Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
Ezek szerintem is eselyesek, a JC2 meg van a tobbi nem erdekel.
Igy ezt az akciot kihagyom, en mar husvetra keszulok.<#idiota>
giorgio81
Szerintem még a Just Cause 1. v 2., Kane&Lynch 2, valamelyik Hitman még erõsen esélyes a héten

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Ha adnák 3-4 euróért, akkor lehet beneveznék rá én is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

azért Batman:AA goty 7,5 ért nem egy rossz ár

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Daell Drow
minden nap egy jatekuk kulon is akcios lesz, talan pont az is ami neked kell.
w77d
az a baj, hogy a pack egyben akciós csak, aminek megvan a 80%-a, így meg nem éri meg...

artschi
nem rossz, nem rossz, egy TR: Anniversary jól jönne ócsóé'...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Gurren
gõzön square enix hét van.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

bakkerman
köszi, ezt be is rendeltem,de még nézelõdök,februárban nem költöttem eddig olyan sokat,meg maradt is januárról cash,szal píszí helyett könyvbe teszek most lét 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

davidka003
Akik szeretnek olvasni azoknak mondom, hogy a book.hu-n hatalmas kiárusítás van, vannak könyvek ~2000 Ft helyett csak 300 Ft-ért. Pick Pack Ponttal is át lehet venni és akkor 550 Ft a postaköltség.
Én lecsaptam most pár manga könyvre meg hozzácsaptam pár fantasy könyvet is.

Book.hu

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

nekem is megint akadt egy pár eladnivalóm:BIA:Hell1s Highway-amerikai kiadás amin megy a multi is,Far Cry 2 fémdobozos kiadás,és a Mafia 2 CE tartalom!tehát minden-fémtok,térkép,zenei cd,art book- kivéve a játék+kézikönyv!és esetleg egy bontatlan!!!amerikai kiadású Drakan-Order of the Flame játéktól is megválnék,ha megkapom érte amit megér😊))
Daell Drow
Nem, mivel egyszerre csak egy helyen lehet bejelentkezni ugyan azzal a steam accountal. Ha kulonbozo idoben jelentkeztek be tudtok jatszani es multizni.
benőmenő
Sziasztok!
Lenne egy láma kérdésem.
Van egy teljesen legális Race On játékom, amit regisztráltam is steam-en. Ha egy haverom belépne a steam accommal és leszedné a játékot tudnák multizni egymással?
Carlos
"traffipax-elhárító visszapillantó lógattyú" <#idiota><#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Tényleg nem kérek érte semmit.
Tinman
Csere mehetne?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem kell esetleg valakinek egy Sold Out kiadású Operation Flashpoint GOTY (teljesen új, bár a fóliát leszedtem róla, mert kis mûanyag szilánkok voltak alatta, viszont a tok látszólag sértetlen)? Mivel ez talán a világ leggagyibb kiadása, és nem is egy mai játék, pénzt kérni érte nincs pofám, de a saját hülyeségem miatt kettõ van belõle, és sajnálnám kidobni.
Tudom, hogy ez nem apróhirdetés topik, de nem kérek érte semmit (sõt a postaköltséget is állom), és azért pont itt kérdezem elõször, mert jóideje olvaslak titeket, és ha innen kellene valakinek, akkor reményeim szerint nem traffipax-elhárító visszapillantó lógattyúként végeznék a CDk.
pointer4
Még egy minimum konfigot írj mellé, had kapjon infarktust 😄

Bár én már most inkább a H.A.W.X.-et ajánlanám inkább neki 😄
Az csak a belépõ szinthez kell. Aki tényleg komolyabban akarja csinálni annak kel egy pár dolog:
-Kormány+ toló kar: kb. 27.000Ft
-Instrument panel (mûszerfal): kb. 27.000Ft
-Multi panel: kb. 23.000Ft
-Rádió panel: kb. 27.000FT
-Pedálok: kb. 24.000Ft
Ez kb. 128.000Ft-ot tesz ki.
<#wow3>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

bakkerman
60k körül érdemi joy 😄DDDDD öreg 60k-ba volt a gépem tavaly októberben 😄DD

60K körül már kapsz érdemi joyt hozzá. Persze tolóerõ karral, csürõpedálokkal, igazi szarv kormánnyal. 😊

fery02
Ez mind nálam is megvolt (igaz minden könyvet én nem olvastam el).

Az a baj, hogy én lényegesen késõbb kezdtem el játszani a játékkal, így ugye a picit régies technológia, grafikai miatt is lehet, hogy én kevesebbet nézelõdtem, mint ti (azért azt aláírom, hogy helyenként olyan mesés látványt tudott nyújtani a játék, hogy készítettem is a "nosztalgia" screenshot-okat a játékból), legalábbis hosszabb idõre (percekre) nem álltam meg sehol sem nézelõdni.
Szóval én sajnos ezekért sem tudtam annyira beleélni magam a játékba, sõt néha untam is (a töltögetések miatt, a sok oda-vissza rohangászás miatt ), meg nálam néha hajlamos volt kifagyni a játék. Az olyan pedig kellemes tudott lenni, mikor fél órai játékállás elveszik. Néha majdnem töröltem is a géprõl, de kár lett volna, mert a játék végig nagyon jó, fõleg Ó-Vizimától válik izgalmassá az egész igazán.

Azért is lehet, hogy siettem, mert én a rövidebb játékhoz vagyok szokva, így én csak úgy "potyára" nem igazán szerencsejátékoztam meg ökölharcoztam, csak amikor fejlõdtem érte.
Eleinte mániám volt minden növénynek leszedni a termését, virágát, azokkal is kereskedvén. Mindig volt nálam kb 20 üvegnyi fõzetalap, hogy egyszer hátha nagyon jól fognak jönni, de a játék végére olyan szinten sebezhetetlenné váltam a Hard szint ellenére, hogy nem nagyon voltam rákényszerítve fõzetekre (kivéve néhány nagyobb fõellenség szerûség), így nem éreztem egyéb motivációt a játékban (Ó-Vizimától inkább) a minél gyorsabb elõrehaladás mellett.
Ó-Vizimától már az egyszerû szörnyekkel se foglalkoztam, se a virágokkal, simán elfutottam mindegyik mellett (azért a térképet teljesen felfedeztem, a lehetõségekkel együtt). 20000 orent gyûjtöttem addigra, amit már el sem bírtam költeni semmire (vásárlási lehetõség sem volt már Ó-Vizimától).

Nem tudom, hogy valaha elõveszem-e újra a játékot, ha eleinte lennék rajongója, szebb emlékek maradtak volna.
Nem baj, a Witcher 2 elég friss lesz, azonnal lecsapok majd rá. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

3ezerért de jó is lenne a splinter cell, ha lenne rá most péznem 😞

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

davidka003

fery02
NA, ebbõl a leírásodból most már teljesen tiszta képet kapok a játékok iránti érzéseidrõl. 😉

bakkerman
nincs,billel nincs értelme,azt meg nem tom van-e demoja a gémnek,így kipróbálni se tudom,hogy menne-e

Én is még most fogok venni joyt hozzá <#hehe>

pointer4
És a program megvan? <#whatever>
bakkerman
régóta szeretném tolni a microsoft flight-ot,csak nincs joyom hozzá,meg a vasam se bírná a sok házat valszeg :/

robotnyk
10 óra meg a töltõképernyõ <#zavart1>
IMYke2.0.0.0
Nagyon rohanhattál, vagy nem nézelõdtél, mozogtál annyit, mint Tinman, vagy például én, csak a külvárosban majdnem 10 órát csatangoltam...
Elolvastam MINDEN könyvet, oktató tippet, leírást!
Minden beszélgetést végighallgattam, és agyaltam. Felvett cuccokkal bartellkedtem (vissza-visszarohantam a fogadóba).
Sokat bunyóztam a kóklerekkel, és a szerencsejátékkal is sokat elvoltam.
Az aktuális térkép minden milliméterére elnéztem (a mocsárban is, ahol az elején úgy keringtem, mint gólyafos a levegõben, amikor a tornyot kerestem).
Sok fõzetet kevertem, ezért az összetevõkért kutogattam.
A Striga-t életben hagytam, ott például vártam. Sokat pihentem tûznél is. Jártam kovácsnál, és Kalksteint is sokat kajtattam.
A várost igyekeztem a lehetõ legjobban memorizálni, mert hittem, hogy késõbb fontos lesz, ezért tucatszor lassan bejártam, az irányokat, a helyeket memorizálva.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Bizony 100-~105 óra volt és azt effektíve a játék mellett töltöttem.
Ebbõl vagy 5 óra volt, amikor semmit nem csináltam csak mászkáltam, felderítettem... meg volt vagy összesen 2 óra, amikor csak ültem és néztem ki a fejembõl... ezt komolyan mondom. Hallgattam a természet hangjait, néztem a nyári szellõ által ringatott piros pipacsot és aranysárga gabonát vagy éppen a napszakok változását figyeltem... csak úgy... mert jól esett.
Meg vagy 10 órát játszottam szerencsejátékot :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

fery02
Én is végigjátszottam a Witchert. Szerintem is zseniális egy alkotás lett, nem is mondom milyen várós a második rész.
Az viszont érdekes, hogy nálam a Steam összesített játékidõre 37 órát ír csak ,mikor olvastam itt néhányatokat, hogy 100 órátok is benne van. Úgy kell ezt érteni, hogy nem csak egyszer játszottátok végig?

Én Hard-on játszottam ki, igaz elõtte begyakoroltam warez verzión Normal szinten, úgy vittem végig a játék majdnem felét csak aztán túl könnyûnek bizonyult és inkább újrakezdtem az egészet, akkorra már az eredeti verzióval.
Én is elég lassan haladtam, loot-olgattam ezerrel (késõbb kiderült, hogy felesleges volt felszedni minden szart, kereskedéssel játék második felétõl nem igazán kell foglalkozni), beszélgettem civilekkel, ami mellékküldetést találtam, megcsináltam.

Igyekszek ebbõl beszerezni egy dobozos verziót is majd, mert ez a játék megérdemli, hogy ne csak Steam-en legyen meg (bár lehet többé elõ nem venném, de a tisztelet miatt).

balee4
Advanceden tökéletesen megy, 35-45 fps, hardcore meg felesleges, ahogy néztem nem sokkal szebb, AA és AF lehet pluszba rajta.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

The Protector
Crysis 2.

Amd x2 5200+ 2.7Ghz,2Gb memória és nvidia 9800Gt társaságában 30-40FPS el vígan fut.Tökéletesen hasít.Sztem azért sikerült vmicskét optimalizálni rajta.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
@balee4

te gépeden jól fut ?

@Indigo

de am nem lehet Mo-on kapni dobozosat szal sztem megérte megvenni, mert ritkaságnak számít itthon. 😊 Meg ki tudja lehet elpasszolom jó pénzért gyûjtõknek (steam accal együtt).

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

balee4
Kipróbáltam és azt kell mondjam, hogy határozottan jó játék lesz, kellemesen csalódtam. Hangulat, grafika nagyon ottvan. gépigény is végre normális. Meg fogom venni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

A Call of Juarez miatt feltétlen megérte, de a Lead and Gold elég gyenge lett, nem is sokan játsszák neten (ti. ez csak és kizárólag multis játék 😞 ).

/OFF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Épp a minap kaptam egy beugrató kérdést, hogy mi Szlovákia pénzneme. Kapásból rávágtam, hogy korona, mert 2008-ban ottjártamkor még koronával fizettem... Kicsit elhûltem, mikor kiderült, hogy õk már 2009 óta euróval fizetnek... Nálunk ez még csak kilátásban sincs... Köszönjük, maszop és szadesz, hogy a régió éllovasából szánalmas sereghajtók lettünk, akiken röhögnek a szomszédos országok, és köszi zsidesz, hogy még mélyebbre süllyesztesz minket! <#wave>

Kongy
Szlovákiai Tesco-ban bukkantam rá erre:

Mo-on még nem láttam ebbõl dobozos verziót, alig 1 euróval kerül többe a Steam-es verziónál, de ehhez jár egy Call of Juarez teljes játék is pluszban! Sztem bõven megérte. Steam 8,99 euró, én meg 9,92-ért vettem (Call of Juarez-zel együtt)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
Nem demó, hanem teljes game végig lehetett játszani.<#eplus2> És nem mellesleg nagyon jó volt!

Next PC upgrade: 2022

Megjött a várva várt 4. játék is. Ezzel ismét egy régi vágyam teljesült 😊

IMYke2.0.0.0
Nem kövezlek meg - engem nem mozgat meg ez a játék.
Majd egyszer, talán, meg lesz véve, 'occón', 'nagyon occón'.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Daell Drow
Lehet kovezni, de en mar toltom. Mert kivancsi vagyok a teljesitmenyre, amugy meg fogom majd venni.

Valamit nyilvan ront az uzleten, de aki eddig sem vett gamet ezutan sem fog. aki meg vasarol gyakran az ezutan is megveszi fuggetlen hogy most 1.5 honapal elobb kint van a beta.
NEOreg3
ugyan már, csupán annyi történt, hogy az xbox-osok után a PC-sek is kaptak demót<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

pointer4
Crysis 2, hát ez kellemetlen.
pointer4
Gyááá 😄 Azt az elején még VHSre kezdték venni, akkor még DVD se vót 😄

#17814: akkor azért nem ugrik be a neve, azt 1 óra játék után türültem.
tototto
witcher

zorrobomber
ja, hiányzik is a gyûjtõi pakkból a 36 darab making of dvd 😊

Shep
ÁÁÁÁÁÁÁÁ pedig de jó lett volna ha hozzánk is jön belõle 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!