Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiváncsi vagyok neked bejön-e, itt nagyon bírták páran - nekem az egyik mélypont volt "gamer életemben", 2010-ben, amikor kipróbáltam a másodikat 😄 (aztán vissza az elsõ részhez boxon, ugy emlékeztem az jobb, de nemigazán - gta4 után elviselhetetlen volt, brrrr)
Forza.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ugyanakkor Konzolok szervízétõl 8k-ért Dragon Age 2 kiszállítva... Witcher 2 premium edition 11k-ért kiszállítva (és nem csak egy dvd tokot és lemezt kapok ezért...) nagyon, nagyon, nagyon nagyon nagyon csábító nekem mostanában!!!!!!!
Artbook: látok eleget a grafikából is köszönöm!
Kockakészlet: Nem nagy veszteség... (soha nem használnám)
Kártyapakli: Van vagy 5-6 francia kártya paklim szóval felejtõs!
Szabálykönyv: Kocka és kártya alapú pókerhez nekem nem kell szabálykönyv (egyszer elindultam egy versenyen: 200-ból 30. lettem!)
Matricák: Óvódából már kinõttem!
Temeriai érme: ebben is van én úgy olvastam...
Hajtógatós istennyila: meg vagyok nélküle!
Az a jo benne, hogy a mai napig igen jo minosegi modok is vannak hozza. Star Trek vagy eppen Babilon 5. Igy gyakorlatilag tobbszor mas aspektusban is vegig jatszhato, mintha kapnal ingyen hozza egy uj jatekot.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mai napig megallja a helyet olyan minosegi game es olcson hozzalehet mar jutni es persze az sem elhanyagolhato, hogy magyar stuff mint az IMGL.
Shinarik rabszolgaságba emberek kiirtva ! xD
Még hozzá az Imperium Galactica 2-höz !
Régi szép idök ! Végig vittem mind 3 fajjal (Ember Shinari Krahen)
Játék végén uraltam vagy 104 bolygót és volt már 148 milla dolcsim is ! xD
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Normalon nagyon hamar nem nyújt kihívást... errõl a fokozatról váltottam hardra.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ha nem, akkor én pl az elsõ pálya alapján szoktam ítélni - és max ujrakezdem könnyebb/nehezebb fokozaton
Forza.
Na nem a Civ5,GalCiv es hasonlo jatekokkal, ahol a gep csal allat modra, hanem,ahol az erosseg kulturaltan megoldott.
Kifejezetten szeretek pl a D&D jatekokkal csak es kizarolag hard fokozaton jatszani, mashogy nem is elveznem.
Magáról a játékról továbbra sem tudni semmit, de legalább a megjelenés körvonalazódik a Saint's Row 3 esetében: kiderült, hogy az õsszel érkezik a játék. A leleplezésre is sor fog kerülni hamarosan - már épp itt az ideje.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De komolyan... a legtöbb játéknál olyan szinten nincs kihívás, hogy szó szerint az élvezeti érték rovására megy.
Viszont van olyan játék is /Bayonetta, Onechanbara pl./ ahol a normal fokozat felér más játékbeli hard-al, de simán.
FO3-at hardon toltam, de még úgy is túl könnyû volt...
Egy kezemen meg tudom számolni hány játékot játszottam végig nehéz fokozaton, vagy a benne elérhetõ összes nehézségi szinten.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elven Legacy Collection
Call of Juarez - Bound in Blood
Ez utóbbira már elég régóta vadásztam, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok. Remélem nem valami gagyi borítós változatban küldik.
Miben nyilvánul meg az AW nightmare nehézsége? Több endless enemy van és nagyobbat sebeznek vagy gyakrabban jönnek? Komoly a kérdés.
Az alapjáték, meg ráér 2 év múlva.
Ahogy tette az is, aki mondjuk a STALKER speciális változatokban szintúgy kapott matricákat, ahogy a Batmanhez batarangot, stb. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De ettõl függetlenül nem tudom hogy melyik kiadást vegyem meg, eddig legalább egyértelmû volt mert azt hittem hogy az alap Witcherhez nincsen semmi.
Mert ha mondjuk csak 2 darab plusz van, akkor érthetõ az érvelésed. De itt, számoljuk meg együtt: 8 plusz elem van!
Hozzáteszem még, hogy nem egy Collector's Edition már ezzel a 8 plusz elemmel is büszke lehetne magára.
De a Witcher 2 CE eddig valóban kiemelkedõ a körítést illetõen.
Amivel több van a ce-ben:
* Geralt szobor
Márvány-hatású, részletgazdag mellszobor a játék fõhõsérõl, Ríviai Geraltról.
* Mûvészi album (Artbook)
A játékban található grafikai elemeket, koncepciórajzokat bemutató közel 200 oldalas album.
* Kockakészlet
A játékban is játszható 5 kockás kockapóker valós megfelelõje, praktikus erszényben
* Kártyapakli
Szabványos, 54 lapos franciakártya-pakli a játék szereplõivel.
* Szabálykönyv
Tippek és trükkök gyûjteménye - nagy mértékben növeli a nyerési esélyeket a kártya- és kockajátékokban.
* Matricák
Három matrica The Witcher 2 grafikákkal.
* Temeriai érme
Egy temeriai Oren - Foltest király pénzének hû mása.
* Doboz
Vastag kartondoboz a Geralt által viselt medál képével - hogy a Gyûjtõi Kiadás tartalmai az õket megilletõ helyre kerüljenek.
Ezért fizessek tízezerrel többet?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Akkor röviden:
Metal Gear 4-et nem ismerem, szóval nem nyilatkozom!
God of War 3 : Úgy tudom Isten jó játék ( szerintem 10-bõl 9-en ezt fogják javasolni).
Just Cause 2 nekem is megvan: Hatalmas bejárható Sandbox terület, rövid sztory, rengeteg activity (amik egy idõ után unalmasak és repetitívak), hajó, repülõ, helikopter, autó, motor vezetési lehetõség, GYÖNYÖRÛ Grafika (Figyelem futtatása Win 7-et igényel!!!!)
Batman Arkham: Batman és a szuperhõsök szerelmeseinek kötelezõ (figyelem sztori csak a teljes játék 60-70 %-át teszi ki a többi challenge), hamisítatlan batman hangulat, batman kütyük, batman fõellenfelek, Csodaszép grafika.
Metal Gear nem tudom milyen kategória
Gow 3: Tps ( Third Person Slicer), ha lenne konzolom tuti lenne hozzá God of Warom is. (Mészárlós/kaszabolós TPS)
Just Cause 2: Szintén Tps/Sandbox/, de teljesen más kategória mint a Gow. (Lövõs/ titkosügynökös/ barangolós/sandbox tps)
Batman: TPS, de szintén más kategória. ( Sunnyogós/ Sam Fisher light/ bunyózós/ nyomozós TPS.
Szerintem a többség a God of War 3-at fogja ajánlani, de egy Batmannal sem nyúlsz mellé (Just Cause csak Sandbox kedvelõknek ajánlott, nekik nagyon), Metalról meg ismeret hiányában nem tudok nyilatkozni.