Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Fejlõdök.

A kísértés árnyéka sincs... 15-é' érdekel, felette adják a vak macskáknak.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
most vajon meddig nem tudok játszani az Ubi-s játékaimmal??? lenne pár cím, ami pl ma estére is be volt tervezve..

bakkerman
elõbb fusson el a gépemen 1024 lowon 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

w77d
ez a CE nálunk ha egyáltalán lesz, akkor tuti 60-70 ezer ft környékén vesztegetik majd...

HappyHunter
Crysis 2 Nano Edition

Ha nem lesz pofátlanul drága én tuti megveszem már csak ezért is: 😄

Be happy. :) Running!

Tinman
Az UBISOFT már jó ideje szánalom kategória, amit az eredeti játékai körül mûvel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
az milyen röhej, hogy megvettem kemény ezrekért egy játékot és nem érek vele semmit, mert az ubisoft szerverek baszakodnak...

szerk: most nézem az Ubisoft honlap is halott...

w77d
baszus szeretnék HAWX 2-vel játszani, de azt írja hogy nem tud csatlakozni az ubisoft szerverre... ez hihetetlen. Egy single játékkal nem tudok játszani ilyen agyffasz miatt...

w77d
én is így éreztem aztán...

Nem is az, mert garancia még ugyan lehet rá, de az ügyintézést (én spec kibaszottul utálok gariztatni) nem úszod meg (meg a várakozást, meg az ideget, meg a bosszankodást).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Erre már nem emlékeztem, de errõl az jut eszembe, hogy poénkodjanak a jó édes.... szüleikkel a fejlesztõk!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Minden játéknál nem szoktam.
Csak most, és mert kíváncsi vagyok, nekem mennyi idõmbe telik a Fallout 3 GOTY végigjátszása. A jegyzetelés meg dátumra lebontva az online gépen történõ játékot mutatja.
Most jöttem a játékból, és közel 27 órát töltöttem vele eddig.
Mivel otthon már bõven "távolabb" tartok, mint itt, így voltaképp kétszer játszom végig a játékot, s míg otthon is igyekszem részletesen, itt sokkal-sokkal alaposabb vagyok. Otthon a beszélgetéseket "el-jobbklikkelem" az esetek túlnyomó részében, mert késõ este szoktam játékhoz jutni, míg itt elolvasom a már elfeledett mondatokat, és összeáll a kép, agyalok azon, én mit tettem volna stb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bakkerman
köszi hogy ezt beraktad,én is épp az AA-t tolom,így nem fog váratlanul érni,és nem fogok befosva nézelõdni a kártya körül 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mi az a jegyzet a kép bal alsó sarkában?

Nem mondod hogy jegyzeteled hogy melyik játékkal mikor, és mennyit játszottál??! 😊

w77d
ezért ilyedtem meg énis, de mint kiderült ezt direkt beültették ide a sztori-ba 😄 gondolom azt akarják szemléltetni az emberrel, hogy Batman-nek most valami tudatszakadása vagy hasonló van 😄

Carlos
Én ilyet múlthéten láttam.
Anyukám gépében a videókártyán elpukkant 4 kondi. Akkor csinált ilyet. Pont ilyet.

Þór vígi þessi rúnar

Rage47
igen ez örökre emlékezetes marad
davidka003
Nekem a régi nagyon régi Ati 9600 XT kártyám ugyan így viselkedett mikor már kezdett haldokolni. 😊
Picit meglepõdtem mikor elõjött ez a jelenet a Batmanben de mivel utána nem volt vele gond, gondoltam, hogy direkt ilyen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

w77d
hülye poén hogy rohadjanak meg XD

robotnyk
de, benyaltam én is.
w77d
de egyébként nem tök olyan, mintha annyi lenne a videokártyának? XD

w77d
Aqua-ban 4 napja 103ezer forintocskáért vettem...

davidka003
"elég hülye poén, pár napja vettem egy több mint 100ezres karit, azt hittem ez is kuka 😄"

Pár napja vetted tehát úgyis garanciás.
Egyébként meg a HD6970 85-90 ezer Ft körül van mindenütt. Nem értem hol vetted te több mint 100-ért.
Mondjuk a Batmanben az a rész ahol szétesik a kép az Xbox360-on izgisebb lehetett. 😄
Gondolom páran beparáztak, hogy RROD-s lett a boxuk.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Két kattintás és egész méretben látható.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hát, az otthonihoz képest rohantam... 12. szint, 25 óra alatt.

Mondom laaassúúú tempóóóbaaan játszottam! 😊

Dettó mint Jedi, araszolva haladtam, nézelõdtem, élveztem a játék atmoszféráját, féltem, lekuporodtam egy sarokban és vártam, hogy lecsillapodjanak az idegeim, végighallgattam az audio naplókat, végigolvastam az adatbázis cikkeit, sõt, csináltam 173 db screenshot-ot, ebbõl elég sokat úgy, hogy próbáltam megtalálni a legjobb beállítást, ahol a legfontosabb dolgok mind látszanak, és a legjobb képet mutatja a játék 😊 Szinte mindent kiveséztem, amit csak lehetett. Így volt 9 óra + 1-2 az újrapróbálkozások miatt. Szóval szerintem nem voltam "baromi gyors".

Mondjuk ez volt a játék legnagyobb hibája, hogy rövid volt, szívesen elbarangoltam volna még az Ishimurán. De ha túlélem az Amnesia-t, akkor jöhet a 2. rész ebbõl is 😊

Sir Quno Jedi
Az oké, az egy olyan játék, abba korlátlan idõt bele lehet kúrni, de a DS 1-2 az marhára csõjáték (néah kis elkóborlás adott).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Ennyit mondok: 175 óra a Fallout 3-ban és még tudtam volna mit felfedezni <#vigyor5>

Sir Quno Jedi
Mer én nem?!?! Minden sarokba benéztem, mindig másfelé mentem, mint amire az objectice mutat, osontam, araszoltam célraemelt fegyóval, néha backtrack-eltem, kihúztam kinesis-szel a rejtett tárgyakat ahonnan csak lehet, barangoltam, élveztem a feelinget, visszamentem több körben a cuccokért, hogy azokat is eladjam. Na akkor azt mond meg, hogy TE mi a rohadást tudtál csinálni dupla annyi ideig?!?!? 😄DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
De érted, miután számítottam rá, hogy minden sarkon egy monszta így araszolgatva haladtam. Komolyan.

Tinman
Nem. Secret Files Tunguska kintrõl van... elsõ kiadás, de kézikönyvet nem kaptam hozzá, magyar nyelvû felirat magyaritasok portálról érhetõ el.

Fehrenheit sajnos csak ilyen gagyor kiadásban van meg.

Sir Quno Jedi
Szerintem a Tinman az visszafelé is végigtolta, majd megint elõre??!? Mer ezen aztán semmi nem csõszerû nincs...

Tinman
Baromi gyorsak vagytok... én pl elkezdtem a feliratokat is lefordítani, melyek idegen nyelven voltak. Miért ne? 2 milkáért megjárt az élvezet <#zavart2>

Tinman
Mekivel szoktam jönni gyakrabban.
Nagyobb nyûg lewarezolni, mint Steam-en megvenni :-D

w77d
szemléltetés 5:44-nél és ez mindenkinek ilyen..

elég hülye poén, pár napja vettem egy több mint 100ezres karit, azt hittem ez is kuka 😄

Nálam 9 órát mutat a mentés, persze ebben nincsenek benne az újrapróbálkozások. Ja, és lassú tempóban szoktam játszani... A Dead Space-re ez különösen igaz volt. Kíváncsi lennék, mit lehetett ennyi ideig csinálni a játékban 😊

Akkor te elég sokat költhetsz édességre, mert mindig ezzel jössz 😄

zorrobomber
Tudom mi a TPS játék. Nem errõl beszélek, hanem a kamera konkrét helyzetérõl és a látószögrõl. Amúgy a Gears of War-ban egész tûrhetõ volt a nézet, de pl. Resident Evil 5 szintén elég idegesítõ volt számomra. Értem hogy azért vitték nagyon közelire a nézetet, a karaktert meg oldalra mert:
1) Konzolon nem az igazi az fps nézet
2) Horror játék, tehát minél közelebb vagy a figurához, annál jobb, de ha középen lenne akkor semmit nem látnál

Ez mind szép és jó, csak aztán mégsem.

w77d
gyerkek a Batman Arkham Asylum elõbb a frászt hozta rám a kurva anyját.. van egy rész, amikor batmanusunk hirtelen megint képzelõdni kezd és helyet cserél Jokerrel... tehát abban a részben ugyan úgy van az elrendezés, mint a legelején, csak éppen mi követjün Jokernként a lekötözött denevért.. na ezen rész elõtt a normál játék hirtelen úgy váltott át, hogy kimerevedett a kép és szétesett, mintha behalna a grafikai kártya, de a hang ment tovább.. cutscene aztán minden tökéletes megint.. utána érdeklõdtem és nem csak nálam volt ilyen az a rész, hanem másnál is. Beszartam vola, ha a vadi új karim behal, de vagy direkt csinálták a fejlesztõk, vagy véletlen de elég fura volt...

Na jól van, Longest journey annyira nem lényeg, de a Secret files: Tunguskát el ne add akkor másnak. Akkor ugye magyar nyelvû a borító/kézikönyv már ha van hozzá?
A Fahrenheit nincs meg véletlen?

Tinman
Nálad ennyi volt, nálam meg 2x ennyi.

Érdekelne ennek tükrében, hogy Zó-nál mennyi lehetett.

Tinman
Ma az ebéd utáni édességre többet költöttem... így azt kell mondjam nem számít. Képek alapján jó lesz egynek feltétlenül.

Sir Quno Jedi
Gyakorlatilag a TPS játékok így-, vagy úgy, de ilyenek. Lásd. Gears of War 1-2, Resident Evil 4-5, BloodRayne 1-2 stb. Külön site-ok foglalkoznak az ilyen gammákkal! (cégtõl sajnos semmit sem érek el amiben jatek, vagy game van... 😄)

zorrobomber
Sorold fel ezt a számos játékot 😊

Vagy már ennyire nincs A+-os játékod sem? 😄

Tudsz róla valamit? Engem valahogy nem gyõzött meg, még 2 euróért sem.

Billentyûzettel+egérrel játszottam, elõször baromi kényelmetlen volt az irányítás, vagyis... inkább azt mondanám, hogy szokatlan. Aztán az egér érzékenységét föltoltam maxra, és tíz percen belül teljesen rászoktam.

Sir Quno Jedi
Számos ilyen irányítású gamma van, szal. a hiba az ön fejében van! 😄

Sir Quno Jedi
Jó az 8-10-nek is, de az elég intenzív tud lenni. A kettõ is ennyit tud, de még intenzívebb.

Tinman
PC-n baromi jó volt vele játszani... ott vittem végig, valami 16-17 órát adott.