Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
ez amolyan fps nézetû rpg?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

davidka003
CD kulcs van a dobozban csak a Steam nem fogadja el.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

lolSL
akkor ez legális kiadás egyáltalán? vagy a pecsából hozzák és tesznek rá egy fóliát?

zorrobomber
Csak azt tudom ami a cdgalaxis oldalára van írva hogy nem lehet steam-re regelni a cd kulcsot. Ezt azért írták ki, mert steam szerint elfogadják a dobozos kulcsokat.

Tinman
ÓMÁJGÁD!

És nem szóltatok!? :-((((

Na mindegy, így is örömködöm, igaz magasabb áron :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A készlet végét tényleg 2k-ért szórták ki. Elképesztõ, de igaz.
Tinman
Megdögölhetne már az Activision a jó anyukájába, tróger kiadó.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Alap cuccok, k. jó áron...

Tinman
2k ez soha nem volt a galaxisba az tuti. Ez az Enchanted Edition, ebbõl még a gyémánt is legolcsóbb felállásba 4k volt, de már az sincs csak a használt piacokon.

Lost Planet ügyben annyit, hogy egy jeges bolygón ezen én nem akadnék ki :-)

#17727: Hát ezt már max a használt piacon... bontatlan szvsz sehol nincs már nekem is nagy mázlim volt.

lolSL
hogyhogy nem lehet regelni? akkor hogy megy a multiplayere?

zorrobomber
nagyon jó game, és máig nem vittem végig(ha jól emlékszem a harcba rendesen bele kell jönni, nekem kifejezetten nehéz volt), berendelve! davidka, kösz az inspirációt! 😊

arty
pont mint bill+egérrel

Forza.

arty
két hulladék elõzõ rész után? ejha, optimista lehetsz 😊)

Forza.

davidka003
Source motor van alatta ami pedig még ma is szép szerintem.
Én kb 3 hónapja vittem végig újra, semmi gond nem volt a kinézettel. Történet nem rossz, harc pedig nagyon élvezetes. Ezrest nagyon megér.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Sok jót hallottam már a Steam support-ról. Szerintem meg lehetne próbálni, hogy lefényképezed a dobozt meg a számlát meg a dobozban lévõ CD kulcsot és írsz a supportnak, hogy nem lehetne-e hozzárakni az account-odhoz. Hátha belemennek.

w77d
mai viszonylatban nézve is jó game ez a dark messiah??

nekem egy Shaun White Skate kellene de külföldi oldalakról nem tudok rendelni itthon meg nem lehet kapni
zorrobomber
Kár hogy a Dark Messiah-ot nem lehet steamen regelni, ettõl függetlenül lehet benevezek én is rá valamikor.

bakkerman
de tudom mit vesztettem,mert nekem az elsõ két rész benne van a top20-ban,amivel eddig játszottam 😊

davidka003
Ma jött:

A Tomb Raider Underworld nagyon minõségi kiadás. Van benne minden.
Itt egy nem saját kép a belsejérõl:

A Dark Messiah of Might and Magic pedig sima SevenM kiadás tehát nincs benne kézikönyv csak egy lap epilepszia figyelmeztetéssel.

A keresõ miatt érdemes odaírni a játék nevét is amirõl készültek a képek így késõbb is meg lehet találni.

#17721: ezek a képek pont jók méretben. Valahogy szerintem így kéne, mert nincs értelme felrakni 3-4 megás képeket, csak lassítja az oldalt meg ha valaki lassú nettel nézi akkor sok idõ mire betölt.

Totti5
Sokat nem vesztettél szvsz, az elsõ sem volt jobb a középkategória aljánál.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

totyak
Esetleg valakinek nincs meg a The Whispered World és a Gobliiins 4 gyémánt kiadás? Nagyon szeretem a kalandjátékokat és most egész jó árban vannak a galaxison, csak kívncsi lennék, hogy milyenek belülrõl. Ha valaki tudna képet felrakni vagy küldeni nekem a mailemre, annak nagyon örülnék (mailem a profilomban).

lolSL
2 gomb azon is van 😊

bakkerman
nagy élmény kontrollerrel tolni...

bakkerman
kurva anyjukat akkor,egyik legjobban várt gémem volt a TC:HK...

Sir Quno Jedi
Akkor még sokáig fogunk TQ IT-zni, mert a DIo3 vaporware lesz vaze... Báz

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

lolSL
majd bejelentik konzolra a diablot és örül a fél világ

zorrobomber
jaja, Blizzard azzal ünnepli a 20. születésnapját hogy 0 game-et hoznak ki idén 😊

lolSL
pont hogy az is csõdbe ment, nem lesz több guitar hero

és blizzard game se jön idén

meg a havidíjas cod se készül el

szarban van az activision, esik is a részvényük 😊

w77d
bammeg dobták egy újabb Guitar Hero-ért??? de utálom ezeket a kibaszott állzenélõs faszságokat...

bakkerman
miiivaaaaan??????

A True Crime:Hong Kong játékot kukázták....
zorrobomber
Frontlines milyen? Régóta szemezgetek vele de senki nem ajánlotta még. Amúgy képméretnél ne a százalékot nézd hanem vedd mindig 750-re a szélességét, úgy pont be fog férni a hozzászólásba és szebb is lesz, így ni:

ezt hol lehet kapni ? mer galaxisba nincs
davidka003
Lost Planet jó játék csak kicsit nehéz meg hülyeség, hogy gyûjteni kell a hõt.

davidka003
Véletlenül nem ez került anno 2 ezer Ft-ba a cdgalaxisban?
Mert volt valami szép kiadás 2k-ért.

Tinman
Elsõ rész nekem kellemes csalódás volt, a 2. részt az elsõ rész miatt vettem, sajnos 2x-es áron, mint amit írtál. Elsõ részt hamarosan újra végigtolom, mert anno csak kutyafuttában vittem végig a wrz verziót.

Totti5
Egy fokkal jobb ez az LP mint a Dark Void, de bottal se piszkálnám a második értelmetlen részt meg pláne nem. Ha nem volt több mint 990 akkor megértem. Ennyire tetszik?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Aprójószágok:

Tinman
Ennek elmondhatatlanul örülök (megtartós, soha el nem adós verzió):

I2k ne legyél mérges légyszi... még így is 25%-ra vettem a képméretet.

davidka003
Néha sajnálom szegény barátnõket, hogy ilyen fanatikus gyûjtõkkel vannak együtt akik veszik a sok "hülyeséget". 😄

Tinman
Célozni fõleg késõbb érdemes, mert 1500. alkalomra, kimaxolt karival már a VATS-ot se nagyon használod és CoD szinten lövöldözöl kedvedre.

zorrobomber
A lényeg hogy bármelyiket is választod, nagyon nem fogsz mellényúlni 😊

HappyHunter
Asszem értem mire gondolsz. De ne is mélyedjünk bele jobban ebbe a problémába, mert órákig lehetne analizálni, akárcsak mondjuk a fekete lyukakat.

Be happy. :) Running!

NEOreg3
de nem muszáj célozni benne (én ugyan nem sokáig jutottam benne, de gondolom magasabb szinteken már 80-90%-os valószínûséggel oszthatod a headshotokat egy gombnyomással és nem kell az fps múltadra hagyatkoznod)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tinman
A FO 3 egyik legnagyobb hibája, hogy sokat kell benne lõni...

Saját statom a játék végérõl, csak akkor öltem, ha õk lõttek elõször...

zorrobomber
Hát, ez kb olyan mintha azt kérdeznéd hogy punci vagy mell? <#idiota> Érted, az egyik kell a szádba, a másik meg. Bocs a naturalista válaszért, de ez most így kellett ide.

Prince23
ME2 inkább, bár Fallout 3 is jó game

NEOreg3
ha sokat szeretsz lõni: ME2

ha nem annyira sokat: FO3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(