Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Csinos? Csinost olvastam? Ne... viccelsz, ironizálsz.

Totti, olyan szinten vagyok, hogy már nem akarok manuscripteket se keresni már, csak a fõvonal mellett maradni szigorúan, mert amint letérek az útról ebben a katyvasz pixelháborúban, azt sem tudom melyik a fa, meg melyik az Alan, meg ki a Wake -.-

Kiállt ez a játék egy HD verzióért! Nem lesz HD remake?

Fallout3? Ott így néz ki egy szikla:

KATT i2k kedvéért nem teszem be.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az a megmosolyogtató, amikor olyanokon mosolyogsz, amiket nem is állítottam <#nyes> Nem baj, Tompika, Alan Wake legalább csõjáték, nem lehet benne eltévedni... Pont neked való... <#hehe>

Totti5
Nekem pont attól fájt a fejem, hogy ugyan az a semmit kellett néznem, ráadásul minden helyszín ismétlõdött 100szor ( béna animációk már csak hab a tortán ), de a textúrák pécén lehet hogy szépek voltak, nem tudom, mert az akkor sem dobja fel a látványt. Kinek mi... de azt hogy az AW nem szép ( amikor a közelébe sincs semmi más sok téren ) a semmibe kiabálni, megmosolyogtató.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hiába a fika, a sok negatív jelzõ, a Fallout posztapokaliptikus világához nagyon is illik ez a kopottas, sivár grafika...

Ellenben amitõl megfájdul az ember szeme, az lehet amúgy bármilyen "csinos", ha kidobaj az ember a taccsot játék közben, másnap meg ki sem bírja nyitni a szemét...

Nem játszottam AW-kel, szóval csak az itt elhangzott vélemény alapján mondom ezt.

arty
úgy, hogy azok szebbek

Forza.

Tinman
Ezen a tévén, azonos távolság mellett az egyszerû, átlagos PoP: TFS szép volt, elõtte a Lara GoL is szép volt, de az Avatar 1080p verziója is csodaszép volt... hogy van ez?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
"9.0 Graphics"

jó tévén, kanapétávolságból... 😉

Forza.

Totti5
Túldrámázod😊

"Much has been made of Alan Wake's less-than HD resolution, but the bottom line is that it's a stunning looking title. No game released so far this generation features lighting effects more impressive, or so much going on. At times, with the wind blowing, smoke in the air, objects flying around, flares alight and enemies coming at you, there'd be an argument for this being one of the most visually striking games ever released. It's that impressive."

😊

F3 monoton, vérszegény, steril, egyhangú látványa után sokkoló lehet a "csinos" grafika.

Tinman
Ugh... hát ez egy bitang rossz taktika volt.

ME részei eléggé összefüggenek... elõbb játszani a folytatással szvsz elég nagy hiba volt.

Nagyon igaz, amit írtál, hogy eléggé próbáltak az érzelmekre rámenni, és ez többé-kevésbé sikerült is. Pedig a játék legtöbb elemét lehetne fikázni reggeltõl estig, de vannak olyan jelenetek, hogy fúúú... beleborsózok, ha visszagondolok rájuk...

Enyhe spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pl. amikor menekülünk a landing zone felé, de egy völgyben rekedünk, egyetlen romos épület védelmében, de bekerítenek, a hegyekbõl mindenfelõl lõnek ránk, az épületet folyamatosan rakétákkal lövik, és te egyik falmaradványtól kúszol a másikig... de már lõszered is alig maradt, már gyenge vagy, alig látsz valamit... és erre még a búskomor zene is rátesz egy lapáttal... Nekem piszkosul átjött az az elkeseredett érzés, amit ilyenkor egy baka érezhet, amikor a halál biztos tudatában már a szeretteitõl búcsúzik...

Vagy amikor a havas hegyekben a helikopterünket lelövik, a fegyverünk odavész, és egy szál késsel indulunk felkutatni az korábban kirakott társainkat...

De még volt jónéhány frankó jelenet.

Nagyon nagy kár, hogy minden másban csak közepeset tudtak alkotni 😞

Tinman
Az a baromi nagy baj, ahogy az AW kinéz.

Frankón egybe van a játék, tényleg vétek kihagyni, de ami mûvel a képernyõn az bicskanyitogató.
Konkrétan 1 epizódot bírok vele játszani 2 nap alatt és inkább hétvégére hagyom, mert kikészül tõle a szemem.

Ez nem drámakirálynõ díj, meg költõi túlzás! Nem.

Használnak benne valami kikapcsolhatatlan blur szarságot, amitõl ha fordulsz, a dolgoknak kisebb nagyobb "glóriája", utánhúzása lesz... erre rádob még a tv-m alap utánhúzása, meg az ultra low textúrák rengeteg helyen és kész a borzalom. Estére is totál vérágas lett a szemem :-/

A legrémesebb ebben az, hogy 2. végigjátszást is tervezek, mert apróbb hibáitól eltekintve JÓ! a játék, nem is kicsit.

2010-ben pofa kellett hozzá, hogy ezt így kimerjék adni.

Az IGN meg ilyeneket írogat:

9.0 Graphics
Stellar lighting effect and environmental design foster an atmosphere of authenticity to make the scares and thrills more affecting.

Elmehetnek a jó k. anyjukba.

Tudom, csak perpillanat nincs kivel tolnom, on-line meg nem tudom, mivel nincs meg eredetiben (még?).

arty
pazarlás 😊 ahogy tinman is irja, ritka a jó coop játék, így ezt nem érdemes egyedül "eplazarolni", kettesben érdemes végigjátszani

(én még hozzáteszem: local coopban)

Forza.

Tinman
Abba gondolj bele, hogy mennyire ritkán jön ki ilyen jellegû játék, ráadásul ilyen színvonalon, ráadásul co-op lehetõséggel. Ezért szeretjük és ismerjük el annyira és annyian.

Igen, egyedül...

Az a nagy utanajaras kabe annyi volt, hogy regelted a jatekot; nekem egy heten belul megjott a terkep. 😊

arty
jajo 😊 (sztem a batman begins jobb a DKnál 😛 )

Forza.

Az ME2 nagyon jó, én kb 1 hete kaptam kölcsön (xbox360-ra), végigjátszottam normálon, mire a végére értem, már megrendeltem magamnak az elsõt is meg a másodikat is 😊 Tegnap álltam neki az egynek, de egyelõre nagyon furcsa a 2 után.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Elmélkedés közben eltérültem ... és már a szuperhõsös filmek sikertelenségérõl elmélkedtem, erre írtam ezt a filmet példaként!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
gyerekek végigtoltam a Medal Of Honor Single-jét, nem volt olyan rossz.. a vége meg kimondottan tetszett, igazán érzelmekre hatóra sikerült! azé megérte az az 5ezret amennyiért az 576-ból akciósan rendeltem nem jártam szarul vele.. ellenben a DS2 CE-vel amire még mindig haragosan tekintek 😄 majd nekiállok és azt is kipörgetem hátha megenyhülök, de elõször most már tényleg a két befejezettlen game-re koncentrálok: Mass Effect2 és Batman Arkham Asylum

Totti5
Szvsz egyedül is olyan élményt ad amit ilyen stílusu játék manapság nem szokott ( mert nincs is hasonló nagyon, vagy ha van az low budget noname akármi ).

Kiváncsi leszek a szellemírtók játékra, hogy lesz e olyan jó mint a Lara volt.

Totti5
6 epizódos élõszereplõs filmet csináltak elõzménynek Bright Falls címmel.

Köny van, a Limitált változathoz adták.

Grafban pedig a legjobbak közt van😊 a többivel egyetértek maximálisan.

arty
egyedül játszod?

Forza.

arty
"Vannak ellenpéldák is pl.: Batman a Sötét Lovag (minden idõk legjobb fõgonosz alakítása Heath Leadgertõl Joker személyében)!"

<#csodalk>

és az pontosan melyik játék adaptációja?

Forza.

IMYke2.0.0.0
<#ravasz1> <#buck>
Mi voltunk néhány tucatnyian, akik úgy jártunk, hogy a hiányzó térképes EE-hez jutottunk. Persze, utánajárás és várakozás után beszerezhetõ lett volna, de a 'többe kerül a leves mint a hús' elve alapján én személy szerint nem erõlködtem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Nekem megvan az alap és az EE is, szerencsére mindkettõhöz volt térkép, nem mintha szüksége lenne 2-re. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
egy ideig térkép nélkül árulták, a késõbbi szériákba már belekerült..

Daell Drow
Most direkt bele neztem a Vitcher EE dobozaba, es nekem van ott terkep.
Rage47
Coopban kell tolni az új Tomb Raidert, úgy nagyon jó kis móka😊
w77d
nekem meg van ez az elsõ kiadás is, meg az EE... Az EE-ben enkem sem volt térkép, de így átraktam az elsõbõl 😄

IMYke2.0.0.0
Hát, a térkép miatt nem veszem meg Tõled 😊 - Egyike voltam azoknak, akik úgy vehették meg az EE verziót, hogy abban technikai okok miatt nem volt térkép, és csak utólag lehetett kérni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Valakit érdekel Witcher elsõ full magyar kiadás? Elsõ körben itt kérdezem meg, aztán megy fel máshová.

Értelemszerûen perfekt darab, a térképet most hajtogattam ki megléte óta másodszor.

Tartalma:

- Játék CD (magyar felirat és szinkron)
- Kézikönyv
- Vastag tokos elsõ kiadvány + külsõ keménypapíros védõtok
- Zene cd
- 2 oldalas térkép

Még csak a Spider Tomb-nál járok, de annyira nem értem ezt a túlcsorduló tömjénezést... Nem rossz-nem rossz, de eddig annyira nem gyõzött meg. De azért még nyüstölöm, mert "nem rossz"-nak tényleg nem rossz 😄

Engem kifejezetten irritált, hogy felfegyverzett katonákkal kellett harcolnom benne. Egyrész azért, mert a közelharc idegesítõ és frusztráló volt, másrészt valahogy nekem nem illett az képbe, hogy runner-ként fegyveresek tucatjaival kell leállni "pofozkodni". Ettõl még remek játék volt, csak lehetett volna hosszabb is...

Eh, pár napja még volt Alpha Protocol CDG-ben, most hogy megjött a pénz már nem kapható. 😞

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Alacsonyabb nehézségi szinteken is kikapcsolható a runner's vision. A harcok elég nehezek tudnak lenni, ha kerüli az ember a fegyverhasználatot, így nem biztos, hogy akit a platforming miatt érdekel a játék, annak érdemes az ellenfeleket veszélyesebbé tenni. Már csak azért is, mert szerintem a harc gyengébbik része a játéknak.
balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Nagy hiba, a Trilogy minden része hatalmas és a platformjátékok királya. 😊

tototto
így van elég régi akció, de nvidiasoknak is ingyen vannak katt

MerlinW
Ott van pl a Mirror's Edge. Nehéz fokozaton nincs az az idióta piros nyomvonalazás, neked kell megtalálni a helyes utat. Szerintem alap. Útvonalvezetéssel egy vicc az a játék.

[merlinw.org]

HappyHunter
Elõször: Kipróbáltam a Lara Croft GoL-t, és megértettem hogy miért szerették itt egyesek annyira. Tényleg nagyon jól el lett találva, és a Croft játékokhoz szerintem jobban illik a felsõnézet mint a TPS nézet. Következõ steam akció --> buy.

Másodszor: Az Alan Wake egy elképesztõen jó játék. A története a stílusa, a hangulata minden passzol. Grafikailag ugyan nem tartozik a legjobbak közé, de szerintem nem is ez a lényeg, hanem a HANGULAT, így, csupa nagybetûvel. A többit Tinman miatt spoilerben írom le 😄

Nagyon-nagyon enyhe spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igazából szerintem az apró részletek teszik igazán élvezhetõvé ezt a játékot. A tévémûsor, a Night Springs, az összegyûjthetõ manuscript oldalak, Pat Maine a KBF-FMtõl, és természetesen BARRY. 😄 Nem különösképpen ijesztõ maga a játék, inkább nyomasztó, végig lehet érezni a sötétség közelségét, ahogy egyre erõsebb lesz és kezded elveszteni a hatalmad felette.

Nincs valami Alan Wake könyv vagy film? Annyira elolvasnám/megnézném 😄

Be happy. :) Running!

The Protector
Igen nagyjából egy az egyben a régi prince.Sajnos nincs és nem is nagyon lesz PC-re.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

davidka003
Link

De már évek óta van ez.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

giorgio81
hol látsz te ilyet?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

morvaigaben
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már, de most steamen akció van (atisok elõnyben)
Ingyen kapod meg a HL2 DM meg a Lost Coast játékokat, igaz nem nagy valami meg sokatoknak biztos megvan, de lehet van akinek nincs! 😊

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Carlos
Akkor felejtõs és ezért nem hallottam róla.

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Nekünk ott a Dosbox 😊

Totti5
Tudtommal nincs.

zorrobomber
Elõbb oda kéne eljutni hogy a játékoknak lesz olyan jó története mint egy közepes filmnek...

Carlos
Pécére van-e?

Þór vígi þessi rúnar