Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AW filmet még nem néztem meg, majd minden ilyen extrát a végigvitel után.
Mondom: Remek játék az AW, számomra(!) 1-2 bosszantó hibával.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egyébként tavaly leszedtem valahonnan a Dead Space címû omega kategóriás sci-fi-t. Volt az egész vagy 1 órás, de hetekig néztem. Egyszerûen mindig belealudtam... sajnos vasárnap d.u. az Alan Wake esetében is megtörtént, hogy a párom kérdezett rám, hogy most akkor alszok vagy játszok <#vigyor5>#vigyor5>
Az a baj ezekkel a Dead Space és Alan Wake cuccokkal, hogy egy ideig félelmetes, aztán eljön a pillanat, amikor már unott arccal hajolsz el a 89. baltacsapás elõl is...
Egyébként júliusig biztos kivesézem a 2 részt.
"btw, a két részbõl együtt nekem elég volt tíz perc, nem nekem való"
Hmmm... Alan Wake már csak a GS-od alapján is tetszhetett. Dead Space ugyan ez csak akciódúsabb, sokkal horrorisztikusabb és az ûrben játszódik.
Mi nem tetszett DS-ben? De komolyan.
Ha kell, eladom a nem-saját házamat is érte 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szóval, jó eséllyel még idén eladók lesznek ugyanis egyiket sem játszottam végig! A The Longest Journey-ba vagy 10 órát beletettem, de máig nem emlékszem miért nem vittem végig. Na majd hamarosan...
A DS már önmagában egy oltári nagy cucc, remélem ebben mindenki egyetért. Ebbõl a CE-t megvenni egy gyûjtõnek? Adja magát!
Az már más kérdés, hogy az egyetlen mûanyag tárgy miatt miért árazták el. Mert ennyiért ez el van árazva. Valahol 13990 Ft lett volna a reális PC CE ára.
vs.

Komolyra fordítva...
Ha a Witcher 2 full CE 20k körül tudja ezt:
- Game DVD
- Making of DVD
- Soundtrack CD
- CE doboz
- Térkép
- Game Guide
- Manual
- Ingame cuccok
- Papercraftek vagyis papírból építhetõ modellek
- DLC
- 200 oldalas Artbook
- Geralt fejszobra
- Kockajáték set, ki zsákocskával, utmutatóval
- 3 Matrica
- 1 db Temerian érme
- 54 lapos kártyapakli
Akkor elmennek 18k-ért a büdös jó anyjukba a DS2 CE kapcsán!
Na 12 nap szarakodás után csak Order Despatched lett a Fallout 3 GOTY !
De most várhatok szerintem megint ugyanennyi napot mig ideér hozzám 😄
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"PC-re van egy kis util, amit ha használsz, egy gombnyomásra megállítja az órát, majd még egy gombnyomásra tovább megy. Így az ilyen idegbajok elkerülhetõk."
Mondtam a MS-os supportnak miután 1 hónapba telt nekik kideríteni azt, ami nyilvánvaló volt (nevezetesen, hogy magyar live-on nincs PoP Classic HD és meg is rohadhatok mert úgysem lesz), hogy semmi gond, kevesebb, mint 1 év és visszaváltok két kattintással UK accra.
Vagy nem, amint látod, mert telesírtam már vele 2 topicot is.
Elmentek a 3.14-ba. De komolyan.
Csak Neked pöppet nagy a pocakod he😊
Amugymeg mekkora már hoyg a kisember még simán be tudja kapni a saját lábikóját.😊
"Week of January 31 – Get Wet!
Hydro Thunder Hurricane, 800 Microsoft Points (Save 33 percent )
Aqua, 400 Microsoft Points (Save 50 percent )
Hydrophobia, 400 Microsoft Points (Save 50 percent )"
800 pont a Hydrophobia... 1 perce néztem. Rohadjon meg a magyar live a jó anyjába, de tényleg.
Alan Wake ügyben azért nem adom ám fel, nightmare-en is le akarom majd tolni.
Egyébként a kevesebb lõszer és nem újratermelõdõ ellenfelek kombó szvsz jobban mûködik... Resi pár részében ilyen volt.
El is kezdtem nagy bõszen, aztán miután elsõ esetben elfogyott a lõszer az endless támadások alatt, majd a második esetben egyszerûen sarokba szorítottak, majd a harmadik esetben a semmibõl jött 3 fószer, autóm meg messze, akkor azt mondtam, hogy más faxát csalánozzák a manuscriptes jó k. anyjukkal... ez nem félelmetes hangulatot, hanem k. nagy frusztrációt okozott, alig vártam, hogy vége legyen a fejezetnek.
Egyszerûen beletolják a pofámba gátlástalanul, hogy ez egy film és ha nem mész a kitaposott ösvényen, akkor jön a bünti, seperc alatt elfogy a skuló és jön a kicsit sem félelmetes favágó csorda. Csalódás.
Csalódás, hogy egy amúgy zseniális játékot ilyen eszement gagyi C64 korában is gáz fassággal el kell SZABni, mint az újratermelõdõ ellenfelek.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tudtok PC-re "billentyûs" játékokat? tehát amihez nem kell egér.
én egyet már tudok: Resident Evil 4 gyári kiadás 😊
Forza.