Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem, mivel én nem tudok dönteni. A kérdés az lenne, hogy melyik játékot ajánljátok hogy megvegyem az alábbiak közül:
Metal gear 4
God of war 3
Just cause 2
Batman arkham asylum
Csak 1-re lenne most pénzem de nem tudom melyik lenne a legjobb választás ezek közül :/.
Megkaptátok ti is a levelet Assassins Brotherhood CE kapcsán galaxistól?
Asszem kihagyom... sok pénzért kevés.
Witcher 2 CE továbbra is a nyerõ nálam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elsõként a dobozos játékok.
Íme a steam-en található játékaim:
GoG.com található játékaim:
A képek készítése óta a gyûjteményem bõvült a Gog.com-on a Cyan pack-al (Myst sorozat) Steam-en a Bionic Commando: Rearmed.
Dobozos játékék gyüûjteményem pedig egy Civilization 5 gyûjtõi kiadással bõvült
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
http://www.facebook.com/thewitcherhu
"A Witcher-sorozat többi darabját is szeretnénk kiadni, egyelõre az elsõ háromra van szerzõdése a PlayON-nak (ex-CD Projekt)."
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
(Jó az emlékezeted Carlos!)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy egy forrás linket dobhatnál errõl, mert érdekelne!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Supergamer: Ha nagy lehúzós oldal lenne akkor már rég nem mûködne.
Gondolom utánvéttel küldik tehát nincs kockázat, nem kell elõre utalni.
Engem ha érdekelne onnan valami már rég megrendeltem volna.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintetek meddig lehet rendelni? Úgy értem gondolom elég hamar el fog fogyni, nem?
Amúgy úgy néz ki hogy a cdproject utódja a playon kiadja a Witcher könyveket!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Forza.
Ennyiért Szomáliából hozatok 2 rabszolgát...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tinman, pedig ez az áltimét kollektorsz edisön. Digitális és "kézzelfogható" extrák, fasza kis artbook és a játék fémtokban(!)satöbbisatöbbi..
Be happy. :) Running!