Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kísértés árnyéka sincs... 15-é' érdekel, felette adják a vak macskáknak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha nem lesz pofátlanul drága én tuti megveszem már csak ezért is: 😄

Be happy. :) Running!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
szerk: most nézem az Ubisoft honlap is halott...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak most, és mert kíváncsi vagyok, nekem mennyi idõmbe telik a Fallout 3 GOTY végigjátszása. A jegyzetelés meg dátumra lebontva az online gépen történõ játékot mutatja.
Most jöttem a játékból, és közel 27 órát töltöttem vele eddig.
Mivel otthon már bõven "távolabb" tartok, mint itt, így voltaképp kétszer játszom végig a játékot, s míg otthon is igyekszem részletesen, itt sokkal-sokkal alaposabb vagyok. Otthon a beszélgetéseket "el-jobbklikkelem" az esetek túlnyomó részében, mert késõ este szoktam játékhoz jutni, míg itt elolvasom a már elfeledett mondatokat, és összeáll a kép, agyalok azon, én mit tettem volna stb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nem mondod hogy jegyzeteled hogy melyik játékkal mikor, és mennyit játszottál??! 😊
Anyukám gépében a videókártyán elpukkant 4 kondi. Akkor csinált ilyet. Pont ilyet.
Þór vígi þessi rúnar
Picit meglepõdtem mikor elõjött ez a jelenet a Batmanben de mivel utána nem volt vele gond, gondoltam, hogy direkt ilyen.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Pár napja vetted tehát úgyis garanciás.
Egyébként meg a HD6970 85-90 ezer Ft körül van mindenütt. Nem értem hol vetted te több mint 100-ért.
Mondjuk a Batmanben az a rész ahol szétesik a kép az Xbox360-on izgisebb lehetett. 😄
Gondolom páran beparáztak, hogy RROD-s lett a boxuk.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Dettó mint Jedi, araszolva haladtam, nézelõdtem, élveztem a játék atmoszféráját, féltem, lekuporodtam egy sarokban és vártam, hogy lecsillapodjanak az idegeim, végighallgattam az audio naplókat, végigolvastam az adatbázis cikkeit, sõt, csináltam 173 db screenshot-ot, ebbõl elég sokat úgy, hogy próbáltam megtalálni a legjobb beállítást, ahol a legfontosabb dolgok mind látszanak, és a legjobb képet mutatja a játék 😊 Szinte mindent kiveséztem, amit csak lehetett. Így volt 9 óra + 1-2 az újrapróbálkozások miatt. Szóval szerintem nem voltam "baromi gyors".
Mondjuk ez volt a játék legnagyobb hibája, hogy rövid volt, szívesen elbarangoltam volna még az Ishimurán. De ha túlélem az Amnesia-t, akkor jöhet a 2. rész ebbõl is 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Fehrenheit sajnos csak ilyen gagyor kiadásban van meg.
Nagyobb nyûg lewarezolni, mint Steam-en megvenni :-D
elég hülye poén, pár napja vettem egy több mint 100ezres karit, azt hittem ez is kuka 😄
1) Konzolon nem az igazi az fps nézet
2) Horror játék, tehát minél közelebb vagy a figurához, annál jobb, de ha középen lenne akkor semmit nem látnál
Ez mind szép és jó, csak aztán mégsem.
A Fahrenheit nincs meg véletlen?
Érdekelne ennek tükrében, hogy Zó-nál mennyi lehetett.