Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Totti, olyan szinten vagyok, hogy már nem akarok manuscripteket se keresni már, csak a fõvonal mellett maradni szigorúan, mert amint letérek az útról ebben a katyvasz pixelháborúban, azt sem tudom melyik a fa, meg melyik az Alan, meg ki a Wake -.-
Kiállt ez a játék egy HD verzióért! Nem lesz HD remake?
Fallout3? Ott így néz ki egy szikla:
KATT i2k kedvéért nem teszem be.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ellenben amitõl megfájdul az ember szeme, az lehet amúgy bármilyen "csinos", ha kidobaj az ember a taccsot játék közben, másnap meg ki sem bírja nyitni a szemét...
Nem játszottam AW-kel, szóval csak az itt elhangzott vélemény alapján mondom ezt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Much has been made of Alan Wake's less-than HD resolution, but the bottom line is that it's a stunning looking title. No game released so far this generation features lighting effects more impressive, or so much going on. At times, with the wind blowing, smoke in the air, objects flying around, flares alight and enemies coming at you, there'd be an argument for this being one of the most visually striking games ever released. It's that impressive."
😊
F3 monoton, vérszegény, steril, egyhangú látványa után sokkoló lehet a "csinos" grafika.
ME részei eléggé összefüggenek... elõbb játszani a folytatással szvsz elég nagy hiba volt.
Enyhe spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy amikor a havas hegyekben a helikopterünket lelövik, a fegyverünk odavész, és egy szál késsel indulunk felkutatni az korábban kirakott társainkat...
De még volt jónéhány frankó jelenet.
Nagyon nagy kár, hogy minden másban csak közepeset tudtak alkotni 😞
Frankón egybe van a játék, tényleg vétek kihagyni, de ami mûvel a képernyõn az bicskanyitogató.
Konkrétan 1 epizódot bírok vele játszani 2 nap alatt és inkább hétvégére hagyom, mert kikészül tõle a szemem.
Ez nem drámakirálynõ díj, meg költõi túlzás! Nem.
Használnak benne valami kikapcsolhatatlan blur szarságot, amitõl ha fordulsz, a dolgoknak kisebb nagyobb "glóriája", utánhúzása lesz... erre rádob még a tv-m alap utánhúzása, meg az ultra low textúrák rengeteg helyen és kész a borzalom. Estére is totál vérágas lett a szemem :-/
A legrémesebb ebben az, hogy 2. végigjátszást is tervezek, mert apróbb hibáitól eltekintve JÓ! a játék, nem is kicsit.
2010-ben pofa kellett hozzá, hogy ezt így kimerjék adni.
Az IGN meg ilyeneket írogat:
9.0 Graphics
Stellar lighting effect and environmental design foster an atmosphere of authenticity to make the scares and thrills more affecting.
Elmehetnek a jó k. anyjukba.
(én még hozzáteszem: local coopban)
Forza.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kiváncsi leszek a szellemírtók játékra, hogy lesz e olyan jó mint a Lara volt.
Köny van, a Limitált változathoz adták.
Grafban pedig a legjobbak közt van😊 a többivel egyetértek maximálisan.
<#csodalk>#csodalk>
és az pontosan melyik játék adaptációja?
Forza.
Mi voltunk néhány tucatnyian, akik úgy jártunk, hogy a hiányzó térképes EE-hez jutottunk. Persze, utánajárás és várakozás után beszerezhetõ lett volna, de a 'többe kerül a leves mint a hús' elve alapján én személy szerint nem erõlködtem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Értelemszerûen perfekt darab, a térképet most hajtogattam ki megléte óta másodszor.
Tartalma:
- Játék CD (magyar felirat és szinkron)
- Kézikönyv
- Vastag tokos elsõ kiadvány + külsõ keménypapíros védõtok
- Zene cd
- 2 oldalas térkép
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
[merlinw.org]
Másodszor: Az Alan Wake egy elképesztõen jó játék. A története a stílusa, a hangulata minden passzol. Grafikailag ugyan nem tartozik a legjobbak közé, de szerintem nem is ez a lényeg, hanem a HANGULAT, így, csupa nagybetûvel. A többit Tinman miatt spoilerben írom le 😄
Nagyon-nagyon enyhe spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincs valami Alan Wake könyv vagy film? Annyira elolvasnám/megnézném 😄
Be happy. :) Running!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Nem tudom volt-e már, de most steamen akció van (atisok elõnyben)
Ingyen kapod meg a HL2 DM meg a Lost Coast játékokat, igaz nem nagy valami meg sokatoknak biztos megvan, de lehet van akinek nincs! 😊
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489