Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
XBLA, PSN, már 3 éve kb. Azt hogy 1:1ben azt nem tudom, lehet csempésztek bele új dolgokat is, de az akar lenni igen a 89es verzió felújított változata.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

robotnyk
mert csilivili szarok nem érdekelnek? <#zavart1>
Carlos
No várjunk csak.
Szóval ez 1 az 1ben ugyanaz, mint az elsõ csak szebb grafikával???
HONNAN? CIME? HOGYAN? MIÉRTNEMTUDTAMERRÕLEDDIG?

Þór vígi þessi rúnar

Nekem hiteltelen úgy, de ízlések és pofonok különbözõek!...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Prince 1 HD remék.

Carlos
sajna nem érdekel annyira, hogy foglalkozzam vele.
Hamarabb végigjátszom a régit megint, mit bármelyik új csilivili szart.

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Ideje lenne beszerezni a HD változatot...

Totti5
Szvsz egy játékadaptációnak nem kötelezõ a játék kliséit lemásolni, lehet neki önálló, más története is, sõt jobb is...

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem szeretem, amikor van egy jó történetû játék és egy filmben teljesen kifordítják és átértelmezik az egészet (sokszor elõfordul szuperhõsös témában is). pl.: Pop film, Dungeon Siege (nyomokban sem emlékeztet a játékra, tudom, tudom Uwe Boll mûve)...

Vannak ellenpéldák is pl.: Batman a Sötét Lovag (minden idõk legjobb fõgonosz alakítása Heath Leadgertõl Joker személyében)!

Carlos
Ez volt az utolsó prince of persia amit végignyomtam:

Þór vígi þessi rúnar

Nem is tele kell tömni ilyenekkel, de a játékban volt némi misztikum is (gyakorlatilag sokáíg nem állt össze a kép, hogy mi történt), a filmben már az elejétõl egyértelmû volt!

És ez utóbbinak hiányát sérelmeztem. (Én ezt a filmet darkosabbra vettem volna: mint ahogy a játékokban is homok által megszállt katonák, hercegnõ, mint túlélõ, kicsit túlélõ horroros elemek, herceg folyamatosan felfedezi az erõt amit a homok rejt és egyre jobb lesz, végül kiderül, hogy ki mozgatja a szálakat)!

Igaz ez Pegi 18-as lenne már! <#nevetes1>

Szerintem meg dupla nulla köze van az egész pop szériához.

Közös pontok: Perzsia, Herceg, Idõ Homokja, Tõr, Rendkívül csinos királylány, árulás... de semmi homok által megszállt katonák, platformer rész csupán 2-3 jelenetben volt (az viszont igen korrekt azt elismerem), történet olyan egyszerû volt mint egy facsipesz!

Történetben kerestem a közös szálat valamelyik újkori játékkal, de talán a sands of timeban van némi kis árnyalatnyi utalgatás!

bakkerman
azért a játékban is olyan dolgokat csinálhatunk szegény sráccal,amit berki krisztián is megirigyelhetne 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

wesker24
Na amilyen sokat vacakoltak a feladással olyan hamr meg is jött a Fallout 3 GOTY ! Mind össze 5 nap alatt ! 😄
w77d
van az az egész filmben szétszórtan. Persze ez egy film nem játék, ezért nem töltheti ki az egészet az ilyen ugrabugra, mert könnyen egyhangúságba fulladna!

Gurren
én azokra a tipikus falonfutós, párkányonugrálós jelenetekre gondoltam. de lehet, csak rosszul emlékszek 😞

w77d
azért eléggé tömve van akrobatikus és átlag ember számára hihetetlen elemekkel 😄

Gurren
még tavaly nyáron láttam, de ha jól emlékszem, az elején kívül nincs is benne olyan akrobatikus rész, mint a játékban. egy egyszernézõs sima kalandfilm.

w77d
én is ezen a véleményen vagyok, akkor nem én éreztem félre 😄 nagyon korrekt film

Totti5
Nekem tetszett. Visszaadja, persze annyira nem mint egy Silent Hill film, de egész korrekt lett! Lassan ujra meg kellene neézni immáron HDban.

Tinman
Moziban láttam, még a barátnõmnek is bejött.

Szerintem erõsen korrektre sikerült, persze melyik PoP hangulatát ugye...

Az utolsó 2 PoP részéhez van köze a hangulatnak, de a Warrior Within-hez NULLA.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
srácok szerintetek a POP film mennyire adja vissza a játékok ahngulatát? kíváncsi lennék a véleményetekre 😄

IMYke2.0.0.0
Igen, láttam - mondjuk, látnom, olvasnom kellene a kontextust, de elsõ benyomásom, hogy inkább rendcsinálás, semmint fenyítés volt a célja Cifu-nak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
TPS álltalában fõként dara. TRekben még mindig fõleg a platform részeken van a hangsúly és a harc sem olyan kifinomult, pl autó lockos célzás. Hivatalosan is action-adventure a TR, nem pedig TPS shúter.

Totti5
Talán 2-3 év volt 1 😊, de nézd meg miért kaptam...

zorrobomber
miért nem TPS? lõni lehet benne és nem is FPS

IMYke2.0.0.0
Ilyet sem láttam még, hogy sárga tábla legyen a logód mellett 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Tomb Raider nem POPos, ahogy a POP sem Tomb Rideres. Hasonlóságok vannak ahogy az ACval vagy bármi más ugra bugra és lövöldözös játékkal, de a hangulata teljesen más. Tomb Ridert amúgy az Unchartedhez szokták hasonlítani, de azt is felesleges mert a TR pl nem TPS, és attól hogy valamiba van pár ugrálós rész még nem lesz TR.

bakkerman
értem<#zavart2>

Totti5
erõsen hajaz a Tomb Raiderre😊

bakkerman
erõsen hajaz a popra nem?

Tinman
Ha tényleg egy ezres ne hagyd ki!

10er:

Egyik legjobb TR rész.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Ugyanez a verzió van mm-ben is. Vastag dvd tok. Nem voltam sose Tomb Raider-es, ezért kérdeztem hogy érdemes rápróbálni erre a verzióra? Lehet este beugrok és veszek egyet.

Tinman
Hát igen... lenne itt pár emberke aki blokkolná annyiért az tuti.

Viszont galaxisban is van a normális verzió még!

Itt.

Jani21
Itthon 40 ezer lesz az 576 tavaszi katalógusa szerint. Eszméletlenül magas ár <#wow1>.

soo277

<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#wow1><#wow1><#wow1>
30ropi

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

zorrobomber
"vastag papír tokos Tomb Raider Underworld képeslapokkal felszerelve"
West End MM-ben pár napja is láttam meg korábban is egy ezresért. Sok volt belõle, nem vettem belõle. Kellet volna?

Nekem pedig csak a platinumra lett volna pénzem, de sebaj ennek is örülni fogok ha valaha ideér 😄

robotnyk
ott van az oldalon, hogy pillanatnyilag nincs. ahogy a gow3ból is csak az alap, drágább kiadás van, platinum nincs.
Just Cause 2-õt végül, mert a GoW3-at valamiért nem engedte...

robotnyk
mit rendeltél?
*rá

Az szép, szóval várhatok egy hónapot ár amire megérkezik...

Tinman
Nem. Akkor adják fel.

Tinman
Errõl jut eszembe!

Tesco-ban 1990 az elsõ kiadású King Arthur, de amin lehidaltam, hogy a vastag papír tokos Tomb Raider Underworld képeslapokkal felszerelve is csak ennyi. Nekem már korábbról megvan mind a kettõ, de hátha érdekel valakit.

Dispatch Date : 23/02/2011

Ez az jelenti, hogy 23-án fog megérkezni amit ma rendeltem? :-O

tototto
85%os akcióban van a King Arthur a steamen ha érdekel valakit

Tinman
<#papakacsint>

Tinman
SR1-et ingyen adtam oda egy srácnak itt az SG-n :-)
Sajnos az elsõ rész nem zseniális, de hibái ellenére is jó darab, a történet teljes ismeretéhez pedig erõsen ajánlott.

A 2. rész viszont az egyik legszórakoztatóbb GTA klón evör, de ha így megy tovább SR klónnak fogom hívni a GTA új részét. -.-