Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
kezdheted a próbát az elsõ résszel, a második ugyis majdnemcsak randább/gagyibb 😄 sokat nem bukhatsz, tényleg filléres korong.

kiváncsi vagyok neked bejön-e, itt nagyon bírták páran - nekem az egyik mélypont volt "gamer életemben", 2010-ben, amikor kipróbáltam a másodikat 😄 (aztán vissza az elsõ részhez boxon, ugy emlékeztem az jobb, de nemigazán - gta4 után elviselhetetlen volt, brrrr)

Forza.

bakkerman
én is így vagyok vele,codokat kihívás miatt néha elõveszem veteran szinte,ha épp ahhoz van kedvem,meg a hitmaneknek se kezdek nekik a legnehezebb fokozat alatt,de az ilyen tucatjátékokat easyn tolom,no stress

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ÁMEN Testvér!!!<#worship><#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is olvastam az imént... a Gamestaron... <#eplus2> (csendben elbújik egy sarokba szégyenében...)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Easy-n elvbõl nem játszom SOHA, mert ilyen régi gamer pályafutás alatt (12 éve nyomom) már kell, hogy boldoguljak Normalon, néha Hardon, de mazochista nem vagyok, meg idegeskedni sem akarok így legnehezebb fokozatot nagyon ritkán lépem meg (kivétel Cod 2 very hard, na az nagy kihívás volt, de élveztem, még tervbe van véve hamár a Witcherrõl beszélgettünk az elsõ rész végigvitele hardon!)

Ilyen és ehhez hasonlóakat írjatok nekem mostanában (de ténylegg), mert nagyon be vagyok sózva vagy egy Witcher 2 alapjáték, vagy egy Dragon Age 2, vagy egy Fable 3, vagy egy Warhammer Dawn of War 2 Retribution megvételére 0 day, holott tudom, hogy ha késõbb veszem õket jobban járok... (olcsóbb, esetleg Goty editionök formájában)

Ugyanakkor Konzolok szervízétõl 8k-ért Dragon Age 2 kiszállítva... Witcher 2 premium edition 11k-ért kiszállítva (és nem csak egy dvd tokot és lemezt kapok ezért...) nagyon, nagyon, nagyon nagyon nagyon csábító nekem mostanában!!!!!!!

Geralt szobor: <#vomit>

Artbook: látok eleget a grafikából is köszönöm!

Kockakészlet: Nem nagy veszteség... (soha nem használnám)

Kártyapakli: Van vagy 5-6 francia kártya paklim szóval felejtõs!

Szabálykönyv: Kocka és kártya alapú pókerhez nekem nem kell szabálykönyv (egyszer elindultam egy versenyen: 200-ból 30. lettem!)

Matricák: Óvódából már kinõttem!

Temeriai érme: ebben is van én úgy olvastam...

Hajtógatós istennyila: meg vagyok nélküle!

Jakuza001
Szivesen.
Az a jo benne, hogy a mai napig igen jo minosegi modok is vannak hozza. Star Trek vagy eppen Babilon 5. Igy gyakorlatilag tobbszor mas aspektusban is vegig jatszhato, mintha kapnal ingyen hozza egy uj jatekot.

Totti5
Teljesen kimaradt a két rész. Az a baj hogy nem tudom érdemes lenne e nekiállni, pedig hugyér lehe kapni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

wesker24
Kösz a tippet utánanézek ! 😊
Jakuza001
Probald megszerezni a Nexus - The Jupiter Incident is.
Mai napig megallja a helyet olyan minosegi game es olcson hozzalehet mar jutni es persze az sem elhanyagolhato, hogy magyar stuff mint az IMGL.

wesker24
A 3 faj közül a Krahenek tetszettek a legjobban mert elég pusztitó és vérszomjas fajok voltak szinte mindenkit kiirtottam a játékban velük !
Shinarik rabszolgaságba emberek kiirtva ! xD
wesker24
Na ujabb régi kalsszikushoz jutottam hozzá jó áron !

Még hozzá az Imperium Galactica 2-höz !

Régi szép idök ! Végig vittem mind 3 fajjal (Ember Shinari Krahen)

Játék végén uraltam vagy 104 bolygót és volt már 148 milla dolcsim is ! xD

zorrobomber
jaja, level 10 vagyok, normal szint, és sniper-el már simán elég egy fejlövés szupermutánsoknak is. persze sneak módban. a hidakon járõrözõ mutánsok szerintem már kifejezetten nem szeretnek 😊

Tinman
Eléggé várjuk itt páran... GTA4-be beleuntam, de SR1 és SR2-be összesen 100 óra simán megvolt és élveztem rendesen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem feltétlenül... ha hamar kimaxolod a fegyverekkel, szerencsével, érzékeléssel kapcsolatos dolgokat, akkor lehet fejlövéseket osztani nagy sikerrel már jó korán.

Normalon nagyon hamar nem nyújt kihívást... errõl a fokozatról váltottam hardra.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
ha lehet nehézséget állitani játék közben, akkor simán érdemes nehezebb szinten nekimenni 1-1 cimnek

ha nem, akkor én pl az elsõ pálya alapján szoktam ítélni - és max ujrakezdem könnyebb/nehezebb fokozaton

Forza.

Jakuza001
Pedig milyen jo is egy par jateknal leizzadni.

Na nem a Civ5,GalCiv es hasonlo jatekokkal, ahol a gep csal allat modra, hanem,ahol az erosseg kulturaltan megoldott.
Kifejezetten szeretek pl a D&D jatekokkal csak es kizarolag hard fokozaton jatszani, mashogy nem is elveznem.

Totti5
>> Saint's Row 3 az õsszel

Magáról a játékról továbbra sem tudni semmit, de legalább a megjelenés körvonalazódik a Saint's Row 3 esetében: kiderült, hogy az õsszel érkezik a játék. A leleplezésre is sor fog kerülni hamarosan - már épp itt az ideje.

davidka003
Fallout 3-t én csak very easy-n voltam hajlandó elkezdeni. Az tûnt reálisnak. A többi szinten kell vagy 2 tár az ellenségbe, hogy meghaljon ami pedig nem bejövõs.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Easy 4 sissies...

De komolyan... a legtöbb játéknál olyan szinten nincs kihívás, hogy szó szerint az élvezeti érték rovására megy.

Viszont van olyan játék is /Bayonetta, Onechanbara pl./ ahol a normal fokozat felér más játékbeli hard-al, de simán.

FO3-at hardon toltam, de még úgy is túl könnyû volt...

Totti5
Játékfüggõ. Halonál kifejezetten csak hardon és afelett élvezetes mert pöpec az AI és az irányítás és a játékmechanika, de pl nekiestem az Enslavednek hardon, ami frusztráló, akadékoskodó kiforratlan volt, és bele is tört a bicskám... sajnáltam is nagyon, pedig 3/4ede megvolt, de nem bírtam tovább. Majd egyszer ha újra meglesz noramlon ledarálom.

Totti5
Jó lenne, csak vannak kéziratok amik csak nájtméren szedhetõek össze, de akkor utánakeresek neten ahol ezek le vannak írva, mert sosem lesz meg😄

IMYke2.0.0.0
Én - eddigi játékos pályafutásom során - majd' mindent 'easy', vagy 'normal' szinten kezdtem, s játszottam végig: szórakozni akarok, nem tökig leizzadni, hajat kitépni és szívrohamban kimúlni a gép elõtt.
Egy kezemen meg tudom számolni hány játékot játszottam végig nehéz fokozaton, vagy a benne elérhetõ összes nehézségi szinten.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
nekem pont jó a normál kb mindenben, szal nem kell magad ekézni itt. 😄
Totti5
Érezhetõen több ( fény ) kell nekik, és talán hamarabb is halok meg. Már a hardon is szoptam egyes helyeken, de ez tényleg rémálom, legalábbis nekem, de én béna vagyok tudom magamról, szóval nem mérvadó a szenvedésem.

Passz... Én a single miatt vettem.

Rage47
játszanak még multiban a call of juarezzel?
Hátha érdekel valakit ennyiért:

Elven Legacy Collection
Call of Juarez - Bound in Blood

Ez utóbbira már elég régóta vadásztam, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok. Remélem nem valami gagyi borítós változatban küldik.

Tinman
Mesélj... komolyan érdekel.

Miben nyilvánul meg az AW nightmare nehézsége? Több endless enemy van és nagyobbat sebeznek vagy gyakrabban jönnek? Komoly a kérdés.

Tinman
Értem :-)

robotnyk
ha nem lenne mégegyszer végigjátszós, már felajánlottam volna az xboxos verziót 😊
Tinman
A CE ennyiért picit se.
Az alapjáték, meg ráér 2 év múlva.

Totti5
Megvettem az Alan Wake DLCket. Sajna kevés vagyok a Nájtmérhez, túl nehéz már nekem, így hagyom a fenébe... kár hogy a 200 pontos akcióról lemaradtam, na de mindegy, este bele is vetem magam!

robotnyk
nem mozgat, vagy mi?
Tinman
Ja-ja az meg majd jön Reloaded verzióban is <#zavart2>

IMYke2.0.0.0
Hát, nem tudom - én semmit, mert ugye nem veszem meg 😊 De a boldog tulajdonosa gondolom örül majd ezeknek.
Ahogy tette az is, aki mondjuk a STALKER speciális változatokban szintúgy kapott matricákat, ahogy a Batmanhez batarangot, stb. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Igen,csakhogy ezek olyan dolgok amik engem nem nagyon érdekelnek, az Artbookon kívül a többi csak dísz, a kártyát és a dobókockát úgyse használnám. Egy kicsit sok ezért a 8 dologért + 10.000 Ft.
De ettõl függetlenül nem tudom hogy melyik kiadást vegyem meg, eddig legalább egyértelmû volt mert azt hittem hogy az alap Witcherhez nincsen semmi.

zorrobomber
az oké hogy 8 darab, de 8 darab mi? 😊 mit csinálsz a matricával, meg mondjuk az érmével? a szoborról nem is beszélve 😄

IMYke2.0.0.0
Azt ugye tudod, hogy magadnak mondtál ellent 😊

Mert ha mondjuk csak 2 darab plusz van, akkor érthetõ az érvelésed. De itt, számoljuk meg együtt: 8 plusz elem van!
Hozzáteszem még, hogy nem egy Collector's Edition már ezzel a 8 plusz elemmel is büszke lehetne magára.
De a Witcher 2 CE eddig valóban kiemelkedõ a körítést illetõen.

Hát ez jó, ha ebbe ilyen sokmindent raknak, akkor minek vegyem meg a Ce-t???

Amivel több van a ce-ben:

* Geralt szobor
Márvány-hatású, részletgazdag mellszobor a játék fõhõsérõl, Ríviai Geraltról.

* Mûvészi album (Artbook)
A játékban található grafikai elemeket, koncepciórajzokat bemutató közel 200 oldalas album.

* Kockakészlet
A játékban is játszható 5 kockás kockapóker valós megfelelõje, praktikus erszényben

* Kártyapakli
Szabványos, 54 lapos franciakártya-pakli a játék szereplõivel.

* Szabálykönyv
Tippek és trükkök gyûjteménye - nagy mértékben növeli a nyerési esélyeket a kártya- és kockajátékokban.

* Matricák
Három matrica The Witcher 2 grafikákkal.

* Temeriai érme
Egy temeriai Oren - Foltest király pénzének hû mása.

* Doboz
Vastag kartondoboz a Geralt által viselt medál képével - hogy a Gyûjtõi Kiadás tartalmai az õket megilletõ helyre kerüljenek.

Ezért fizessek tízezerrel többet?

fõleg az árához képest :o

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

robotnyk
a játék a lényeg belõle úgyis ^^
Tinman
Godly of war. True 10/10.

Tinman
16k <#szomoru2>

értem, köszönöm az ajánlatokat, egyébként a vétel ps3-ra lesz és mivel a gow ps3 exclusive én is afelé hajlok 😄

Hogy ne ilyen homályos utalás legyen csak Metro 2033 könyv magyarul!

Ugyan én ebbõl csak 2-vel játszottam (no meg ezek eléggé különbözõ kategóriák), de azthiszem tudom mit fognak ajánlani!

Akkor röviden:

Metal Gear 4-et nem ismerem, szóval nem nyilatkozom!
God of War 3 : Úgy tudom Isten jó játék ( szerintem 10-bõl 9-en ezt fogják javasolni).
Just Cause 2 nekem is megvan: Hatalmas bejárható Sandbox terület, rövid sztory, rengeteg activity (amik egy idõ után unalmasak és repetitívak), hajó, repülõ, helikopter, autó, motor vezetési lehetõség, GYÖNYÖRÛ Grafika (Figyelem futtatása Win 7-et igényel!!!!)
Batman Arkham: Batman és a szuperhõsök szerelmeseinek kötelezõ (figyelem sztori csak a teljes játék 60-70 %-át teszi ki a többi challenge), hamisítatlan batman hangulat, batman kütyük, batman fõellenfelek, Csodaszép grafika.

Metal Gear nem tudom milyen kategória
Gow 3: Tps ( Third Person Slicer), ha lenne konzolom tuti lenne hozzá God of Warom is. (Mészárlós/kaszabolós TPS)
Just Cause 2: Szintén Tps/Sandbox/, de teljesen más kategória mint a Gow. (Lövõs/ titkosügynökös/ barangolós/sandbox tps)
Batman: TPS, de szintén más kategória. ( Sunnyogós/ Sam Fisher light/ bunyózós/ nyomozós TPS.

Szerintem a többség a God of War 3-at fogja ajánlani, de egy Batmannal sem nyúlsz mellé (Just Cause csak Sandbox kedvelõknek ajánlott, nekik nagyon), Metalról meg ismeret hiányában nem tudok nyilatkozni.