Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
forrás
Az alap 50 eurós árat nem tudom hogy gondolták, a CDgalaxisban is csak 8 ezer Ft.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mondjuk jobb lenne, ha a single player részt is be lehetne regelni, de sebaj. Asszem fel is rakom, kipróbálom a multiját!
A single egyébként nagyon állat, igazi vagány akció-kaland játék, fantasy környezetben. Engem odabilincselt a székhez, amíg játszottam <#eljen>#eljen>
engem mondjuk nem érint, felõlem a végét is leírhatnád 80-as betûmérettel, akkor is élvezném a játékot, ha érdekelne
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
meg egy küldit aránylag az elején nem igen tudok megcsinálni. Magukat római katonáknak képzelõ fegyveresek táborából kell két megkötözött kékruhást kimenteni, de irtózatosan nagy a túlerõ. Valaki aki kitolta már a gamet esetleg tud valami tippet adni hogy hogy kéne ezt megcsinálni??
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tomb Raider Underworld 990 Ft
2 napig nem volt, mert elfogyott.
Nagyon megéri vegyétek, vigyétek. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Még 1 végigvitel feltétlenül lesz! Tudom, hogy 100 óra (elsõre kicsit több volt mint 100 óra), de azért itt minõségrõl beszélünk :-)
De mostmár rájöttem, hogy egy ilyen kiadásra öröm ránézni meg lapozgatni, nem muszáj azt még egyszer végigvinni.
Ezt már a személyi titkárom írja, sajnos(?) elhunytam.

még meg van a CDG által küldött email:
Termék típusa: PC játék
Termék neve: Witcher (Bõvített kiadás)
Sorozatbeliség:
Termék ára: 1 990 Ft
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Köszi az infókat én is veszem!
2 napja vettem használtpiacon... nekem az elsõ kiadás volt meg 0-day (meg is van még, el is adó :-), de annyira mélyen érint a Witcher kérdés, hogy ez volt titkos vágyálmaim egyike és most nem túloztam esküszöm!
Elsõ játék de több nem lesz az tuti.
Úgyhogy ezresért jó vétel volt. Simán beírtam és pár mp alatt felismerte.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Én sehol sem találok,csak azt a gagyi gyémánt kiadást...