Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekunk par magyar vasarlonak itt egy kicsit serto.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Szia!
Sajnos nem lopom a játékokat, hanem veszem a boltban, így nem tudnám ezt mire felhasználni. Gondolom ez amiatt lehet, mert a családfámat visszavezetve Olasz és Szlovén vér csörgedezik az ereimben, ez a tolvaj magyar virtus nem nagyon megy."
Azt hiszem van még jócskán mit faragnom a stílusomon :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez ma kaptam p.ü.-be:
"szia érdeklõdnék h a prince of persia x360 jatekért cserébe egy microsoft x360 garancia matrica érdekel e?"
<#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Vatera - Test Drive Unlimited - Fix 1.900 Ft + PK (legmagasabb érték: 1250 Ft)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://www.gamestar.hu/call-of-juarez-the-cartel-nyaron-varhato.html
Ajánlok kettõt:
Tomb Raider Underworld 990 Ft eredeti borítós
Tomb Raider Underworld GYK kiadás 990 Ft
Dark Messiah of Might and Magic (magyar) 990 Ft
Érdemes feliratkozni a hírlevélre, én is onnan tudom, amúgy észre sem vettem volna.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
#17643: én 1440 highon kezdtem el játszani vele,nem volt semmi gondom
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Elvileg szereti a 4 magos procit!
Next PC upgrade: 2022
Szörnyû ilyet olvasni. Egy darab játékot nem engednék a konzolomra, amelyik nem tudja az 1080p-t. Szerencsére PC-n évek óta alap dolog, persze ha van monitor és vas hozzá.
Igen, AW letolva, The Signal DLC elindítva, egyelõre csalódás, de talán "kiforrja" magát.
Maga az alapjáték viszont NAGYON NEM csalódás, sajnálhatják a PC only userek, hogy X exclu lett.
Revjú azért lészen, de úgy lenne fair, ha a DLC-k is ki lennének herélve.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ezt mindenkinek látnia kell!
Látom végigvitted tegnap az AWt, mikor lesz rivjú?😊 ( DCLK után? )
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Így sokkal jobb a topic, hogy nem beszélgetünk semmirõl? :-(
2011 van, évek óta kint vannak a full hd tv-k, a HDMI szabvány és a nagyfelbontású tartalmak. Nekem akarok Aby rinya lenni, de egy friss játéktól hadd legyenek elvárásaim... a régiek esetében természetesen szavam sincs.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

szép a haj <#eljen>#eljen>
(jahogy van pár közeli, amikor a háttér behomályosodik és CSAK a játékost kell megjeleniteni, akkor szép... reális összehasonlítás <#eljen>#eljen>)
Forza.
katt
Forza.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Amúgy meg nem értem, hogy mért küldte el az elõzõ hozászolásomat kétszer (talán valaki komentjét kiütöttem vele?).<#pardon1>#pardon1>
Vannak területek, ahol szinte gyönyörû (lehet), máshol meg okádék - de az összkép, ezek miatt, bizonyosan és eléggé közepes, vagy afelett lehet. Ami a jó, kiváló felé görbítheti a végleges érdemjegyét, azt Ti, azok tudhatják, akik játszottak vele: hangulat, ötlet, hossz, stb.
Én biztosan nem fogok már vele játszani - következõ konzolgenerációig biztosan nem, s akkor csak akkor, ha MS-félét veszek, s az lefelé kompatibilis lesz, és még kapható lesz a játék, és...
Nem hiszem, hogy az idejárók még egy "leáldozott" topikra vágynak.
S azt sem, hogy lesütött szemmel - nehogy "megsértsünk" egy-egy játékot, ne adj isten fejlesztõt, azért mert kakit nyomnak le a torkunkon - viseljék el a pénzükért azt, amit kapnak, az elvárásaikkal szemben.
Mint minden szubjektív dologban, a vélemény-nyilvánításban sincs nyugvópont, mindenki megelégedésére elért egyensúly: valaki mindig úgy fogja érezni, hogy folytatnia kell a beszélgetést/vitát, hogy a másikat meggyõzze a saját "igazáról"... ez a szép a beszélgetésben.
Ha mindenki egyetértene, akkor Orwell regényének, vagy az egykori nem-szeretem-kornak az örökségében élnénk - kényszerûen. Szerencsére, nem.
Persze, sokszor fognak még kirobbanni ellentétek. Most az "elekkvék" volt, késõbb valami más lesz. <#ravasz1>#ravasz1>