Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Hát ja... a thriller és a horror között néha nem is olyan éles a határvonal.

AW filmet még nem néztem meg, majd minden ilyen extrát a végigvitel után.

Mondom: Remek játék az AW, számomra(!) 1-2 bosszantó hibával.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Thx... meg is veszem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Prince23
Numen: Contest of Heroes 2 euro a steamen

zorrobomber
Xbox kontrollerrel most próbáltam másodjára hátha beadja és tetszeni fog, de nem. Miért? Az irányítás miatt. Már a hajón beszédültem és azt se tudtam merre kell menni. Kegyetlenül elbaszott ez az oldalas nézõpont.

Totti5
Tényleg, az AW élõszereplõs elõzmény filmet megnézted??

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
AW még csak nem is félelmetes, nem akar ilyesztgetni mesterséges eszközökkel ( hivatalosan sem horror játék ), persze azoknak akik gyengébb idegzetüek nekik lehet hogy az is horror feeling. Deccszpész 1 az inkább az volt, kb a feléig aztán már arra is immunis lettem, mert már nem volt meglepetés semmi féle trükk.

Tinman
Elfogadom a véleményed, végül is az Event Horizont se tetszik mindenkinek.

Egyébként tavaly leszedtem valahonnan a Dead Space címû omega kategóriás sci-fi-t. Volt az egész vagy 1 órás, de hetekig néztem. Egyszerûen mindig belealudtam... sajnos vasárnap d.u. az Alan Wake esetében is megtörtént, hogy a párom kérdezett rám, hogy most akkor alszok vagy játszok <#vigyor5>

Az a baj ezekkel a Dead Space és Alan Wake cuccokkal, hogy egy ideig félelmetes, aztán eljön a pillanat, amikor már unott arccal hajolsz el a 89. baltacsapás elõl is...

Rage47
úgy emlékszem egyszer 130k-t is rakott foci meccsre, szal lehet, hogy nem vágja agyon ez a 18k😄
Tinman
#165 alapján te szóltál elõbb...

Egyébként júliusig biztos kivesézem a 2 részt.

robotnyk
az alan wake egy stílusos horror-thriller, a dead space egy agyatlan, nyomasztó b-horror. imo, persze.
Tinman
Jó áron érdekel ez a CE, miért ne? De tényleg agyrém amit elkértek érte.

"btw, a két részbõl együtt nekem elég volt tíz perc, nem nekem való"

Hmmm... Alan Wake már csak a GS-od alapján is tetszhetett. Dead Space ugyan ez csak akciódúsabb, sokkal horrorisztikusabb és az ûrben játszódik.

Mi nem tetszett DS-ben? De komolyan.

IMYke2.0.0.0
Azt ugye tudod, hogy a Longest Journey-kre én is vevõ lennék. 😊
Ha kell, eladom a nem-saját házamat is érte 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
De jó... néha egyszerûen oldalakat hagyok ki a topicból.

Szóval, jó eséllyel még idén eladók lesznek ugyanis egyiket sem játszottam végig! A The Longest Journey-ba vagy 10 órát beletettem, de máig nem emlékszem miért nem vittem végig. Na majd hamarosan...

robotnyk
felhívták többen (köztük én is) mindenkinek a figyelmét, hogy óvatosan a CE-vel, legalább nézzenek egy videót az unboxingról. olyanok is mondták akik már beugrottak a dolognak. ha valakit nem érdekeltek a vélemények, és kiadta rá a pénzt, és csalódott, az így járt.

btw, a két részbõl együtt nekem elég volt tíz perc, nem nekem való[/b]
Tinman
Nézd gyûjtõi szemmel... én abs. megértem pedig hibrid vagyok (kicsi gyûjtõ nagyon játékos).

A DS már önmagában egy oltári nagy cucc, remélem ebben mindenki egyetért. Ebbõl a CE-t megvenni egy gyûjtõnek? Adja magát!

Az már más kérdés, hogy az egyetlen mûanyag tárgy miatt miért árazták el. Mert ennyiért ez el van árazva. Valahol 13990 Ft lett volna a reális PC CE ára.

robotnyk
már bocs, de nem igazán tudlak sajnálni, vagy 5ször be volt ide írva, hogy szart sem ér a CE.
Totti5
😄😄😄😄

Tinman
Nézd a jó oldalát van egy zajos tücsköd...

vs.

Totti5
Miért vettél ilyen drágán valamit látatlanban?? ( ha más nem a jutub csurig van unboxing videókkal ahol meg lehet nézni hogy mi és milyen a tartalma )

w77d
mondjuk már eleve meglepõdtem a csomag átvételénél, hogy én egy kb minimum Alone in the dark CE méretû dobozt vártam, erre a Assasin2 + Dead Rising 2 plusz ez a szar CE jött egy akkora csomagban, amekkorában 3 megrendelt DVD film szokott... A CE méretben tulajdonképpen akkora, mint egy nomrál DVD tok, csak mélysége van egy picivel nagyobb. Most akkor gondoljátok el, hogy mekkora a mûanyag kütyü ( a DVD tok fele méretû, totál olyan mint a MIB híres tücsök pöcs pisztolya, csak ez összesen 2 db mûanyagból áll, ami középen az illesztésnél még sorjás is, komolyan mondom a piacon szoktak a kínaiak ilyen játékokat árulni kéccázé)

Tinman
Ha végigtoltad jelezd, lehet, hogy 15k körül, ha perfekt állapotban marad tudok rá vevõt <#zavart2>

w77d
asszem a cucc ugyanezzel a lendülettel megy föl a netre eladásra 15ezer ft-ért...

Tinman
Ellenben a beltéri ajtóm kifogástalan minden tekintetben <#banplz>

Komolyra fordítva...

Ha a Witcher 2 full CE 20k körül tudja ezt:

- Game DVD
- Making of DVD
- Soundtrack CD
- CE doboz
- Térkép
- Game Guide
- Manual
- Ingame cuccok
- Papercraftek vagyis papírból építhetõ modellek
- DLC
- 200 oldalas Artbook
- Geralt fejszobra
- Kockajáték set, ki zsákocskával, utmutatóval
- 3 Matrica
- 1 db Temerian érme
- 54 lapos kártyapakli

Akkor elmennek 18k-ért a büdös jó anyjukba a DS2 CE kapcsán!

wesker24
Részvétem ! 😄

Na 12 nap szarakodás után csak Order Despatched lett a Fallout 3 GOTY !

De most várhatok szerintem megint ugyanennyi napot mig ideér hozzám 😄
w77d
nna megjött a csomagom.. a dead space 2 collectors ügyben keményen átverve érzem magam... kaptam egy képeslapot pluszban, egy zenei CD-t papírtokban és egy kb 200ft-os iszonyat picike világító fröccsöntött mûanyag kütyüt, ami a játékbeli cuccra még csak nem is hasonlít, meg a mérete is kb az igazi 1/8-ada.... köszöntem szépen 18ezer ft-ért..

zorrobomber
én a Fallout3-ban félpercenként mentek mégis izgulok és összeszarom magam minden Feral Ghoulnál... 😊

robotnyk
internetes vásárlásra alkalmas kártya kell, nem feltétlen dombornyomott a kikötés már.
bakvarnyu
Csak várni a csomagot<#vigyor1>

bakvarnyu
Kell hozzá egy dombornyomott bankkártya aminek beirod az adatait regisztralaskor, arrol leveszi a penzt amikor megrendeled, semmit se kell csinalni.

Én is azt hittem, hogy az megoldás lett, de rájöttem, hogyha végtelen idõm van, akkor végtelen unalomba csap át a játék (név szerint szénné tudod magad fejleszteni, így nem lesz kihívás már semmi)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Igy van Pc-n érdemes mert ha szorit az idõ akkor csak lefagyasztod az idöt és ennyi ! Vagy ha nincs Zombrexed a kiscsajnak akkor nyugodtan tudsz neki keresni !
Totti5
Pécén érdemes

"PC-re van egy kis util, amit ha használsz, egy gombnyomásra megállítja az órát, majd még egy gombnyomásra tovább megy. Így az ilyen idegbajok elkerülhetõk."

Tinman
Hopp erre nem is válaszoltam...

Mondtam a MS-os supportnak miután 1 hónapba telt nekik kideríteni azt, ami nyilvánvaló volt (nevezetesen, hogy magyar live-on nincs PoP Classic HD és meg is rohadhatok mert úgysem lesz), hogy semmi gond, kevesebb, mint 1 év és visszaváltok két kattintással UK accra.

Vagy nem, amint látod, mert telesírtam már vele 2 topicot is.

Tinman
"Gondolom nincs goldod."

Elmentek a 3.14-ba. De komolyan.

Totti5
Van akció, megnéztem xbox.comon. Gondolom nincs goldod.

jeah,Szép gyereked van<#eljen>
Csak Neked pöppet nagy a pocakod he😊
Amugymeg mekkora már hoyg a kisember még simán be tudja kapni a saját lábikóját.😊

Tinman
Eredeti játék ON topic:

"Week of January 31 – Get Wet!

Hydro Thunder Hurricane, 800 Microsoft Points (Save 33 percent )

Aqua, 400 Microsoft Points (Save 50 percent )

Hydrophobia, 400 Microsoft Points (Save 50 percent )"

800 pont a Hydrophobia... 1 perce néztem. Rohadjon meg a magyar live a jó anyjába, de tényleg.

Alan Wake ügyben azért nem adom ám fel, nightmare-en is le akarom majd tolni.
Egyébként a kevesebb lõszer és nem újratermelõdõ ellenfelek kombó szvsz jobban mûködik... Resi pár részében ilyen volt.

Totti5
30 perc után meghaltam Ded Rájzingba, mert amikor 2 kocka hpm volt, nem volt elég csapkodni az analóggal még QTEzni is kellett így mire átjött hogy nyomjam az At meg Yont már rég meghaltam és kezdhettem volna elõrõl... nem lesz hosszú életû ez a rész sem ahogy most állnak a dolgok, pedig jó lenne.

Totti5
Elsõre hardon vittem végig ahol felesleges is volt lõni sok helyen, de sikerült összeszedni a kéziratok 80%át ( kivéve a nájtméreseket ), álltalában nincsenek eldugva. Persze tudom hogy szar amit írsz, nájtméren halmozottan az, de ez a ujratermelõdés fõként az erdõbe való átrohanásos részeknél van ahol pedig valamilyen szinen érthetõ is hogy ilyen lett.

Tinman
A 2. fejezetbe szerettem volna abban a baxott nagy parkban nézelõdni és felszedni a manuscripteket és elolvasni õket, mert érdekel a történet.

El is kezdtem nagy bõszen, aztán miután elsõ esetben elfogyott a lõszer az endless támadások alatt, majd a második esetben egyszerûen sarokba szorítottak, majd a harmadik esetben a semmibõl jött 3 fószer, autóm meg messze, akkor azt mondtam, hogy más faxát csalánozzák a manuscriptes jó k. anyjukkal... ez nem félelmetes hangulatot, hanem k. nagy frusztrációt okozott, alig vártam, hogy vége legyen a fejezetnek.

Egyszerûen beletolják a pofámba gátlástalanul, hogy ez egy film és ha nem mész a kitaposott ösvényen, akkor jön a bünti, seperc alatt elfogy a skuló és jön a kicsit sem félelmetes favágó csorda. Csalódás.

Csalódás, hogy egy amúgy zseniális játékot ilyen eszement gagyi C64 korában is gáz fassággal el kell SZABni, mint az újratermelõdõ ellenfelek.

tototto
trackmania és ingyenes is 😊
street fighter 4

DarkSl4yer
Dynasty Warriors 4 Hyper
arty
death rally
generally
mad skill motocross
ugh!
flock

Forza.

davidka003
Ki se próbálom ezek után.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Prince23
Na akkor még egyszer:

Tudtok PC-re "billentyûs" játékokat? tehát amihez nem kell egér.

én egyet már tudok: Resident Evil 4 gyári kiadás 😊

arty
mert a lehetõséggel visszaélve a saját játékélményed cseszed el: a félpercenkénti mentéssel totál kiölöd az izgalmat, a játék tét nélküli lesz, hiszen legrosszabb esetben LOAD

Forza.

w77d
én azért kimonodottan tudom értékelni, ha elmenthetem a gamet egy jelentõsebb pont elõtt, nem pedig ha meghalok, megint 10-15 percet kell gyalogolni meg hentelni, mire ott vagyok ahol elbuktam...

Totti5
A mindenhol mentés is rossz mert akkor meg méterenként ment az ember, minden kis kihívás elõtt. A jó checekpoint rendszer a legjobb, csak pl a japók ezt nem szokták ismerni.

Totti5
Azért lehet, ahol átlépsz egy vonalat és gyünnek ott futni kell, pont amiatt mert gyünnek örökké, rá vagy kényszerítve a menekülsére egyes részek meg konkréten erre éülnek majd, de azért vannak részek szép számmal ahol lõni sem kell és lehet nézelõdni.

w77d
sosem értettem, miért nem lehet minden játékban ott menteni ahol akarsz? nem lehet nagy kunszt beleírni a programba..