, de aztán továbbszállt egy másik bibére...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bakkerman
bárminél többet ér a kis gyerkõc 😊 <#worship>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

w77d
Õ minden kincsnél többet ér, becsüld meg magad 😄 nálam is itt volt tegnap az unokaöcsém, hát nekem sem volt nyugtom nagyon, de nagyon szeretem a gyerekeket és nem számít, még ha nap végére végkimerülésben zuhanok le a székrõl XD

w77d
ááá nem, este gamelek úgyis.. most fognak páran lehülyézni, de aztán bepakolom õket a gyûjteménybe és ha majd a mostaniakat kijátszottam, majd akkor elkezdem azokat. Jelen pillanatban még 9db nagy cím van bontatlanul a gyûjteménybe, mert jelenleg a Batman + Medal of Honor-single nél tartok+ néha Bad Company2 Vietnam multi...

pointer4
De jó neked, engem már nem hagynak nyugodtan játszani egy jó ideje 😄
Pizza, kóla asztalra, redõny leenged, és elvonulni 1-2 napra a világtól.
Most vele az ölemben gyûröm a szupermutánsok seregét 😄
De jó lenne egy kis nyugalom ... <#idiota>
bakkerman
akkor gondolom hnapra szabi kivéve 😊

w77d
nna ma megvettem a HAWX 2-õt, holnap meg ha a galaxis is úgy akarja érkezik a Dead Space 2 CE, Dead Rising 2 és Assasins Creed 2...

bakkerman
ennyiért nem hagyhattam ott a falloutot...ha még a héten megjön,hétvégére teló kikapcs,ajtó zár,füles fel 😄D

kemszi2
a supergamer.hu milyen tapasztalataitok vannak? 7végén rendeltem tõlük,de még nem volt dolgom velük
Az gáz. Eddig kétszer jártam úgy zavvi-n, hogy rendeléskor "in stock" volt az elérhetõség, és végül több hetet kellett várni rájuk. Végül megjött minden, de a pénzt csak akkor vonták már le, amikor csomagolták a cuccot.

giorgio81
Hatalmas játék!!! Gratula hozzá! elfogadnám én is
Régebben rengeteget toltam vele a Zeus-szal együtt

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Daell Drow
Akkor rosszul tudtam, dem intha regebben igy lett volna.
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Daell Drow
Ugytudom hogy ha nincs cucc raktaron akkor nem islehet a kosarba tenni.

Akinek esetleg nincs meg a Borderlands Goty pc-s, most akcios.
De dátumot csak nemrég óta tudunk (azt is már hallottunk párat...)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Amikor leadtam a rendelést In stock volt meg Buy felirat volt leadtam a rendelést pénzt levonták jött a levél hogy per pill nincs a játék !
arty
6.75 font volt, bárkinek aki "angolként" steamezik 😊

Forza.

w77d
most már leadtam rá a rendelésem, akkor már elhozom... aztán majd legfeljebb dühöngök..

Voltan
A Dead Space 2 CE elég silány, én óva intenélek tõle. Elõrendeléssel vettem, eddigi legrosszabb ár-érték arányú CE, amit vettem, maradj inkább az alap kiszerelésnél szerintem. A játékot viszont minenképp vedd meg, mert zseniális!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Jani21
A d2d brit oldalán 9,95 font -20% a kóddal és itthonról is megvehetõ.

bakvarnyu
köszi
"This product is only available for purchase in the United States and Canada."<#nemtudom>

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

bakvarnyu
Dobj már egy linket légyszi.Szerintem ez is csak US.

grebber
BC 2 Vietnam most 2500Ft a D2D-n!
Mindenre -20%-van!

Next PC upgrade: 2022

Daell Drow
Hat nem tudom, a processing meg gondolom hogy van raktaron es feladas alatt van.
De mintha korabban olyasmit irtal hogy mikor vetted nem volt, es most az bezavar?
Varj még egy kicsit, ha tovabbra is processing akkor irni kell nekik hogy mi van.
Úgy értem hogy kézikönyv, meg borító magyar..

bakvarnyu
$6.79 dollár de az csak az USA-ban. Épp arról ment a vita az EU-ba mért drágább. Na mindegy hagyjuk <#vigyor1>

Minek magyar kiadású Fahrenheit?Felirat nem volt rajta szerintem..
nem olvastok gamer siteokat?ez már tavaly õsszel biztos volt amikor a Gearbox átvette a projektet.Haragszom is rájuk mert emiatt tolják az Aliens:Colonial Marinest.....
arty
6.75font volt karácsonykor

Forza.

bakkerman
cod4 goty edition még mindig 4-5 ezer jópár magyar helyen,valahol meg nem is kapni...

lolSL
7,6 dollár vagy mennyi volt, eurós ár több volt
vietnam meg 6 eur ea storeban

bakvarnyu
Hát én is figyelem, nem emlékszek, hogy valaha 6 font lett volna a BC2 steamen, még a téli akciók idején se.