Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Steam cloudot meg nem nagyon tudtam, hogy eszik e vagy isszák, kösz az infót.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Doboz, meg kézikönyv nem léte meg nem vészes!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
a 4. pontban van némi igazsag.
A tobbivel kacsolatban meg anyit hogy ez a dobozos-t is be lehet regisztralni steamre, es utana ugyan ott vagy a tobbi felsorolt szempontal.
Pro:
1. Nem kellett a külföldrõl haza postázásra várni, már telepíthetem is.
2. Patchekkel nem kell szarakodni (havernak is steames verzióban van meg és így még könnyebb összehozni egy coopot).
3. Steamrõl már vásároltam és megbízom bennük!
4. Így nincs doboz, ezért nem lehet itthon belõle vita, hogy már megint milyen "hülyeségekre" költöm a pénzem (ez nekem Priceless kategória... sajnos nem mindenkinek toleránsak a rokonai)!
5. Bárhonnan letölthetem egy kis játék erejéig, amíg steam a steam!
6. Késõbb ha lentebb megy az ára, akkor megvehetem ezt:
Dawn of War 2 Retribution Complete Edition (Dow 2, Chaos Rising, Retribution)
7. Steam példány megléte feljogosít a Retribution Betaban való részvételre!!!!
Kontra: Nincs doboz, nincs kézikönyv (azért fáj egy kicsit)!
2 euró spórolás...<#eplus2>#eplus2>
De ha elobb tudtam volna rola akkor ZAVVI-n vettem volna meg(igaz csak januar kozepe ota van). Es postaval egyutt is sporoltam volna 2 eurot, na meg nemutolso sorban dobozos.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A Portal 2 viszont egyre vételgyanúsabb. Lehet tudni esetleg valami CE-rõl?
Dawn of War 2 Goldot vártam már régóta!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Valamikor képet is raktam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert a vaterán találtam eladó Bg-ket, csak az elsõ rész angol kézikönyvel/borítóval van meg neki, aztán ha van ebbõl magyar kiadás is, akkor inkább a magyart venném meg. De ha nincs ilyen kiadás, akkor lehet megvenném.
Amúgy errõl van szó: Bg
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Képméret: <#levele>#levele>
Elven Legacy-t vártam, hogy olcsóbb legyen, de azt nem gondoltam, hogy hirtelen ennyivel kevesebbet kell érte fizetni. Call of Juarez-re is régóta vártam, hátha ráakadok valahol, és most végre letörölhettem a régóta tárolt iso-t 😊
Amúgy egy ezresért kvára de megéri kategória a game!!!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Tehát a kérdésem,kérésem az lenne gondolom sejtik páran, hogy ha vki éppen arra járna és találna tényleg 1000 ft körül megapackos verziót(cdprojektes legjobb választás kiadás) és még el is postázná hatalmas szívességet tenne nekem...!<#nezze>#nezze><#vigyor3>#vigyor3> Természetesen utalással fizetnék!
Elõre is köszönöm! Gyûjteményem a steames akció óta nem bõvült...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Be happy. :) Running!
A kérdésem: Miért vetted meg a "csúnyább" verziót PS3-ra?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Elvent megrendeltem, majd visszamondtam, mert féltem, hogy valami exclusive jellegû újrakiadott valami, de tetszik a tiéd így még ma este újra megrendelem. CoJ meg alap! Baromi jó az 1 és a 2 is.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
De érthetetlen, hogy ha egyszerre rendelek meg 4 játékot Zavvi-ról, miért csak 3 érkezik meg egyszerre? Bár eddig még mindig minden rendben volt a külföldi rendelésekkel, de ilyenkor mindig picit ideges leszek, nehogy valamelyik postás gyerek a kíváncsiságtól vezérelve lenyúlja valamelyiket...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A konzolos Fifa 11 vajon tartalmazza-e az angol kommentátort is, vagy csak magyart?
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century