Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
Hat van mit faragnod a stilusodon XD
Nekunk par magyar vasarlonak itt egy kicsit serto.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Am nem kell komolyan venni amit mondtam, ertem mert irtad igy 😊
Tinman
Így van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lolSL
ez a matrica a gép belsejében van, amit csak akkor kell kinyitni és leszedni ha vmit trükközöl benne.

zorrobomber
bocs, de xbox-hoz hülye vagyok, szóval komoly a kérdés: az xbox garancia matrica árulása, cseréje miért jelenti automatikusan azt hogy az illetõ warezol?

Tinman
Válasz:

"Szia!

Sajnos nem lopom a játékokat, hanem veszem a boltban, így nem tudnám ezt mire felhasználni. Gondolom ez amiatt lehet, mert a családfámat visszavezetve Olasz és Szlovén vér csörgedezik az ereimben, ez a tolvaj magyar virtus nem nagyon megy."

Azt hiszem van még jócskán mit faragnom a stílusomon :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Azt a leborult szivar végitt ? xD Ennek tuti elgurult a gyógyszere ? xD
Tinman
Te szentséges ég!

Ez ma kaptam p.ü.-be:

"szia érdeklõdnék h a prince of persia x360 jatekért cserébe egy microsoft x360 garancia matrica érdekel e?"

<#wilting><#bdead>

bakkerman
3k-t nem adnék érte,4 éves játékról beszélünk

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Vatera - Test Drive Unlimited - Fix 3.000 Ft + ingyen posta
Vatera - Test Drive Unlimited - Fix 1.900 Ft + PK (legmagasabb érték: 1250 Ft)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bakkerman
boltban már szvsz nem fogja kapni,max irreális áron,de használtan lehet még kapni

jön az új Call of Juarez:
http://www.gamestar.hu/call-of-juarez-the-cartel-nyaron-varhato.html
arty
az elésõt sz... vedd meg 😊

Forza.

davidka003
Cdgalaxis akciókra érdemes ránézni.

Ajánlok kettõt:

Tomb Raider Underworld 990 Ft eredeti borítós
Tomb Raider Underworld GYK kiadás 990 Ft
Dark Messiah of Might and Magic (magyar) 990 Ft

Érdemes feliratkozni a hírlevélre, én is onnan tudom, amúgy észre sem vettem volna.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

De jó hogy ezt felhoztátok! Én nem ismerem az elsõ rész sem, így azt kérdezném ez milyen játék? Olyasmi mint az NFS vagy mire lehet számítani, ha leszedem?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

robotnyk
:C
robotnyk
1680*1050en, highon jónak tûnik nálam is, a very high annyira nem.
bakkerman
jaja,nekem is ezek a meglátásaim.

#17643: én 1440 highon kezdtem el játszani vele,nem volt semmi gondom

Totti5
Boxon szar a frém.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

robotnyk
megnéztem én is, mert nagyon szerettem az elsõt, very highon nem igazán bírja valóban (q8400, 4 giga, hd5770), de nem hiszem hogy neked ezzel a géppel be kell szarnod, viszont ha a reviewk jók lesznek, inkább beszerzem boxra.
Totti5
Szerintem kár volt, mond vissza. Majd fele ennyiért megvesszük használtan. Eden games elbaszta megint, nem tanult a régi hibákból ahogy olvasom, és a fizika és az optimalizáció helyett a kaszinóra meg a csöcsökre mentek rá, meg hogy milyen bútorokkal rendezd be a házad. Valahogy sejtettem hogy ez lesz.

bakkerman
olvasgass a tdu 2 totyikban a véleményekrõl,én is kifejtettem

grebber
Hát nálam maxon elég szarul megy = játszhatatlan. De szerintem nálad nem lesz gond!
Elvileg szereti a 4 magos procit!

Next PC upgrade: 2022

w77d
gyerekek ti nem tudtok valamit a TDU 2-rõl??? állítólag ritka szar optimalizálatlan lett :S pedig én elõrendeltem...

Tinman
"Full hd a köv generáció alapkövetelménye lesz."

Szörnyû ilyet olvasni. Egy darab játékot nem engednék a konzolomra, amelyik nem tudja az 1080p-t. Szerencsére PC-n évek óta alap dolog, persze ha van monitor és vas hozzá.

Igen, AW letolva, The Signal DLC elindítva, egyelõre csalódás, de talán "kiforrja" magát.

Maga az alapjáték viszont NAGYON NEM csalódás, sajnálhatják a PC only userek, hogy X exclu lett.

Revjú azért lészen, de úgy lenne fair, ha a DLC-k is ki lennének herélve.

Carlos
I'm also an enemy... (pákk-pákk)... booooring.... LoLmááá... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Az utolsó "szintlépésen" behaltam már a röhögéstõl<#nevetes1>!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Aki még nem látta ez a Bulletstorm készítõitõl származó Call of Duty paródia Duty Calls címmel. Én némely helyen jókat vigyorogtam rajta (felhívnám a figyelmet a kommentárra és a fegyver hangjára elsütéskor! <#nevetes1>

Ezt mindenkinek látnia kell!

Totti5
Ilyeneken nem akadok fenn. Full hd a köv generáció alapkövetelménye lesz.

Látom végigvitted tegnap az AWt, mikor lesz rivjú?😊 ( DCLK után? )

zorrobomber
egyetértek, én semleges megfigyelõként végigolvastam a vitát és érdekes volt. a lényeg hogy nem kell személyeskedést belevinni egy ilyen diskurzusba

IMYke2.0.0.0
Szerintem, olvastad mindazt, amit eddig írtam, így nincs miért szabadkoznom a "flame" szó használata miatt. Írhattam volna "értelmetlen", "szubjektív", "egyéni", "ízlés" és más jelzõvel ellátott vitáról is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Megõrülök... ha más véleményen vannak xy emberek és ezt kulturáltan megvitatják, akkor az miért flame? :-/

Így sokkal jobb a topic, hogy nem beszélgetünk semmirõl? :-(

IMYke2.0.0.0
Ha nem most, késõbb robbant volna ki a flame 😊

HappyHunter
Jesszusom, kár volt megemlítenem ezt a játékot 😄

Be happy. :) Running!

Tinman
Nem tudom Totti... talán mert a múltban élsz.
2011 van, évek óta kint vannak a full hd tv-k, a HDMI szabvány és a nagyfelbontású tartalmak. Nekem akarok Aby rinya lenni, de egy friss játéktól hadd legyenek elvárásaim... a régiek esetében természetesen szavam sincs.

fery02
Ne csináljátok már, hogy 1 oldalon keresztül errõl az Alane Wake-rõl legyen szó. :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Totti5
S a PES mióta Pécé játék? konzolon is ugyan ilyen. Amúgy csak egy textúra, nem néz ki olyan jól ( Fifába kicsit természtesebb ), mint ahogy mondod, persze max csak átvezetõkben látod, oda meg bõven elég.

arty

szép a haj <#eljen>

(jahogy van pár közeli, amikor a háttér behomályosodik és CSAK a játékost kell megjeleniteni, akkor szép... reális összehasonlítás <#eljen>)

Forza.

bakkerman
pro evolution soccer 2011,programból van a kép,amiben hajat lehet csinálni a játékosoknak,de tessék,itt van egy in game is:
katt

arty
ez melyik játékból van kétezertízben? lécci egy screenshotot, ha kérhetnék... ezekkel a kamuképekkel nem sokra megyünk 😉

Forza.

bakkerman
egyszer nagyon rámijesztett,még az elõzõ bill.,kávé beleömlött,és megzavarodott a gép,reinstall után is instabil volt,amikorra végre eszembe jutott,hogy a bill-ben az áramkörök baszódtak el a kávé miatt,vettem egy újat,és annyi volt 😄

El tudom képzelni, hogy nézhet ki a billentyûzeted (belülrõl).<#vigyor0>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

bakkerman
nálam a játék azzal egyenlõ,hogy leülök kajával,piával,füles fel,ha nincs itthon senki,akkor hangfal be,és szórakozok! a szórakozás nálam a látványvilág+élmény+történet kombinációja,azaz TETSZIK AZ A JÁTÉK AMIVEL ÉPP JÁTSZOK,ÉS OTT TART A GÉP ELÕTT 😊

Totti5
Az ocsmányul néz ki dolgot továbbra sem tudom hova tenni. Nincs értelme, legalábbis az AW esetében. Ocsmányul néz ki kategória az valahol a Deadly Premonition körül kezdõdik, ahol a látvány a játékélményre megy rá.

Ez mondjuk eddig rendben is van (még csak az kéne, hogy mindenki egyenlõ gondolkodású legyen). Meg ott volt a régebbi vita ugyebár (doboz vs Steam). Itt nem is a vitával van a gond. Azzal van a gond, hogy olyanok is bele akarnak szólni a vitába akik csak videókról látták a játékot, és nem élõben (ugyebár a videóknál eleve romlik a kép minõsége). Ebbõl fakadóan videó, vagy kép alapján akarnak megítélni egy játék grafikáját (nem mintha pont ez volna a játékélmény legutolsó fontos összetevõje). Amúgy meg én akkor is csak sajnálni tudom azokat akik egy játékot legfõképpen a grafikájáról ítélnek meg (általánosságban értve), ami nálam a legeslegutolsó szempont.

Amúgy meg nem értem, hogy mért küldte el az elõzõ hozászolásomat kétszer (talán valaki komentjét kiütöttem vele?).<#pardon1>

IMYke2.0.0.0
Hiszek az elõttem szólóknak, és el tudom fogadni, hogy a "nagyon szem elõtt lévõ" dolgokkal kitartóan, lelkiismeretesen foglalkoztak - de el lehet fogadni (szerintem), hogy a konzol "ereje" miatt néz ki olyan ocsmányul (még egyszer: úgy mondom ezt, hogy rohadt szar beállításokkal tudok játszani például ezen a gépen, mert annyit ér, s nem képes a Fallout 3-at 1680*1050-ben az otthon megszokott minõségben futtatni, gyorsan), tehát még az én szememben is randa.

Vannak területek, ahol szinte gyönyörû (lehet), máshol meg okádék - de az összkép, ezek miatt, bizonyosan és eléggé közepes, vagy afelett lehet. Ami a jó, kiváló felé görbítheti a végleges érdemjegyét, azt Ti, azok tudhatják, akik játszottak vele: hangulat, ötlet, hossz, stb.

Én biztosan nem fogok már vele játszani - következõ konzolgenerációig biztosan nem, s akkor csak akkor, ha MS-félét veszek, s az lefelé kompatibilis lesz, és még kapható lesz a játék, és...

bakkerman
ez egy nagyon szép kép,valóban,mondom,nekem semmi bajom az alan wake-el(amivel nem játszottam még,azt nem fikázom),csak láttam pár csúnyácska képet róla,ami nem tetszett,ennyi. megyek is vissza morriganhez és alistairhez <#zavart1><#nevetes1>

lolSL
alan wakel az volt a bajom hogy már ha nem elõrõl vagy oldalról néztem hanem rendesen hátulról, akkor a feje eleje már elmosódott recés szardarab volt, azert azt az 1 fõ karakter megjelenítését megoldhatták volna rendesen.

IMYke2.0.0.0
Eddig is platform-független volt a topik - bízom benne, hogy ezután sem lesz erõsebb egyik oldal sem, mert az senkinek sem lenne jó.
Nem hiszem, hogy az idejárók még egy "leáldozott" topikra vágynak.
S azt sem, hogy lesütött szemmel - nehogy "megsértsünk" egy-egy játékot, ne adj isten fejlesztõt, azért mert kakit nyomnak le a torkunkon - viseljék el a pénzükért azt, amit kapnak, az elvárásaikkal szemben.

Mint minden szubjektív dologban, a vélemény-nyilvánításban sincs nyugvópont, mindenki megelégedésére elért egyensúly: valaki mindig úgy fogja érezni, hogy folytatnia kell a beszélgetést/vitát, hogy a másikat meggyõzze a saját "igazáról"... ez a szép a beszélgetésben.
Ha mindenki egyetértene, akkor Orwell regényének, vagy az egykori nem-szeretem-kornak az örökségében élnénk - kényszerûen. Szerencsére, nem.

Persze, sokszor fognak még kirobbanni ellentétek. Most az "elekkvék" volt, késõbb valami más lesz. <#ravasz1>

Totti5

Nincs ezzel semmi gond.

Akkor mért PC-s ellenpéldával jöttél fel?! Biztos van konzolon is jobb hajminta. Meg egy játékba nem a karakterek, vagy bármi más grafika részletességét kell nézni, hanem élvezni kell a játék sztoriját, illetve játékélményét. Az hogy ha valakinek ennyire böki a szemét az ilyen apró cseprõ grafikai részletességek, az már nem is maga a játékélmény miatt játszik, hanem a grafika miatt.