Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HappyHunter
Vétel:
Fallout 3 vagy Mass Effect 2 ?

Be happy. :) Running!

Bence94
eszembe jutott közben nekem is, majd meglesem...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

bakkerman
azért nálam az ár is szempont,bc2 pár hete ment le az ára,de zavvin már december eleje óta 5k

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zorrobomber
Az lesz majd valamikor!
Steam cloudot meg nem nagyon tudtam, hogy eszik e vagy isszák, kösz az infót.

Még addig van idõd még egyszer végigvinni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Árban ugyanott vannak és mint írtam nekem a 4. pont fontos szempont volt!

Doboz, meg kézikönyv nem léte meg nem vészes!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Csak hogy tudd, nem minden Steamen vett játék mentéseit õrzi meg a Steam cloud (csak amelyiknél ott díszeleg az a bizonyos fehér felhõ)!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Daell Drow
haat öööö mit mondjak? <#idiota>

a 4. pontban van némi igazsag.
A tobbivel kacsolatban meg anyit hogy ez a dobozos-t is be lehet regisztralni steamre, es utana ugyan ott vagy a tobbi felsorolt szempontal.
zorrobomber
Én még azt szeretem a steamben, hogy ha évek múlva szedek elõ bármit akkor is tuti megvannak a mentések. Idõhiányos embereknek ez kritikus szempont lehet. Mass Effect 1-et kijövetelekor végigvittem majd a 2. részig féltve õrizgettem a mentéseket. Faszán végig is vittem a kettõt is, aztán már most nincs meg a mentés, pedig mindenki túlélte elsõ végigjátszásra 😄

Witcher Hu Facebook oldalán írták, hogy kiadják a többi könyvet is csak a történet idõrendje szerint akarják kiadni a Mester mûveit. Ez alapján adják ki ezt a könyvet elõször!

Én is elgondolkodtam rajta, hogy onnan szerzem be, de végül a Steam mellett döntöttem:

Pro:
1. Nem kellett a külföldrõl haza postázásra várni, már telepíthetem is.
2. Patchekkel nem kell szarakodni (havernak is steames verzióban van meg és így még könnyebb összehozni egy coopot).
3. Steamrõl már vásároltam és megbízom bennük!
4. Így nincs doboz, ezért nem lehet itthon belõle vita, hogy már megint milyen "hülyeségekre" költöm a pénzem (ez nekem Priceless kategória... sajnos nem mindenkinek toleránsak a rokonai)!
5. Bárhonnan letölthetem egy kis játék erejéig, amíg steam a steam!
6. Késõbb ha lentebb megy az ára, akkor megvehetem ezt:
Dawn of War 2 Retribution Complete Edition (Dow 2, Chaos Rising, Retribution)
7. Steam példány megléte feljogosít a Retribution Betaban való részvételre!!!!

Kontra: Nincs doboz, nincs kézikönyv (azért fáj egy kicsit)!

2 euró spórolás...<#eplus2>

Daell Drow
Nem rosz vetel, en is karacsonykor vettem meg 15 euroert.
De ha elobb tudtam volna rola akkor ZAVVI-n vettem volna meg(igaz csak januar kozepe ota van). Es postaval egyutt is sporoltam volna 2 eurot, na meg nemutolso sorban dobozos.
grebber
Ez is jön majd a Metro 2033 mellett!!

Next PC upgrade: 2022

Ólé Ólé Ólé Ólé!!! <#pias><#eljen>

Jön a Witcher-könyv!

Hát igen gyarló ember vagyok: Megvettem a Dawn of War 2 Goldot (Alap játék+ Chaos Rising) Steamen!

lolSL
még gondolkoznak rajta hogy milyen ízû torta legyen a dobozban

zorrobomber
Hát, ha sok haver nyomná akkor az 1 is érdekelne(fõleg mert annak a single részével sem toltam még), de mivel nem vagyok nagy kompetitív spíler, így a 2 elõnyösebb a coop miatt. Magyarul még hezitálok 😊

bakkerman
postalt olvastam a portal helyett,mondom még egy beteg ember 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fabio Capello
Háborúskalapács=totál nem az én világom 😞

A Portal 2 viszont egyre vételgyanúsabb. Lehet tudni esetleg valami CE-rõl?

50 az a 40, elnézést a tévesztésért!

Egyébként 40 ejróért egy kombplett Dawn of War csomag sem elhanyagolható ajánlat: Ez MINDENT tartalmaz a Dawn of war 1-tõl a most megjelenõ Retribution-ig!

Melyik résszel akarsz multizni, mert engem érdekelne (most tervezem megvenni: Dark Crusade, Soulstorm is jó árban van)?

Dawn of War 2 Goldot vártam már régóta!

zorrobomber
Sokszor volt már akciózva. Azt érdemes figyelni hogy a Dawn of War Gold-ban nincs benne a Soulstorm, és mégis ugyanannyiban kerül mint a Platinum Edition, amiben már bennevan. Régóta matekolok már rajta, de így hogy nincs kivel multiznom... idegenekkel nem szeretek.

Kár hogy nem magyar, na mind1 szerintem megveszem.

IMYke2.0.0.0
Igen - a billentyûzet kiosztástól kezdve a varázslatokon át a történetig minden benne van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A vastag könyv alatt a kézikönyvet érted?

IMYke2.0.0.0
Elsõ részbõl eddig csak angol nyelvû változatot láttam a dobozost illetõen - nekem is az van meg, a kartondoboz, kihajtható lemeztartó, vastag könyv.
Valamikor képet is raktam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem tudja valaki hogy jelent-e meg nálunk magyar kézikönyvel és borítóval Baldur's gate 1?
Mert a vaterán találtam eladó Bg-ket, csak az elsõ rész angol kézikönyvel/borítóval van meg neki, aztán ha van ebbõl magyar kiadás is, akkor inkább a magyart venném meg. De ha nincs ilyen kiadás, akkor lehet megvenném.
Amúgy errõl van szó: Bg

artschi
Bár nem az én játékstílusom, de Dawn of War Midweek Madness van a Steam-en, minden Dawn of War címbõl 50% engedmény, plusz Dawn of War 2: Retribution bétázási lehetõség!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

IMYke2.0.0.0
Játék: <#eljen>
Képméret: <#levele>

Köszi!

Elven Legacy-t vártam, hogy olcsóbb legyen, de azt nem gondoltam, hogy hirtelen ennyivel kevesebbet kell érte fizetni. Call of Juarez-re is régóta vártam, hátha ráakadok valahol, és most végre letörölhettem a régóta tárolt iso-t 😊

The Protector
próbáltam vicces lenni mivel erest írtál.Unsucsesfull trolling.
Amúgy egy ezresért kvára de megéri kategória a game!!!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

balee4
Gyõri Saturn? Én ott vettem anno, igaz már vagy 2 éve. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Bence94
a játékért ? 1 ezrest megér de annál többet már nem nagyon...

The Protector
A pöcsömet nem adnám érte.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Bence94
Üdv! Nincs valakinek eladó Test Drive unlimited megapackos verzió véletlenül ? A másik a topicjában azt mondták, hogy a media markt-ban lehet kapni egy eresért...Ez mind szép és jó csak itt gyõrben nincs mm,576-ban pedig már nem létezik ja és használtan nagyon drágán adják(a sima verziót)...
Tehát a kérdésem,kérésem az lenne gondolom sejtik páran, hogy ha vki éppen arra járna és találna tényleg 1000 ft körül megapackos verziót(cdprojektes legjobb választás kiadás) és még el is postázná hatalmas szívességet tenne nekem...!<#nezze><#vigyor3> Természetesen utalással fizetnék!
Elõre is köszönöm! Gyûjteményem a steames akció óta nem bõvült...

Tinman
Achiwhorekodás... jó is az, én is néha rákattanok :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Olcsó volt, 2k és trófea hunterkedés miatt.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

HappyHunter
CoJ <#eljen> Most úgy játszanék vele, ha nem adtam volna kölcsön valakinek valamikor valahol...

Be happy. :) Running!

Tinman
Így okés... azonnal bejött.

A kérdésem: Miért vetted meg a "csúnyább" verziót PS3-ra?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Akkor így:

Tinman
Semmit nem látok belõle pedig jó a netem... Indigo képe ezredmásodperc alatt bejött.

Tinman
Részemrõl is gratula erõsen!
Elvent megrendeltem, majd visszamondtam, mert féltem, hogy valami exclusive jellegû újrakiadott valami, de tetszik a tiéd így még ma este újra megrendelem. CoJ meg alap! Baromi jó az 1 és a 2 is.

balee4
Dead Space

És mivel mindkét verzió megvan, a 2 verzió egymás mellett:

jAsOn VoOrHeEs
Nagyszerû, köszi az infót. Legalább már nem kell tovább gondolkodnom rajta, hogy éljek-e az akciós lehetõséggel...

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Csemegék, grat <#wave>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Most ezekkel bõvült a gyûjtemény 😊

De érthetetlen, hogy ha egyszerre rendelek meg 4 játékot Zavvi-ról, miért csak 3 érkezik meg egyszerre? Bár eddig még mindig minden rendben volt a külföldi rendelésekkel, de ilyenkor mindig picit ideges leszek, nehogy valamelyik postás gyerek a kíváncsiságtól vezérelve lenyúlja valamelyiket...

robotnyk
úgy látszik ez a divat a régiós EA játékokkal, a mass effect 2-re is úgy kellett a warezból angol szöveget gányolnom.
Totti5
Szánalmas magyar, érthetetlen olasz, meg valami még érthetetlenebb szláv ( talán lengyel )... Angolt? ugyan már, az angol felirat és szinkron felesleges egy játékba, hisz nem világnyelv.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

jAsOn VoOrHeEs
Electronic Arts akció

A konzolos Fifa 11 vajon tartalmazza-e az angol kommentátort is, vagy csak magyart?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century