Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindegyik jó 😊
Üdvözletem mindenkinek!
Lenne egy kérdésem, mivel én nem tudok dönteni. A kérdés az lenne, hogy melyik játékot ajánljátok hogy megvegyem az alábbiak közül:

Metal gear 4
God of war 3
Just cause 2
Batman arkham asylum

Csak 1-re lenne most pénzem de nem tudom melyik lenne a legjobb választás ezek közül :/.

robotnyk
mennyi?
én megkaptam,nekem viszont nagyon kéne.még gondolkodom rajta.
Daell Drow
Szep gyujtemeny, a freespace nagyon tetszik abban a nagy dobozban. Mivel regen imadtam.
Tinman
Nem is kell arra olyan sokat várnod :-)

Megkaptátok ti is a levelet Assassins Brotherhood CE kapcsán galaxistól?
Asszem kihagyom... sok pénzért kevés.

Witcher 2 CE továbbra is a nyerõ nálam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
mindenképp szólj rám, ha megválnál tõle..

Tinman
Pár hónap és a tiéd, garantáltan perfekt állapot :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bakkerman
ejjjj <#worship><#eljen><#eljen><#wow1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lolSL
én is be tudok menni a cdgalaxisba és lefényképezni a pultot...
😊
grat szép gyûjtemény!

IMYke2.0.0.0
Fantasztikus gyûjtemény, de sokkal jobban örülnék, ha legközelebb thumbnail módban tennétek be ekkora méretû képeket!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pointer4
Ez miez? Batman fogvájó ? 😄
Ez egy Batman dísz?
robotnyk
szép, polcot, szekrényeket nem nagyon kell diszíteni úgy látom. ^^
Egy pár napja nézegetem a emme fórum topicját, és gondoltam berakom a gyûjteményemet én is, kíváncsi vagyok mint mondtok rá.

Elsõként a dobozos játékok.

Íme a steam-en található játékaim:

GoG.com található játékaim:

A képek készítése óta a gyûjteményem bõvült a Gog.com-on a Cyan pack-al (Myst sorozat) Steam-en a Bionic Commando: Rearmed.
Dobozos játékék gyüûjteményem pedig egy Civilization 5 gyûjtõi kiadással bõvült
zorrobomber
sokszor fordított az emberek logikája... lehet hogy szar de drága és crysis, ergo csakis jó lehet

Sir Quno Jedi
Ennyié egy PSP-t is csomagolhatnának hozzá ajándékba, vagy ilyesmi...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A Facebbok oldalukon írták.
http://www.facebook.com/thewitcherhu

"A Witcher-sorozat többi darabját is szeretnénk kiadni, egyelõre az elsõ háromra van szerzõdése a PlayON-nak (ex-CD Projekt)."

Dj Tommy
Crysis 2 Nano Edition ára: 39999 Ft lesz az 576k-nál.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Ez Tinman kedvenc és hónap legjobb kérdése!!! <#eplus2> <#eljen>

(Jó az emlékezeted Carlos!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha uccsó mondatod úgy érted, hogy lesz magyar nyelvû Witcher könyv (adja isten, hogy több), akkor 1 tuti vevõjük már van is szerény személyemben!

Amúgy egy forrás linket dobhatnál errõl, mert érdekelne!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rage47
Batman sokat használta
Carlos
Miért ilyen karcos? <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

w77d
stipistopi

Tinman

w77d
nnna 😄

Tinman
Hamarosan eladó lesz, garantáltan karcos <#banplz>

w77d
gyerekek Batman Arkham Asylum collectorsot szerezni most már gyakorlatilag lehetetlen nem? Kéne egy batarang XD

davidka003
Mi tart vissza attól, hogy crack-elve játszd végig? Én mindig úgy csinálom. Úgyis csak single játék.

Supergamer: Ha nagy lehúzós oldal lenne akkor már rég nem mûködne.
Gondolom utánvéttel küldik tehát nincs kockázat, nem kell elõre utalni.
Engem ha érdekelne onnan valami már rég megrendeltem volna.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Ja-ja pár százezren lehetnek azok, akik utasként a laptopon játszanak autópályákon vagy éppen a vonaton a mélyszegínység' kellõs közepén... sõt lehet, hogy milliókról van szó vagy milliárdokról <#wilting>

w77d
az se rossz XD

artschi
esetleg GTA vagy Carmageddon útközben 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

w77d
vagy a legjobb fíling mondjuk NFS-ezni közben XXXXXXD

bakkerman
utasként természetesen,ezt kifelejtettem,én fifáztam már laptopon M3-ason nyiregy és pest között 😄

w77d
hát igen... én is elképzeltem már magamról, hogy az M7-esen szállok 230-al és közben a kormánynak támasztva a laptopot igazgatom Geralt útjait XXXD

bakkerman
meg pár százezer potencionális vevõt,akik esetleg laptopon szeredtek volna játszani a gémmel két város közt autóban,vagy vonaton...

IMYke2.0.0.0
A Witcher 2 csak magyar feliratot tartalmaz, és internet lesz szükséges az elindításához (ezzel engem, sajnos, elveszítettek).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bakkerman
tényleg,a witcher 2 is full magyar lesz? szinkron+felirat? ha igen lehet megveszem a simát,ha lemegy 6k alá

A Witcher 2 Collectors Edition -nak magyar lesz az útmutatója, hát akkor lehet megveszem én is, bár nekem egy hónap alatt annyi pénz jár, mint amennyibe a játék kerül.
Szerintetek meddig lehet rendelni? Úgy értem gondolom elég hamar el fog fogyni, nem?
Amúgy úgy néz ki hogy a cdproject utódja a playon kiadja a Witcher könyveket!

Sir Quno Jedi
Nekünk lehet kéne vagy 3-4 darab is majd belõle, szal. nem mind1. Kintrõl drága, még a zaviiról is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Engem is rohadtul izgatna - de félek a Supergamer.hu-tól.

arty
Sir Quno Jedi
Na aki ennyié venne szaros játékot (ugyanazt, amivel pistike legálisan játszana 6k-ért következõ hónapban) az tényleg abszolút idióta!

Sir Quno Jedi
Szerintetek, ha a supergamer-en azt írják, hogy raktáron van nekik Titan Quest Gold, akkor azt tényleg tudják szállítani, vagy csak kint hagyják évekig, hogy raktáron és nem frissítenek?! Egyáltalán, mik velük a tapasztalatok etéren, rendelés, pontosság, megbíhatóság stb.??!?!

robotnyk
<#gonosz1>
Tinman
SC2-re is megmondtam... ha 15k-ért lehet, érdekel, ha nem, akkor vegye meg a fõvandarabóvadeúgyiskell brigád.

Tinman
Ahogy nézegetem, átszámolva 40-45k lesz ez a pakk.

Ennyiért Szomáliából hozatok 2 rabszolgát...

Totti5
20 alatt álmodik a királylány...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

HappyHunter
Pedig én komolyan elgondolkodtam rajta, ez lenne az elsõ gyûjtõi játékom.. Már kezdtem nézni hogy melyik polcot ürítsem ki neki. 😄
Tinman, pedig ez az áltimét kollektorsz edisön. Digitális és "kézzelfogható" extrák, fasza kis artbook és a játék fémtokban(!)satöbbisatöbbi..

Be happy. :) Running!

bakkerman
szerintem tuti nagyobb gép kell neki

HappyHunter
A játék nem igazán édekel benne, csak tetszik a szobor meg a hátizsák. 😄
Egyébként lesz valami gépigénybeli növekedés? Vagy ami vitte a Crysis 1-et az viszi a kettõt is?

Be happy. :) Running!