Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Akkor talán ne fényképezõvel készült mocsok képekrõl állapítsd meg a dolgokat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Pontosítok: A többiek meg élvezik és szórakoznak a játékokkal, platformtól függetlenül!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

bakkerman
ez nem konzol vs pc,hanem csak egyszerûen nekem basszák a szemeimet ezek a kis apró hibák

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Na még vagy párszor be lesz linkelve, akkor hátha sikerül! Talán azért nem sikerült mert az Isten se akarja, hogy ez a topik is átváltozzon konzol vs PC idióta bolond vitába! Csak a buták vitatkoznak a két táborból!A többiek meg élvezik, és egyben szórakoznak mind a két platformon a játékokkal!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

IMYke2.0.0.0
imageshack.us haldoklik

Klikk a képre!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bakkerman
2.kép bal alsó sarok <#zavart2><#conf> meg az a hajtextúra...

pc - emberi haj 2010

IMYke2.0.0.0
Öreg hiba. <#ravasz1><#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
a tomb raidert nem <#zavart1>
Totti5
Szerinted miért használok VGA kábelt?😄 annyi a hátránya a HDMI és a komponens mellett hogy a kontrasztból egy kicsit veszít, de tévé beállításokkal lehet kompenzálni ( még ha nem is lesz olyan persze teljesen ).

Tinman
Ne vedd személyeskedésnek:

Végigvitted amúgy a játékot?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Megvan a gond... a jó minõségû aranyozott HDMI kábel és az 1080p nem mossa el a jótékonyan a hibákat.

Eredeti XBOX VGA kábellel összekötöttem a dobozt a tv dsub portjával és máris eltûntek a zavaró pixelek... igaz kissé mosottfos lett az eredmény, de emészthetõbb az összkép.

Ja, mindez egy 2010-es játék esetében szükséges -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Alan Wake.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

jackoneill90
mi ez a játék?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Totti5
Nem számoltam össze hogy hány fa van a kis várost körülölelõ erdõben, de lehet hogy a pár ezernél meguntam volna, amibõl biztos lehet olyat keresni! kutatni ami érdekesen fest. Amúgy a fák, a levelek animációja, ahogy lengedeznek, fújja a szellõ, vagy a vihar csavarja õket olyan látványt ad amit eddig sehol máshol nem láttott senki játékban.

arty
- tv-t nehéz ugy fotozni, hogy az eredmény ne legyen hányingerkeltõ
- minden játékban vannak igénytelen modellek/texturák/animáciok/valami, 1-1 kép nem reprezentálja egy játék általános minõségét

Forza.

Totti5
Ráadásul az endzsin a sötét részekre készült és ott adja ki azt amit eddig sehol máshol nem láttam még. Az igaz hogy vannak gyenge textúrák és ez nem a játék erõssége ( nyilván ez ok okzat a SBHD miatt és a rátolt 4*AA sem a tû éles képet szolgálja ), de hogy nézhetetlen lenne? nagyon erõs túlzás, mert vannak szép s éles textúrák is s ez a látványt nem befojásolja, hacsak nem valaki textúravadász módban játszik, de akkor az alant mutatott F3 kép is hamar elbukik.

Nem ez, hanem a #17576!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

robotnyk
neked sem jó a szemed biztos, ennél még a tomb raider 2 is szebb.

<#wilting>
arty
és szerintetek tényleg ez a rondaság definiciója?

Forza.

IMYke2.0.0.0
Elenkvék, garantált hiteles forrásból, ami bizonyítja, hogy nem TV-hiba: kép, új lapon nyílik meg.
Forrás.

Mondjuk láttam már én ilyet, de nem egy "csúcsszuper grafikájáú" játékban mint ez..

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát az igencsak a kihányom a belem kategória... Enyhén illúzióromboló!

bakkerman
ez elég komoly programozási hiba,nem a monitor,vagy a beállításoké...

lolSL
nálam tv beállítás miatt volt hasonló halo 3-al, át kellett rakni hdmi-rõl vga/pc mode-ra, ami ugyan korlátozta a beállításokat, de olyan tiszta lett a kép mint egy pc-n. román samsung, input / edit name.

IMYke2.0.0.0
TV-nek semmi köze ahhoz, hogy egy játékban hogy néznek ki a modellek és a textúrák... 😊
Az a fa textúra mindent visz.
Utoljára (ismétlem magam) Tomb Raider-ekben, meg a "leáldozott" topikban a GT5-el kapcsolatos képeken láttam ilyesmit... Hál' istennek!

Én nem értek a konzol témához, de tévé nem tudja így széthullatni a cuccot??

Something is seriously fucked up with this shit...<#ticking> (angolul nem tudok kedvéért: ezzel valami nagyon nincs rendben)!

bakkerman
azért nézdd meg a 2. képen azt a fát...

IMYke2.0.0.0
Ezt azért kétlem: a konzolok egységes teljesítményt tudnak. Az X-BoX 360 ekszbokszosat, a PS3 meg péeshármasat - azaz, egyik sem fog olyat produkálni, mint Jocika PC-je az egyik lakótömbben versus Ferike hightech gépe a másikban, egymáshoz képest...

Elsõ mondatnál New Vegasra utaltam (bocs ez lemaradt)!

Itt is a terep a kérdés, mert az egy SIVATAG azt isten szerelmére nem erdõ!!!!

Szebb lett az F3-hoz képest egy árnyalattal!

Alan Wake-hez: én csak Youtubeon láttam, de ott nem volt egyáltalán csúnya sõt, szerintem Tinmannak a gépével lesz valami (vagy a tévéjével)!

IMYke2.0.0.0
Rendben, kérem a következõ ügyet! Törvényszolga, kérem, kísérje ki a peres feleket és az ügyvédeiket, köszönöm!

A Capital Wastelandbõl ismered-e a Wasteland szó (segítek! Szó szerint tarló... itt pusztaságot jelent)!

Egy jó kis atomháború után szerinted milyen lesz a terep???
Ismétlõdõ helyszínek?????

Metro alagutak ismétlõdtek (de a metro már csak ilyen egyforma jószág),

Építészeti stílus minden városban nagyjából egységes (ez sem róható fel hibának, mert ez többé kevésbé valóságban is így van): itt is voltak kivételek pl.: Fehér Ház

Pusztaság van: Hát nem kívánom neked, hogy nézz meg egy helyet atomháború után, de valami hasonló lehet (nukleáris telet még nyugodtan beleszámolhatod a dologba, az még plusszba legyalul mindent)!

Szemétbõl építkezés nekem változatos volt!

Animációra meg sose értettem hogy mit rinyálnak emiatt egyesek, jó volt az, nem volt tökéletes, de jó volt (esetek 99,9%-ában úgyis belsõ nézetbõl játszottad, meg röpködtek a golyók, nem arra figyeltem, hogy hogy biceg az az NPC: Ergó szõrszálhasogatás tipikus esete!

bakkerman
2. kép eléggé megrázó

Teljesen egyetértek! Nekem is tetszik a Fallout 3 grafikája, csak a színekkel voltak problémák!

Tinman
Az a helyzet, hogy de!

Az AW egy igazán hangulatos pszicho-thriller, kár kihagyni, de a sok full hd játék után nehéz elviselni a pixelháborút.

Másik hsz-edre: Én már kezdem tényleg azt hinni, hogy velem van a baj, de komolyan. Éppen 2 perce indítottam el a 4. epizódot 2. felét és ez fogad (direkt kicsiben i2k kedvéért, de még így is látszik a gondom):

Korábbi:

robotnyk
"1024*768-ban, 3DFx-en száguldó Tomb Raider 2 szintjén játsszak"

bíró úr, nincs több kérdésem.
IMYke2.0.0.0
Személyes véleményemet írtam, így érthetõ, ha megint a sajátom szajkózom: miután majd' minden aspektusból 3-assal végzett a beszerzett információk alapján a szememben, s ezen csak maga a pixelháború végigjátszása és a speciális könyvecske elolvasása segíthetne (nincs az az isten, hogy 1 játék miatt most kidobjak 60-70 ezer Ft-ot!), így maradok annál, hogy nem veszítettem semmit.
Miközben elfogadom, hogy akik megtehetik/ték, és játszanak, játszottak vele, engedve a hype-nak, vagy mert beszippantotta õket az "eredeti", "sehol sem látott" atmoszféra (fénnyel gyilkolás, éljen), meg az, hogy ha már költött rá, akkor (ön)igazolni kell az érdemlegességet.
Nem vagyok grafomókus, nem mindenem a Full HD (fõleg, hogy egy ideje ugye bele is tudtam kóstolni), de azért vannak határok - Te is írtad: 2011-ben nehogy már az 1996 végén 1024*768-ban, 3DFx-en száguldó Tomb Raider 2 szintjén játsszak...

Szubjektív-szubjektívovics szubjektív: öreg vagyok már az ijesztgetõs játékokhoz. Nem véletlen, hogy még csak 1 mp-re sem néztem meg az Amnesia-t, például... (tudom, más kategória, de a sötétben bóklászásos-ijesztgetés-hatásvadász-zörejes-scriptelt-tucathentet a szívem nem bírná már)

Tinman
Hasonló véleményen vagyunk, ahogy azt is megértem, hogy 50k-d most nincs egy Xbox-ra, még akkor sem ha azon azért nem csak az AW vonzó "préda".

Az ijesztgetõs játékokat én is nehezen viselem, de ez inkább thriller és elég hamar nem ijedsz már meg semmitõl. Ha Silent Hill féle beteges légkör lenne, azt mondanám jól teszed, hogy elkerülöd.... így csak azt mondom, hogy nagyon sajnálom, hogy messze laksz tõlem, mert kölcsönadnám a dobozt, meg az AW-t is, már csak azért is, hogy még egy újabb véleményt olvashassak a témában, mert elvégre ez lenne a fórumozás célja.

bakkerman
én mondjuk kipróbálnám,de persze csak miatta nem vennék konzolt

IMYke2.0.0.0
Tekintsd úgy, hogy kaptál egy "banned from this topic"-ot, mert lemerted írni azt, amit mások nem. <#ravasz1>

Igen tudom, de így alakult. Az a szerencse, hogy azért egy-két kivételtõl eltekintve nagyjából így is képben voltam a másodikat illetõen.
Nem is számítottam, hogy valaha játszani fogok ezzel a játékkal, mert eddig teljesen elkerült, aztán a haverom addig nyúzott, amíg elvittem tõle az ME2-t. Nem is gondoltam, hogy ennyire be fog jönni. Annyira beszippantott, mint anno az Oblivion vagy a Fallout 3.
Még ilyen hülye sorrendben is jobb játszani velük, mintha teljesen kimaradtak volna 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0
Elhiheted - már csak az hiányzik az életembõl, hogy Box-on végigjátsszam, és a könyvet elolvassam. Mindent (!) elolvastam már róla, videókat néztem (igen, 720-ban) és megállapítottam: az ég világon semmit nem veszítettem azzal, hogy nem kapható PC-re.

Tinman
Szerintem szólj egy moderátornak, mert tényleg elképesztõ sértést vágtam a fejedhez.... várj nem is a te fejedhez, hanem közel 7 millárd lényéhez hiszen általánossában írtam az emberek szót.

BANT NEKEM!

Amúgy Alan Wake: 960 X 540 --->up-scaled to 720pHD

KETTÕEZERTÍZBEN!!!!!!!

robotnyk
szal te sem láttad ahogy indigo sem, de xbox szóval biztosan ronda és szar.
robotnyk
hasonlíthatod akár a new vegast is hozzá, az 2010-es, ugyanaz jön ki, mert ugyanaz az engine van alatta, ami 2 éve még elment, 2010-ben viszont arra igaz, hogy kevés. és hasonlítsd boxon, ne a 720p-s boxot a full hd pcs élményeiddel.

az ilyen személyeskedõ megjegyzéseket meg megtarthatod magadnak nyugodtan.
IMYke2.0.0.0
Nem ismerem az elenkvéket, de amit még "PC-s korszakában" be lehetett szerezni róla, amit látni, és olvasni lehetett, én beszereztem - s hidd el, amit akkoriban sugalltak, ígértek, az valóban ütõs lett volna [[]].
Helyette lett egy konzol-exkluzív valami.

Tinman
2 évvel korábban jelent meg a FO3, de full hd-ben sokkal emészthetõbb a grafika, mint AW esetében.

Egyébként semmi gond nincs azzal, hogy rossz az emberek szeme, csak akinek jó, annak furcsa...

robotnyk
a facial animokon kívül jól néz ki az AW, az hogy "ilyet hogy mertek kiadni" elég vicces komment, fõleg az F3 mellé téve.
Tinman
Totti! Semmi más nem zavar csak a nyilvánvaló hazugságok a tesztek egy részében, hogy a grafika 9-es.

Nem akarjátok, hogy elkezdjek fényképezni fenyõfákat, sziklákat, egyszerû tárgyakat, vagy éppen a talajt... nem akarjátok... higgyétek el.

Abban valóban igaza van az összes teszternek és neked is, hogy a színválasztás, az árnyékok és a fények nagyon rendben vannak... de mélyen hallgatunk a textúrák minõségérõl és az alacsony poligonszámokról.
Nem lehet ezt azzal magyarázni, hogy de legalább nincs screen tearing és vsync gond, mert helyenként majd kiböki az ember szemét.